- 29 Mayıs 2018
- 306
- 532
- 53
Arkadaşlar selam. Memorial ilk gebelik ultrasonu 425 tl dediler muayeneye. Valla ağzım açık kaldı. Sgk anlaşması zateok, özel sigorta da geçmiyormuş. Çok abartı değil mi? Sizler ne yaptınız? Ben dışarıdaki normal kadın doğumcuma gitmeyi düşünüyorum galiba bunu duyunca, sinir oldum. Binlerce lira verdik şunu bari makul indirimli bir fiyat verselermiş.. Hasta ilişkilerini de arayıp bunu ve gebelik testine istedikleri 60 tl yi şikayet kaydı açtıracağım. Belki sonrakilere bir faydası olur.[
maşallah suphanallah hayırlı olsun canım tebrikler gerçekten mucizenolacak işallah, hikayeni kısaca anlatabilrimisin canımKizlar şükürler olsun sonucum Pozitif İnşallah katlanarak devam eder..Dua eden iyi dileklerde bulunan herkesten Allah razı olsun❤
Hayırlı olsun gözünüzaydın darısı isteyen herkese hayırlısıyla inşallah Allah kucağınıza almayı nasip etsinKizlar şükürler olsun sonucum Pozitif İnşallah katlanarak devam eder..Dua eden iyi dileklerde bulunan herkesten Allah razı olsun❤
Tüp bebek tedavilerinde özel sigortalar ödeme yapmıyor hiç.Neden özel sigorta geçmediğini anlayamadım. Normal şartlarda geçiyor ama bu tedavi sonrası olduğu için mi acaba?
Evet. Yıldız Hanım. Tavsiye ederim. Çok insandır kendisi doktorluğundan da önce.Beylikdüzü medicana mı doktorunuz kim?
Sağol canım haklısın. Ben de öyle yapacağım.Bende gebelik testine 58tl ödedim muayenede o zaman 375 idi bende başka hastaneye gittim takip doktorunuzu ayarlayıp ona gidebilirsiniz
Ay canım hadi maşallah çoook sevindim. İlk transferlerimizde aynı gün negatif alıp üzülmüştük, şimdi bir hafta arayla sevindirdi Rabbim bizi. İnşallah pozitif bekleyen herkesin yüz güler. Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallahKizlar şükürler olsun sonucum Pozitif İnşallah katlanarak devam eder..Dua eden iyi dileklerde bulunan herkesten Allah razı olsun❤
Tebrik ederim çokça gözün aydınKizlar şükürler olsun sonucum Pozitif İnşallah katlanarak devam eder..Dua eden iyi dileklerde bulunan herkesten Allah razı olsun❤
Çok teşekkür ederim canım.. 4 yillik evliyim ilk 3 yılda evliligim baslarinda eşimde varikosel olduğunu öğrendik ameliyat oldu değerleri az da olsa yükseldi Yaşım küçük olduğu için normal yolla devam edebilecegimiz söylendi ama bu süre içinde hiç gebelik olusmadi Eşim bü sefer kaan Aydos ile tedaviye başladı dna hasarı çıktı sayı hız morfoloji yerlerde.. Bi süre ilaç tedavisi oldu değerler pek duzelmedi.3 senenin sonunda Artik dogal yolla olamayacagini gec de olsa anladik ve Araştırmalarımiz sonucu memorile gorusmeye gitmeye karar verdik.Ben aşılama diye dusunürken direk tüp bebek vakası olduğumuz anlaşıldı.Sorunumuz Şiddetli erkek faktörü. Tedavi başladı eşimin spermleri sorunlu olduğu için imsi yönetimi uygulandı..Opu dan sonra 12 tane 5.gün embiriyo Donduruldu. İlk 3 transferim tek embriyo negatif oldu 4. Transferim çift embriyo yine negatif aldım.Pgt yaptırmayı istedim ama Semra hoca dondurulan embiriyoyu çözüp parçà almanın doğru olmadığını söyledi. Rahime çizik atılmasını istedik.Ofis tipi çizik atıldı bi sonraki regl ile basladik Çok şükür 5. Transferim çift embriyo ile pozitif aldım. Hala korkum devam ediyor değerim katlanicakmi diye rabbim hayırlısı ile katlanarak devam etmesini nasip etsin. Bu uğurda emek veren çaba gösteren isteyen dileyen herkese gönlündekini nasip etsin.maşallah suphanallah hayırlı olsun canım tebrikler gerçekten mucizenolacak işallah, hikayeni kısaca anlatabilrimisin canım
Evet canım çok teşekkür ederim Rabbim isteyen herkese nasip etsin❤Ay canım hadi maşallah çoook sevindim. İlk transferlerimizde aynı gün negatif alıp üzülmüştük, şimdi bir hafta arayla sevindirdi Rabbim bizi. İnşallah pozitif bekleyen herkesin yüz güler. Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah
Çok teşekkür ederimm❤Tebrik ederim çokça gözün aydın
Amin inşallahh canım çok teşekkür ederimHayırlı olsun gözünüzaydın darısı isteyen herkese hayırlısıyla inşallah Allah kucağınıza almayı nasip etsin
Hayırlı olsun cnm gözün aydın inşallah katlanarak dewam eder hayırlısıyla.Rabbim hepimizi selamete çıkarsın inşallahÇok teşekkür ederim canım.. 4 yillik evliyim ilk 3 yılda evliligim baslarinda eşimde varikosel olduğunu öğrendik ameliyat oldu değerleri az da olsa yükseldi Yaşım küçük olduğu için normal yolla devam edebilecegimiz söylendi ama bu süre içinde hiç gebelik olusmadi Eşim bü sefer kaan Aydos ile tedaviye başladı dna hasarı çıktı sayı hız morfoloji yerlerde.. Bi süre ilaç tedavisi oldu değerler pek duzelmedi.3 senenin sonunda Artik dogal yolla olamayacagini gec de olsa anladik ve Araştırmalarımiz sonucu memorile gorusmeye gitmeye karar verdik.Ben aşılama diye dusunürken direk tüp bebek vakası olduğumuz anlaşıldı.Sorunumuz Şiddetli erkek faktörü. Tedavi başladı eşimin spermleri sorunlu olduğu için imsi yönetimi uygulandı..Opu dan sonra 12 tane 5.gün embiriyo Donduruldu. İlk 3 transferim tek embriyo negatif oldu 4. Transferim çift embriyo yine negatif aldım.Pgt yaptırmayı istedim ama Semra hoca dondurulan embiriyoyu çözüp parçà almanın doğru olmadığını söyledi. Rahime çizik atılmasını istedik.Ofis tipi çizik atıldı bi sonraki regl ile basladik Çok şükür 5. Transferim çift embriyo ile pozitif aldım. Hala korkum devam ediyor değerim katlanicakmi diye rabbim hayırlısı ile katlanarak devam etmesini nasip etsin. Bu uğurda emek veren çaba gösteren isteyen dileyen herkese gönlündekini nasip etsin.
Canım gözün aydın kat be kat artsın inşallah değerinÇok teşekkür ederim canım.. 4 yillik evliyim ilk 3 yılda evliligim baslarinda eşimde varikosel olduğunu öğrendik ameliyat oldu değerleri az da olsa yükseldi Yaşım küçük olduğu için normal yolla devam edebilecegimiz söylendi ama bu süre içinde hiç gebelik olusmadi Eşim bü sefer kaan Aydos ile tedaviye başladı dna hasarı çıktı sayı hız morfoloji yerlerde.. Bi süre ilaç tedavisi oldu değerler pek duzelmedi.3 senenin sonunda Artik dogal yolla olamayacagini gec de olsa anladik ve Araştırmalarımiz sonucu memorile gorusmeye gitmeye karar verdik.Ben aşılama diye dusunürken direk tüp bebek vakası olduğumuz anlaşıldı.Sorunumuz Şiddetli erkek faktörü. Tedavi başladı eşimin spermleri sorunlu olduğu için imsi yönetimi uygulandı..Opu dan sonra 12 tane 5.gün embiriyo Donduruldu. İlk 3 transferim tek embriyo negatif oldu 4. Transferim çift embriyo yine negatif aldım.Pgt yaptırmayı istedim ama Semra hoca dondurulan embiriyoyu çözüp parçà almanın doğru olmadığını söyledi. Rahime çizik atılmasını istedik.Ofis tipi çizik atıldı bi sonraki regl ile basladik Çok şükür 5. Transferim çift embriyo ile pozitif aldım. Hala korkum devam ediyor değerim katlanicakmi diye rabbim hayırlısı ile katlanarak devam etmesini nasip etsin. Bu uğurda emek veren çaba gösteren isteyen dileyen herkese gönlündekini nasip etsin.
Canım sende durum nedir? Test tekrarın iyi çıktı değil mi?Canım gözün aydın kat be kat artsın inşallah değerin
Evet canım iyi cıktı cok şükür ultrason günü için sabretmeye calışıyorum ama dayanamıcam kese görmeye önce bi gitcem galiba sen ne yapmayı düşünüyosun kalp atışına kadar sabredebilcek misinCanım sende durum nedir? Test tekrarın iyi çıktı değil mi?
İnşallah canım çok teşekkür ederimM Mucizemolsan hayırlı olsun canım sağlıkla sıhhatle kucağına al inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?