Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Bu doktoru da eleyeceğim listemden galiba :) bilmiyorum valla öyle korkuttu ki beni acaba bişey mi gördü dedim inşâAllah kötü bi sonuç çıkmaz
Sağol canım ya eşiminde çok canı sıkıldı yakın zamanda kardeşi kemoterapi aldı korktuk açıkçası ilk defa duydum ki yıllardır benim çikolata kistim var inşâAllah sonuçlar güzel çıkar

canım hiç korkma çikolata kistinin kötü huylu olma ihtimali neredeyse yok gibi bir şey. onlarca doktora gittim bu kist yüzünden hiç biri aksini söylemedi.
Ay inşâAllah canım ya Rabbim dermansız dert vermesin hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eylesin sağ Salim hepimize

Niye ona geçirdi seni açıklama yaptı mı? Merak ettim sadece. O çok daha kolay tabii ama onda crinonedaki gibi hareketten ziyade biraz yatman gerekiyor sanki hatırladığım kadarıyla haberin olsun canım

Canım beylikduzu bana baya uzak levent tarafında oturuyorum
Anladım canım. Memorial normal kadın doğum bölümüne bak istersen hastanenin genel olarak doktor profili iyi.
Aslında Liv var Ulus'ta hastane çok iyi ama kadın doğum bölümünden şahsen ben nefret etmiştim belki iyi farklı bir doktor varsa bakabilirsin

Bu senin eski doktorun mu? Yeni deneyecektin O mu?
İnşallah anlaşabileceğin güvenebileceğin iyi bir doktor bulursun canım

Annemde de vardı cikolata kisti gercekten bakılması gerekiyor o değere ama korkma anneme doktoru demişti ki doğum yap için tertemiz olur

Cuma tam 5 hafta doluyor. Gitmeyi düşünüyorum Memorial de olabilir kendi dışarda doktorum da. Bakacağım duruma göre. Sen ne düşünüyorsun?
Gidicek misinn ay ben hala gitmedim dayanıyorum randevu tarihine :)) genelde arastırmalarıma göre transferin 21.gününden sonra kese, 28.gününden sonra kalp atışı duyuluyormuş. H Holly06

HepiniZe çok teşekkür ederim Sağlıkla devam etmesini rabbim nasip etsin Allah isteyen herkese bu duyguyu tatdirsin ❤
Hayırlı uğurlu olsun Agustos bu topiğe uğurlu geldi inşallah Eylül daha da güzel olsun herkesin yüzü gülsün

Kizlar herhangi bir kanamaya karşı tedbiren düşük önleyici ignemi yazdirmak gerekiyor memorialdan acaba hiç bilmiyorum bu durumları birde avrupa yakasında önerebileceginiz bayan takip doktoru varmı acaba?
Bence yazdır reçete bulunsun yoksa iğne vurmuyor hicbiryer öyle durumda recete istiyor ben yerleşme lekelenmesini farklı durum sanıp korktum hemen gittim bir de muayene ücreti aldı benden memorial acilde 380 tl sonra 32tlye de iğne vurdu tek sebebi recetem olmamasıydı

Cnm normal bi hastanenin kadın doğum doktoruna gidip iğne reçetesini alabilirsin iğne zaten 8-9 ve Tl bişiydi.ben gebeliğin başlatında kanama olunca gece acile gitmiştim acildeki doktor yazmıştı o reçete ile vurunmuştum hep iğne sıkıntı çıktıkça.inşallah sende hiç bi sıkıntı olmaz.olcak diye beklenti içine girme sakın cnm.ii düşün hep ii olsun Allahın izniyle.

Niye ona geçirdi seni açıklama yaptı mı? Merak ettim sadece. O çok daha kolay tabii ama onda crinonedaki gibi hareketten ziyade biraz yatman gerekiyor sanki hatırladığım kadarıyla haberin olsun canım

Bilmiyorum ki canım açıklama yapmadı bende sormadım günde üç kere alıcakmışım.

Arkadaşlar merhaba, dün perinatalog randevum vardı. Henüz ayrıntılı ultrason haftamda değilim ama hoca çok ilgiliydi ayrıntılı baktı her şeye. Kan tahlillerimle neredeyse hiç ilgilenmedi. Ama bebeğe giden kanlanmaya baktı ve çentikler görüldü. Bundan dolayı iğne dozumu 0.4e düşürdü ama 150 mg coraspin ekledi. Tani kan tahlillerine göre değil bebeğe giden damarlara bakarak karar verdi. Bilginiz olsun. İnşallah sıkıntısız atlatırız sağlıcakla kucağımıza alırız hepimiz. Gerçekten zor ve stresli bir süreç Allah yardımcımız olsun.

Memoriale gideyim de halimi bilirler sandım yanılmışım cok haklısın Allah bidaha o korkuyu yaşatmasın şimdi sakince ultrason günümü bekliyorum inşallah herşey yolundadır

Oo cok karışıkmış benim test günüm 29 ağustosdu o günü 2 hafta sayarsam 5+0 ım bugün.telefondaki uygulamaya göre regl tarihi girdim 4+6 gözüküyor bence seninki 5+5 olsun

Doktorlar tedbir olsun diye hatırlatıyorlar bence ama bizim cok hassas olduğumuzu düşünemiyorlar banada transfer anında smir yaptırdın mı ihmal etme diye sormustu bende neden sordu diye takılmıştım çünkü daha önce hiç bunu hatırlatan olmamıstı gerçi ben yaptırmıstım 2 yıl önce ama durduk yere söyleyince bende takıldım..bence dert etme hatırlatmadır sadece

Annemde de vardı cikolata kisti gercekten bakılması gerekiyor o değere ama korkma anneme doktoru demişti ki doğum yap için tertemiz olur

Sağolun kızlar inşâAllah dediğiniz gibi tedbir amaçlıdır Rabbim korktuklarımızdan emin eylesin

Gidicek misinn ay ben hala gitmedim dayanıyorum randevu tarihine :)) genelde arastırmalarıma göre transferin 21.gününden sonra kese, 28.gününden sonra kalp atışı duyuluyormuş. H Holly06
Gİdeceğim canım kese görmek istiyorum nolur nolmaz. Benim en son şubatta doğal gebelik kaybım olmuştu 13. Haftada. Doktorum da uxun zamandır hikayemi bildiği ve o benden de heyecanlı olduğu için her hafta ultrasona gel diyordu kontrol vs birşey ayarlıyordu. Bi kere iş çıkışı 2-3 gün ara ile gitmiştim :)
Senin söylediğine göre cuma benim tam transferin 21. Günü, zaten kese için gidiyorum kalp atışı zor gibi. Sonraki cuma da kalp atışı için gideceğim

Katlanmıştır inşallah Allah'ın izniyle.
Neden iğne düşünüyorsun hemen? Lekelenme gakan mı var canım? Hemen kötü şeyler düşünme. Herşey iyi olacak Allah'ın izniyle.
Memorial'de crinone yazdırsak da sgk anlaşması olmadığı için devlet ödemiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…