- 23 Ocak 2017
- 4.217
- 5.571
- 158
- 33
Benim ve eşimin de kromozom testleri normal olmasına ragmen pgtde 6 embriyodan 3ü sağlıksız geldi. Yücel hoca bu beklenen bir şeydi dedi yumurta ve sperm döllenirken olabiliyor dediOnu da düşünme tatlım ben kendime de eşime de kromozom analizi yaptırdım temiz çıktı sonuç negatif :)
Simdi gördüm cok üzüldüm Allah savır versin neden düştü bel ağrısı demişsin ters birşey mi yaptın acaba2.denemem benim ilki tutmadi bu da dusukle sonuclandi insallah gecer bian once atlatirim herseferinde daha guclu olucam derken daha da bi yorgun ve bitkin cikiyorum
Tşk ederim Allah razı olsun bi sorum daha olacak acaba bu tedavinin maliyeti ne olur bilgi verebilir misiniz.Geçmiş olsun arkadaşım; allah sabır versin. Benim Memorial'ı tercih etmemdeki en büyük sebep hastanenin akredite bir kurum olması ve laboratuvarının iyi olmasıydı. İsmi bile tüp bebek ve genetik merkezi diye geçiyor. Çok fazla tüp bebek merkezi var; ama seçim yaparken dikkatli olmak lazım. Kolay gelsin
Daha iyi bilen arkdaşlar vardır elbet ama bazen transfer planlanan gibi olmuyor diye anlatmışlardı bana, embriyonun durumuna göre falan hemen olması gerekebiliyor. Sen ilk fırsatta yaptır eğer istedilerse. Kolay grAslında bu testler pıhtılaşma ile ilgiliyse yumurta toplama olacak ilk etapta transfer 1 ay sonra zaten yumurta toplama işleminden sonra da yaptirsam olur galiba değil mi canım
Canım, benim biz 7.020 tl hastaneye verdik paket olarak; iğneler, antibiyotikler, toplamadan sonra kullanılan jel derken yaklaşık 2000 de ilaçlar tuttu. İlaç fiyatı kullanacağın iğnelere ve süreye göre değişir tabii. Benim 7 günde bitti ilaç tedavim ama kullandığım dozlar yüksekti. Pgt ücreti embriyo başına 295 dolar. Ben şehir dışından gelip gittim bir de yani toplam 10bini buldu sanırımTşk ederim Allah razı olsun bi sorum daha olacak acaba bu tedavinin maliyeti ne olur bilgi verebilir misiniz.
Bence olur cnm, transfere kadar vaktin var . Ama Toplamadan sonra 5 gün sonra falan transfer oluyor taze olacaksa tabi. Onları da hesapla yarın falan bulunduğun yerde tekrar kan veremezmisin? Transfere kadar da çıkarAslında bu testler pıhtılaşma ile ilgiliyse yumurta toplama olacak ilk etapta transfer 1 ay sonra zaten yumurta toplama işleminden sonra da yaptirsam olur galiba değil mi canım
Evet canım benim dondurulmuş transfer oldu artı arada bi ameliyat geçirdim o yüzden vaktim vardı 20-25 günde çıkmıştı trombofili paneli trombofili biyokimya ise hemen çıkıyor aynı gün birde dediğin gibi farklı illerde geç çıkabiliyor o zaman mecbur özele gidiliyorOoo bu daha iyi, yapacaklar zaman durumuna göre randevu alsın bence muayene zamanını göre.
Ya neden öyle yaklaşık 3 ay demek bu Benim 20 günde falan çıkmıştıBende bezmialemde yaptırdım kızlar. Ücret ödemedim ama sonuçların çıkması tam 11 hafta sürdü. Yapacak olanların bilgisine. Hatta o kadar uzamıştı ki beklemeden transferi olmuştum.
Hangi şehirdesin canım genetik bölümü olan hastanelerde yaptırabilirsiniz ben trombofili panelini bezmialemde yaptırdım trombofili biyokimyayı genetik doktoru yapmamış hasekiye gittim orada genetik bölümüne biz yapamayız dedi önce kadın Doğuma git yapar dedi onlar bizim yetkimiz Yok dedi sonrada hastanenin aile hekimi bölümüne yönlendirdiler onlar yaptı ne zorluk çekmiştim o gün ama aynı gün hallettim çıkmıştı sonuçAslında bu testler pıhtılaşma ile ilgiliyse yumurta toplama olacak ilk etapta transfer 1 ay sonra zaten yumurta toplama işleminden sonra da yaptirsam olur galiba değil mi canım
Canım semra hanımla görüştük biz bir ay önce falan bana taze değil dondurulmuş yapacağını söylemiştiBence olur cnm, transfere kadar vaktin var . Ama Toplamadan sonra 5 gün sonra falan transfer oluyor taze olacaksa tabi. Onları da hesapla yarın falan bulunduğun yerde tekrar kan veremezmisin? Transfere kadar da çıkar
Canım ben mardin'den gelicem pazartesiye de bilet aldık artık vakit kalmadı transfere kadar yaptırırım inşallah:)Evet canım benim dondurulmuş transfer oldu artı arada bi ameliyat geçirdim o yüzden vaktim vardı 20-25 günde çıkmıştı trombofili paneli trombofili biyokimya ise hemen çıkıyor aynı gün birde dediğin gibi farklı illerde geç çıkabiliyor o zaman mecbur özele gidiliyor
Ya neden öyle yaklaşık 3 ay demek bu Benim 20 günde falan çıkmıştı
Hangi şehirdesin canım genetik bölümü olan hastanelerde yaptırabilirsiniz ben trombofili panelini bezmialemde yaptırdım trombofili biyokimyayı genetik doktoru yapmamış hasekiye gittim orada genetik bölümüne biz yapamayız dedi önce kadın Doğuma git yapar dedi onlar bizim yetkimiz Yok dedi sonrada hastanenin aile hekimi bölümüne yönlendirdiler onlar yaptı ne zorluk çekmiştim o gün ama aynı gün hallettim çıkmıştı sonuç
Trombofili biyokimya paneli kısmını yaptırmamısım ben aslında doktora hepsi olsun demiştim ama..bu neden gerekli sence yaptırmalı mıyım? Karyotip ve trombofili genetik paneli yaptırdım sadece mthfr c667 heterozigot cıktıNe kadar zaman oldu tahlil vereli? Ben internetten takip ediyordum farklı farklı zamanlarda çıktı sonuçlar. Hepsinin tamamlanması 1 hafta gibi bir zaman almıştı. Çıkmayanlar da gecikmeli çıkabilir. Çıkmazsa da boşuna para verme transfere kadar yaptirabilirsin.
Canım! nasılsın nezamandı test gününTrombofili biyokimya paneli kısmını yaptırmamısım ben aslında doktora hepsi olsun demiştim ama..bu neden gerekli sence yaptırmalı mıyım? Karyotip ve trombofili genetik paneli yaptırdım sadece mthfr c667 heterozigot cıktı
Daha önce yaptırsan iyi olurmuş.Trombofili biyokimya paneli kısmını yaptırmamısım ben aslında doktora hepsi olsun demiştim ama..bu neden gerekli sence yaptırmalı mıyım? Karyotip ve trombofili genetik paneli yaptırdım sadece mthfr c667 heterozigot cıktı
Anladım canım Allah kolaylık versin inşâAllah herşey güzel olacak stres yapma sonuca odaklan :)Canım ben mardin'den gelicem pazartesiye de bilet aldık artık vakit kalmadı transfere kadar yaptırırım inşallah:)
Test günüm yarın cok heycanlıyım dua edin banaCanım! nasılsın nezamandı test günün
İnşallah Allahın izniyle hayırlı haberlerini alırız cnm.Rabbim herbirimizi selamete çıkarsın inşallahYarın sabah test günüm kızlarr cok heycanlıyımm dua edin bana olur mu
Test günüm yarın cok heycanlıyım dua edin bana
Söylemiştim doktora ama bunu yapmamış ben de bilmiyodum.aslında yarın numune hastanesinde randevu var ben naturel transfer olmustum sadece jel kullandım ama yinede etkilenmiş midir değerlerim yanlış mı sonuc verir ne yapsamDaha önce yaptırsan iyi olurmuş.
Trombofili biyokimya panelinde 7 tane falan değer vardı sanırım. Homosistein Protein S protein C falan işte. Bu değerler genetik değil hormonlardan etkileniyor. Bu dönemde yaptırsan doğru sonuç vermez öyle olunca. Coraspin gibi ilaçları biyokimya panelinde sorun varsa veriyoruz demişti doktor. İnşallah yarın güzel haberi alınca sonrasında takiplerinı yapacak doktorun gerekli tahlilleri yaptiracaktir. Hadi hayırlısı.
İnşallah canım inşallahİnşallah Allahın izniyle hayırlı haberlerini alırız cnm.Rabbim herbirimizi selamete çıkarsın inşallah
Sağol canım Allah razı olsun :)Anladım canım Allah kolaylık versin inşâAllah herşey güzel olacak stres yapma sonuca odaklan :)
Ay hadi inşallahTest günüm yarın cok heycanlıyım dua edin bana
Sen ne durumdasın cnm cuma gitcekmisin senin doktora ne yapmaya karar verdin kese için fln nereye gitceksinAy hadi inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?