Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Hayırlı uğurlu olsun canım; kolaylıklar ve sabır dilerim sana. Benim de ilk denemem oldu, gözüm kulağım pgt'den gelecek sonuçta bekliyorum.

Herkese günaydıııınn kaderdaşlarım arkadaşlarım, bugün transferim var, uyumadım desem yeridir anca bi saatt nolur herkesten ayrı ayrı dualar bekliyorum işallah miniğim bu kez gelsin, sizleri seviyorum
Dualarım senin için olacak arkadaşım. Güzel haberlerini alırız inşallah.

Kızlar bugün adet oldum benim için sürpriz oldu çünkü ben biletimi pazartesi gününe almıştım mecbur yarın gidicem.esim pazartesi gelecek.şişli ve yakınlarında önerebileceğiniz bir otel var mı tempo çağlayan hariç çünkü orda yer kalmamış

arkadaşlara merhaba,
pgt ye embriyo gönderen arkadaşlardan bilgi rica edeceğim. Kaç embriyo verdiniz kaçı sağlıklı geldi? Kendimce bir olasılık hesabı yapacağım :)
6 embriyom gitti eşimin de benim de genetik testler temizdi ve 3ü sağlıklı geldi. Yücel hoca yaşın genc olduguu icin yüzde 50 sağlıklı gelmesi normal, yaş ilerledikce bu oran 20lere kadar düşebilir demişti

K-suite otelde kalmıştım bende hastaneye yakın temizdi kahvaltısı vardı birde şişli metkezde bir listana otelde kalmıştım ikiside iyiydi. şişli merkezde uzak sayılmaz ben yürüyerek gitmiştim iki kez. Merkezde daha rahattım ama sıkımadım hiç

Herkese günaydıııınn kaderdaşlarım arkadaşlarım, bugün transferim var, uyumadım desem yeridir anca bi saatt nolur herkesten ayrı ayrı dualar bekliyorum işallah miniğim bu kez gelsin, sizleri seviyorum
En hayırlı şekilde gelsin arkadaşım, en hayırlı bereketli dualarla kucağında olsun

Öncekiler için geçmiş oldun arkadaşım maalesef ticari kaygı ile davranıp yürüyen para gözüyle baktıkları için bazı yerlerde sonuç böyle oluyor farklı ama aynı amaçlı benim de 2 denemem böyle çöp oldu. Yazık günah gerçekten . Umutlarımızla oynamaları, bazıları da bilmiyor denek gibi kullanıyor neyse geride kaldı hepsi unut affet. Önün açılsın bir de şu çıkıyor senin durumunda demekki yüksek ilaç dozları embriyonun kalitesini genetiğini bozuyor. O kadar embriyodan hepsi farklı hastalık gelmesi başka türlü açıklanmaz çünkü . Bunlar sana evlat olur inşşalah

Hayırlısı neyse o zamanda olsun yeterki sağlıkla olsun

Evet canum doğru mantıktadın bence de. Mutlu sona erişmek için öncelikle doğru merkez gerekiyor ki gerçek sorun yakalanabilsin. Ben Memorial in doğru yer olduğunu düşünüyorum kendim için de, inşallah yanılmayız.
Bundan sonra artık süreçte nerde tıkanılırsa orayı çözmeye çalışır memorial.
İnşallah embriyolarının ikisi de sapa sağlam gelir.

idigna35 cemile___ kızlar çok teşekkür ederim hallettim yer sorununu. Ama bugünkü yaşadığım stres bana yetti gerçekten ağlamamak için zor tutuyorum kendimi şu an..bugün çok çaresiz hissettim kendimi gerçekten rabbim kimseyi çaresiz bırakmasın artık omuzlarımdaki yükün ağırlaştığını hissediyorum..

Canım tedavi üzeri üzme kendini bu kadar . Anlıyorum seni insan bu süreçte bazen o kadar çaresiz hissediyor ki Rabbim tekrar tekrar yaşatmasın hiç birimize kimseye inşallah . Geçecek bunlar inşallah böyle düşün tedavine odaklan üzülme lütfen .

Çok haklısın desteğin için sağol canım benim güçlü olucam inşallah

Kızlar merhaba ben 2016 yılında memorial şişlide tüp bebek tedavisi oldum hamile kaldım 2016 aralık ayında oğlum çok şükür sağlıklı sıhhatli dünyaya geldi şimdi bu ay adet olmayı bekliyorum adet olunca belli tahlil ler onları yaptıracam adet bitiminde ilaçlı rahim filmi çektireceğim allah izin verirse ekim ayında üç adet dondurulmuş embriyom var onların transferi için tedaviye naturel siklus olarak başlayacağım ama ben bulunduğum ilden uzaktan takip edecekler hastaneye gitmeme gerek olmadığını söylediler ben burda kadın doğum uzmanıma gidip gerekli tahlil ve ultrasonları yaptıracam yumurta 18 mm geldiğinde çatlatma iğnesi yapacakmışım 6gün sonra transfer için İstanbul a gidecekmişim benim gibi olan var mı aranızda lütfen cevap yazarmısınız

Bu arada kozlar 2016 yılında memorial tedavi için geldiğimizde kasımpaşa da demircan otel var gayet iyi oda ücretini yeni sordum geceliği 80 tl otelin arka sokağında otobüs durağı var em1 yada em2 ye binince hastane önünde iniyorsunuz dönerkende yine aynı otobüse binip otelin önünde iniyorsunuz yanında küçük bi esnaf lokantası var güzel yemekleri var biz orada yiyiyorduk diper yanda büyük bi market var yeri ve fiyatı iyi biz 2016 tüp bebek için 15 gün kalmıştık ayrıca kalacak arkadaşlar internetten tüp bebek tedavisi için burda kalıyorlarmış tavsiye üzerine geldik derseniz yardımcı oluyorlar benim zamnımda iki kişi daha vardı tüp bebek tedavisi için o otelde kalıyorlardı yardımcı olabildiysem ne mutlu

Bu sene bir çok arkadaş uzaktan takip olarak transfere gittiler anlattığınız şekilde .

İnşallah sizinde sorunsuz ilerler süreciniz .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…