ayyy maşallahhh .. benim de iki tane gitti .. kaliteli dediler ama seviyesini bilmiyorum.. Bi tanesi bile iyi gelse sevinicem :)üç gitti 5AA 5AB 3AB bunlardan en kaliteli görünen ikisi sağlıksız geldi 3AB olan transfer edildi nasipse üç beş güne sağlıkla kucağımda olacak.
Evet duramıyor insanTeşekkür ederim canım. Sonuçlar çıkınca arıyorlardır değil mi? Naturel transfer olacağı için zaten bekleyeceğim de işte merak etmeden duramıyor insan :)
Benim de 5 tane gitti 2 tane geldi inşallah senin 2 side gelsinarkadaşlara merhaba,
pgt ye embriyo gönderen arkadaşlardan bilgi rica edeceğim. Kaç embriyo verdiniz kaçı sağlıklı geldi? Kendimce bir olasılık hesabı yapacağım :)
Ben kalitelerini transfer günü öğrenmiştim. İnşallah ikiside sağlıklı gelir. En stresli süreç sanırım pgt sonucu beklemek. Bende öyle olmuştu.ayyy maşallahhh .. benim de iki tane gitti .. kaliteli dediler ama seviyesini bilmiyorum.. Bi tanesi bile iyi gelse sevinicem :)
evet bende cok merak ediyorum ne oldu acaba insallah kotu bisey yoktur@SedaUmut naptın cnm merak ettim,iimisin hastaneye gittinmi Yücel beyle görüşecektin en son.hayırlı haberlerini alırız inşallah.
Canım herkesin durumuna göre değişiyor esasen. Bizde translokasyon oldığu için mesela az çıkıyor. Benim 8de 2 geldi.arkadaşlara merhaba,
pgt ye embriyo gönderen arkadaşlardan bilgi rica edeceğim. Kaç embriyo verdiniz kaçı sağlıklı geldi? Kendimce bir olasılık hesabı yapacağım :)
Cnm umarım hayırlısı olur, bak arkadaşlar neler yazıyor. Düşük kalitede olanın bile tuttuğu oluyor. Bunlar nasip işi.bir de her pgt yapılanın da tutma şansı %100 değilki. Zaman önerdi mi doktorun , bu da önemli . Şart olsaydı önerirlerdi bence Ne hastalığı o ? Nası öğrendin pgt yaptırmadan. Buarada şükretki 6 minnoşun var. Herşey güzel olacak merak etmeKızlar şu pgt ücreti biraz düşük olsaydı bizde yaptırsaydık 10000de bir gelen bi hastalık geldi buldu bizi nasip 7 embriyodan kaldı 6 bazı arkadaşlar 2 ya da 3 sağlam geldi diyor kumar oynamak gibi bişey şimdi benimkilerin kaçı sağlam bilmiyoruz Rabbim rast getirsin İnşâAllah
Geçmiş olsun sizin hastalık neydi acaba?Kızlar şu pgt ücreti biraz düşük olsaydı bizde yaptırsaydık 10000de bir gelen bi hastalık geldi buldu bizi nasip 7 embriyodan kaldı 6 bazı arkadaşlar 2 ya da 3 sağlam geldi diyor kumar oynamak gibi bişey şimdi benimkilerin kaçı sağlam bilmiyoruz Rabbim rast getirsin İnşâAllah
Canım uzun zamandır takip edemedim hastalığın ne çıktı cnm benim pgt tipiğim var e-devletten yazıyorum birkaç arkadaşta yazdı kurlar böyleyken merkezlerin dolar üzerinden işlem yapmamalarını sen de yaz istersen dolarla olunca çok maliyetli oluyor bir de bütçe hazırlayamıyorsun sürekli artan bir kur var önümüzde hakkında hayırlısı olsun cnmKızlar şu pgt ücreti biraz düşük olsaydı bizde yaptırsaydık 10000de bir gelen bi hastalık geldi buldu bizi nasip 7 embriyodan kaldı 6 bazı arkadaşlar 2 ya da 3 sağlam geldi diyor kumar oynamak gibi bişey şimdi benimkilerin kaçı sağlam bilmiyoruz Rabbim rast getirsin İnşâAllah
Evet şart değil dediler önermediler ama 11. Haftada kalbi durdu kürtaj oldum genetiğe gönderdik orada turner sendromu çıktı 10000 de bir görülen sadece kız çocuklarında olan bir hastalıkmış yücel bey ve semra hanımla görüşmemde bu durumun tüp bebeklerde daha sık olabileceğini söyledi çünkü bi çok yumurta oluşuyor sağlıksız olanları ayırt edemiyor vücut en iyi embriyolardan birisiydi hiç aklımıza gelmeyen bişeydi İnşâAllah diğer kardeşleri sağlıklıdır ben bu adetimle başlayacaktım 2 ay oldu kürtaj olalı ama tatilimize denk geldi İnşâAllah eylül ayı sonuna başlicaz tekrar donmuşlarlaCnm umarım hayırlısı olur, bak arkadaşlar neler yazıyor. Düşük kalitede olanın bile tuttuğu oluyor. Bunlar nasip işi.bir de her pgt yapılanın da tutma şansı %100 değilki. Zaman önerdi mi doktorun , bu da önemli . Şart olsaydı önerirlerdi bence Ne hastalığı o ? Nası öğrendin pgt yaptırmadan. Buarada şükretki 6 minnoşun var. Herşey güzel olacak merak etme
Canım uzun zamandır takip edemedim hastalığın ne çıktı cnm benim pgt tipiğim var e-devletten yazıyorum birkaç arkadaşta yazdı kurlar böyleyken merkezlerin dolar üzerinden işlem yapmamalarını sen de yaz istersen dolarla olunca çok maliyetli oluyor bir de bütçe hazırlayamıyorsun sürekli artan bir kur var önümüzde hakkında hayırlısı olsun cnm
Teşekkürler ben kürtaj oldum kalp atışı durduğu için genetiğe yolladık turner sendromu çıktı K Kavimlergocu evrt canım bende yazayım İnşâAllah bi çözğm bulunurGeçmiş olsun sizin hastalık neydi acaba?
Hatırladım cnmTeşekkürler ben kürtaj oldum kalp atışı durduğu için genetiğe yolladık turner sendromu çıktı K Kavimlergocu evrt canım bende yazayım İnşâAllah bi çözğm bulunur
Genetik olarak yapılan kromozom analizi normal çıktı başka bi test daha gerekli mi bilmiyorum evet emriyo oluşum aşamasında oluyormuş bu tür sendromlar bakalım İnşâAllah öbürleri sağlıklıdır öyle yoruldum kiHatırladım cnm
eşin veya sen de genetik birşey çıktı mı ?
Bazen eşlerde sorun olmada da hızlı döllenme esnasında bu tür sorunlar olabiliyor demişti genetik dr u.
İnşallah canım şimdi gündemde varken ne kadar çok kişi yazarsak sesimizi duyarlar inş
bu dolar olayına son verilsin artık çünkü maliyetimizin ne olacağını kestiremiyoruz çok masraflı oluyor pgt masraflı tüp bebeği geçiyor
Kızlar çok heyecanliyim bu pazartesi istanbul a gidiyorum ve startı verecez bir aksilik çıkmazsavalizimin içine birsürü umut doldurdum ilk deneme olcak çok karışık ve bir o kadar da pozitifim rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun var mı aranızda şehir dışından gelenler nerelerde kaldınız canlar ?
Emeklerin boşa gitmesin arkadaşımHerkese günaydıııınn kaderdaşlarım arkadaşlarım, bugün transferim var, uyumadım desem yeridir anca bi saattnolur herkesten ayrı ayrı dualar bekliyorum işallah miniğim bu kez gelsin, sizleri seviyorum
Haklısın canım. Bizim genetikte sorun çıkmadı. Ancak doğal yolla 2 düşüğüm var. O sebeple pgt isteniyor. Daha önce farklı bi merkezde 2 denemem oldu. Toplam 2 tedavide 14 yumurtadan 8 tane döllendi ..5. Günde olması gereken ama 6. Ve 7. Güne kadar zar zor gelişen 4 embriyo oldu. Onlarda haliyle problemli geldi.her birinde ayrı sıkıntı vardı. Birinden örnek alınamamış. Biri mozaik, biri down diğeri de trizomi 22 çıktı. Memoriala başlayınca semra hanım bu sonuçlara göre kromozom sorunu var diyemeyiz..2 embriyon hiç olmuş ama embriyo gelişiminde gerilik var demişti. Tedaviye başladık memorial da 4 yumurtadan (az doz ilaçlarla) 3 döllendi. 2 si de 5. Günde biyopsi alındı. Ve kaliteleri iyi denildi. Burdan şunu çıkarıyorum ki; embriyo gelişiminde bi sıkıntı yokmuş..yani labaratuvar çok önemli.. biz daha önce yanlış tercih yapmışız. Giden paraya mı canımamı acıyayım bilemedim. Şimdi 2 embriyoda sıkıntı çıkarsa en azından bizden kaynaklı olacağını biliyoruz. Ama kesinlikle memorial da devam edeceğim. Allah bir gün bizim yüzümüze de bakacakCanım herkesin durumuna göre değişiyor esasen. Bizde translokasyon oldığu için mesela az çıkıyor. Benim 8de 2 geldi.
İnşallaH senin hepsi sağlıklı gelir.
Bir de embriyo kalitesi ile pgt den gelme arasında hiç bir bağlantı yok.
İnşalllah cnm Rabbim hayırlısını versin mutluluk haberini alalım inşallahHerkese günaydıııınn kaderdaşlarım arkadaşlarım, bugün transferim var, uyumadım desem yeridir anca bi saattnolur herkesten ayrı ayrı dualar bekliyorum işallah miniğim bu kez gelsin, sizleri seviyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?