Bende de nerdeyse hiç belirti yok normal galibaCanımm! Sağol cevabın icin beni de rahatlattın. Yahu peki hic belirti olmaması normal miymiş mide bulantısı yok mesela bende bugün 6+1 oldum sadece ara ara göz kararması...
PazartesiAmün canım çok sağolasın. Sana da pozitif nasip olsun inşallah. Hangi gün test?
Öncelikle cevap yazdığın için teşekkür ederim anladım canım benim uzun yıllardır gittiğim doktorum yine ona gidicem nasipse adet olduktan kaç gün sonra transfer için girtin acaba yazabilir misinEBRAR55 merhaba arkadaşım. Bende uzaktan takip naturel transfer oldum. Transfere gittim hiçbir sorun yaşamadım. Güvendiğin bir kadın doğum doktoruyla başla. Sadece rahim kalınlığı yumurta ölçüsü bide kan tahlili yapıyorlar.
Amin kuzum amin inşâAllahSağol canım Allah razı olsun. Allah hepimize güzel yavrular nasip etsin, hasretimizi hayırlara çıkarsın.
Boşver canım ya bulanmaz inşâAllah tadını çıkarırsın hamileliğinin ben diyordum ki olsun bulansın herşeye razıyım ama öyle demekle olmuyormuş ben kesinlikle ağızdan beslenemedim serumlarla zor ayakta duruyordum inşâAllah kolay geçerCanımm! Sağol cevabın icin beni de rahatlattın. Yahu peki hic belirti olmaması normal miymiş mide bulantısı yok mesela bende bugün 6+1 oldum sadece ara ara göz kararması...
Kızlar nasılsınız:) ben istanbuldayım tedavimin 6.günü iğne kullanıyorum inşallah hayırlı olur sonuca odaklanmış durumdayımhastanede ilaçları alacağım gün direk idil eczanesi indirimli veriyor oraya gidin dediler acelemiz de vardı direk oraya gittik fiyat araştırması falan yapmadık sizler de ordan mi aldınız mesela 4 kutu cetrodite iğne aldım 500 lira tuttu normal mi bu fiyat? Bir de şu an benimle aynı aşamada olan var mı neler yapıyorsunuz
Evet canım çok şükür iyiyim yani kendimi olacak Allah'ın izni ile diye diye ikna ediyorum beyin ve rahim birlikte çalışıyormuş çok etkiledi beni :)) bugün 6.günün gonal f 125 dozda kullandım semra hoca ileydi muayene.20 den fazla yumurta büyümeye başlamış düşük dozda başlamama rağmen çoğu 11 mm 10 mm falandı erken çatlamasın diye bir iğne daha verdi doktor bugün.pazar günü yine kontrol var.canim ilk gün 2 kutu gonal f bir kutu folik asit 2 kutu da antibiyotik aldik tam 700 lira verdik normalde hepsi bin küsür tutar indirimli böyle dedi adam.sen ne durumdasın canımTatlım moralin iyi gibi geldi yazından çok sevindim bende sana yazacaktım ne yapıyorsun diye sen yazdın.
Nasıl ilerliyorsun yumurtalar ne alemde?
Fiyatlar güncel bilmiyorum ama şu sıralar çok pahalı olduğunu tahmin edebiliyorum sadece . Gonal f ı neee kadara aldın mesela merak ettim valla .
İdil eczanesi ve Okmeydanı eczanesi uygun veriyordu piyasadan . Hatta okmeydani eczanesi hastaneye de getiriyordu aradığın zaman en uygun gonal f ondaydi o zaman .
Şu ara senden başka tedavide olup yazan okumadım canım .
Evet canım çok şükür iyiyim yani kendimi olacak Allah'ın izni ile diye diye ikna ediyorum beyin ve rahim birlikte çalışıyormuş çok etkiledi beni :)) bugün 6.günün gonal f 125 dozda kullandım semra hoca ileydi muayene.20 den fazla yumurta büyümeye başlamış düşük dozda başlamama rağmen çoğu 11 mm 10 mm falandı erken çatlamasın diye bir iğne daha verdi doktor bugün.pazar günü yine kontrol var.canim ilk gün 2 kutu gonal f bir kutu folik asit 2 kutu da antibiyotik aldik tam 700 lira verdik normalde hepsi bin küsür tutar indirimli böyle dedi adam.sen ne durumdasın canım
kızlar adet düzensizliği olup da naturel siklus uygulanıp dondurulmuş embriyo transferi olan var mı
Ay canım sen hamilemiydin maşallah rabbim bebeğini sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin inşallahBaya zam gelmiş desene Allah yardımcınız olsun . Hep pozitif ol inşallah bol bol kaliteli embriyoların olur evlat olsunlar inşallah sana sağlıkla hayırla .
Pko var galiba yumurta bol görünüyor maşallah çok ılaca gerek kalmayacak anlaşılan . Ben neredeyse 8 kutu gonal f kullanmıştım .
Sen yaz arada haberdar et yine bizi takipte olan olmasada yaz yani :)
Benim son bir haftam Allah izin verirse inşallah. Haftaya cuma sezaryen günü verdi dr um . Hepiniz dualarimdasiniz inşallah .
Yok canım ben mayıs ayında kendiliğinden hamile kaldım boş gebelik oldu kürtaj oldum ondan bir ay sonra haziran 20 sinde hasta oldum sonra temmuz 15 inde oldum ağustos 12 sinde oldum eylül şimdi ise bu gece oldum daha yeni başlamadı henüzde yarın tam olurum adetin ikinci günü için tahlil yapılması gerekiyor pazar gününe geliyor yarın hastaneyi arayıp hemşire ile görüşeceğim bakalım ne diyecek adetim bitincede hsg rahim filmi çektircem ona göre tedaviye başlayacaklar bakalım nasıl olcakAdet düzensizliğinde naturel onermiyorlar pek genelde ilaçlı yapıyorlar ama herkeste aynı mı bilemedim duymadım burda canım . Ama çok mu düzensiz yada kendiliğinden oluyor mu yoksa ilaclami sökülüyor senin ki acaba bu boyutu önemli diye düşünüyorum.
Ay canım sen hamilemiydin maşallah rabbim bebeğini sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin inşallaho kadar aktifsin ve arkadaşlara destek oluyorsun ki ben tedavi sürecindesin sandım Allah razı olsun yazıyorsun destek oluyorsun..tüp bebek sebebin neydi canım bende pko var
Yok canım ben mayıs ayında kendiliğinden hamile kaldım boş gebelik oldu kürtaj oldum ondan bir ay sonra haziran 20 sinde hasta oldum sonra temmuz 15 inde oldum ağustos 12 sinde oldum eylül şimdi ise bu gece oldum daha yeni başlamadı henüzde yarın tam olurum adetin ikinci günü için tahlil yapılması gerekiyor pazar gününe geliyor yarın hastaneyi arayıp hemşire ile görüşeceğim bakalım ne diyecek adetim bitincede hsg rahim filmi çektircem ona göre tedaviye başlayacaklar bakalım nasıl olcak
Çok güzel canım senin adına sevindim inşallah bundan sonra evladınla güzel gunlerin olur darısı bizim başımıza olurUzun süre yazısınca burada kopamadim hem hayırlı haberlerini beklediğimiz arkadaşlar var inşallah hemde yeni yazan arkadaşlara da destek belki bi cevap yazarız diye bakmadan duramıyorum bir çok arkadaş gibi canım .
Bizim sorunumuz çift taraflydi . Şiddetli çikolata kistlerim mevcut her iki yumurtalık ta var hemde büyükler . Yumurta rezervimı çok kötü etkilemisler ilk tedavi başka bir merkezde olmuşu 5 yumurta sıfır döllenme ile başlamadan bitmişti.
Morfoloji 0 ve %98 baş anomalisi vardı sağlıklı normal yapıda sperm yoktu sayı da azdı zaten vs . Yani yine şiddetli erkek faktörü de vardı . Pek umutlu bir vaka değildik anlayacağın. Ama işte nasip .
2. Tedavide şişlide oldu 3 yumurta ancak toplandı . 3 ü de döllendi ama 2 tanesi 5. Gune ancak gelebildi donduruldu.
Rahim filmi cektirdim sonra semra hanım bi müdahale etmemiz lazım dedi hafif cokuk dedi rahim için . Sonra bir histeroskopi oldum semra hanım yaptı . Bir ay sonra da transfer oldu naturel yaptık.
Çok şükür tutundu canım . Böyle işte pek umudumuz yokken Rabbim nasip etti . Pozitif olup Allaha sığınmak çok önemli gerçekten nasibimize de ne varsa onu yaşıyoruz . Rabbim bu yolda hiç kimseyi çok ugrastirmasin inşallah .
Çok güzel canım senin adına sevindim inşallah bundan sonra evladınla güzel gunlerin olur darısı bizim başımıza olurbenim de herşey iyi giderse gelecek ay transfer insallah
Kolay gelsin canım; inşallah sağlıkla ilerlersin tedavinin her aşamasında. Ben de şehir dışından geldiğim için İdil Eczanesi'nden hiç araştırmadan almıştım. Daha sonra eczacı bir arkadaştan ilaçların geliş fiyatlarını öğrendik, İdil gerçekten de ucuza veriyor. Örneğin Gonal F'in geliş fiyatı 270 tl imiş, İdil bana 330'tlden vermişti 3 hafta önce. Bence 60 tl bir kar ile satması gayet makul, çünkü normalde 450-500 arası satılıyormuş sanırım.Kızlar nasılsınız:) ben istanbuldayım tedavimin 6.günü iğne kullanıyorum inşallah hayırlı olur sonuca odaklanmış durumdayımhastanede ilaçları alacağım gün direk idil eczanesi indirimli veriyor oraya gidin dediler acelemiz de vardı direk oraya gittik fiyat araştırması falan yapmadık sizler de ordan mi aldınız mesela 4 kutu cetrodite iğne aldım 500 lira tuttu normal mi bu fiyat? Bir de şu an benimle aynı aşamada olan var mı neler yapıyorsunuz
Canım kişiden kişiye değişiyor. Aynı kişide gebelikte bile değişiyor.Canımm! Sağol cevabın icin beni de rahatlattın. Yahu peki hic belirti olmaması normal miymiş mide bulantısı yok mesela bende bugün 6+1 oldum sadece ara ara göz kararması...
Sağol canım. Alttan baktı hem net olsun diye hem de özellikle kanama alanı vs var mı diye bakmak istedi. Kesenin içinde yolk da oluşmuş, onun içinde de ufaktan bi noktacık vardı. Çok şükür şimdilik bu kadar göründü. Ama olması gereken böyleymiş. Zaten transfer tarihine göre 5+5 idi, ultrasonda 5+6 göründü. Normalmiş yani.Gözün aydınpeki kesenin içini görebildin mi karından mı baktı alttan mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?