Yok canım bana da doktor 3 hafta sonr grl dedi ben arada kese görmek istiyorum dedim iyi tamam dediEvet canım iyi cıktı cok şükür ultrason günü için sabretmeye calışıyorum ama dayanamıcam kese görmeye önce bi gitcem galiba sen ne yapmayı düşünüyosun kalp atışına kadar sabredebilcek misin
Canım ben elimde artan şeyleri üzerine not yazıp ne zaman aldığımı, nasıl nerde sakladığımı vs yazıp hastaneye hemşireye bırakıyorum isteyen alsın diye. Ama sen İstanbul'da değilsin, gelirsen bırakırsın o şekilde kimseye gönderemezsen.Arkadaşlar merhabalar. Bende 1 kutu hiç açılmamış crinone jel mevcut bugün aldım eczaneden ama kullanmayacağım artık. İhtiyacı olan varsa aranızda ücretsiz gönderebilirim ?
peki ne zaman gidiceksin kese görmeye memorial a mı gitceksinYok canım bana da doktor 3 hafta sonr grl dedi ben arada kese görmek istiyorum dedim iyi tamam dedi
Canım gözün aydın kat be kat artsın inşallah değerin
HepiniZe çok teşekkür ederim Sağlıkla devam etmesini rabbim nasip etsin Allah isteyen herkese bu duyguyu tatdirsin ❤M Mucizemolsan canım sağlıkla devam etsin inşallah hayırlı uğurlu olsun .
Cuma tam 5 hafta doluyor. Gitmeyi düşünüyorum Memorial de olabilir kendi dışarda doktorum da. Bakacağım duruma göre. Sen ne düşünüyorsun?peki ne zaman gidiceksin kese görmeye memorial a mı gitceksin
Canım senin transfer benden 2 gün önceydi senin 5 hafta ztn dolmuş olmuyor mu benimki yarın doluyo diye hesaplıyorum ben yanlışmıyımCuma tam 5 hafta doluyor. Gitmeyi düşünüyorum Memorial de olabilir kendi dışarda doktorum da. Bakacağım duruma göre. Sen ne düşünüyorsun?
Valla canım bende aynı durumdayım çok sevdiğim takip doktorum vardı 2 ameliyatımı yapan ta ki gebe kalana kadar gebelikte biraz canımı sıktı bu sefer yan odasındaki doktora devam edeyim dedim özel hastane ve eşimin çalıştığı şirketle anlaşmalı hastane güzel ama doktorlara ısınamadım hâlâ karar veremedim eskiye devam mı edeyim yoksa yenisine mi :)Kizlar herhangi bir kanamaya karşı tedbiren düşük önleyici ignemi yazdirmak gerekiyor memorialdan acaba hiç bilmiyorum bu durumları birde avrupa yakasında önerebileceginiz bayan takip doktoru varmı acaba?
Kızlar hatırlarsanız bayramda iltihap yüzünden hastaneye gitmiştim ilaçları kullanıp bugün kontrol için gittim sol yumurtalığımda 3 cm'lik çikolata kistimin olduğunu söyledi doktor zaten varlığından haberim var tabiki..
Ama şöyle bişey söyledi çok canım sıkıldı kanser testlerini hiç yaptırdın mı dedi? Hayır dedim afalladı nasıl olur neden istememişler senden hiç dedi bi sürü test istedi şimdiye kadar ne yücel bey ne de kendi takip doktorum böyle korkutmamıştı beni. bu testlerden hiç bahsetmemiştiorada yaptırmadım özel hastane fiyatları malum bezmialeme randevu aldım cuma günü gidip kan vercem içime kurt düştü.
Ya çok sağol canım iyi ki varsınTatlım çikolata kistleri olanlarda dr un dediği o değer yüksek çıkıyor. Hiç korkutma kendini . Benim tedavilere başlamadan önce kontrol amaçlı gittiğim kadın doğumcu da istemişti bu testleri yüksekte çıktı ama kimse korkutmadı bu şekilde .
Ne o zaman ki Dr nede memorial. Zaten arastirinca yüksek çıkma ihtimalini görmüştüm.
Yaptır testlerini tabi ki ama korkma birde onu stres yapma canım .
Ya çok sağol canım iyi ki varsınSürekli doktor değiştirmeme sebeplerimden biri de bu işte deneme tahtası oluyorsun doktorun istediği testler ca125,ca19-9,ca15-3,cea,afp(alfa-fetaprotein) sizde hangisine bakıldı hangisi Yüksek çıktı benim çikolata kistim şu an 3 cm
Transfer günü tam 2 haftalık onun üzerine sayın diyorlar haftaları bayağı bir doktor internette. 3 farklı hesaplama yöntemi var internette otomatiklere göre cuma günü 5+5, blastokist transfer gününe 2 hafta denirse 5+0, sata göre 5+1 oluyor. Cuma gidince doktora soracağım bakalım.Canım senin transfer benden 2 gün önceydi senin 5 hafta ztn dolmuş olmuyor mu benimki yarın doluyo diye hesaplıyorum ben yanlışmıyım
Canım dur şimdi evham yapma. Doktor da pek naifmiş! Her çikolata kisti olan yaptırıyor muki böyle şeyler? Bildiğim konu değil ama tabii testini yaptır ama hemen endişelenme. Çok tedavi vs maruz kaldığımız için de olabilir. Ben de normal gebeliklerde hiç bişi yoktu. Göğsümde de rahimde de oluştu bişiler bence tedavideki ilaçlar hormonlar coşturuyor bunları. Allah önce bizlere sağlık, sonra kucağımıza hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallahKızlar hatırlarsanız bayramda iltihap yüzünden hastaneye gitmiştim ilaçları kullanıp bugün kontrol için gittim sol yumurtalığımda 3 cm'lik çikolata kistimin olduğunu söyledi doktor zaten varlığından haberim var tabiki..
Ama şöyle bişey söyledi çok canım sıkıldı kanser testlerini hiç yaptırdın mı dedi? Hayır dedim afalladı nasıl olur neden istememişler senden hiç dedi bi sürü test istedi şimdiye kadar ne yücel bey ne de kendi takip doktorum böyle korkutmamıştı beni. bu testlerden hiç bahsetmemiştiorada yaptırmadım özel hastane fiyatları malum bezmialeme randevu aldım cuma günü gidip kan vercem içime kurt düştü.
Canım nerde oturuyorsun bilmiyorum ama Medicana Beylikdüzü Yıldız Hanım'ı Gönül rahatlığıyla tavsiye ederimKizlar herhangi bir kanamaya karşı tedbiren düşük önleyici ignemi yazdirmak gerekiyor memorialdan acaba hiç bilmiyorum bu durumları birde avrupa yakasında önerebileceginiz bayan takip doktoru varmı acaba?
Canım ben elimde artan şeyleri üzerine not yazıp ne zaman aldığımı, nasıl nerde sakladığımı vs yazıp hastaneye hemşireye bırakıyorum isteyen alsın diye. Ama sen İstanbul'da değilsin, gelirsen bırakırsın o şekilde kimseye gönderemezsen.
Kızlar hatırlarsanız bayramda iltihap yüzünden hastaneye gitmiştim ilaçları kullanıp bugün kontrol için gittim sol yumurtalığımda 3 cm'lik çikolata kistimin olduğunu söyledi doktor zaten varlığından haberim var tabiki..
Canım beylikduzu bana baya uzak levent tarafında oturuyorumCanım nerde oturuyorsun bilmiyorum ama Medicana Beylikdüzü Yıldız Hanım'ı Gönül rahatlığıyla tavsiye ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?