Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Simdi gördüm cok üzüldüm Allah savır versin neden düştü bel ağrısı demişsin ters birşey mi yaptın acaba
bende zaten bel tutulmasi oluyodu ben yine oyle bisey sandim aslinda acile gittim acildeki doktor bi parol serum takti gonderdi beni hatta beta bakalim dedim gerek duymadi biraz rahatlayinca ben yine ayaklandim yemek falan yaptim o gecesi zaten kanamam basladi belki yatsaydim hic kalkmasaydim olmazdi boyle bilemiyorum ki esimde istersen hic kipirdama nasibi yoksa olucakti bu diyo

Eşin doğru söylüyo canım hiç kendine hata bulma nasibimizde ne varsa o inşallah en kısa zamanda unuttursun allah

Hiç kendine yorma kuzum nasip olmayınca olmuyor ben hep yattım noldu ki iki hafta olmuş kalbi duralı hiç hissetmedim bile yaradana sığın tekrardan nasip edecek bizede inşâAllah bu arada sormayı unuttum kaç haftalıktı?

evet canim nasip deilse yapicak bosey yok acildeki doktorda dedi abla bu saatten sonra yaradanin elinde die benimki ultrasonda 5+2 haftalik gorundu

Arkadaşlar maalesef 2. embriyom bugün de gelişim göstermemiş. Genetik teste giden tek embriyomdan başka şansım yok. Tedavinin başından beri çok umutluydum ama şimdi büyük bir korku kapladı içimi.
Canm o bitane sağlıkla gelri işallah hiç germe kendini, benim üç gitti 0 geldi sayıya takılma önemli olan sağlıklı gelsin

Allah sabırlar versin inşallah zaten istanbıldaysanız acıbadem, memorial veya Bahçeci ama memorial kendisi yapıyor genetik taramayı ve diğerlerinden daha uyguna geliyor fiyat acıbadem 430dolardı sanırım memorial 295dolar bahçeciyi bilmiyorum güven konusuna gelince ben ikisinede güvenirim, embriyologları tecrübeli, embriyo oluşup blastosit aşamasına gelince ki buda 5.güne oluyor genelde embriyodan biyopsi alıp onu genetik taramadan geçiriyolar sonuç 15,20güne çıkıyor, bu arada yazdığım fiyat bir embriyo ücreti kaçtane gönderirseniz okadar ücret, siz gidin görüşün doktorlarla kafanız nerde rahat edecekse orada başlayın tedaviye derim ben. Allah yardımcınız olsun işallah

K Kasvetimvar_1 Arkadaşlar yazmış ama sizin durum biraz daha farklı. Tek gen taşıyıcılık durumu söz konusu sanırım. Burda benzer problemleri olanlar vardı. Şuan yazanlardan E Elifellam var. 2 aşamalı pgt gerekiyor gibi geldi bana ki fiyat da ona göre biraz daha farklı oluyor.
Allah yardımcınız olsun. O acıları unutturacak hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin en kısa zamanda.

evet canim nasip deilse yapicak bosey yok acildeki doktorda dedi abla bu saatten sonra yaradanin elinde die benimki ultrasonda 5+2 haftalik gorundu
Canım çok geçmiş olsun, Allah bir daha yaşatmasın inşallah.
Ben de bir önceki hamileliğimde düşük yaptım, pgt li embriyoydu. Hatta sonrasında kürtaj olmak zorunda da kaldım sanırım sen olmayacaksın, bu da sana bir teselli olabilir. Bir de sakın kendini suçlama bu yapabileceğin en son şey. Ben düşük ssonrası kalan parçayı da düşürüp kürtaj olmamak için bi hafta boyunca atladım zıpladım koltuk kaldırdım bana mısın demedi.
Düşüğün hareketlerinle normal hayatına devam etmenle alakalı olduğunu sanmıyorum bu yüzden sen de öyle düşünme. İnşallah bir sonraki transferin sana evlat olur, sakın ümidini yitirme. Ben kürtaj histeroskopi derken 5 ay kadar beklemiş oldum yeni transfer için ama çok şükür ki şu an hamileyim, sen de olacaksın inşallah. Bu 2 ay kendine iyi bak, iyi hazırlan :)

E Elifellam canım naptın bugün tekrar kan verdin mi
Verdim canım dün arttı çok şükür. Ama hala inanamıyorum, korkuyorum. Sanki başkasının sonuçları. Neyse bemi boşver bugün günlerden H Holly06 günü !!! Allahım yüzünü güldürsün inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…