Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Herkese merhaba, esimde kriptozoospermi var ne oldugunu sorarsaniz yok denecek kadar az spermi var. Birkac tane cikiyor onlar da hareketsiz malesef. Sali gunu sisli memorialda muayene oldum cok memnun kaldim fakat esas sormak istedigim ucretlerdi ve sormadan cikmism. Muayene sirasinda bazi konusulan konulara cok canim sikildgi icin unutmusum. Siz bilirsiniz suanda Mikroenjeksiyon ucreti ve pgt ucretleri nedir sisli memorialda. Sgk raporuna indirim yapiyorlarmis sanirim.

7800 micro fiyatı ... pgt 295 dolar embriyo başı...ilaçlar da 1,500-2000 aralığında ..Raporum yok o sebeple ne kadar indirim yapılıyor bilmiyorum.. Bol şans :)

7800 micro fiyatı ... pgt 295 dolar embriyo başı...ilaçlar da 1,500-2000 aralığında ..Raporum yok o sebeple ne kadar indirim yapılıyor bilmiyorum.. Bol şans :)

Çok teşekkür ederim! mikro fiyatı korktuğum kadar değilmiş ama pgt çok fenaymış=( Size de bol şans..

İnan o kadar acemiyim ki ne yapacagım hic bilmiyorum yücel hocaya mı sorayım doktor adı. Bir de perinatologla ilk ultrasından sonra mı görüşeyim
Canım benim memorial'de düşünüyorsan sor Yücel Bey'e ne olacak. Size güveniyorum, varsa bi tavsiyeniz diye.
Şahsen ben kesr ve kalp atışı olursa inşallah perinatoloğa direkt başlamayı düşünüyorum

Recep Hoca Şubat'ta 700 tl idi
İbrahim Hoca biraz daha uygun oluyor ona göre 400-500 dür

Canım natureldi benim de. Pek de bi belirti arama. Bende negatif aldığımda daha vardı sanki birşeyler, pozitif aldığımda hiç yoktu. Allah hakkında en güzelini hayır etsin inşallah

Canım 3 hafta sonra gönül hanima randevu alın diye aradılar beni ama bilemiyorum senin dediğin gibi direk perinatoga mi randevu alsam.Birde gittigimizde alttan mi mı keseye bakicaklar.Bu zamana kadar hiç erkek doktora görünmedim bayan bir perinatolog bulmam lazım galiba

Kızlar çok şükür sonucum katlanmiş tekrar kan vermeme gerek olmadığını soylediler ama burda çoğu kişi 3. Kez kan verdi diye hatırlıyorum ne yapmaliyim acaba ? 2 gün sonra tekrar versem mi?
Hayırlı olsun canım benim de ikinci testten sonra istememişlerdi ben meraktan sağlık ocağında yaptırmıştım istersen sende yaptır motive ediyor insanı :)

Arkadaşlar neden perinatolog yani normal kadın doğum doktoruna gidip kese göreceksiniz 1 hafta sonrada Allahın izniyle kalp atışını göreceksiniz bence gerek yok yine de siz bilirsiniz tabide

Yani dimi bende gerek yok diye düşünmüştüm zaten sağol cevap için

Dediğim gibi ben kese için gideceğim 5. Haftada. 6-7'de de kalp atışı için inşallah tabii. 5de gidersek muhtemelen alttan görünür. Kasın perinatolog bir iki tavsiye duydum ama ben gitmedim şahsen, sana notlarımdan yazayım :)

Özlem pata-bakırköy acıbadem
Florence Nightingale Hastaneleri'nde Alin Başgül Yiğiter
Acıbadem Fulya Hastanesi'nden Derya Eroğlu
Prof dr Ayşe Kafkaslı

Arkadaşlar neden perinatolog yani normal kadın doğum doktoruna gidip kese göreceksiniz 1 hafta sonrada Allahın izniyle kalp atışını göreceksiniz bence gerek yok yine de siz bilirsiniz tabide
Ben kese be kalp atışından sonra perinatoloğa geçeceğim. 4 gebelik kaybım var, 2si ileri hafta. Genetik benden pgtli embriyom gebelik oluşursa bile cvs veya amniyo istedi. Daha oralara karar vermedim ama kalp atışo ile gebelik netleşirse inşallah perinatoloğa mecburum. Yani benim genetik açıdan biraz kritik yoksa elbette perinatoloğa sadece detaylıda ve belki 2lide gitmek yeterli olabilir. Yanlış yönlendirmeyeyim kimseyi dediğm gibi benimkiler riskli gebelik diye geçiyor

Tabi sizin durum farklı Allah yardımcınız olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah sıkıntısız bir gebelik yaşarsınız ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…