Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Canım memorial genel olarak kaliteli doktor profili sanki. Çok pahalı değilse doktorları araştırıp bir bak istersen. Ya da tüp bebek takip doktoruna sor yani tavsiye edeceğiniz burada normal kadın doğumcu var mı diye bence samimi şekilde.

6 aa için mi bu sadece..benimki de 5 aa ydı onun için de gecerlimi bu oran cok merak ettim Pgt li embriyo için bu ikili testlere falan gerek varmıki ben yaptırmam diye düşünmüştüm
Cankiriklarim H Holly06
Ay bi de embriyoya göre cinsiyet tahmini de mi var? Valla pgt lilerin aslında cinsiyetleri belli ama asla söylemezler, yasak. Ben açıkçası pek merak etmiyorum artık yeter ki sağlıklı olsun.

Canım Allah yar ve yardımcınız olsun inşallah. Herşey hayırlı ve güzel gider Allah'ın izniyle.
Hangi şehirdesin, hangi peronatologlara hittin bilmiyorum ama İstanbul Şişli'de Recrp Has'a da görünebilirsin. Bir de ben gitmedim ama Memorial Şişli'deki Cihangir Bey bu tip durumlarda iyi diyorlar.

Canım ilk 3 ayı atlatmışsın sakınca olmaz herhalde. Tabii bu çentik olayı açısından sormak lazım. Recep Has çok soğuk biri ama adam hiç konuşmadan sizinle bakoyor bişilet yapıyor tık tık yazıyor. Gerçekten alanında bir bakışta anlayacak bir uzman. Ben hem Çapa'da hem özelinde gittim kendisine. Soğuk moğuk yine Ona gideceğim inşallah o zamanlara gelirsek. Ama bi yere daha gideceğim sanırım. İkinci adayıma karar veremedim.
:)

Bunların en uzmanı Atıl Kutoğlı vardı, hepsi Çapa'da perinatonoloji bölümünde. Atıl Bey başkandı, biraz yaşlı ve emekli olmuş. Recep Has şimdi başkanı bölümün. İbrahim Kalelioğlu'na ben de ilk gebeliğimde detaylıya gitmiştim Recep Beye randevu bulamayınca. Yavrucumdaki sıkıntıları tespit etmişti İbrahim Bey
İbrahim Bey de iyi bence, Aynı ekolden geldikleri için Recep Has gibi iyi kontrol ediyor ve insani ilişkileri biraz daha iyi. Tabii Çapa kökenli oldukları için maalesef hasta diyalogları özellere göre biraz zayıf. Ama yapacak birşey yok işlerinde iyi olmaları bizim için daha önemli.
@Turuncu pembe

Selam arkadaşlarr, natürel transfer olanlar bugün transferimin beşinci günü ve ben hiç birşey hissetmiyorum ilk günler kasık ağrım vardı solda bu gün oda geçti gibi, sizlerde de böylemi oldu, tedaviyi kimseye söylemedik dün gece bi sürü de misafir ağırladık çok huzursuzum işallah herşey yolundadır işallah tecrübelerinize ihtiyacım var, pazartesiye kadar çatlıycam sanırım

Recep Hocaya ömrüm olduğunca dua edeceğim ben. yavrularımı sağlıkla kucağıma aldıysam önce allah, sonun onun sayesindedir. her hafta gittim geldim ona gebeliğim boyunca. ne boş yere umut verdi ne de umutlarımı yerle bir etti. her hafta ne görüyorsa onu söyledi. zor bir gebelikti benimki. allah kimseye yaşatmasın. onun bilgisi ilgisi ve en önemlisi vicdanı bebeklerimi kurtardı. allah ondan, onu yetiştiren anne babadan razı olsun.

Pazartesi için randevu alabildim bulunduğum ildeki perinatoloğa. Vakti geçmeden ayrıntılı ultrasonu yaptırabilsem sonrası için Recep hoca aklıma yattı. Gider gelirim İstanbul’a.
Recep hoca ve İbrahim hocanın muayene ücretleri nedir acaba?
Allah hepimize sağlıklı sıhhatli çocuklar nasip etsin. Ve kimseyi darda koymasın.

İnan o kadar acemiyim ki ne yapacagım hic bilmiyorum yücel hocaya mı sorayım doktor adı. Bir de perinatologla ilk ultrasından sonra mı görüşeyim

recep hoca ikiz bebek için 900 alıyordu, tek bebeği bilmiyorum. ibrahim hoca'nın daha uygun muayene ücreti. ayrıca ibrahim hoca'ya doğrudan Çapa'ya da gidebilirsin ama randevu nasıl alınır onu da bilmiyorum.

Merhaba arkadaşlar ne güzel haberler gelmiş maşallah:) ben hala pgt sonucu bekliyorum. ağustosun 17 sinde biyopsi alındı.
Bu gün tam 20 gün oldu.. Gerçi araya bayram girdi ama etkilemez bu heralde diye düşünüyorum. YAni örnek alınınca hemen labaratuvar çalışmaya başlamıştır dimi? Ayy çok heyecanlanıyorum ve zaman daralınca da umudum kırılıyor. napıcam bilmiyorum

Canım bugün yarın aralar zaten sadece pgt ise uzamış bile sonuç gelmesi, sen ara sor noldu diye, bizim 15 günde gelmişti

Güzel haberler alırsın inşallah benmde 21 günde çıkmıştı sonuç

İnşallah gelecek sonuç yüzünü güldürür arkadaşım. Ben de pgt sonucu bekliyorum. Benim opu işlemim, döllenme, pgt içşn örnek alımı falan hepsi bayramda oldu. Yani bayram seyran çalışma düzenini etkilemiyor gibi.

inan o kadar korkuyorum ki aramaya hepi topu 2 embriyo ... iyi gelme olasılığı diğer arkadaşların embriyo sayısına bakınca yok gibi bişey Allah yüzümüze baksın ne diyeyim.

inan o kadar korkuyorum ki aramaya hepi topu 2 embriyo ... iyi gelme olasılığı diğer arkadaşların embriyo sayısına bakınca yok gibi bişey Allah yüzümüze baksın ne diyeyim.
Endişeni o kadar iyi anlıyorum ki canım. Benim de sadece 1 tane embriyom var çünkü. Kendi açımdan bakınca bana göre de senin iyi bir haber alma olasılığın yüksek. Bu olasılıklar hiç bitmez; biz güzel düşünelim. Üstelik bende de kromozom inversiyonu var ama inatçı embriyoma güveniyorum :)

Hayırlısı olsun canım evet dediğin gibi sadece pozitif alınca stresler biter sanıyorduk ama öyle değil Rabbim o miniğinin kokusunu içine çekmeyi nasip etsin hepimize kendi evlatlarımızın kokusunu içine çekmeyi nasip etsin inşâAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…