Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Teşekkür ederim cevaplariniz için arkadaşlar ozaman sata göre 4+4 oluyor bu sekilde hesapliyayim hiç kafam karismasin

Bana da Bülent Kars'ı 2 sene önce sorun yaşarken Anadolu yakasındaki en iyi perinatologtur demişlerdi. Gitmiştim, güler yüzlü biriydi evet. Telefonda da konuşmuştuk, yorum yapmıştı. Olduğu merkez çok iyi gelmemişti bana, bi gece yarısı bayağı bekleyerek muayene olmuştum

Ben iyi olduğunu duymuştum sadece, perinatolog listeme eklemişim, çıkartayım olmazsa listeden :)
Sorularına yanıt alamadıysan çok haklısın bence, ben de yanıtsız kalınca soğuyorum doktordan.

Tatlım cvs kesin sonuçtur, ancak %1 düşük riski vardır. Tavsiyem 10. Haftaya geldiğinde panorama genişletilmiş panelini yaptırman. Memorialda da var sanıyorum, sağlıcakla al kucağına minnoşu:)
Canım benim kromozomdaki translokasyon durumuna o testler uymuyor maalesef. Yoksa cvs ve amniyosentez düşük riskine karşı onu yaptırırdım kesin. Ben bi kere cvs bi kere amniyosentez yaptırdım düşük riski oluşmadı çok şükür ama pgtli gebelikte o haftalarda hiç yaptırmayabilirim de Allah'a havale edip napalım.

Benim ikisinde de adetin 16. Günü yapıldı canım. Rahim kalınlığını çok hatırlayamadım net ama sanki 9-10 deniliyordu son muayenelerde

Naturel siklus da istanbul Şişli memorial de değilde bulunduğu memlekette doğum doktoruna rahim kalınlığını takip ettirip çatlatma iğnesini vurduktan sonra sadece transfer için memorial e giden varmı kızlar ben bu ay adet olmayı bekliyorum adetin ikinci günü tahlillerim var onları yaptıracam adetten sonra hsg rahim filmi çektircem bi aksilik çıkmaz ise ekim ayında dondurulmuş embriyo transferi için tedavi ye başlayacam bu konuyla alakalı bilgisi olan ya da benim gibi olan arkadaşlar var sa cevap yazarsanız

Ben İstanbul dılında oturuyorum uzaktan takip edeceklermiş sadece transfer için hastaneye gidecekmişiZ

Ben İstanbul dılında oturuyorum uzaktan takip edeceklermiş sadece transfer için hastaneye gidecekmişiZ
Canım var gurupta senin gibi dışarıdan takip yaptırıp gelen diye hatırlıyorum, hatta ben transfer günü bi arkadaşımızla sohbet etmiştim hastanede oda sizin gibiydi hiç bir sorun yaşamamıştı çatlatma iğnesi vurduktan bi kaç gün sonra gelmişti o gün transferi yapıldı onunda :)

27-28 döngüm cnm ama sanırım benim rahim fazla kalınlaşmıyor. Semra hoca ile negatif değerlendirme bunu konuştuk. bu ay ilaçsız 8 mm olmuş değerlendirelim bunu transfer için ama yurt dışı seyahatim var. bir sonraki regle kaldı. ben de merak ettim bu rahim kalınlığının oluru nedir ne yapmak lazım da artsın?

Kızlar merhaba bugün sabah jel biraz krengi pembe gibi geldi selpağa da az renk geldi. Sizce bu acil bir durum mu? Öğleden sonra kese için randevum vardı ama şu an acil görünmek gerekir mi sizce?

Kızlar merhaba bugün sabah jel biraz krengi pembe gibi geldi selpağa da az renk geldi. Sizce bu acil bir durum mu? Öğleden sonra kese için randevum vardı ama şu an acil görünmek gerekir mi sizce?
Merhaba canım benden de jel tortusu genelde pembe geliyor cok kafama taktım cok arastırdım net bilgi yok... tortu haric akıntı takibi yap akıntı rengi kahverengi ya da pembe ise yani jel tortusuz akıntıdan bahsediyorum, o önemli olabilir

İnce mi kalmış ki ama keske o zaman bunu farkedip bant verselerdi smdi olumsuz olunca söylemeleri de bir sacma :/

Sağol canım. Sabah biraz moralim bozuldu ama bi daha gelmedi birşey. Öğleden sonra doktora gidince sorarım artık. Sağol cevabın için

Acıbadem den uzak durun derin. Naçizane önerim ..

İnce mi kalmış ki ama keske o zaman bunu farkedip bant verselerdi smdi olumsuz olunca söylemeleri de bir sacma :/
Sorma kafam karıştı , 7.4-7.5 iken transfer edilmiş. Ee nie transfer ettiniz dedim Semra hocaya , senin en fazla bu kadar oluyor dedi. Sonra muayene etti aa 8 olmuş şuan ilaçsız kendiliğinden dedi . Adetimin 14. Günüydü , Şaka gibi, deniyorlar resmen. Olmazsa düşünüyorlar bu da olabilir die önceden hesaba katarak önlem alınsa daha güzel olur bence . Bant ne oluyor var mı verdikleri marka bir sonrakinde şansa bırakmadan kendim alayım .

Bu rahim uygun kalınlıga cıksın diye estrofem bant var diye biliyorum ilaclı transferlerde kullanıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…