Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Canım bekleyebilirsen ne ala en güzelini yaparsın :)

Cnm hayırlı olsun tekrar.memorialda ilk muayeneyi alttan yapıyoo bende beklemiştim o 15 günlük süreyi.zararı varmı diye sormuştum ki benim hep kanamalı geçmişti lekelenmeler falan gönül hoca yok demişti.istersen 15 günlük süreyi bekleyip normal takip doktoruna gidersen o belki karından bakar.

Cok tesekkur ederim canımm :) biraz fazla bekletiyorlar gibi ama o riskleri düsünüyorlardır diye düsünüyorum onlara güvenecegim peki muayene parası alıcaklar mı gidince?

Bende kese için ayrı kalp atışı için ayrı gitmedim. 6+6 da ikisinide gördüm. Kalp atışı karından çok net değildi. Doktor herşeyin yolunda olduğunu söyledi. İstersen alttan görebilşrsin dedi. Hiç bir riski yok dedi. Bende kabul etmiştim. Çünkü kalp atılını görmek beni hamileliğe inandıracaktı. Alttan bakınca kanamalı dölgeler var dikkat et kendini dışarı atabilir diyede uyarmıştı. Çok şükür sıkıntı yaşamadım.
Cok tesekkur ederim canımm :) biraz fazla bekletiyorlar gibi ama o riskleri düsünüyorlardır diye düsünüyorum onlara güvenecegim peki muayene parası alıcaklar mı gidince?

Alıcaklar cnm şöle söyliyim 5 -10 dakika bişe sürecek ve 350 Tl vereceksin yanlış hatırlamıyorsam cnm.keseyi görecek ve kalp atışını duyacaksın inşallah Allahın izniyle.

Ben test günümden 8 gün sonra karından keseyi görmüştüm ben çok sık gitmiştim hastaneye bulantılarım yüzünden serum için hatta 5.6. Haftalarda başlamıştı yoğun bulantılarım keseyi tam 5. Haftada gördüm hemde baya gözüküyordu karından 6.haftada tekrar bulantım için kalp atışı ne alttan muayenede nede karından duyamadı devletteki dr çok tedirgin olmuştum ertesi gün tekrar acillik oldum yine bulantı yüzünden yine devlete gittim yine alttan muayene orada duymuştuk bi gün arayla sonra da 7. Haftada gitmiştim memorialin normalde çağırdığı haftaya denk geliyor karından daha net duyulmuştu

Evet alttan sıkıntı olmaz diyordu benim normal takip doktorumda, endişelenme Cankiriklarim

Alıcaklar cnm şöle söyliyim 5 -10 dakika bişe sürecek ve 350 Tl vereceksin.keseyi ve kalp atışını duyacaksın inşallah Allahın izniyle.
Hey Allahım iliğimiz kuruyacak artık :)) neyse o sağlıklı olsun bana yeter inşallah. Peki bazen ceinone jel pembemsi tortu geliyor korkuyorum size de pembe gelme durumu oluyor mu

Benim hic bulantım yok başım dönüyor bazen özellikle sabahları. Bir de kasık ağrım oluyor ara ara regl olurken hissetmeyen ben icin ilginc bir durum :)

Hey Allahım iliğimiz kuruyacak artık :)) neyse o sağlıklı olsun bana yeter inşallah. Peki bazen ceinone jel pembemsi tortu geliyor korkuyorum size de pembe gelme durumu oluyor mu
Yeterki sağlıklı sıhatli olsun cnm bebişler bütün çabamız bunun için zaten.Allahım kucaklarımızda sewdirsin herbirimize inşallah hayırlısı ile sağlıkla.ben jel kullanmadım cnm hiç, progestan iğne oldum 12. Haftaya kadar ama daha önceki transferlerde ewet geliyordu kahve gibi.dışarıya çıkıp hava ile temas edince renk değiştiriyo demişlerdi o zaman ama yinede kullanan arkadaşlar ve doktorun daha ii bilir cnm.

Merhabaa mantar için hangi toz ilacı kullandınız acaba?

arkadaşlara merhaba,
pgt ye embriyo gönderen arkadaşlardan bilgi rica edeceğim. Kaç embriyo verdiniz kaçı sağlıklı geldi? Kendimce bir olasılık hesabı yapacağım :)

arkadaşlara merhaba,
pgt ye embriyo gönderen arkadaşlardan bilgi rica edeceğim. Kaç embriyo verdiniz kaçı sağlıklı geldi? Kendimce bir olasılık hesabı yapacağım :)
üç gitti 5AA 5AB 3AB bunlardan en kaliteli görünen ikisi sağlıksız geldi 3AB olan transfer edildi nasipse üç beş güne sağlıkla kucağımda olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…