Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Tedaviniz hayırlı olur inşşalah . Benim de amh düşük. Az olmasına değil kaliteli olması için dua edip düşünün derim . Semra hoca da hep kaliteye takılır zira . Bende 4 toplanıp 3 döllendi ve 5. Günü görebildi. Biri arkadan geliyordu o da 5. Günü gördü çok şükür ama 5bb dediler aheste tavırlarına:)

Evet benimkiler de çok nazlıydı. Tedavinin ortalarına kadar hep tek folikül göründü. İkincisi ve üçüncüsü sürpriz oldu aslında. Üçüncüsü de olgun çıkmadı zaten. Dediğiniz gibi kaliteli olduktan sonra bir tane de yeter. Yarından sonra pgt sonucu için beklemedeyim. Teşekkür ederim cevabınız için; bunun normal olduğunu bilmek de içimi rahatlattı.

Canım arkadan 6. Günde de gelişmesini devam ettirip pgt yapılabiliniyor, üzülme. Benim de 6. Gün embriyom vardı bi tane pgt'ye giden. Zaten 5 ve 6 oluyor genelde sanıyorum. İstisnai durumlar da olabilir belki. Ama canlılığını koruması ve gelişim açısından çok ciddi takip ediyor embriyoloji, embriyoları kazanmak için oldukça şans veriyorlar bildiğim.

Çok teşekkür ederim E Elifellam , inşallah benimki de gelişimine devam ediyordur. Forumu sürekli takip ediyorum; sen de bu ay güzel haber alanlardansın. Allah tamamına erdirsin arkadaşım; evladını kucağına almayı nasip etsin :)

İnşallah o sonradan gelenler birden coşabiliyor, umutsuz görünenler en umutsuz anda gebeliğe dönüşebiliyor, yavrucuk olabiliyor. Neler okuduk bu forumda. Allah'ın mucizelerine sual olur mu? İnşallah hayırlı güzel haberler alırsın.
Benim için dualarına da teşekkürler. Allah razı olsun. Hayırlısı ile hepimiz güzel sona erişelim inşallah.

Canım Rabbim Yardımcın olsun inşâAllah herşey gönlünce olsun O embriyocuklar hayırlı sağlıklı evlatlar olsun inşâAllah

Canım Rabbim Yardımcın olsun inşâAllah herşey gönlünce olsun O embriyocuklar hayırlı sağlıklı evlatlar olsun inşâAllah
Çok ama çok teşekkür ederim Bu forumun yüreği güzel... Sorulan sorular cevapsız kalmıyor; herkes ihtiyacı olana umut vermeye çalışıyor.

Merhaba arkadaşım. Umarım seninde mutlu haberlerin gelir. Ne güzel yazmışsın hepimizin dertleri ayrı olmasına rağmen kalbimizdeki istek aynı... Allah hepimize hayırlısını nasip etsin...

Allah razı olsun üç embriyomuz daha vardı onlara yaptırdık pgt üçüde transfere uygun bulunamadı kromozom bozukluğu çıktı, bunlarda öyle çıkarsa diye tek korkum zaten. Ama günseli hanım da önermedi dondurulmuşlar artık direk transfer edelim dedik

Canım anlamadım neden önermediğini. Doktorlar bizden iyi bilir tabii ama pgt den sıkıntılı embriyo geliyorsa diğerlerini bakmadan transfer edelim demenin anlamı ne? Ya onlarda sıkıntı varsa genetik olarak? Mantığı anlayamadım ben o yüzden soruyorum yanlış anlama. Ben de çok pgt falan uğraştığım için senin durum da dikkatimi çekti. Yani sıkıntı çıkabilir ama biz transferde edelim neden diyor?

Sanırım dondur cöz kalite düşüyor diye ama bak sen de dondur cöz yaptırdın cok sükür tuttu dmi

2.pgt li embriyom kimyasal sonuçlanıp yok olup gitti. Bunun nasıl bir açıklaması olur arkadaşlar 2 gün oldu bunu öğreneli ve ben düşünmekten kendimi harap ediyorum. 1.negatifte de çok üzülmüştüm ama bu kadar sorgulamamıştım nasip dedim geçtim belkide 1 tane daha vardı diye arkasında. Şimdi hiç kalmadı.. Kimyasal olması nasıl açıklanacak. Pgt bu saatten sonra bana neyin garantisini verecek hala ısrarla olsun derler mi???

Arkadaşım hiç olumsuz bir şey düşünme bence pgt yapılmadı anlamında bak ben gibi bir örnekte var.. Bende şimdi istiyorum ki pgt sız embriyo transferi yapsınlar...

Sanırım dondur cöz kalite düşüyor diye ama bak sen de dondur cöz yaptırdın cok sükür tuttu dmi
Evet bana da önüme gelen hastanede dediki dondur çöz kalitesi düşüyor. Evet doğru ama arkadaşın 3 embriyosuna da pgt yapılmış sıkıntı tespit edilmiş. Şimdi anladığım sıkıntı vs bakmayalım pgt ile transfer edelim. Sonra ne olacak anlamadım. Belki cvs veya amniyosentez yapılır gebelik oluşursa ama o noktadan sonra devam etmezse daha yıkıcı olmaz mı? Ben bu süreçleri yaşadığım için ne kadar zor olduğunu biliyorum ben nedenle sordum ama var herhalde kişiye özel bir plan. Allah hakkında hayırlısını versin arkadaşın. Hepimizin işi zor farklı noktalarda. Kolay kararlar değil hiç biri.

Arkadaşım sizde pgt yapılma nedeni ne idi? Pgt için illa gebelik olacak değil, baştan embriyo genetik açıdan sağlıklı mı diye bakılır, pgt den sağlıklı çıkan embriyo illaki tutar denmiyor maalesef. hep böyle dediler gittiğim genetikçiler. Pgt den sağlıklı geldikten sonra artık normal bi tüp bebek tedavisinde tutup tutmama şansı ne ise aynıdır diyorlar. Allah yardımcınız olsun, en kısa zamanda gönlünü ferahlatsın inşallah. Allah hepimize bi gün sağlıkla yavrularımızı kucağımıza alacağımız günler nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…