- 13 Haziran 2018
- 2.066
- 3.113
- 133
- 39
Herkese merhaba, esimde kriptozoospermi var ne oldugunu sorarsaniz yok denecek kadar az spermi var. Birkac tane cikiyor onlar da hareketsiz malesef. Sali gunu sisli memorialda muayene oldum cok memnun kaldim fakat esas sormak istedigim ucretlerdi ve sormadan cikmism. Muayene sirasinda bazi konusulan konulara cok canim sikildgi icin unutmusum. Siz bilirsiniz suanda Mikroenjeksiyon ucreti ve pgt ucretleri nedir sisli memorialda. Sgk raporuna indirim yapiyorlarmis.
Öncelikle geçmiş olsun. Geçen hafta pgt için 1900 tl ödedim yani 290 dolar gibi bir rakam. Bu verdiğim rakam tek embriyo için geçerlidir. Tüp bebek için paket tedavi de 7bin gibi bir rakam, ilaçlar hariç. Rapora ne kadar indirim uygulanıyor bilmiyorum benim raporum yoktu.
7800 micro fiyatı ... pgt 295 dolar embriyo başı...ilaçlar da 1,500-2000 aralığında ..Raporum yok o sebeple ne kadar indirim yapılıyor bilmiyorum.. Bol şans :)Herkese merhaba, esimde kriptozoospermi var ne oldugunu sorarsaniz yok denecek kadar az spermi var. Birkac tane cikiyor onlar da hareketsiz malesef. Sali gunu sisli memorialda muayene oldum cok memnun kaldim fakat esas sormak istedigim ucretlerdi ve sormadan cikmism. Muayene sirasinda bazi konusulan konulara cok canim sikildgi icin unutmusum. Siz bilirsiniz suanda Mikroenjeksiyon ucreti ve pgt ucretleri nedir sisli memorialda. Sgk raporuna indirim yapiyorlarmis sanirim.
7800 micro fiyatı ... pgt 295 dolar embriyo başı...ilaçlar da 1,500-2000 aralığında ..Raporum yok o sebeple ne kadar indirim yapılıyor bilmiyorum.. Bol şans :)
Canım benim memorial'de düşünüyorsan sor Yücel Bey'e ne olacak. Size güveniyorum, varsa bi tavsiyeniz diye.İnan o kadar acemiyim ki ne yapacagım hic bilmiyorum yücel hocaya mı sorayım doktor adı. Bir de perinatologla ilk ultrasından sonra mı görüşeyim
Recep Hoca Şubat'ta 700 tl idiPazartesi için randevu alabildim bulunduğum ildeki perinatoloğa. Vakti geçmeden ayrıntılı ultrasonu yaptırabilsem sonrası için Recep hoca aklıma yattı. Gider gelirim İstanbul’a.
Recep hoca ve İbrahim hocanın muayene ücretleri nedir acaba?
Allah hepimize sağlıklı sıhhatli çocuklar nasip etsin. Ve kimseyi darda koymasın.
Canım natureldi benim de. Pek de bi belirti arama. Bende negatif aldığımda daha vardı sanki birşeyler, pozitif aldığımda hiç yoktu. Allah hakkında en güzelini hayır etsin inşallahSelam arkadaşlarr, natürel transfer olanlar bugün transferimin beşinci günü ve ben hiç birşey hissetmiyorum ilk günler kasık ağrım vardı solda bu gün oda geçti gibi, sizlerde de böylemi oldu, tedaviyi kimseye söylemedik dün gece bi sürü de misafir ağırladık çok huzursuzum işallah herşey yolundadır işallah tecrübelerinize ihtiyacım var, pazartesiye kadar çatlıycam sanırım
Gözün aydın canım, çok sevindim. Değerin mantıklı katlandı ise gerek yok sanki.Kızlar çok şükür sonucum katlanmiş tekrar kan vermeme gerek olmadığını soylediler ama burda çoğu kişi 3. Kez kan verdi diye hatırlıyorum ne yapmaliyim acaba ? 2 gün sonra tekrar versem mi?
Canım 3 hafta sonra gönül hanima randevu alın diye aradılar beni ama bilemiyorum senin dediğin gibi direk perinatoga mi randevu alsam.Birde gittigimizde alttan mi mı keseye bakicaklar.Bu zamana kadar hiç erkek doktora görünmedim bayan bir perinatolog bulmam lazım galibaCanım benim memorial'de düşünüyorsan sor Yücel Bey'e ne olacak. Size güveniyorum, varsa bi tavsiyeniz diye.
Şahsen ben kesr ve kalp atışı olursa inşallah perinatoloğa direkt başlamayı düşünüyorum
Hayırlı olsun canım benim de ikinci testten sonra istememişlerdi ben meraktan sağlık ocağında yaptırmıştım istersen sende yaptır motive ediyor insanı :)Kızlar çok şükür sonucum katlanmiş tekrar kan vermeme gerek olmadığını soylediler ama burda çoğu kişi 3. Kez kan verdi diye hatırlıyorum ne yapmaliyim acaba ? 2 gün sonra tekrar versem mi?
Çok iyi fikir bende öyle yapayım canım :)Hayırlı olsun canım benim de ikinci testten sonra istememişlerdi ben meraktan sağlık ocağında yaptırmıştım istersen sende yaptır motive ediyor insanı :)
Yani dimi bende gerek yok diye düşünmüştüm zaten sağol cevap içinCanım benimde pgt li embriyoydu yaptırmadım doktorum gerek yok dedi perinatolagada gitmedim ultrasonu diğerlerine göre daha kapsamlıymış zaten her girmende detaylı bakıyorum yinede gitmek istersen gidebilirsin dedi ona da girmedim .. tek böbrekte genişleme vardı o da küçüldü çok şükür
Dediğim gibi ben kese için gideceğim 5. Haftada. 6-7'de de kalp atışı için inşallah tabii. 5de gidersek muhtemelen alttan görünür. Kasın perinatolog bir iki tavsiye duydum ama ben gitmedim şahsen, sana notlarımdan yazayım :)Canım 3 hafta sonra gönül hanima randevu alın diye aradılar beni ama bilemiyorum senin dediğin gibi direk perinatoga mi randevu alsam.Birde gittigimizde alttan mi mı keseye bakicaklar.Bu zamana kadar hiç erkek doktora görünmedim bayan bir perinatolog bulmam lazım galiba
Sağlıkla kucağına al inşallah hayırlısı diyelim artık@Eylul41213 H Holly06 kızlar bende 5AA ve 6AA embriyonun yüzde 72’sinin erkek olacağını okumuştum . Bizimki yüzde 18 dilime girdi :)
Ben kese be kalp atışından sonra perinatoloğa geçeceğim. 4 gebelik kaybım var, 2si ileri hafta. Genetik benden pgtli embriyom gebelik oluşursa bile cvs veya amniyo istedi. Daha oralara karar vermedim ama kalp atışo ile gebelik netleşirse inşallah perinatoloğa mecburum. Yani benim genetik açıdan biraz kritik yoksa elbette perinatoloğa sadece detaylıda ve belki 2lide gitmek yeterli olabilir. Yanlış yönlendirmeyeyim kimseyi dediğm gibi benimkiler riskli gebelik diye geçiyorArkadaşlar neden perinatolog yani normal kadın doğum doktoruna gidip kese göreceksiniz 1 hafta sonrada Allahın izniyle kalp atışını göreceksiniz bence gerek yok yine de siz bilirsiniz tabide
Ya varmış valla ben de inanamadım@Eylul41213 H Holly06
Ay bi de embriyoya göre cinsiyet tahmini de mi var? Valla pgt lilerin aslında cinsiyetleri belli ama asla söylemezler, yasak. Ben açıkçası pek merak etmiyorum artık yeter ki sağlıklı olsun.
Tabi sizin durum farklı Allah yardımcınız olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah sıkıntısız bir gebelik yaşarsınız ..Ben kese be kalp atışından sonra perinatoloğa geçeceğim. 4 gebelik kaybım var, 2si ileri hafta. Genetik benden pgtli embriyom gebelik oluşursa bile cvs veya amniyo istedi. Daha oralara karar vermedim ama kalp atışo ile gebelik netleşirse inşallah perinatoloğa mecburum. Yani benim genetik açıdan biraz kritik yoksa elbette perinatoloğa sadece detaylıda ve belki 2lide gitmek yeterli olabilir. Yanlış yönlendirmeyeyim kimseyi dediğm gibi benimkiler riskli gebelik diye geçiyor
en sevdiğim şey cevredeki meraklı baskıcılarbayram araya girince ben de çok üstelemedim. Ama etrafımda kim varsa hergün beni arayıp taciz ediyor :) sen nasıl insansın arayıp hastaneyi sormuyorsun diye :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?