Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

günde bir avuç kabak çekirdeği, kavrulmamış tuzsuz olanlardan bir de nar suyu rahim kalınlaşmasını sağlıyormuş diye duymuştum. ben de kullandım zaten transferden 1 ay önce başlayarak zaten.

Senin taze transfer olmuştu diye hatırlıyorum. Son ölçüm son yumurta takip muayenesinde yapılıyor diye biliyorum. Progesteron a başlayana kadar kalınlaşma devam ediyor diye biliyorum. Yoksa çatlatma iğnesine kadar mı kalınlaşıyordu doğrusunu bilen varsa düzeltsin. İlaçlı dondurulmuş oldu benim 3 transferim de. Jele başlayınca kalınlaşmanın durduğunu söylemişti doktor. Transfer için 7-14 arası olması isteniyor. 7 nin altında olsa donduralım diyebilirlerdi. Ya da estrofem verebilirlerdi kullandın mı bilmiyorum. 28 günde adet oluyorsan 14.gün muhtemel yumurta çatlama günü yani maksimum kalınlık beklenecek gün diye düşünüyorum. 7.5 ile 8 arasinda çok ciddi bir fark yok. Yumurta boyutu ölçüldü mü o gün?
Transfer sürecinde bu durumları tekrar değerlendirirsiniz doktorunla ama kendi insiyatifinle ilaç bant vs kullanman doğru olmaz diye düşünüyorum. İlaçlı transfer isteyebilirsin takiplerdeki duruma göre doz artışı bant ilavesi yapıyorlar. İlaçsız başlayıp ilaçlı devam edenler de olmuştu sanırım.

Canım Allah yardımcın olsun, Allah kolaylık versin inşallah hastane işlerinizde. Güzel insanlarla iyi doktorlarla karşılaştırsın. İnanıyorum ki yoluna girecektir her şey sağlığına kavuşacak kuzucuk. O güçlü bir bebek sen de daha güçlü bir anne ol inşallah.

Tatlım doğal takviye olarak bol e vitamini içeren yiyecekler tüketsin esinde . Birde omepa q 10 diye bir takviye daha var onu da kullanin beraber .

İnşallah güzel sonuclar alırsınıziz Rabbim yardımcınız olsun .

Evet canm dünkü testten sonra doktor neofortil, omepa q10 bi de imprly diye 3 tane vitamin vermiş. Ne kadar pahalıymış bu ilaçlar gerçekten yaa şok oldumm.. Geçen birisi 1000 TL tuttu ilaçlar demişti hakkaten bizimki de öyle tutacak. Çok teşekkürler İnşallah işe yararlar çok zor hem maddi hem manevi Allah hepimizin yardımcısı olsun..

Allah yardımcınız olsun piyasa malum ilaçlar da nasibini aldı . İnşallah sizin çok doza ihtiyacınız olmaz . Sağlık olsun tedavi iyi geçsin de inşallah herşeye değer .

Arada kaynamasın diye tekrar alintiladim canım . Bu sene bir çok arkadaş uzaktan takiple transfer oldular pek sorun yaşayan duymadım. Görünce yazarlar muhakkak .

Güvendiğin bir kadın doğumcu dr un varsa ona git herhangi bir dr dan ziyade .

EBRAR55 merhaba arkadaşım. Bende uzaktan takip naturel transfer oldum. Transfere gittim hiçbir sorun yaşamadım. Güvendiğin bir kadın doğum doktoruyla başla. Sadece rahim kalınlığı yumurta ölçüsü bide kan tahlili yapıyorlar.

Haklısın tabiki kafama göre kullanmak olmaz. Hatırladığın gibi tatlım taze transfer oldum, doğru. Ancak görüşmede negatif sebepleri değerlendirirken rahim kısmıma yöneldi Semra hoca. 6-8 arası gri zone muş. 8-10 kalınlık daha iyidir dedi. Eee o zaman nie transfer ettiniz diye insan soruor . Senin de dediğin gibi 7 minimum olması gereken değer . O Aralıklıklarda da yapılıyor ama 9-10 lar anladığım kadarıyla şansı daha yüksek . Çatlatma iğnesi yapıldığında kalınlık 7.2 ydi. Folikullerde 21-18 boyutlarındaydı. Estrofem kullanmadım . Progesteron jele de toplama ertesi günü başladım. Takdir Allah’tan doktorlara emanetiz ama işte rahim hep iyi dendiği için şimdi böyle demeleri kafamı karıştırdı saol yorumların için

günde bir avuç kabak çekirdeği, kavrulmamış tuzsuz olanlardan bir de nar suyu rahim kalınlaşmasını sağlıyormuş diye duymuştum. ben de kullandım zaten transferden 1 ay önce başlayarak zaten.
Teşekkürler arkadaşım :) şimdiden mi başlayayım peki yoksa regl günümden itibaren mi?

E Elifellam ne yaptın cnm randevun vardı görebildin mi keseyi
Ay canım takip de ediyorsun beni sağol. Gittim gördük çok şükür bin şükür ama kalp atışı yok maalesef. Haftaya kalp atışı bakacağız.
Bu arada kızlar bugün doktora ner sordum bu hafta hesabı işini. İnternetteki blastokiste göre olanlar doğru. İlk test günü tam 4 hafta sayılıyormuş.

Maşallah canım sağlıkla ilerler minik kalbin pıt pıt atışını duyarsın işallah

Sağol canım. Sabah biraz moralim bozuldu ama bi daha gelmedi birşey. Öğleden sonra doktora gidince sorarım artık. Sağol cevabın için
Cankiriklarim canım doktora sordum, gelen jel rengi krengi falan önemli değil. Kramplar ara sancılar da normal ama kırmızı renk gelirse hele de normalden farklı keskin sancı olursa gece mece hemen gelin dedi.
Ağır kaldırmak, ani gerilme uzanma kasma hareketleri yapmayın. Bunun dışında günlük hayatınıza devam edin dedi.

Çok şükür canım hayırlı olsun çok yorma kendini

Canımm! Sağol cevabın icin beni de rahatlattın. Yahu peki hic belirti olmaması normal miymiş mide bulantısı yok mesela bende bugün 6+1 oldum sadece ara ara göz kararması...

Gözün aydın peki kesenin içini görebildin mi karından mı baktı alttan mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…