Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Canım takipte ol gerisi Allah'a bırak. Hayırlı sağlıklı olur inşallah. Doktorun dikkatli be temkinli demekki. Bu iyi birşey. Çentik derken tam ne demekmiş o?

Canım takipte ol gerisi Allah'a bırak. Hayırlı sağlıklı olur inşallah. Doktorun dikkatli be temkinli demekki. Bu iyi birşey. Çentik derken tam ne demekmiş o?

Yani bebeğe giden damarlarda daralma var rahimdeki damarlarda canım. Buda preeklampsi riski yaratıyormuş . Bakalım Rabbim büyük ne derse o.

Yani bebeğe giden damarlarda daralma var rahimdeki damarlarda canım. Buda preeklampsi riski yaratıyormuş . Bakalım Rabbim büyük ne derse o.
Anladım canım. Stres yapma hiç. İlaç dozun değişmiş, daha da işe yarar Allah'ın izniyle.
İçin rahat etmezse bi perinatoloğa daha git.

Anladım canım. Stres yapma hiç. İlaç dozun değişmiş, daha da işe yarar Allah'ın izniyle.
İçin rahat etmezse bi perinatoloğa daha git.

Maalesef trabzonda başka perinatalog yok canım ama bir prof daha var ona gideceğim iki hafta sonra. Kendisi trabzonun ilk tüp bebek yapan doktorudur. Preeklempside ilgi alanı. Bakalım nasip kısmet elimdeki tüm imkanları değerlendiryorum gerisi takdiri ilahi.

Kanamam yok çok şükür canım ama tedbirli olmak istiyorum eger Allah korusun olursa diye evet memorial de yazdirinca olmuyor başka bir hastaneden yazdirmayi düşünüyorum

Canım korkma inşâAllah Rabbim koruyor kuzuları bol dua et benimde genetik testlerde ace d/d çıkmıştı buda pereklamsi riskini artırıyormuş senin nasıl çıkmıştı

Memoriale gideyim de halimi bilirler sandım yanılmışım cok haklısın Allah bidaha o korkuyu yaşatmasın şimdi sakince ultrason günümü bekliyorum inşallah herşey yolundadır
İnşallah cnm sıkıntısız geçer Allahın izniyle.Ultrason için regl tarihi baz alınıyor cnm.ben gönül hocaya özellikle sormuştum kalp atışı muayenesinde hangisine göre diye regl tarihi normal gebelik gibi düşün demişti.yani sen 6.yada 7. Haftayı beklersen kese ile birlikte kalp atışını duyarsın inşallah Allahın izniyle.Allahım bu yolda hepimizi selamete çıkarsın inşallah ve bebeklerimizi sağ salim sağlıkla hayırla uzun ömürle kucaklarımıza almayı nasip etsin hepimize inşallah.

Canım korkma inşâAllah Rabbim koruyor kuzuları bol dua et benimde genetik testlerde ace d/d çıkmıştı buda pereklamsi riskini artırıyormuş senin nasıl çıkmıştı

Benim genetikte bir sıkıntı yoktu canım. Faktör 5 heterozigot biliyorsun. Ama doktor bunu ultrasonda bebeğe giden damarlara bakarak söyledi. Pıhtılaşma sonuçlarıma herhangi bir yorum yapmadı. Dua sabır ve inançla bekleyeceğim elimden geleni yapıp Allaha teslimim.

Cnm anti faktör xa diye bi test var ben cleaxine 0.4 kullanıyorum doktor ayda bir bu testi yapıyor.test sonucuna göre bu kan sulandırıcı miktarı ayarlanıyor demişti doktorum cnm.ama perinatolog daha ii anlar tabi cnm

Cnm anti faktör xa diye bi test var ben cleaxine 0.4 kullanıyorum doktor ayda bir bu testi yapıyor.test sonucuna göre bu kan sulandırıcı miktarı ayarlanıyor demişti doktorum cnm.ama perinatolog daha ii anlar tabi cnm

Bir sonraki gidişimde sorarım canım. Ben 0.4 ve 150 mg coraspin kullanıyorum. Memorial sadece 0.6 vermişti. Perinatalog coraspini 150 mg ekleyince iğneyi 0.4 e düşürelim ağır gelir kanama yapabilir 0.6 dedi. Bakalım inşallah sağlıcakla kavuşuruz hepimiz. Ben artık önce Allaha sonra doktorlara bıraktım. Çünkü çok yoruldum düşünmekten elimden de bir şey gelmiyor zaten. Peki sende de ultrasonda damarlarda sorun görülmüş müydü ?

Benim bi çok değerim heterozigot çıkmıştı canım homozigot tehlikeli demişti doktor ama bu kadar çok hetrerozigot olunca başka bilinmeyen bi çok faktörde var dedi semra hanım bu heterozigot olanlar o bilinmeyenleri tetikler ki bende ailesel faktörde var o yüzden başlatmıştı clexane 0.4 ne kadarlık oldunuz büyümüştür minnak cinsiyetini öğrenebildin mi

Amin cnm inşallah Rabbim hepimize evlatlarımızı sağ salim sağlıkla hayırla uzun ömürle kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah.yok cnm Çok şükür Rabbime

Bu pıhtılaşma işi bana dipsiz kuyu gibi geliyor ne kadar araştırsan cabalasan boş gibi hepsi farklı konusuyor benim de 6 genden 3ü heterozigot biri homozigot. Faktör 5 heterozigotlugu bile riskmiş mesela ama diğerlerininki o kadar katı düşünülmüyor. Allaha sığınacagız benim mtfhr iki gen ayrı ayrı heterozigot bu durumu homozigot sayabiliriz demişlerdi bir de pai1 homozigot. Allah yardımcımız olsun...

Canım senin pai1 homozigottu sanırsam ve sen hibor mu kullanıyorsun kardeşime de doktoru hibor vermişti pai1 onunki de amin Allah yardımcımız olsun

Perinatologa kac haftalıkken gitmek lazım acaba?

Canım senin pai1 homozigottu sanırsam ve sen hibor mu kullanıyorsun kardeşime de doktoru hibor vermişti pai1 onunki de amin Allah yardımcımız olsun
Memorial bana clexane verdi 0.4 ben bi doktora gitmiştim ya o da coraspin 100mg ekledi günlük. Ama yine de bi perinatologa da gitmek istiyorum

Perinatologa kac haftalıkken gitmek lazım acaba?

Canım imkanın varsa en başından sonuna kadar perinatalogla devam et. Ama normal doktorla devam ediceksen 12-20-32. Hftalarda perinatalog görsün en azından . Yani ikili tarama testi ve ayrıntılı ultraosnunu mutlaka perinatalogda yaptır. Recep has ibrahim bildirici arda lembet sana istanbulda önerebileceğim perinataloglardan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…