Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Anlatayım tabi allah hepimize nasip etsin inşallah ilk tüp denememdi.5 embriyodan 2 si sağlıklı gelmişti.yaşım 31 eşimin 34
2,5yıla yakındır uğrasıyoduk 4 aşılama oldum negatif oldu.amh 1.64 eşimdede morfoloji %2-3 cıkıyodu ama sayı iyiydi hep.varikosel grade 1 bi doktor var dedi biri yok dedi.banada rezerv azalması olabilir dediler birkere.bunların cok sorun olmadığını söylediler bize genelde hepsebepsiz diyolardı ilk bir yıl beklemiştik 2.yılda aşılamalarla geçti benim hikayem bu şekilde kızlar allah hepimizi mutlu etsin inşallah

Senin adına çok sevindim arkadaşım Yavrunu sağlıkla kucağına almak nasip olsun

K Kasvetimvar_1 a özelden de yazdığım gibi hiç olmazsa Memorial'de doktor ile ve özellikle genetik bölümünden Murat Bey ile görüşmenizi öneririm. Bizim translokasyon ve benim tamamen kromozom diziliş yapıma göre iki aşamalı pgt yapıldı. Sizin gen hastalığı için yine pgt ama farklı yöntemlerle bakılıyor sanıyorum. Allah yar ve yardımcınız olsun, kayıplarınız için çok üzüldüm, Allah acınızı unutturacak güzel günler nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…