Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Kizlar şükürler olsun sonucum Pozitif İnşallah katlanarak devam eder..Dua eden iyi dileklerde bulunan herkesten Allah razı olsun❤
maşallah suphanallah hayırlı olsun canım tebrikler gerçekten mucizenolacak işallah, hikayeni kısaca anlatabilrimisin canım

Kizlar şükürler olsun sonucum Pozitif İnşallah katlanarak devam eder..Dua eden iyi dileklerde bulunan herkesten Allah razı olsun❤
Ay canım hadi maşallah çoook sevindim. İlk transferlerimizde aynı gün negatif alıp üzülmüştük, şimdi bir hafta arayla sevindirdi Rabbim bizi. İnşallah pozitif bekleyen herkesin yüz güler. Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah

maşallah suphanallah hayırlı olsun canım tebrikler gerçekten mucizenolacak işallah, hikayeni kısaca anlatabilrimisin canım
Çok teşekkür ederim canım.. 4 yillik evliyim ilk 3 yılda evliligim baslarinda eşimde varikosel olduğunu öğrendik ameliyat oldu değerleri az da olsa yükseldi Yaşım küçük olduğu için normal yolla devam edebilecegimiz söylendi ama bu süre içinde hiç gebelik olusmadi Eşim bü sefer kaan Aydos ile tedaviye başladı dna hasarı çıktı sayı hız morfoloji yerlerde.. Bi süre ilaç tedavisi oldu değerler pek duzelmedi.3 senenin sonunda Artik dogal yolla olamayacagini gec de olsa anladik ve Araştırmalarımiz sonucu memorile gorusmeye gitmeye karar verdik.Ben aşılama diye dusunürken direk tüp bebek vakası olduğumuz anlaşıldı.Sorunumuz Şiddetli erkek faktörü. Tedavi başladı eşimin spermleri sorunlu olduğu için imsi yönetimi uygulandı..Opu dan sonra 12 tane 5.gün embiriyo Donduruldu. İlk 3 transferim tek embriyo negatif oldu 4. Transferim çift embriyo yine negatif aldım.Pgt yaptırmayı istedim ama Semra hoca dondurulan embiriyoyu çözüp parçà almanın doğru olmadığını söyledi. Rahime çizik atılmasını istedik.Ofis tipi çizik atıldı bi sonraki regl ile basladik Çok şükür 5. Transferim çift embriyo ile pozitif aldım. Hala korkum devam ediyor değerim katlanicakmi diye rabbim hayırlısı ile katlanarak devam etmesini nasip etsin. Bu uğurda emek veren çaba gösteren isteyen dileyen herkese gönlündekini nasip etsin.

Evet canım çok teşekkür ederim Rabbim isteyen herkese nasip etsin❤

Hayırlı olsun cnm gözün aydın inşallah katlanarak dewam eder hayırlısıyla.Rabbim hepimizi selamete çıkarsın inşallah

Canım gözün aydın kat be kat artsın inşallah değerin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…