Hadi bakalım Pzt ye kadar en çok da pzt seninle dualarımız. Allah'ım en hayırlı güzel haberler nasip etsin inşallahPazartesi
Sağlıkla büyütün yavrunuzu. Yaşı uzun, bahtı açık olsun :)Bir erken doğum vakasi daha
Dün tansiyonumun 18 olması nedeni ile acil olarak saat 11 de spinal dogum ile bebegimi kucağima aldım
2800 gram 49 cm doğdu
36+1 de oldu
SüTüm var ama emmiyo
Küçük olduğu için
Şimdilik mama takviyesi yapiyiruz
İnsllah en kisa zamanda emer
Dua edin
Ben yavruma 13 sene sonra memorial sayesinde kavuştum
Darısı olmayanların ve hsmile olanlarin başına
Öncelikle cevap yazdığın için teşekkür ederim anladım canım benim uzun yıllardır gittiğim doktorum yine ona gidicem nasipse adet olduktan kaç gün sonra transfer için girtin acaba yazabilir misin
Bir erken doğum vakasi daha
Dün tansiyonumun 18 olması nedeni ile acil olarak saat 11 de spinal dogum ile bebegimi kucağima aldım
2800 gram 49 cm doğdu
36+1 de oldu
SüTüm var ama emmiyo
Küçük olduğu için
Dua edin
Slm cnm bana regl sonrası naturel siklus dondurulmuş embriyo transferi dediler ama düzenli adetim . Bir şey mi soracaktınkızlar adet düzensizliği olup da naturel siklus uygulanıp dondurulmuş embriyo transferi olan var mı
Rabbim analı babalı büyütsün ömrü uzun sağlıklı sizlerle olsun inşşalah annesi :)Bir erken doğum vakasi daha
2800 gram 49 cm doğdu
36+1 de oldu
SüTüm var ama emmiyo
Küçük olduğu için
Dua edin
Canım maşallah erken oldu diye gerilme miniğin sağlıklı ya çok şükür Rabbim size bağışlasın vatanına ailesine hayırlı evlat olsun işallahBir erken doğum vakasi daha
2800 gram 49 cm doğdu
36+1 de oldu
SüTüm var ama emmiyo
Küçük olduğu için
Dua edin
Sağlıkla büyütün yavrunuzu. Yaşı uzun, bahtı açık olsun :)
Allah razı olsun darısı senin başına artikHayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütsün. Çok güzel bebeğinin kilosu boyu üzülme hemencecik büyüyecek. Darısı bizlerin başına.
Peki canım sende detaylı ultrasonda damarlarda çentik falan görülmüş müydü ?
Amin Allah razı olsunRabbim analı babalı büyütsün ömrü uzun sağlıklı sizlerle olsun inşşalah annesi :)
Amin inşallah canimCanım maşallah erken oldu diye gerilme miniğin sağlıklı ya çok şükür Rabbim size bağışlasın vatanına ailesine hayırlı evlat olsun işallah
Cnm hayırlı uğurlu olsun inşallah ömrü uzun olsun Allah analı babalı büyütsün inşallah.Rabbim bizlerede evlatlarımızı sağ salim sağlıkla hayırla uzun ömürle kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah.Bir erken doğum vakasi daha
2800 gram 49 cm doğdu
36+1 de oldu
SüTüm var ama emmiyo
Küçük olduğu için
Dua edin
Aaaaa masaallah canimBir erken doğum vakasi daha
2800 gram 49 cm doğdu
36+1 de oldu
SüTüm var ama emmiyo
Küçük olduğu için
Dua edin
2800 gram 49 cm doğdu
36+1 de oldu
SüTüm var ama emmiyo
Küçük olduğu için
Dua edin
2800 gram 49 cm doğdu
36+1 de oldu
SüTüm var ama emmiyo
Küçük olduğu için
Dua edin
Evet o an banada anormal gelmedi fiyat o yüzden fazla sorgulamadan almıştım çok iyi olmuş ya hemde hastaneye yakın.sağol canım inşallah hepimizin tedavisi güzel ilerler sen hangi şehirden geliyorsun şu an ne aşamadasınKolay gelsin canım; inşallah sağlıkla ilerlersin tedavinin her aşamasında. Ben de şehir dışından geldiğim için İdil Eczanesi'nden hiç araştırmadan almıştım. Daha sonra eczacı bir arkadaştan ilaçların geliş fiyatlarını öğrendik, İdil gerçekten de ucuza veriyor. Örneğin Gonal F'in geliş fiyatı 270 tl imiş, İdil bana 330'tlden vermişti 3 hafta önce. Bence 60 tl bir kar ile satması gayet makul, çünkü normalde 450-500 arası satılıyormuş sanırım.
Arayıp sor bence canım. Unutulmaz ama uzamıştır muhtemelenYaa kızlar 25 gün oldu pgt... ne arayan var ne soran..ben zaten korkumdan arayamıyorum. Unutulmuş olabilir miyim? Ayyy bana bi akıl verin bu ne iş??
Canım Allah analı babalı sağlıkla büyütsün inşallah. Hiç üzülme hemen toparlar Allah'ın izniyle. Yeter ki dermansız dert olmasın çok şükür sağlıkla doğmuş, sağlıkla büyüsün inşallahBir erken doğum vakasi daha
2800 gram 49 cm doğdu
36+1 de oldu
SüTüm var ama emmiyo
Küçük olduğu için
Dua edin
Canım Allah analı babalı sağlıkla büyütsün inşallah. Hiç üzülme hemen toparlar Allah'ın izniyle. Yeter ki dermansız dert olmasın çok şükür sağlıkla doğmuş, sağlıkla büyüsün inşallahBir erken doğum vakasi daha
2800 gram 49 cm doğdu
36+1 de oldu
SüTüm var ama emmiyo
Küçük olduğu için
Dua edin
Canım ara sen sor, ben olsam şimdiye çatlardım kaç kez aramıştım iyi duruyorsun vallaYaa kızlar 25 gün oldu pgt... ne arayan var ne soran..ben zaten korkumdan arayamıyorum. Unutulmuş olabilir miyim? Ayyy bana bi akıl verin bu ne iş??
Hayırlı olsun canım bence normal fiyatı ben yılbaşında almıştım 110₺ ydi İdil eczanesinde 9-10 ay olmuş 125₺ ye gelmiş senin tanesiKızlar nasılsınız:) ben istanbuldayım tedavimin 6.günü iğne kullanıyorum inşallah hayırlı olur sonuca odaklanmış durumdayımhastanede ilaçları alacağım gün direk idil eczanesi indirimli veriyor oraya gidin dediler acelemiz de vardı direk oraya gittik fiyat araştırması falan yapmadık sizler de ordan mi aldınız mesela 4 kutu cetrodite iğne aldım 500 lira tuttu normal mi bu fiyat? Bir de şu an benimle aynı aşamada olan var mı neler yapıyorsunuz
Ya canım benim MâşâAllah sizler bizim için birer umutsunuz buraları bırakıp gitmedin en başından beri inşâAllah kolay olur Doğumun ağrısız sızısız sağlıkla al kucağına Doğumda bizlere de bol dua et reddolunmazmış Doğum anında dualar eğer yavrundan fırsat bulursan bizi burda yalnız bırakma :)Baya zam gelmiş desene Allah yardımcınız olsun . Hep pozitif ol inşallah bol bol kaliteli embriyoların olur evlat olsunlar inşallah sana sağlıkla hayırla .
Pko var galiba yumurta bol görünüyor maşallah çok ılaca gerek kalmayacak anlaşılan . Ben neredeyse 8 kutu gonal f kullanmıştım .
Sen yaz arada haberdar et yine bizi takipte olan olmasada yaz yani :)
Benim son bir haftam Allah izin verirse inşallah. Haftaya cuma sezaryen günü verdi dr um . Hepiniz dualarimdasiniz inşallah .
Ya kıyamam MâşâAllah sağlıkla aldın ya kucağına gerisini boşver evet emmeyince stres oluyorsun ama gelip geçici günler Rabbim yardımcın olsun darısı başımızaBir erken doğum vakasi daha
2800 gram 49 cm doğdu
36+1 de oldu
SüTüm var ama emmiyo
Küçük olduğu için
Dua edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?