Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Kızlarrrrrrrrr sonucum 250 cıkmışşşş inanamıyorum
Maşallah barekallah ne güzel haberler alıyoruz bu aralar arada üzüldüğümüz arkadaşlar oldu elbette işallah Rabbim onlarıda beni de en kısa zamanda sevindirecek seni de yürekten kutluyorum canım işallah sağlıkla devam etsin

Canım cumaya kaç hafta olacak?
Sen bu doktora pıhtılaşma yüzünden takibe gitmeyi düşünüyotsun biraz da değil mi? MUayenesi kaç liracıkmış acaba?
Cumaya 5+1 olucak inşallah Evet pıhtılaşmayla da ilgili diye gidicem ona. Sanırım 350 idi muayene ama polisleri cok seviyormus esim de polis diye 200 almıştı benden. Tetkikleri de cerrahpaşada yaptırıyosun orda prof oldugu icin. Hatta bana özele gelmene gerek yok herzaman cerrahpaşaya da gel demişti

Kızlar bu protein s ve protein c tahlilleri pıhtılaşma için ve normal bir devlet hastanesinde kan versem 10 günden önce çıkmaz değil mi? Eşim beynimi yedi git hastaneye diye.mamorial da 1 günde çıkıyormuş ama çok pahalı lütfen acil bilgisi olan cevap versin valla stres oldum

Protein s ve c ler hemen cikiyor genler uzun sürüyor

Ben düzen laboratuvarında yaptırdım sanırım 300 verdim belki de 200 unuttum ve hemen cıktı

Cok teşekürler arkadaşım allah hepimize nasip etsin en kısa zamanda herkesin muradını versin

Ya ne güzel Cerrahpaşa'da ismini ben randevu listesinde göremedim aslında bende Allah nasip ederse pozitif alırsam iyi bi dr arayışındayım normal takipler dışında
canım protein c ve protein s aynı gün çıkıyor kromozomlar geç çıkıyor ve trombofili paneli geç çıkıyor

Randevu alınamıyormus sanırım ben de gidince soracagım normal takip orda mı yapıcak nasıl olucak diye

Ben düzen laboratuvarında yaptırdım sanırım 300 verdim belki de 200 unuttum ve hemen cıktı[/QUOTE
Tamamdır canım:)

Kızlar selam, yarın kese icin doktora gitmekten vazgectim vajinal yoldan bakıcakmıs ve ben istemiyorum memorial bana 15 Eylül gibi randevu vermisti onu bekliyecegiz. Bebeği rahatsız etmek istemedim hem kese sonra kalp tek tek gidip

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…