Ay bugün iş çok yoğundu bakamadım şimdi gördüm. Çok ama çok sevindimmmmm. Maşallah. Gözün aydın canım. Haydi hep birlikte güzel haberlere inşallahKızlarrrrrrrrr sonucum 250 cıkmışşşş inanamıyorum
Canım cumaya kaç hafta olacak?Gidicem cuma o doktora bakalım kalp atışı da duyulabilir dedi belki duyarım :)
Maşallah Allahım herbirimizin dualarını yerine ulaştırsın inşallah hepimizinkini tamamına erdirsin.Değerin kat be kat artar inşallah.gözün aydın cnm.Kızlarrrrrrrrr sonucum 250 cıkmışşşş inanamıyorum
Maşallah barekallah ne güzel haberler alıyoruz bu aralar arada üzüldüğümüz arkadaşlar oldu elbette işallah Rabbim onlarıda beni de en kısa zamanda sevindirecek seni de yürekten kutluyorum canım işallah sağlıkla devam etsinKızlarrrrrrrrr sonucum 250 cıkmışşşş inanamıyorum
Hayırlı olsun tebrik ederim. Ne güzel böyle güzel haberler almak sağlıkla devam etsinKızlarrrrrrrrr sonucum 250 cıkmışşşş inanamıyorum
Cumaya 5+1 olucak inşallahCanım cumaya kaç hafta olacak?
Sen bu doktora pıhtılaşma yüzünden takibe gitmeyi düşünüyotsun biraz da değil mi? MUayenesi kaç liracıkmış acaba?
Protein s ve c ler hemen cikiyor genler uzun sürüyorKızlar bu protein s ve protein c tahlilleri pıhtılaşma için ve normal bir devlet hastanesinde kan versem 10 günden önce çıkmaz değil mi? Eşim beynimi yedi git hastaneye diye.mamorial da 1 günde çıkıyormuş ama çok pahalı lütfen acil bilgisi olan cevap versin valla stres oldum
Süper o zaman hemen yarın gidip kan vereyimProtein s ve c ler hemen cikiyor genler uzun sürüyor
Ben düzen laboratuvarında yaptırdım sanırım 300 verdim belki de 200 unuttum ve hemen cıktıKızlar bu protein s ve protein c tahlilleri pıhtılaşma için ve normal bir devlet hastanesinde kan versem 10 günden önce çıkmaz değil mi? Eşim beynimi yedi git hastaneye diye.mamorial da 1 günde çıkıyormuş ama çok pahalı lütfen acil bilgisi olan cevap versin valla stres oldum
Cok sağol cnm hep birlikte inşallah senin de 2 gün arkandayım inşallahAy bugün iş çok yoğundu bakamadım şimdi gördüm. Çok ama çok sevindimmmmm. Maşallah. Gözün aydın canım. Haydi hep birlikte güzel haberlere inşallah
Cok sağol inşallah arkadaşımmmMaşallah Allahım herbirimizin dualarını yerine ulaştırsın inşallah hepimizinkini tamamına erdirsin.Değerin kat be kat artar inşallah.gözün aydın cnm.
Cok teşekürler arkadaşım allah hepimize nasip etsin en kısa zamanda herkesin muradını versinMaşallah barekallah ne güzel haberler alıyoruz bu aralar arada üzüldüğümüz arkadaşlar oldu elbette işallah Rabbim onlarıda beni de en kısa zamanda sevindirecek seni de yürekten kutluyorum canım işallah sağlıkla devam etsin
Cok sağollll arkadaşımmm güzel haberler bu sayfadan eksik olmasın inşallahHayırlı olsun tebrik ederim. Ne güzel böyle güzel haberler almak sağlıkla devam etsin
Ya ne güzel Cerrahpaşa'da ismini ben randevu listesinde göremedim aslında bende Allah nasip ederse pozitif alırsam iyi bi dr arayışındayım normal takipler dışındaCumaya 5+1 olucak inşallahEvet pıhtılaşmayla da ilgili diye gidicem ona. Sanırım 350 idi muayene ama polisleri cok seviyormus esim de polis diye 200 almıştı benden. Tetkikleri de cerrahpaşada yaptırıyosun orda prof oldugu icin. Hatta bana özele gelmene gerek yok herzaman cerrahpaşaya da gel demişti
canım protein c ve protein s aynı gün çıkıyor kromozomlar geç çıkıyor ve trombofili paneli geç çıkıyorKızlar bu protein s ve protein c tahlilleri pıhtılaşma için ve normal bir devlet hastanesinde kan versem 10 günden önce çıkmaz değil mi? Eşim beynimi yedi git hastaneye diye.mamorial da 1 günde çıkıyormuş ama çok pahalı lütfen acil bilgisi olan cevap versin valla stres oldum
Randevu alınamıyormus sanırım ben de gidince soracagım normal takip orda mı yapıcak nasıl olucak diyeYa ne güzel Cerrahpaşa'da ismini ben randevu listesinde göremedim aslında bende Allah nasip ederse pozitif alırsam iyi bi dr arayışındayım normal takipler dışında
canım protein c ve protein s aynı gün çıkıyor kromozomlar geç çıkıyor ve trombofili paneli geç çıkıyor
Ben düzen laboratuvarında yaptırdım sanırım 300 verdim belki de 200 unuttum ve hemen cıktı[/QUOTE
Tamamdır canım:)Ya ne güzel Cerrahpaşa'da ismini ben randevu listesinde göremedim aslında bende Allah nasip ederse pozitif alırsam iyi bi dr arayışındayım normal takipler dışında
canım protein c ve protein s aynı gün çıkıyor kromozomlar geç çıkıyor ve trombofili paneli geç çıkıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?