aminn hepimizin işallah
Çok haklısın desteğin için sağol canım benim güçlü olucam inşallah
İnşallah canın saol ilk defa yaptırıyormuş gibi heyecan var allah herkese güzel haberler almayı nasip etsinBu sene bir çok arkadaş uzaktan takip olarak transfere gittiler anlattığınız şekilde .
İnşallah sizinde sorunsuz ilerler süreciniz .
Canım bugün akşam geldim yarın sabah randevumGittin mi kontrole canım başladınız mı tedaviye .
Canım bugün akşam geldim yarın sabah randevum
Sağol canım inşallah hepimiz güzel sonuçlar alalım :)Erken gelince bugün zannettim ben . Hadi hayirlisiyla güzel olumlu bir tedavi olur senin için inşallah .
metrobüsle darülacazede inince 5 dakika falan yürünüyor Ben genelde metrobüs kullanmıştım.Kızlar şu an yenibosnadayim metroyla mi daha yakın hastane metrobusle mi?
Çok iyi canım tamammetrobüsle darülacazede inince 5 dakika falan yürünüyor Ben genelde metrobüs kullanmıştım.
hakında hayırlısı olsunÇok iyi canım tamam
Allah razı olsunTatlım nasıl gidiyor bi sıkıntın yok inşallah .
İnşallah olmuştur umudunu kaybetme canımAllah razı olsun. Canım bi sorun yok gibi ama içimde de olmadı tutmadı die bi umutsuzluk varki anlatılmaz bi çaresizlik işallah yanılıyorumdur
aminn Aminn canım işallahİnşallah olmuştur umudunu kaybetme canım
Kızlar yarın test günüm bugün itibariyle hiç umudum kalmadı sabah jeli uygularken ucuna kırmızı lekeler bulaşmış zaten yarın regl günüm muhtemelen yine olmadı
Canım öyle kırmızı lekeler gelebiliyor bircok arkadasımıza oldu umutsuzluğa kapılma lütfen inşallah hayırlı sonuclar alırsınKızlar yarın test günüm bugün itibariyle hiç umudum kalmadı sabah jeli uygularken ucuna kırmızı lekeler bulaşmış zaten yarın regl günüm muhtemelen yine olmadı
Amin inşallah canimmm
Ay hadi inşallahCanım öyle kırmızı lekeler gelebiliyor bircok arkadasımıza oldu umutsuzluğa kapılma lütfen inşallah hayırlı sonuclar alırsın
hepimiz için canı gönülden Aminn diyorummm.
bu yolda emek veren herkes için binlerce kez aminnnn diyorum
Kızlar yarın test günüm bugün itibariyle hiç umudum kalmadı sabah jeli uygularken ucuna kırmızı lekeler bulaşmış zaten yarın regl günüm muhtemelen yine olmadı
Tlf da benim gibi kafayı yedi sanırım bütün mesajları birbirine karıştırdıhepimiz için canı gönülden Aminn diyorummm.
bu yolda emek veren herkes için binlerce kez aminnnn diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?