Amin canım inşallah. Senin de çok az kalmış maşallah. Allah'ım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah.Tabi sizin durum farklı Allah yardımcınız olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah sıkıntısız bir gebelik yaşarsınız ..
Canım ilaç raporun elindeyse 7800den 6200iniyor tedavi bizim öyle oldu iki ay önceydi bu +2000ilaçlar tabi bu kişiden kişiye değişen bir durum ve pgt embriyo başına 295 dolar, Allah yardımcınız olsun hayırlı olsun tedaviniz, bu arada arı sütü sperm artırıcı diye biliyorum eşiniz kullansın hatta sizde yumurta kalitesini artırmak amaçlı tedaviden önce başlayın derim naçizane fikrim, bizde eşimle kullandık soğuk zincir arı sütü bulursanız organik olanları,Herkese merhaba, esimde kriptozoospermi var ne oldugunu sorarsaniz yok denecek kadar az spermi var. Birkac tane cikiyor onlar da hareketsiz malesef. Sali gunu sisli memorialda muayene oldum cok memnun kaldim fakat esas sormak istedigim ucretlerdi ve sormadan cikmism. Muayene sirasinda bazi konusulan konulara cok canim sikildgi icin unutmusum. Siz bilirsiniz suanda Mikroenjeksiyon ucreti ve pgt ucretleri nedir sisli memorialda. Sgk raporuna indirim yapiyorlarmis sanirim.
Slm canım , Anadolu yakasında isen Bülent Kars’ı araştırırmısın? Mükemmel bir doktordur. Kartal’da, ancak bekleme süreleri biraz uzun iyi bir perinatologdur çok titiz ve dikkatli ayrıca Güleryüzlü :) sonra Maltepe de uzman bir doktor var Birsen tursun Demirel ( toprak hastanesinde) sevilen bir hekimdir takip doktoru için ideal. Central Hosp. De Fatma hoca takip doktoru için tavsiyem çok sevilir . Medipolde Murat api var Cuma’ları Koşuyolu meidpolde perinatologdur. Yeditepe de Gazi yıldırım prof.tur işinin ehli kararsız kaldığın bir hekim varsa yorum yapabilirim çok kadın Doğumcu tanıyorum :) sevgilerle öpüyorumO halde sadece o haftalarda beni memorial yönlendirir mi? Ben and yakasında oturuyorum kendime takip doktoru hala bulamadım. Devlete güvenemiyorum zeynepkamilde kötü tecrübelerim var. Nereye gideyim memorialde takibe mi geceyim bir yol gösterin
Ayrıntılı ultrasonumu Prof Dr Ayşe Kafkaslı da çektirdim canım. Ben kendisinden memnun kalmadım. İşinde eminim çok iyidir ama sorduğun sorulara bile doğru dürüst cevap vermiyor. Çok soğuk kendisi. Benim aklımda bir sürü soru vardı ama hiçbirine beni tatmin eden cevaplar alamadım. Hep geçiştirdi takip doktoruna sorarsın falan dedi. Takip doktoruma zaten soruyorum. Ama sana da bir sürü para vermişim bi zahmet cevap ver dimi?Dediğim gibi ben kese için gideceğim 5. Haftada. 6-7'de de kalp atışı için inşallah tabii. 5de gidersek muhtemelen alttan görünür. Kasın perinatolog bir iki tavsiye duydum ama ben gitmedim şahsen, sana notlarımdan yazayım :)
Özlem pata-bakırköy acıbadem
Florence Nightingale Hastaneleri'nde Alin Başgül Yiğiter
Acıbadem Fulya Hastanesi'nden Derya Eroğlu
Prof dr Ayşe Kafkaslı
Tatlım bu dördünün içinden 1-alin hanım 2- Özlem pata yı öneririm :)Dediğim gibi ben kese için gideceğim 5. Haftada. 6-7'de de kalp atışı için inşallah tabii. 5de gidersek muhtemelen alttan görünür. Kasın perinatolog bir iki tavsiye duydum ama ben gitmedim şahsen, sana notlarımdan yazayım :)
Özlem pata-bakırköy acıbadem
Florence Nightingale Hastaneleri'nde Alin Başgül Yiğiter
Acıbadem Fulya Hastanesi'nden Derya Eroğlu
Prof dr Ayşe Kafkaslı
Canım ilaç raporun elindeyse 7800den 6200iniyor tedavi bizim öyle oldu iki ay önceydi bu +2000ilaçlar tabi bu kişiden kişiye değişen bir durum ve pgt embriyo başına 295 dolar, Allah yardımcınız olsun hayırlı olsun tedaviniz, bu arada arı sütü sperm artırıcı diye biliyorum eşiniz kullansın hatta sizde yumurta kalitesini artırmak amaçlı tedaviden önce başlayın derim naçizane fikrim, bizde eşimle kullandık soğuk zincir arı sütü bulursanız organik olanları,
Tatlım cvs kesin sonuçtur, ancak %1 düşük riski vardır. Tavsiyem 10. Haftaya geldiğinde panorama genişletilmiş panelini yaptırman. Memorialda da var sanıyorum, sağlıcakla al kucağına minnoşu:)Ben kese be kalp atışından sonra perinatoloğa geçeceğim. 4 gebelik kaybım var, 2si ileri hafta. Genetik benden pgtli embriyom gebelik oluşursa bile cvs veya amniyo istedi. Daha oralara karar vermedim ama kalp atışo ile gebelik netleşirse inşallah perinatoloğa mecburum. Yani benim genetik açıdan biraz kritik yoksa elbette perinatoloğa sadece detaylıda ve belki 2lide gitmek yeterli olabilir. Yanlış yönlendirmeyeyim kimseyi dediğm gibi benimkiler riskli gebelik diye geçiyor
Ben 25 günde bir adet oluyorum canım adetimden tam 9 gün önce transferim oldu naturel siklusta o ay ki adetimin 15. Gününde transfer olmuştum 5. Gün embriyosuydu rahim kalınlığı 11 mm diye hatırlıyorum ama yanlışta olabilirKızçeler bir şey sorucam bendenaturel siklusda embriyo transferi adetin kaçıncı oluyor? Onun sistemi nasıl? Bir de gebe kalanlar transfer öncesi rahim kalınlığınızı hatırlıyormusunuz? Teşekkürler öpüyorum hepinizi :)
Tesekkur ederim değerlendirecegim sağolasın :) kadıköyde oturuyorum ben medipol belki olabilir ama en iyi perinatologa bu pıhtılaşma icin gitmeyi de istiyorumSlm canım , Anadolu yakasında isen Bülent Kars’ı araştırırmısın? Mükemmel bir doktordur. Kartal’da, ancak bekleme süreleri biraz uzun iyi bir perinatologdur çok titiz ve dikkatli ayrıca Güleryüzlü :) sonra Maltepe de uzman bir doktor var Birsen tursun Demirel ( toprak hastanesinde) sevilen bir hekimdir takip doktoru için ideal. Central Hosp. De Fatma hoca takip doktoru için tavsiyem çok sevilir . Medipolde Murat api var Cuma’ları Koşuyolu meidpolde perinatologdur. Yeditepe de Gazi yıldırım prof.tur işinin ehli kararsız kaldığın bir hekim varsa yorum yapabilirim çok kadın Doğumcu tanıyorum :) sevgilerle öpüyorum
24 gün benim siklusum. Yumurtam reglin 10.gün sabahı kendiliğinden catlamıstı yücel hoca kontrol ettiğinde o yüzden catlatma iğnesi kullanamadım. En son o gün rahim kalınlıgımı ölctü o da 10mm civarıydı. Perş kontrole gittim catlamıs, salı transfer oldu. Ama çatlatma iğnesi vurulsaydım onu beklicektik 36 saat o yüzden daha gec olucaktı transferim. Senin döngün kac gün?Kızçeler bir şey sorucam bendenaturel siklusda embriyo transferi adetin kaçıncı oluyor? Onun sistemi nasıl? Bir de gebe kalanlar transfer öncesi rahim kalınlığınızı hatırlıyormusunuz? Teşekkürler öpüyorum hepinizi :)
Ben 16.gün transfer olmuştum rahim kalınlığımı hiç bilmiyorum ben sormadım doktorumda söylememişti :)Kızçeler bir şey sorucam bendenaturel siklusda embriyo transferi adetin kaçıncı oluyor? Onun sistemi nasıl? Bir de gebe kalanlar transfer öncesi rahim kalınlığınızı hatırlıyormusunuz? Teşekkürler öpüyorum hepinizi :)
Ben 26-28 günde bir regl oluyorum 12.günde son kontrole gittim 15 ml fln ölçtüler ertesi gün çatlatma iğnesi oldum 19. Günde de transfer olduKızçeler bir şey sorucam bendenaturel siklusda embriyo transferi adetin kaçıncı oluyor? Onun sistemi nasıl? Bir de gebe kalanlar transfer öncesi rahim kalınlığınızı hatırlıyormusunuz? Teşekkürler öpüyorum hepinizi :)
Kızçeler bir şey sorucam bendenaturel siklusda embriyo transferi adetin kaçıncı oluyor? Onun sistemi nasıl? Bir de gebe kalanlar transfer öncesi rahim kalınlığınızı hatırlıyormusunuz? Teşekkürler öpüyorum hepinizi :)
canım çok şeyide bi arada kullanma istersen Allah korusun etkileşim yapar biriEvet kullanıyor eşim arı sütünü yaklaşık bir aydır, ayrıca z.yağında bekletilmiş incir yiyor. Tüp bebek aşamasına geçebilirsek ben de kesin arı sütü kullanıcam şimdi pahalı diye sadece eşime verdim..=) O hallolsun da.. Bir de keçiboynuzu kürü kullanıyor 2 haftadır ondan önceki 2,5 ay kadar nohut suyu içiyordu. İlk başlarda 1-2 tane çıkıyordu hareketsizdi son 2 testini birer hafta arayla yaptı geçen hafta 10 tane çıkmış ama hareketsiz tamamen. Olsun yine de artış olmuş diyordum ki dün verdiği testte de 5-6 tane hem hareketsiz hem morfoloji kötü. İşimiz baya zor kızlar..=( Birkaç gün önce de proxeed plus aldım onu da çok şekerli buldu hakkaten baktm içinde fruktoz varmış, bu da dokunuyor bana aç karna dedi. Günde bir saşe o da tok karna içiyor. Bir de pharmaton alsam mı diyorum doktora sorucam.
Evet kullanıyor eşim arı sütünü yaklaşık bir aydır, ayrıca z.yağında bekletilmiş incir yiyor. Tüp bebek aşamasına geçebilirsek ben de kesin arı sütü kullanıcam şimdi pahalı diye sadece eşime verdim..=) O hallolsun da.. Bir de keçiboynuzu kürü kullanıyor 2 haftadır ondan önceki 2,5 ay kadar nohut suyu içiyordu. İlk başlarda 1-2 tane çıkıyordu hareketsizdi son 2 testini birer hafta arayla yaptı geçen hafta 10 tane çıkmış ama hareketsiz tamamen. Olsun yine de artış olmuş diyordum ki dün verdiği testte de 5-6 tane hem hareketsiz hem morfoloji kötü. İşimiz baya zor kızlar..=( Birkaç gün önce de proxeed plus aldım onu da çok şekerli buldu hakkaten baktm içinde fruktoz varmış, bu da dokunuyor bana aç karna dedi. Günde bir saşe o da tok karna içiyor. Bir de pharmaton alsam mı diyorum doktora sorucam.
Kızçeler bir şey sorucam bendenaturel siklusda embriyo transferi adetin kaçıncı oluyor? Onun sistemi nasıl? Bir de gebe kalanlar transfer öncesi rahim kalınlığınızı hatırlıyormusunuz? Teşekkürler öpüyorum hepinizi :)
Canım benim en son 8.8dediler sanki rahim kalınlığı sanırım folikül 16olmuştu bi gün sonra çatlatma iğnesi yaptım, altı gn sonrada transfer oldu adetin onbeşinci günüydü henüz sonuç bilinmiyor :))Kızçeler bir şey sorucam bendenaturel siklusda embriyo transferi adetin kaçıncı oluyor? Onun sistemi nasıl? Bir de gebe kalanlar transfer öncesi rahim kalınlığınızı hatırlıyormusunuz? Teşekkürler öpüyorum hepinizi :)
Canım benim takip doktorum ne olursa olsun son adet tarihine göre hesaplıyordu ama ultrasonda 4 gün önden gidiyordu oda blastokist transfer hesabına uyuyordu http://www.jinekolojivegebelik.com/2012/06/tup-bebekte-gebelik-hamilelik-haftasi.html?m=1 ben bu siteden hesaplıyordum doğru çıkıyordu blastokist transferi seç bakalım seninde mi 4 gün farkediyorKızlar gebelik haftası hesaplamasi nasıl oluyor acaba? Son regl tarihinin ilk gününe Göre mi acaba? Reglimin ilk günü 5 ağustos transfer 26 ağustos test günüm 4 eylüldü her site farklı hesaplama yapıyor kafam karıştı.
Sata göre 4+4 günlük transfere göre 4+2 günlük senin ki orantılı çok fark yok sen satı baz al bence benim doktorum hep sata göre hesapladı ultrasonda önden ya da geriden gelebilir demişti sat önemliymiş bende bilemedim daha tecrübeli olanlar yazabilir :)Kızlar gebelik haftası hesaplamasi nasıl oluyor acaba? Son regl tarihinin ilk gününe Göre mi acaba? Reglimin ilk günü 5 ağustos transfer 26 ağustos test günüm 4 eylüldü her site farklı hesaplama yapıyor kafam karıştı.
M MucizemolsanCanım benim takip doktorum ne olursa olsun son adet tarihine göre hesaplıyordu ama ultrasonda 4 gün önden gidiyordu oda blastokist transfer hesabına uyuyordu http://www.jinekolojivegebelik.com/2012/06/tup-bebekte-gebelik-hamilelik-haftasi.html?m=1 ben bu siteden hesaplıyordum doğru çıkıyordu blastokist transferi seç bakalım seninde mi 4 gün farkediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?