- 25 Şubat 2016
- 6.034
- 10.224
- 248
O halde sadece o haftalarda beni memorial yönlendirir mi? Ben and yakasında oturuyorum kendime takip doktoru hala bulamadım. Devlete güvenemiyorum zeynepkamilde kötü tecrübelerim var. Nereye gideyim memorialde takibe mi geceyim bir yol gösterin
6 aa için mi bu sadece..benimki de 5 aa ydı onun için de gecerlimi bu oran cok merak ettimPgt li embriyo için bu ikili testlere falan gerek varmıki ben yaptırmam diye düşünmüştüm
Canım Allah yar ve yardımcınız olsun inşallah. Herşey hayırlı ve güzel gider Allah'ın izniyle.Merhaba arkadaşlar.
Uzun zamandır yazmıyorum ama takipteyim. Selam vereyim dedim :)
Mutlu haberlerini aldığımız tüm arkadaşlara hayırlı olsun, sağlıkla kucağınıza alın inşallah diyorum.
Yolu belki biraz daha uzamış geleceğin annesi arkadaşlarıma ise 8 yıldır dualarda birlikteyiz diyorum, onlar anladı.
22.haftaya başladım hamilelikte. Hamdolsun bu günümüze.
Son kontrolde plasentada kistler görüldü. Büyümesi halinde bebeğe giden besin ve oksijen sıkıntıya girebilirmiş Allah korusun. Perinatolog takibinde olmam gerekiyormuş. 10 gündür bulunduğum ildeki tüm perinatologlar izinde. Ayrıntılı ultrason da yapılamadı bu yüzden. Hala beklemedeyim. Allah’tan gelene razıyım deyip dua ediyorum sadece.Anlayacağınız sıkıntı stres pozitif alınca da bitmiyor. Bakalım daha neler gösterecek bize hayat. Öyle işte.
Dualarımdasınız.
Canım ilk 3 ayı atlatmışsın sakınca olmaz herhalde. Tabii bu çentik olayı açısından sormak lazım. Recep Has çok soğuk biri ama adam hiç konuşmadan sizinle bakoyor bişilet yapıyor tık tık yazıyor. Gerçekten alanında bir bakışta anlayacak bir uzman. Ben hem Çapa'da hem özelinde gittim kendisine. Soğuk moğuk yine Ona gideceğim inşallah o zamanlara gelirsek. Ama bi yere daha gideceğim sanırım. İkinci adayıma karar veremedim.Merhaba, bende diyordum uzun süredir yazmıyor nasıl acaba diye :)
Gerçekten pozitif alınca diyor ki insan acaba iki kat artıcak mı iki kar artınca kese görülcekmi kalp duyulcak mı yok 12 hafta dolsun rahatlarım vs. Ama yok yok yok stres düşünce hiç bitmiyor. Bende 15+1’im. Benimde uterusta çift taraflı çentik izlendi. İlerleyen haftalarda geçebilir diyende var geçmez diyende. Preeklempsi riskini artırıyormuş. Şimdilik bbeğin gelişimi vs güzel ama Allah büyüktür bende ayrıntılı ultrason günümü bekliyorum. Benim bulunduğum ilde de 1 tane perinatalog var. O da eğitim hastanesinde ulaşmak çok zor randevu alınmıyor. Sabah 6da gidip isim yazdırıyoruz falan. ama yinede kapısında yatıcam gerekirse napalım:) bende istanbulda recep has’a gelmek istiyorum ama yolculuğun bir sakıncası var mı bilemiyorum.
Allah’ım hamile arkadaşlarımıza sağlıklı sıhhatli hayırlı doğumlar tedavi sürecindeki arkadaşlarımıza da önce pozitif haberi almayı sonrada sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin inşallah.
Sevgiler ..
allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
anladığım kadarıyla istanbulda değilsin ama imkanın varsa istanbul'da recep has'a olmadı ibrahim kaleli hocaya gitmeni şiddetle öneririm. recep hocadan randevu almak zor ama ibrahim hocadan daha kolay alabilirsin sanıyorum.
Bunların en uzmanı Atıl Kutoğlı vardı, hepsi Çapa'da perinatonoloji bölümünde. Atıl Bey başkandı, biraz yaşlı ve emekli olmuş. Recep Has şimdi başkanı bölümün. İbrahim Kalelioğlu'na ben de ilk gebeliğimde detaylıya gitmiştim Recep Beye randevu bulamayınca. Yavrucumdaki sıkıntıları tespit etmişti İbrahim Bey
İbrahim Bey de iyi bence, Aynı ekolden geldikleri için Recep Has gibi iyi kontrol ediyor ve insani ilişkileri biraz daha iyi. Tabii Çapa kökenli oldukları için maalesef hasta diyalogları özellere göre biraz zayıf. Ama yapacak birşey yok işlerinde iyi olmaları bizim için daha önemli.
@Turuncu pembe
allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
anladığım kadarıyla istanbulda değilsin ama imkanın varsa istanbul'da recep has'a olmadı ibrahim kaleli hocaya gitmeni şiddetle öneririm. recep hocadan randevu almak zor ama ibrahim hocadan daha kolay alabilirsin sanıyorum.
Merhaba, bende diyordum uzun süredir yazmıyor nasıl acaba diye :)
Gerçekten pozitif alınca diyor ki insan acaba iki kat artıcak mı iki kar artınca kese görülcekmi kalp duyulcak mı yok 12 hafta dolsun rahatlarım vs. Ama yok yok yok stres düşünce hiç bitmiyor. Bende 15+1’im. Benimde uterusta çift taraflı çentik izlendi. İlerleyen haftalarda geçebilir diyende var geçmez diyende. Preeklempsi riskini artırıyormuş. Şimdilik bbeğin gelişimi vs güzel ama Allah büyüktür bende ayrıntılı ultrason günümü bekliyorum. Benim bulunduğum ilde de 1 tane perinatalog var. O da eğitim hastanesinde ulaşmak çok zor randevu alınmıyor. Sabah 6da gidip isim yazdırıyoruz falan. ama yinede kapısında yatıcam gerekirse napalım:) bende istanbulda recep has’a gelmek istiyorum ama yolculuğun bir sakıncası var mı bilemiyorum.
Allah’ım hamile arkadaşlarımıza sağlıklı sıhhatli hayırlı doğumlar tedavi sürecindeki arkadaşlarımıza da önce pozitif haberi almayı sonrada sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin inşallah.
Sevgiler ..
Canım Allah yar ve yardımcınız olsun inşallah. Herşey hayırlı ve güzel gider Allah'ın izniyle.
Hangi şehirdesin, hangi peronatologlara hittin bilmiyorum ama İstanbul Şişli'de Recrp Has'a da görünebilirsin. Bir de ben gitmedim ama Memorial Şişli'deki Cihangir Bey bu tip durumlarda iyi diyorlar.
Canım memorial genel olarak kaliteli doktor profili sanki. Çok pahalı değilse doktorları araştırıp bir bak istersen. Ya da tüp bebek takip doktoruna sor yani tavsiye edeceğiniz burada normal kadın doğumcu var mı diye bence samimi şekilde.
İnan o kadar acemiyim ki ne yapacagım hic bilmiyorum yücel hocaya mı sorayım doktor adı. Bir de perinatologla ilk ultrasından sonra mı görüşeyimBunların en uzmanı Atıl Kutoğlı vardı, hepsi Çapa'da perinatonoloji bölümünde. Atıl Bey başkandı, biraz yaşlı ve emekli olmuş. Recep Has şimdi başkanı bölümün. İbrahim Kalelioğlu'na ben de ilk gebeliğimde detaylıya gitmiştim Recep Beye randevu bulamayınca. Yavrucumdaki sıkıntıları tespit etmişti İbrahim Bey
İbrahim Bey de iyi bence, Aynı ekolden geldikleri için Recep Has gibi iyi kontrol ediyor ve insani ilişkileri biraz daha iyi. Tabii Çapa kökenli oldukları için maalesef hasta diyalogları özellere göre biraz zayıf. Ama yapacak birşey yok işlerinde iyi olmaları bizim için daha önemli.
@Turuncu pembe
Pazartesi için randevu alabildim bulunduğum ildeki perinatoloğa. Vakti geçmeden ayrıntılı ultrasonu yaptırabilsem sonrası için Recep hoca aklıma yattı. Gider gelirim İstanbul’a.
Recep hoca ve İbrahim hocanın muayene ücretleri nedir acaba?
Allah hepimize sağlıklı sıhhatli çocuklar nasip etsin. Ve kimseyi darda koymasın.
Canım bugün yarın aralar zaten sadece pgt ise uzamış bile sonuç gelmesi, sen ara sor noldu diye, bizim 15 günde gelmiştiMerhaba arkadaşlar ne güzel haberler gelmiş maşallah:) ben hala pgt sonucu bekliyorum. ağustosun 17 sinde biyopsi alındı.
Bu gün tam 20 gün oldu.. Gerçi araya bayram girdi ama etkilemez bu heralde diye düşünüyorum. YAni örnek alınınca hemen labaratuvar çalışmaya başlamıştır dimi? Ayy çok heyecanlanıyorum ve zaman daralınca da umudum kırılıyor. napıcam bilmiyorum
bayram araya girince ben de çok üstelemedim. Ama etrafımda kim varsa hergün beni arayıp taciz ediyor :) sen nasıl insansın arayıp hastaneyi sormuyorsun diye :)Canım bugün yarın aralar zaten sadece pgt ise uzamış bile sonuç gelmesi, sen ara sor noldu diye, bizim 15 günde gelmişti
Güzel haberler alırsın inşallah benmde 21 günde çıkmıştı sonuçMerhaba arkadaşlar ne güzel haberler gelmiş maşallah:) ben hala pgt sonucu bekliyorum. ağustosun 17 sinde biyopsi alındı.
Bu gün tam 20 gün oldu.. Gerçi araya bayram girdi ama etkilemez bu heralde diye düşünüyorum. YAni örnek alınınca hemen labaratuvar çalışmaya başlamıştır dimi? Ayy çok heyecanlanıyorum ve zaman daralınca da umudum kırılıyor. napıcam bilmiyorum
İnşallah gelecek sonuç yüzünü güldürür arkadaşım. Ben de pgt sonucu bekliyorum. Benim opu işlemim, döllenme, pgt içşn örnek alımı falan hepsi bayramda oldu. Yani bayram seyran çalışma düzenini etkilemiyor gibi.Merhaba arkadaşlar ne güzel haberler gelmiş maşallah:) ben hala pgt sonucu bekliyorum. ağustosun 17 sinde biyopsi alındı.
inan o kadar korkuyorum ki aramaya hepi topu 2 embriyo ... iyi gelme olasılığı diğer arkadaşların embriyo sayısına bakınca yok gibi bişeyİnşallah gelecek sonuç yüzünü güldürür arkadaşım. Ben de pgt sonucu bekliyorum. Benim opu işlemim, döllenme, pgt içşn örnek alımı falan hepsi bayramda oldu. Yani bayram seyran çalışma düzenini etkilemiyor gibi.
Endişeni o kadar iyi anlıyorum ki canım. Benim de sadece 1 tane embriyom var çünkü. Kendi açımdan bakınca bana göre de senin iyi bir haber alma olasılığın yüksek. Bu olasılıklar hiç bitmez; biz güzel düşünelim. Üstelik bende de kromozom inversiyonu var ama inatçı embriyoma güveniyorum :)inan o kadar korkuyorum ki aramaya hepi topu 2 embriyo ... iyi gelme olasılığı diğer arkadaşların embriyo sayısına bakınca yok gibi bişeyAllah yüzümüze baksın ne diyeyim.
Hayırlısı olsun canım evet dediğin gibi sadece pozitif alınca stresler biter sanıyorduk ama öyle değil Rabbim o miniğinin kokusunu içine çekmeyi nasip etsin hepimize kendi evlatlarımızın kokusunu içine çekmeyi nasip etsin inşâAllahCanım dediğim gibi bu perinatalog kesinlikle değerlere bakmadı direk ayrıntılı ultraosnla damarlara baktı. Ve ben bu genlerin pıhtılaşmasıyla ilgili fikir birliği ya da tedavisi olmadığını düşünüyorum artık. İğnede coraspinde bence sadece elde kullanılabilecek tek ilaçlar ondan veriyorlar. Ama yüzde yüz tedavisi budur diyemiyorlar. Ne kadar fayda sağladığıda bence ispatlanmamış. Cinsiyet kız gibi dedi ama yüzde yüz demedi biraz daha beklicez :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?