sağol gercekten inanamıyorumAaa tam sana yazmıstım cok sevindim maşallah cok güzel cıkmıs değerin
Cok teşekkürler inşallahhhh allah hepimizin yüzünü güldürsünCanım hayırlı olsun sağlıkla devam etsin inşallah gözümüz aydın :)
Heycandan yazamıyorumAaa tam sana yazmıstım cok sevindim maşallah cok güzel cıkmıs değerin
haydi gözün aydın cnm, tebrik ederim sağlıkla kucağına almak nasip olsun. kısaca hikayeni anlatıver de umut olsun bekleyenlere :)Kızlarrrrrrrrr sonucum 250 cıkmışşşş inanamıyorum
O duyguyu cok iyi biliyorum iyi yine sen ağlamadan yazıyorsun ben yazarken ekranı net göremiyordum gözyaşlarımdanHeycandan yazamıyorum
Kızlarrrrrrrrr sonucum 250 cıkmışşşş inanamıyorum
Cok sağol canım inşallahCanım hayırlı olsun tebrik ederim. :) allah tamamına erdirsin inşallah.
Allah mutluluklarımızı daim etsinO duyguyu cok iyi biliyorum iyi yine sen ağlamadan yazıyorsun ben yazarken ekranı net göremiyordum gözyaşlarımdan
Senin adına çok sevindim arkadaşımAnlatayım tabi allah hepimize nasip etsin inşallah ilk tüp denememdi.5 embriyodan 2 si sağlıklı gelmişti.yaşım 31 eşimin 34
2,5yıla yakındır uğrasıyoduk 4 aşılama oldum negatif oldu.amh 1.64 eşimdede morfoloji %2-3 cıkıyodu ama sayı iyiydi hep.varikosel grade 1 bi doktor var dedi biri yok dedi.banada rezerv azalması olabilir dediler birkere.bunların cok sorun olmadığını söylediler bize genelde hepsebepsiz diyolardı ilk bir yıl beklemiştik 2.yılda aşılamalarla geçti benim hikayem bu şekilde kızlar allah hepimizi mutlu etsin inşallah
Aminn inşallah peşpeşe aldıgımız güzel haberlerle sağlıkla peşpeşe doğuma da giderizAllah mutluluklarımızı daim etsinBir hafta arkandayımm
Ya canım çok sevindim mâşâAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin RabbimKızlarrrrrrrrr sonucum 250 cıkmışşşş inanamıyorum
Ayyy inşşallah allah o günleri de göstersinAminn inşallah peşpeşe aldıgımız güzel haberlerle sağlıkla peşpeşe doğuma da gideriz
İnanamıyorum ben de cok sağollllYa canım çok sevindim mâşâAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin RabbimGözünüz aydın
İnşallah allah isteyen herkese versinH Holly06Cankiriklarim ikinizi de tebrik ederim. Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almak nasip etsin inş. Darısı bekleyenlerin başına.
Cok sağol arkadaşım inşallahSenin adına çok sevindim arkadaşımYavrunu sağlıkla kucağına almak nasip olsun
Tebrik ederim :) :) :) sağlıkla kucağına al inşaallah.Kızlarrrrrrrrr sonucum 250 cıkmışşşş inanamıyorum
K Kasvetimvar_1 a özelden de yazdığım gibi hiç olmazsa Memorial'de doktor ile ve özellikle genetik bölümünden Murat Bey ile görüşmenizi öneririm. Bizim translokasyon ve benim tamamen kromozom diziliş yapıma göre iki aşamalı pgt yapıldı. Sizin gen hastalığı için yine pgt ama farklı yöntemlerle bakılıyor sanıyorum. Allah yar ve yardımcınız olsun, kayıplarınız için çok üzüldüm, Allah acınızı unutturacak güzel günler nasip etsin inşallahK Kasvetimvar_1 Arkadaşlar yazmış ama sizin durum biraz daha farklı. Tek gen taşıyıcılık durumu söz konusu sanırım. Burda benzer problemleri olanlar vardı. Şuan yazanlardan E Elifellam var. 2 aşamalı pgt gerekiyor gibi geldi bana ki fiyat da ona göre biraz daha farklı oluyor.
Allah yardımcınız olsun. O acıları unutturacak hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin en kısa zamanda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?