- 29 Mayıs 2018
- 306
- 532
- 53
Canım sabaha senin güzel haberlerinle uyanalım işallah M Mucizemolsanhepimiz için canı gönülden Aminn diyorummm.
bu yolda emek veren herkes için binlerce kez aminnnn diyorum
İnşallah canım bende artık güzel haber almak istiyorumCanım sabaha senin güzel haberlerinle uyanalım işallah M Mucizemolsan
İnşallah hakkında hayırlısı olur cnm yarın test sonucum pozitif diye yazarsın yarın inşallahKızlar yarın test günüm bugün itibariyle hiç umudum kalmadı sabah jeli uygularken ucuna kırmızı lekeler bulaşmış zaten yarın regl günüm muhtemelen yine olmadı
Hayırlı güzel haberlerini almak nasip olsun inşallah canım. Heyecanla bekliyoruz haberini.İnşallah canım bende artık güzel haber almak istiyorum
teslimiyette kal neylerse mevlam eyler ve güzel eyler biliyorsun, ne mucizeler gördük burda. Meryem suresini trükçe mealini oku O'nun için ne kolaydır bu. umutlu ol arkadaşımKızlar yarın test günüm bugün itibariyle hiç umudum kalmadı sabah jeli uygularken ucuna kırmızı lekeler bulaşmış zaten yarın regl günüm muhtemelen yine olmadı
Çok ayıp gerçekten, bari ilk muayene için de olsun haklısın. Bundan dolayı her arkadaşımız kayıt açarsa kayda alınır belki. BU arada benim allianzım vardı, ona indirimli fiyat uyguluyorlardı muayene için.Arkadaşlar selam. Memorial ilk gebelik ultrasonu 425 tl dediler muayeneye. Valla ağzım açık kaldı. Sgk anlaşması zaten yok, özel sigorta da geçmiyormuş. Çok abartı değil mi? Sizler ne yaptınız? Ben dışarıdaki normal kadın doğumcuma gitmeyi düşünüyorum galiba bunu duyunca, sinir oldum. Binlerce lira verdik şunu bari makul indirimli bir fiyat verselermiş.. Hasta ilişkilerini de arayıp bunu ve gebelik testine istedikleri 60 tl yi şikayet kaydı açtıracağım. Belki sonrakilere bir faydası olur.
Arkadaşlar selam. Memorial ilk gebelik ultrasonu 425 tl dediler muayeneye. Valla ağzım açık kaldı. Sgk anlaşması zaten yok, özel sigorta da geçmiyormuş. Çok abartı değil mi? Sizler ne yaptınız? Ben dışarıdaki normal kadın doğumcuma gitmeyi düşünüyorum galiba bunu duyunca, sinir oldum. Binlerce lira verdik şunu bari makul indirimli bir fiyat verselermiş.. Hasta ilişkilerini de arayıp bunu ve gebelik testine istedikleri 60 tl yi şikayet kaydı açtıracağım. Belki sonrakilere bir faydası olur.
Evet kan verdim şimdi geldim eve bakalım bekliyorum Rabbim hayirlisinı nasip etsinM Mucizemolsan güzel haberler ver inşallah kan verdin mi .
Allah razı olsun canım ❤teslimiyette kal neylerse mevlam eyler ve güzel eyler biliyorsun, ne mucizeler gördük burda. Meryem suresini trükçe mealini oku O'nun için ne kolaydır bu. umutlu ol arkadaşım
İnşallah canım bende çok heycanliyimHayırlı güzel haberlerini almak nasip olsun inşallah canım. Heyecanla bekliyoruz haberini.
İnşallah canım Allah razı olsunİnşallah hakkında hayırlısı olur cnm yarın test sonucum pozitif diye yazarsın yarın inşallah
İki tane şikayet yazdım gelen anketlere ararlar sanıyorum, aramazlarsa ben arayıp söyleyeceğim üşenmeden.Çok ayıp gerçekten, bari ilk muayene için de olsun haklısın. Bundan dolayı her arkadaşımız kayıt açarsa kayda alınır belki. BU arada benim allianzım vardı, ona indirimli fiyat uyguluyorlardı muayene için.
Evet canım benim Medicana'da çok k sevdiğim doktorum var, ona gideceğim galiba.Tatlım malesef fiyatlar çok yüksek bir çoğumuz da gitmedik zaten . Güveneceğin bir takip dr u bulmak daha mantıklı zaten bir kere olacak olan bir muayene bence anlamsız . Ama bildirmekle iyi yapmışsın belki sonrakilere faydası olur .
Haydi hayırlısı olsun canım, Mevlam neylerse güzel eyler inşallahEvet kan verdim şimdi geldim eve bakalım bekliyorum Rabbim hayirlisinı nasip etsin
Neden özel sigorta geçmediğini anlayamadım. Normal şartlarda geçiyor ama bu tedavi sonrası olduğu için mi acaba?Arkadaşlar selam. Memorial ilk gebelik ultrasonu 425 tl dediler muayeneye. Valla ağzım açık kaldı. Sgk anlaşması zaten yok, özel sigorta da geçmiyormuş. Çok abartı değil mi? Sizler ne yaptınız? Ben dışarıdaki normal kadın doğumcuma gitmeyi düşünüyorum galiba bunu duyunca, sinir oldum. Binlerce lira verdik şunu bari makul indirimli bir fiyat verselermiş.. Hasta ilişkilerini de arayıp bunu ve gebelik testine istedikleri 60 tl yi şikayet kaydı açtıracağım. Belki sonrakilere bir faydası olur.
Beylikdüzü medicana mı doktorunuz kim?Evet canım benim Medicana'da çok k sevdiğim doktorum var, ona gideceğim galiba.
Bende gebelik testine 58tl ödedim muayenede o zaman 375 idi bende başka hastaneye gittim takip doktorunuzu ayarlayıp ona gidebilirsinizArkadaşlar selam. Memorial ilk gebelik ultrasonu 425 tl dediler muayeneye. Valla ağzım açık kaldı. Sgk anlaşması zaten yok, özel sigorta da geçmiyormuş. Çok abartı değil mi? Sizler ne yaptınız? Ben dışarıdaki normal kadın doğumcuma gitmeyi düşünüyorum galiba bunu duyunca, sinir oldum. Binlerce lira verdik şunu bari makul indirimli bir fiyat verselermiş.. Hasta ilişkilerini de arayıp bunu ve gebelik testine istedikleri 60 tl yi şikayet kaydı açtıracağım. Belki sonrakilere bir faydası olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?