Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Bir erken doğum vakasi daha
Dün tansiyonumun 18 olması nedeni ile acil olarak saat 11 de spinal dogum ile bebegimi kucağima aldım
2800 gram 49 cm doğdu
36+1 de oldu
SüTüm var ama emmiyo
Küçük olduğu için
Şimdilik mama takviyesi yapiyiruz
İnsllah en kisa zamanda emer
Dua edin

Ben yavruma 13 sene sonra memorial sayesinde kavuştum
Darısı olmayanların ve hsmile olanlarin başına

Sağlıkla büyütün yavrunuzu. Yaşı uzun, bahtı açık olsun :)

Öncelikle cevap yazdığın için teşekkür ederim anladım canım benim uzun yıllardır gittiğim doktorum yine ona gidicem nasipse adet olduktan kaç gün sonra transfer için girtin acaba yazabilir misin

Benim 20. Günü transferim oldu. 29 günde bir regli oluyorum. 23 mayıs reglimin ilk günüydü 11 haziran transfer günümdü :)

Hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütsün. Çok güzel bebeğinin kilosu boyu üzülme hemencecik büyüyecek. Darısı bizlerin başına.
Peki canım sende detaylı ultrasonda damarlarda çentik falan görülmüş müydü ?

Rabbim analı babalı büyütsün ömrü uzun sağlıklı sizlerle olsun inşşalah annesi :)

Canım maşallah erken oldu diye gerilme miniğin sağlıklı ya çok şükür Rabbim size bağışlasın vatanına ailesine hayırlı evlat olsun işallah

Sağlıkla büyütün yavrunuzu. Yaşı uzun, bahtı açık olsun :)

Amin Allah razı olsun

Allah razı olsun darısı senin başına artik
Hayır görülmedi

Rabbim analı babalı büyütsün ömrü uzun sağlıklı sizlerle olsun inşşalah annesi :)
Amin Allah razı olsun

Canım maşallah erken oldu diye gerilme miniğin sağlıklı ya çok şükür Rabbim size bağışlasın vatanına ailesine hayırlı evlat olsun işallah
Amin inşallah canim

Cnm hayırlı uğurlu olsun inşallah ömrü uzun olsun Allah analı babalı büyütsün inşallah.Rabbim bizlerede evlatlarımızı sağ salim sağlıkla hayırla uzun ömürle kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah.

Aaaaa masaallah canim
Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin insaallah yüzünüz hep gülsün

allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.
sakın yanlış anlama ben de 33. haftada doğum yaptım, ondan yazmak istedim. sütünü biberona koyup versen mama yerine. ben öyle yapmıştım.

Hayırlı uğurlu olsun canım üzülme sağlıklı olsun gerisi toparlanır Allahın izniyle .

Rabbim sağlıklı hayırlı uzun ömürler versin inşallah yavruna . Rabbim bekleyen herkese hayirlisiyla nasip etsin inşallah .

Evet o an banada anormal gelmedi fiyat o yüzden fazla sorgulamadan almıştım çok iyi olmuş ya hemde hastaneye yakın.sağol canım inşallah hepimizin tedavisi güzel ilerler sen hangi şehirden geliyorsun şu an ne aşamadasın

Yaa kızlar 25 gün oldu pgt... ne arayan var ne soran..ben zaten korkumdan arayamıyorum. Unutulmuş olabilir miyim? Ayyy bana bi akıl verin bu ne iş??

Canım Allah analı babalı sağlıkla büyütsün inşallah. Hiç üzülme hemen toparlar Allah'ın izniyle. Yeter ki dermansız dert olmasın çok şükür sağlıkla doğmuş, sağlıkla büyüsün inşallah

Canım Allah analı babalı sağlıkla büyütsün inşallah. Hiç üzülme hemen toparlar Allah'ın izniyle. Yeter ki dermansız dert olmasın çok şükür sağlıkla doğmuş, sağlıkla büyüsün inşallah

Hayırlı olsun canım bence normal fiyatı ben yılbaşında almıştım 110₺ ydi İdil eczanesinde 9-10 ay olmuş 125₺ ye gelmiş senin tanesi

Ya canım benim MâşâAllah sizler bizim için birer umutsunuz buraları bırakıp gitmedin en başından beri inşâAllah kolay olur Doğumun ağrısız sızısız sağlıkla al kucağına Doğumda bizlere de bol dua et reddolunmazmış Doğum anında dualar eğer yavrundan fırsat bulursan bizi burda yalnız bırakma :)

Ya kıyamam MâşâAllah sağlıkla aldın ya kucağına gerisini boşver evet emmeyince stres oluyorsun ama gelip geçici günler Rabbim yardımcın olsun darısı başımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…