Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Benim 20. Günü transferim oldu. 29 günde bir regli oluyorum. 23 mayıs reglimin ilk günüydü 11 haziran transfer günümdü :)
Canım peki senin sonuç ne oldu benim adetime 5 gün daha vardı dün gece lekelendim bu sabah notmal olmaya başladım hemen doğum doktoraumı aradım gerekli tahlillerin girişleri yapıldı yarın sabah erkenden gidip kan vercem sonuçları Pazartesi günü memorial e mail atcam adetim bitince de hsg çektirip onuda göndercem sonra ona göre tedaviye başlayacağım

Kızlar ca125 testim yüksek çıkmış sonuç 56,6 normal mi 3-4 cm'lik çikolata kistim var henüz doktora göstermedim artık memoriale gidince gösteririm bat 20 eylül bakalım start vericez Allah nasip ederse dondurulmuşlarla inşâAllah bu sefer nasip olur sağlıkla

Tatlım güzel dileklerin için teşekkür ederim . Özellikle doğuma girerken dua edeceğim hepinize inşallah .

Şimdi tahlillerime baktım senin için benim ca125 139 çıkmış benim kistler iki taraftada var biri 5 biri 4 cm di ilk ölçümlerde. Sonra tedaviyle bi kaç tane daha eklendi tam boyutlarını bilmiyorum yani .

Bu sonuçları hem üniversite de Prof . Hem özelde kadın doğumcu hemde memorial gördü hiçbiri tepki vermedi . Benim de araştırmalarım sonucunda bu tahlil sadece kanser teşhisi için değil bu tarz kist ve diğer durumlarda da yüksek cikabiliyormus. Sen yine görüş dr lar la içini ferahlat tabi ki ama korkma canım Allahın izniyle birşey çıkmayacak .

Ben şimdi pgt sonucu bekliyorum canım. Bir tanecik kıymetli bir embriyom var :) Maddi manevi emeklerimizin karşılığını evlat kokusu ile alırız umarım hepimiz...

Olumlu da olsa olumsuz da olsa dönerler değil mi. Böyle uzayınca iyice umudumu kaybediyorum.
Uzuyor diye olumsuz cevap gelecek değil, benim 4 olumsuz da, 1 olumlu da aynı zamanlarda geldi. O korkuyu çok iyi biliyorum, ne garip zamanlarda aradılar söylediler ah ah
Bence arayın rahatlayın, gerçek değişmicek sonuçta..

Canım hayırlı haberlerini alırız inşallah bu başlangıcın sonunda. Sana özel dua edeceğim canım. Allah'ım boynunu bükük bırakmasın, hep yüzünü güldürsün, senin gibi temiz kalpli bi minnoşun olsun inşallah. Hepimiz aynı heyecanla yanıp tutuşuyoruz. Allah bizleri güldürsün inşallah

Olumlu da olsa olumsuz da olsa dönerler değil mi. Böyle uzayınca iyice umudumu kaybediyorum.
Ararlar tabii canım. Belki bayram falan girdi ya araya biraz orada gecikme olmuştur. Ara sor en güzeli rahatla. Napalım ne gelirse Allah'tan razıyız çok şükür. Allah'ın izniyle güzel gelir inşallah

Daha önceki tecrübelerim pek parlak olmadı. O yüzden çok korkuyorum.
İşallah bu sefer iyi sonuçlanır canım bende yaşadım aynı stresi sağlıksızdı embriyolarımız, ama 15günde aradı bizi murat hoca kendisi anlattı durumu sonuç kötü de olsa arıyorlar yani merak etme, işallah bu kez iyi haberler alırsın

Teşekürler canım aynen o çok güçlüydü tutundu düşük tehlikem vardı yine tutundu kordon dolandı tüm gün kendini korudu bunuda atlatacaz inşallahh

Canım benim Allah razı olsun içimi ferahlattın ben ilk defa duydum bu testleri o yüzden çok moralim bozuldu özellikle eski testlerine de bakmışsın çok sağol
Ya canımsın sen Amin inşâAllah Rabbim hayırlısı ile nasip etsin zor günler güzel mutluluklarla unuttursun Rabbim bu günleri

Teşekürler canım aynen o çok güçlüydü tutundu düşük tehlikem vardı yine tutundu kordon dolandı tüm gün kendini korudu bunuda atlatacaz inşallahh
Çokk çok geçmiş olsun canım Rabbim hayırlı şifalar versin sakın korkma bunu da atlatacaksınız inşâAllah Rabbim büyük

Kızlar kızlar canım kızlar. Dün hayatımda ilk kez sistit oldum.. aman ne fena bişeymişHemen antibiotik başladım. Bir kez oldu mu yerleşiyor diyorlar tövbee bi bu eksikti. Şimdi tedavi sürecinde bide enfeksiyonla uğraş.. malum o kadar müdahaleye dayanamadı vücut

Geçmiş olsun..

Selam kızlar, trombofili paneli sonucun cikmis . Mthfr mutasyonu a1298c heterozigot ve faktör Xlll V34L heterozigot saptanmıştır diyor. Daha önce burda konuşulmuştu yanliz hatirlamiyorsam. Karşılaşan arkadaşlar yorum yapabilir mi lutfen bayagi gerilere gittim Ama net bulamadım şimdiden allah razı olsun

Canım geçmiş olsun. Ben de bi kere oldum, tatilde havuzdan dolayı olmuştu. Antibiyotik içtim düzeldi ama iki hadta sonra tekrarladı. Yeterince su içmemiştim o dönemde ondan olmuştur demişti doktor tekrarı. .yani her gün en az 2 lt su içersen ve bunu alışkanlık haline getirirsen tekrarlamaz inşallah

Arkadaşlar biliyorsunuz pgt işlemi olmasa Olmazımız dolar üzerinden alınıyor ben de bu konunun üzerine çok gittim bir kanalda haberi yapılacak röportaj verdim inş artık sesimizi duyarlarda Türk lirası olur bizler de bütçe oluştururken çıkan döviz kurları nedeniyle sıkıntı yaşamayız.

Kızlar dün kese görmeye gittim cok şükür göründü Yalnız dünden beri bademciğim acıyor napıcağımı şaşırdım benim bademcikler fena iltihaplanır ve antibiyotik içmeden de düzelmez e şimdi içemem de daha şişerse napıcam bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…