- 15 Eylül 2012
- 8.438
- 6.897
- 398
Bu doktoru da eleyeceğim listemden galiba :) bilmiyorum valla öyle korkuttu ki beni acaba bişey mi gördü dedim inşâAllah kötü bi sonuç çıkmazCanım dur şimdi evham yapma. Doktor da pek naifmiş! Her çikolata kisti olan yaptırıyor muki böyle şeyler? Bildiğim konu değil ama tabii testini yaptır ama hemen endişelenme. Çok tedavi vs maruz kaldığımız için de olabilir. Ben de normal gebeliklerde hiç bişi yoktu. Göğsümde de rahimde de oluştu bişiler bence tedavideki ilaçlar hormonlar coşturuyor bunları. Allah önce bizlere sağlık, sonra kucağımıza hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah
Sağol canım ya eşiminde çok canı sıkıldı yakın zamanda kardeşi kemoterapi aldı korktuk açıkçası ilk defa duydum ki yıllardır benim çikolata kistim var inşâAllah sonuçlar güzel çıkarCanım o testler banada yapıldı çikolata kisti olanlara yapılıyor genelde ama tek başına onların yüksek çıkması hiçbir şey ifade etmiyor. Hiç korkma zaten kistten dolayı yüksek çıkabiliyor. Sıkma canını bir şey olmaz Allahın izniyle.
Ay inşâAllah canım ya Rabbim dermansız dert vermesin hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eylesin sağ Salim hepimizecanım hiç korkma çikolata kistinin kötü huylu olma ihtimali neredeyse yok gibi bir şey. onlarca doktora gittim bu kist yüzünden hiç biri aksini söylemedi.
Niye ona geçirdi seni açıklama yaptı mı? Merak ettim sadece. O çok daha kolay tabii ama onda crinonedaki gibi hareketten ziyade biraz yatman gerekiyor sanki hatırladığım kadarıyla haberin olsun canımkızlar merhaba.
Burada bir tüp bebek merkezi var canım olmadı oraya bırakım ihtiyaç sahibi biri varsa versinler bir konuşayım hastaaneyle alırlar mı diye. Doktor bana jeli bırakıp progestan tablet vajinal olarak al dedi ondan .
Anladım canım. Memorial normal kadın doğum bölümüne bak istersen hastanenin genel olarak doktor profili iyi.Canım beylikduzu bana baya uzak levent tarafında oturuyorum
Bu doktoru da eleyeceğim listemden galiba :) bilmiyorum valla öyle korkuttu ki beni acaba bişey mi gördü dedim inşâAllah kötü bi sonuç çıkmaz
Sağol canım ya eşiminde çok canı sıkıldı yakın zamanda kardeşi kemoterapi aldı korktuk açıkçası ilk defa duydum ki yıllardır benim çikolata kistim var inşâAllah sonuçlar güzel çıkar
Annemde de vardı cikolata kisti gercekten bakılması gerekiyor o değere ama korkma anneme doktoru demişti ki doğum yap için tertemiz olurKızlar hatırlarsanız bayramda iltihap yüzünden hastaneye gitmiştim ilaçları kullanıp bugün kontrol için gittim sol yumurtalığımda 3 cm'lik çikolata kistimin olduğunu söyledi doktor zaten varlığından haberim var tabiki..
Ama şöyle bişey söyledi çok canım sıkıldı kanser testlerini hiç yaptırdın mı dedi? Hayır dedim afalladı nasıl olur neden istememişler senden hiç dedi bi sürü test istedi şimdiye kadar ne yücel bey ne de kendi takip doktorum böyle korkutmamıştı beni. bu testlerden hiç bahsetmemiştiorada yaptırmadım özel hastane fiyatları malum bezmialeme randevu aldım cuma günü gidip kan vercem içime kurt düştü.
Gidicek misinn ay ben hala gitmedim dayanıyorum randevu tarihine :)) genelde arastırmalarıma göre transferin 21.gününden sonra kese, 28.gününden sonra kalp atışı duyuluyormuş. H Holly06Cuma tam 5 hafta doluyor. Gitmeyi düşünüyorum Memorial de olabilir kendi dışarda doktorum da. Bakacağım duruma göre. Sen ne düşünüyorsun?
Hayırlı uğurlu olsun Agustos bu topiğe uğurlu geldi inşallah Eylül daha da güzel olsun herkesin yüzü gülsünHepiniZe çok teşekkür ederim Sağlıkla devam etmesini rabbim nasip etsin Allah isteyen herkese bu duyguyu tatdirsin ❤
Bence yazdır reçete bulunsun yoksa iğne vurmuyor hicbiryer öyle durumda recete istiyor ben yerleşme lekelenmesini farklı durum sanıp korktum hemen gittim bir de muayene ücreti aldı benden memorial acilde 380 tl sonra 32tlye de iğne vurdu tek sebebi recetem olmamasıydıKizlar herhangi bir kanamaya karşı tedbiren düşük önleyici ignemi yazdirmak gerekiyor memorialdan acaba hiç bilmiyorum bu durumları birde avrupa yakasında önerebileceginiz bayan takip doktoru varmı acaba?
Cnm normal bi hastanenin kadın doğum doktoruna gidip iğne reçetesini alabilirsin iğne zaten 8-9 ve Tl bişiydi.ben gebeliğin başlatında kanama olunca gece acile gitmiştim acildeki doktor yazmıştı o reçete ile vurunmuştum hep iğne sıkıntı çıktıkça.inşallah sende hiç bi sıkıntı olmaz.olcak diye beklenti içine girme sakın cnm.ii düşün hep ii olsun Allahın izniyle.Bence yazdır reçete bulunsun yoksa iğne vurmuyor hicbiryer öyle durumda recete istiyor ben yerleşme lekelenmesini farklı durum sanıp korktum hemen gittim bir de muayene ücreti aldı benden memorial acilde 380 tl sonra 32tlye de iğne vurdu tek sebebi recetem olmamasıydı
Niye ona geçirdi seni açıklama yaptı mı? Merak ettim sadece. O çok daha kolay tabii ama onda crinonedaki gibi hareketten ziyade biraz yatman gerekiyor sanki hatırladığım kadarıyla haberin olsun canım
Memoriale gideyim de halimi bilirler sandım yanılmışım cok haklısın Allah bidaha o korkuyu yaşatmasın şimdi sakince ultrason günümü bekliyorum inşallah herşey yolundadırCnm normal bi hastanenin kadın doğum doktoruna gidip iğne reçetesini alabilirsin iğne zaten 8-9 ve Tl bişiydi.ben gebeliğin başlatında kanama olunca gece acile gitmiştim acildeki doktor yazmıştı o reçete ile vurunmuştum hep iğne sıkıntı çıktıkça.inşallah sende hiç bi sıkıntı olmaz.olcak diye beklenti içine girme sakın cnm.ii düşün hep ii olsun Allahın izniyle.
Oo cok karışıkmış benim test günüm 29 ağustosdu o günü 2 hafta sayarsam 5+0 ım bugün.telefondaki uygulamaya göre regl tarihi girdim 4+6 gözüküyor bence seninki 5+5 olsunTransfer günü tam 2 haftalık onun üzerine sayın diyorlar haftaları bayağı bir doktor internette. 3 farklı hesaplama yöntemi var internette otomatiklere göre cuma günü 5+5, blastokist transfer gününe 2 hafta denirse 5+0, sata göre 5+1 oluyor. Cuma gidince doktora soracağım bakalım.
Doktorlar tedbir olsun diye hatırlatıyorlar bence ama bizim cok hassas olduğumuzu düşünemiyorlar banada transfer anında smir yaptırdın mı ihmal etme diye sormustu bende neden sordu diye takılmıştım çünkü daha önce hiç bunu hatırlatan olmamıstı gerçi ben yaptırmıstım 2 yıl önce ama durduk yere söyleyince bende takıldım..bence dert etme hatırlatmadır sadeceBu doktoru da eleyeceğim listemden galiba :) bilmiyorum valla öyle korkuttu ki beni acaba bişey mi gördü dedim inşâAllah kötü bi sonuç çıkmaz
Sağol canım ya eşiminde çok canı sıkıldı yakın zamanda kardeşi kemoterapi aldı korktuk açıkçası ilk defa duydum ki yıllardır benim çikolata kistim var inşâAllah sonuçlar güzel çıkar
Annemde de vardı cikolata kisti gercekten bakılması gerekiyor o değere ama korkma anneme doktoru demişti ki doğum yap için tertemiz olur
Sağolun kızlar inşâAllah dediğiniz gibi tedbir amaçlıdır Rabbim korktuklarımızdan emin eylesinDoktorlar tedbir olsun diye hatırlatıyorlar bence ama bizim cok hassas olduğumuzu düşünemiyorlar banada transfer anında smir yaptırdın mı ihmal etme diye sormustu bende neden sordu diye takılmıştım çünkü daha önce hiç bunu hatırlatan olmamıstı gerçi ben yaptırmıstım 2 yıl önce ama durduk yere söyleyince bende takıldım..bence dert etme hatırlatmadır sadece
Çok teşekkür ederim canım benim ❤Hayırlı uğurlu olsun Agustos bu topiğe uğurlu geldi inşallah Eylül daha da güzel olsun herkesin yüzü gülsün
Gİdeceğim canım kese görmek istiyorum nolur nolmaz. Benim en son şubatta doğal gebelik kaybım olmuştu 13. Haftada. Doktorum da uxun zamandır hikayemi bildiği ve o benden de heyecanlı olduğu için her hafta ultrasona gel diyordu kontrol vs birşey ayarlıyordu. Bi kere iş çıkışı 2-3 gün ara ile gitmiştim :)
Katlanmıştır inşallah Allah'ın izniyle.Cevabınız için çok teşekkür ederim ben ozaman sgk anlasmalı özel bir hastanenin kadın doğuma gideyim hem crinone jel yazdirayim malum cok pahali birde iğne yazdirayim tabi yarın kan vericem sonucum inşallah katlanmistir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?