- 25 Şubat 2016
- 6.034
- 10.224
- 248
Benim bi çok değerim heterozigot çıkmıştı canım homozigot tehlikeli demişti doktor ama bu kadar çok hetrerozigot olunca başka bilinmeyen bi çok faktörde var dedi semra hanım bu heterozigot olanlar o bilinmeyenleri tetikler ki bende ailesel faktörde var o yüzden başlatmıştı clexane 0.4 ne kadarlık oldunuz büyümüştür minnakcinsiyetini öğrenebildin mi
Cnm bana bişi denmedi başka bi arkadaşa perinatolog demiş.Kadın doğumcu mu bakıp söyledi bunu? Ben de endişeliyim bu konuda
Ayy senin de 6aa diye hatırlıyorum embriyonu ben yurtdışı makalelerinde %72 erkek diye okumuştum cok sveindim kız da olabiliyormus insallah hayırlı evlat olur :) perinatolog icin de tamamen kararsızım suan ne yapacagım bilmiyorum simdi arda lembet viedosunu izledim adam kan sulandırıcılara karsı :))) bunu hic göze alamam mesela. Kacıncı haftadasın? Ayrıntılı ultrason rutin istenen bişey miCanım dediğim gibi bu perinatalog kesinlikle değerlere bakmadı direk ayrıntılı ultraosnla damarlara baktı. Ve ben bu genlerin pıhtılaşmasıyla ilgili fikir birliği ya da tedavisi olmadığını düşünüyorum artık. İğnede coraspinde bence sadece elde kullanılabilecek tek ilaçlar ondan veriyorlar. Ama yüzde yüz tedavisi budur diyemiyorlar. Ne kadar fayda sağladığıda bence ispatlanmamış. Cinsiyet kız gibi dedi ama yüzde yüz demedi biraz daha beklicez :)
Bi 12. Haftada birde 21. Hafta gibi cnm.üç aşağı beş yukarı bu haftalarda bakıyorlar.12. Haftadakinde ense kalınlığı ve organlara falan bakıyoo ayrıntılı olarak ikili test falan yapılıyoo yaptırırsan.21. Hafta gibi de bütün organlara damarlara falan yine tek tek bakılıyoo doktorun ağzından çıkan “normal” kelimesi senin için çok değerli oluyoo cnm o sırada.Rabbim sağlıkla sıhatle hayırla uzun ömürle evlatlarımızı kucaklarımıza almayı nasip etsin,hepimize iyi ve hayırlı haberler aldırsın inşallah cnm.Perinatologa kac haftalıkken gitmek lazım acaba?
Cnm bahçelievler memorialdaki Cihat Şen birde Recep Has var özel muaynanesi var. Her ikiside alanlarında uzman çok iiler yani.Her şeye tek tek bakıyorlar.Gönül rahatlığıyla gidebilirsin cnm istersen.Memorial bana clexane verdi 0.4 ben bi doktora gitmiştim ya o da coraspin 100mg ekledi günlük. Ama yine de bi perinatologa da gitmek istiyorum
O halde sadece o haftalarda beni memorial yönlendirir mi? Ben and yakasında oturuyorum kendime takip doktoru hala bulamadım. Devlete güvenemiyorum zeynepkamilde kötü tecrübelerim var. Nereye gideyim memorialde takibe mi geceyim bir yol gösterinBi 12. Haftada birde 21. Hafta gibi cnm.üç aşağı beş yukarı bu haftalarda bakıyorlar.12. Haftadakinde ense kalınlığı ve organlara falan bakıyoo ayrıntılı olarak ikili test falan yapılıyoo yaptırırsan.21. Hafta gibi de bütün organlara damarlara falan yine tek tek bakılıyoo doktorun ağzından çıkan “normal” kelimesi senin için çok değerli oluyoo cnm o sırada.Rabbim sağlıkla sıhatle hayırla uzun ömürle evlatlarımızı kucaklarımıza almayı nasip etsin,hepimize iyi ve hayırlı haberler aldırsın inşallah cnm.
6 aa için mi bu sadece..benimki de 5 aa ydı onun için de gecerlimi bu oran cok merak ettimAyy senin de 6aa diye hatırlıyorum embriyonu ben yurtdışı makalelerinde %72 erkek diye okumuştum cok sveindim kız da olabiliyormus insallah hayırlı evlat olur :) perinatolog icin de tamamen kararsızım suan ne yapacagım bilmiyorum simdi arda lembet viedosunu izledim adam kan sulandırıcılara karsı :))) bunu hic göze alamam mesela. Kacıncı haftadasın? Ayrıntılı ultrason rutin istenen bişey mi
Cnm eğer maddi durumun iyi ise memoriala git ama çok pahalı olur normal kontroller birde doğumu ekle 10 binin üzerinde diyorlardı galiba doğum için bu sayfalarda görmüştüm galiba yanlışta olabilir ama.Anadolu yakasında da çok iyi hastaneler ve doktorlar vardır elbet bilen arkadaşlar yardımcı olurlar cnm.o haftalarda da senin Anadolu yakasından perinatologlara gitmen kolay olur cnm.O halde sadece o haftalarda beni memorial yönlendirir mi? Ben and yakasında oturuyorum kendime takip doktoru hala bulamadım. Devlete güvenemiyorum zeynepkamilde kötü tecrübelerim var. Nereye gideyim memorialde takibe mi geceyim bir yol gösterin
Ben 6aa icin okumustum diğerlerini bilmiyorum canım 5.gün arayıp 6aa diyince mantıksız gelmişti oyüzden arastırmıstım nasıl 6 oluyor vs diye o sıra okudum. Gelişimi önden gidiyormuş6 aa için mi bu sadece..benimki de 5 aa ydı onun için de gecerlimi bu oran cok merak ettimPgt li embriyo için bu ikili testlere falan gerek varmıki ben yaptırmam diye düşünmüştüm
Bulamadım cevremde doktor hastane güvenemedim bir türlüCnm eğer maddi durumun iyi ise memoriala git ama çok pahalı olur normal kontroller birde doğumu ekle 10 binin üzerinde diyorlardı galiba doğum için bu sayfalarda görmüştüm galiba yanlışta olabilir ama.Anadolu yakasında da çok iyi hastaneler ve doktorlar vardır elbet bilen arkadaşlar yardımcı olurlar cnm.o haftalarda da senin Anadolu yakasından perinatologlara gitmen kolay olur cnm.
Allah zorlarımızı kolay eylesin ona emanet bebeklerimizMerhaba arkadaşlar.
Uzun zamandır yazmıyorum ama takipteyim. Selam vereyim dedim :)
Mutlu haberlerini aldığımız tüm arkadaşlara hayırlı olsun, sağlıkla kucağınıza alın inşallah diyorum.
Yolu belki biraz daha uzamış geleceğin annesi arkadaşlarıma ise 8 yıldır dualarda birlikteyiz diyorum, onlar anladı.
22.haftaya başladım hamilelikte. Hamdolsun bu günümüze.
Son kontrolde plasentada kistler görüldü. Büyümesi halinde bebeğe giden besin ve oksijen sıkıntıya girebilirmiş Allah korusun. Perinatolog takibinde olmam gerekiyormuş. 10 gündür bulunduğum ildeki tüm perinatologlar izinde. Ayrıntılı ultrason da yapılamadı bu yüzden. Hala beklemedeyim. Allah’tan gelene razıyım deyip dua ediyorum sadece.Anlayacağınız sıkıntı stres pozitif alınca da bitmiyor. Bakalım daha neler gösterecek bize hayat. Öyle işte.
Dualarımdasınız.
Hadi bakalım hayırlısı ozmanBen 6aa icin okumustum diğerlerini bilmiyorum canım 5.gün arayıp 6aa diyince mantıksız gelmişti oyüzden arastırmıstım nasıl 6 oluyor vs diye o sıra okudum. Gelişimi önden gidiyormuş
Benimde 6AA ve kız :)Ayy senin de 6aa diye hatırlıyorum embriyonu ben yurtdışı makalelerinde %72 erkek diye okumuştum cok sveindim kız da olabiliyormus insallah hayırlı evlat olur :) perinatolog icin de tamamen kararsızım suan ne yapacagım bilmiyorum simdi arda lembet viedosunu izledim adam kan sulandırıcılara karsı :))) bunu hic göze alamam mesela. Kacıncı haftadasın? Ayrıntılı ultrason rutin istenen bişey mi
Canım benimde pgt li embriyoydu yaptırmadım doktorum gerek yok dedi perinatolagada gitmedim ultrasonu diğerlerine göre daha kapsamlıymış zaten her girmende detaylı bakıyorum yinede gitmek istersen gidebilirsin dedi ona da girmedim .. tek böbrekte genişleme vardı o da küçüldü çok şükür6 aa için mi bu sadece..benimki de 5 aa ydı onun için de gecerlimi bu oran cok merak ettimPgt li embriyo için bu ikili testlere falan gerek varmıki ben yaptırmam diye düşünmüştüm
Allah bağışlasın sağlıkla gelsin inşallah. Ben hep kız istedim Allah en hayırlısını bilir büyük laflar etmeyimBenimde 6AA ve kız :)
Amin sağol canım bende hep erkek diyordum yani öyle hissetmiştim ama prensesmiş benimki çok şükür :)Allah bağışlasın sağlıkla gelsin inşallah. Ben hep kız istedim Allah en hayırlısını bilir büyük laflar etmeyim
Merhaba arkadaşlar.
Mutlu haberlerini aldığımız tüm arkadaşlara hayırlı olsun, sağlıkla kucağınıza alın inşallah diyorum.
Yolu belki biraz daha uzamış geleceğin annesi arkadaşlarıma ise 8 yıldır dualarda birlikteyiz diyorum, onlar anladı.
Son kontrolde plasentada kistler görüldü. Büyümesi halinde bebeğe giden besin ve oksijen sıkıntıya girebilirmiş Allah korusun. Perinatolog takibinde olmam gerekiyormuş. 10 gündür bulunduğum ildeki tüm perinatologlar izinde. Ayrıntılı ultrason da yapılamadı bu yüzden. Hala beklemedeyim. Allah’tan gelene razıyım deyip dua ediyorum sadece.Anlayacağınız sıkıntı stres pozitif alınca da bitmiyor. Bakalım daha neler gösterecek bize hayat. Öyle işte.
Dualarımdasınız.
Merhaba arkadaşlar.
Dualarımdasınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?