- 3 Haziran 2018
- 1.724
- 2.407
- 83
Çok olmuş, bana hep 1 hafta-10 günde geldi cevap. Toplam 5 kere gönderdim..Yaa kızlar 25 gün oldu pgt... ne arayan var ne soran..ben zaten korkumdan arayamıyorum. Unutulmuş olabilir miyim? Ayyy bana bi akıl verin bu ne iş??
Canım peki senin sonuç ne oldu benim adetime 5 gün daha vardı dün gece lekelendim bu sabah notmal olmaya başladım hemen doğum doktoraumı aradım gerekli tahlillerin girişleri yapıldı yarın sabah erkenden gidip kan vercem sonuçları Pazartesi günü memorial e mail atcam adetim bitince de hsg çektirip onuda göndercem sonra ona göre tedaviye başlayacağımBenim 20. Günü transferim oldu. 29 günde bir regli oluyorum. 23 mayıs reglimin ilk günüydü 11 haziran transfer günümdü :)
Olumlu da olsa olumsuz da olsa dönerler değil mi. Böyle uzayınca iyice umudumu kaybediyorum.Çok olmuş, bana hep 1 hafta-10 günde geldi cevap. Toplam 5 kere gönderdim..
Daha önceki tecrübelerim pek parlak olmadı. O yüzden çok korkuyorum.Canım ara sen sor, ben olsam şimdiye çatlardım kaç kez aramıştım iyi duruyorsun valla
Kızlar ca125 testim yüksek çıkmış sonuç 56,6 normal mi 3-4 cm'lik çikolata kistim var henüz doktora göstermedim artık memoriale gidince gösteririm bat 20 eylül bakalım start vericez Allah nasip ederse dondurulmuşlarla inşâAllah bu sefer nasip olur sağlıkla
Ben şimdi pgt sonucu bekliyorum canım. Bir tanecik kıymetli bir embriyom var :) Maddi manevi emeklerimizin karşılığını evlat kokusu ile alırız umarım hepimiz...Evet o an banada anormal gelmedi fiyat o yüzden fazla sorgulamadan almıştım çok iyi olmuş ya hemde hastaneye yakın.sağol canım inşallah hepimizin tedavisi güzel ilerler sen hangi şehirden geliyorsun şu an ne aşamadasın
Olumlu da olsa olumsuz da olsa dönerler değil mi. Böyle uzayınca iyice umudumu kaybediyorum.
Uzuyor diye olumsuz cevap gelecek değil, benim 4 olumsuz da, 1 olumlu da aynı zamanlarda geldi. O korkuyu çok iyi biliyorum, ne garip zamanlarda aradılar söylediler ah ahOlumlu da olsa olumsuz da olsa dönerler değil mi. Böyle uzayınca iyice umudumu kaybediyorum.
Canım hayırlı haberlerini alırız inşallah bu başlangıcın sonunda. Sana özel dua edeceğim canım. Allah'ım boynunu bükük bırakmasın, hep yüzünü güldürsün, senin gibi temiz kalpli bi minnoşun olsun inşallah. Hepimiz aynı heyecanla yanıp tutuşuyoruz. Allah bizleri güldürsün inşallahKızlar ca125 testim yüksek çıkmış sonuç 56,6 normal mi 3-4 cm'lik çikolata kistim var henüz doktora göstermedim artık memoriale gidince gösteririm bat 20 eylül bakalım start vericez Allah nasip ederse dondurulmuşlarla inşâAllah bu sefer nasip olur sağlıkla
Ararlar tabii canım. Belki bayram falan girdi ya araya biraz orada gecikme olmuştur. Ara sor en güzeli rahatla. Napalım ne gelirse Allah'tan razıyız çok şükür. Allah'ın izniyle güzel gelir inşallahOlumlu da olsa olumsuz da olsa dönerler değil mi. Böyle uzayınca iyice umudumu kaybediyorum.
İşallah bu sefer iyi sonuçlanır canım bende yaşadım aynı stresi sağlıksızdı embriyolarımız, ama 15günde aradı bizi murat hoca kendisi anlattı durumu sonuç kötü de olsa arıyorlar yani merak etme, işallah bu kez iyi haberler alırsınDaha önceki tecrübelerim pek parlak olmadı. O yüzden çok korkuyorum.
Teşekürler canım aynen o çok güçlüydü tutundu düşük tehlikem vardı yine tutundu kordon dolandı tüm gün kendini korudu bunuda atlatacaz inşallahhCanım Allah yardımcın olsun, Allah kolaylık versin inşallah hastane işlerinizde. Güzel insanlarla iyi doktorlarla karşılaştırsın. İnanıyorum ki yoluna girecektir her şey sağlığına kavuşacak kuzucuk. O güçlü bir bebek sen de daha güçlü bir anne ol inşallah.
Canım benim Allah razı olsun içimi ferahlattın ben ilk defa duydum bu testleri o yüzden çok moralim bozuldu özellikle eski testlerine de bakmışsın çok sağolTatlım güzel dileklerin için teşekkür ederim . Özellikle doğuma girerken dua edeceğim hepinize inşallah .
Şimdi tahlillerime baktım senin için benim ca125 139 çıkmış benim kistler iki taraftada var biri 5 biri 4 cm di ilk ölçümlerde. Sonra tedaviyle bi kaç tane daha eklendi tam boyutlarını bilmiyorum yani .
Bu sonuçları hem üniversite de Prof . Hem özelde kadın doğumcu hemde memorial gördü hiçbiri tepki vermedi . Benim de araştırmalarım sonucunda bu tahlil sadece kanser teşhisi için değil bu tarz kist ve diğer durumlarda da yüksek cikabiliyormus. Sen yine görüş dr lar la içini ferahlat tabi ki ama korkma canım Allahın izniyle birşey çıkmayacak .
Ya canımsın senCanım hayırlı haberlerini alırız inşallah bu başlangıcın sonunda. Sana özel dua edeceğim canım. Allah'ım boynunu bükük bırakmasın, hep yüzünü güldürsün, senin gibi temiz kalpli bi minnoşun olsun inşallah. Hepimiz aynı heyecanla yanıp tutuşuyoruz. Allah bizleri güldürsün inşallah
Çokk çok geçmiş olsun canım Rabbim hayırlı şifalar versin sakın korkma bunu da atlatacaksınız inşâAllah Rabbim büyükTeşekürler canım aynen o çok güçlüydü tutundu düşük tehlikem vardı yine tutundu kordon dolandı tüm gün kendini korudu bunuda atlatacaz inşallahh
Geçmiş olsun..Kızlar kızlar canım kızlar. Dün hayatımda ilk kez sistit oldum.. aman ne fena bişeymişHemen antibiotik başladım. Bir kez oldu mu yerleşiyor diyorlar tövbee bi bu eksikti. Şimdi tedavi sürecinde bide enfeksiyonla uğraş.. malum o kadar müdahaleye dayanamadı vücut
Canım geçmiş olsun. Ben de bi kere oldum, tatilde havuzdan dolayı olmuştu. Antibiyotik içtim düzeldi ama iki hadta sonra tekrarladı. Yeterince su içmemiştim o dönemde ondan olmuştur demişti doktor tekrarı. .yani her gün en az 2 lt su içersen ve bunu alışkanlık haline getirirsen tekrarlamaz inşallahKızlar kızlar canım kızlar. Dün hayatımda ilk kez sistit oldum.. aman ne fena bişeymişHemen antibiotik başladım. Bir kez oldu mu yerleşiyor diyorlar tövbee bi bu eksikti. Şimdi tedavi sürecinde bide enfeksiyonla uğraş.. malum o kadar müdahaleye dayanamadı vücut
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?