Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Arkadaşlar selam. Memorial ilk gebelik ultrasonu 425 tl dediler muayeneye. Valla ağzım açık kaldı. Sgk anlaşması zaten yok, özel sigorta da geçmiyormuş. Çok abartı değil mi? Sizler ne yaptınız? Ben dışarıdaki normal kadın doğumcuma gitmeyi düşünüyorum galiba bunu duyunca, sinir oldum. Binlerce lira verdik şunu bari makul indirimli bir fiyat verselermiş.. Hasta ilişkilerini de arayıp bunu ve gebelik testine istedikleri 60 tl yi şikayet kaydı açtıracağım. Belki sonrakilere bir faydası olur.

Kızlar yarın test günüm bugün itibariyle hiç umudum kalmadı sabah jeli uygularken ucuna kırmızı lekeler bulaşmış zaten yarın regl günüm muhtemelen yine olmadı
teslimiyette kal neylerse mevlam eyler ve güzel eyler biliyorsun, ne mucizeler gördük burda. Meryem suresini trükçe mealini oku O'nun için ne kolaydır bu. umutlu ol arkadaşım

Çok ayıp gerçekten, bari ilk muayene için de olsun haklısın. Bundan dolayı her arkadaşımız kayıt açarsa kayda alınır belki. BU arada benim allianzım vardı, ona indirimli fiyat uyguluyorlardı muayene için.

Tatlım malesef fiyatlar çok yüksek bir çoğumuz da gitmedik zaten . Güveneceğin bir takip dr u bulmak daha mantıklı zaten bir kere olacak olan bir muayene bence anlamsız . Ama bildirmekle iyi yapmışsın belki sonrakilere faydası olur .

İki tane şikayet yazdım gelen anketlere ararlar sanıyorum, aramazlarsa ben arayıp söyleyeceğim üşenmeden.

Evet canım benim Medicana'da çok k sevdiğim doktorum var, ona gideceğim galiba.

Neden özel sigorta geçmediğini anlayamadım. Normal şartlarda geçiyor ama bu tedavi sonrası olduğu için mi acaba?

Bende gebelik testine 58tl ödedim muayenede o zaman 375 idi bende başka hastaneye gittim takip doktorunuzu ayarlayıp ona gidebilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…