Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Kızlar yardımıniza ihtiyacım var 2 gündür ateş baş ağrısı Grip ve boğaz agrisı yaşıyorum internette ilk 3 ay ilaç almamak gerektiği yazıyor ama artık dayanamıyorum öksur öksur içim çıkıcak bebeğime birşey olacak diye korkuyorum yarın ilk önce kadın doğuma gitsem hem keseye baktırsam tabi görünürse hem danışsam ne yapabilirim ne kullanabilirim diye olurmu acaba?Sonra onaylarsa KKB ye gitsem ?Bu arada yarın 5+1 oluyorum

Cnm bak bu benim sonucum.memorialda gerek yok bişi kullanmana demişlerdi ama takip doktorum 0.4 cleaxine vermişti 8. Yada 9. Haftada kullanmaya başlamıştım.herkes farklı bişi söylüyor.bu 5. Denemeydi buna kadar hiç kullanmamıştık.3. Denemede pozitif almıştık ama kalp atışı olmadı kürtaj olmuştuk.ondan dolayımı başka bişi mi nasibi yokmuş dedik ama bunda takip doktorum dediği için kullanıyorum.Rabbim sağ salim sağlıkla hayırla uzun ömürle evlatlarımızı kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah.seninkiyle aynımı bilmiyorum sonuçlar ama iki heterozigot olunca homozigot yerine geçer diyenler var,yada heterozigot olunca bişi kullanılmaz diyen var.doktorunu dinlersin sen cnm kimse bu konuda hemfikir olamıyor çünkü.Rabbim hepimizi selamete çıkarsın inşallah cnm.Rabbim yardımcımız olsun inşallah cnm.

Eklentiler

• DE70FF3B-A737-4815-AA74-55E422D3AE1C.webp
    25,6 KB · Görüntüleme: 47

Tatlım transfer sonrası ben de dahil bildiğim bir kaç arkadaş daha hasta olmuştuk . Çok ağır geçiriyorsun belli ki dediğin gibi yap bence de dr a git .

Yani atlatabilsen doğal şeylerle daha güzel olurdu ama bünyen çok zayifladiysa bişey diyemeyeceğim. Sen 2 dr a birden git.

Öksürüğü yumuşatmak için bal ile limon karıştırıp ye iyi gelir en azından . Çok geçmiş olsun .

Tatlım önce gözün aydın olsun kalp atışını da duyarsın inşallah en kısa zamanda .
M Mucizemolsan arkadaşa da yazdım siz kendinizi daha iyi bilirsiniz tabi ki çok zor durumdaysaniz ilaç o zaman kullanırsınız.

Dr a danışın doğal şeyler de deneyebilirsiniz çok geçmiş olsun . Limon bal karıştırıp için en azından şimdiden .

Cok sağol canım inşallah Hertürlü doğal şey deniyorum da işte normalde bademcik oldumu kesinlikle gecmez benim antibiyotik içmeme rağmen bu yüzden hastanede yatmışlığım var o yüzden cok korktum ilaç içmek zorunda kalırsam diye

Canım tebrik ederim. Emeğine çabana sağlık. Hangi kanal ve zaman acaba, biz de izlesek kanala mesaj atıp destek versek ses bulması için.

Canım tebrik ederim. Emeğine çabana sağlık. Hangi kanal ve zaman acaba, biz de izlesek kanala mesaj atıp destek versek ses bulması için.
İbrahim konur kanal d için yaptı şimdi olması lazımdı ama yüzünü açayım diyor
Yoksa yanlış anlaşılır dedi
Ben anlaşılmaz dedim
Verir inşallah

Çıktık haber oldu inş etkili olur

Gözün aydın canım. Kaçıncı günde gittin? Memorial'e mi gittin? Kalp atışı alabildiniz mi hiç? Antibiyotik işini de doktora sorarsın kötü olursan. Penisilin türevleri kullanılabiliyor galiba. Kullanmamaya çalış ama çok hasta olmak da kötü doktor fayda zarara göre sana antibiyotik yazar.

Bence de öyle yap cnm çok geçmiş olsun, hamile arkadaşlarıma da antibiyotik verilmişti. Bazı antibiyotikler zor durumlarda kullanılıyor

İbrahim konur kanal d için yaptı şimdi olması lazımdı ama yüzünü açayım diyor
Yoksa yanlış anlaşılır dedi
Ben anlaşılmaz dedim
Verir inşallah
Bence de haklısın kapatsınlar haber kaynağını gizli tutman hakkın. Emeğine sağlık , bu testi burda mı yapıyorlar yurtdışında nı onu biliomusun ? Yurtdışı ise yapacak birşeyleri olmayabilir

Bence de haklısın kapatsınlar haber kaynağını gizli tutman hakkın. Emeğine sağlık , bu testi burda mı yapıyorlar yurtdışında nı onu biliomusun ? Yurtdışı ise yapacak birşeyleri olmayabilir
Memorial in ki burda tabi ki burda genetik merkezi var

Canım benim de mthfr c677t ve pai serpine heterozigot çıkmıştı. Kullanmana gerek yok hiçbirşey pıhtılaşma yok demişti genetik doktoru da, takip doktorum da.
Benimkine benziyor seninki mthfr tipimiz farklı. Sonucu veren genetikçi ne dedi. Kanuni'de mi yaptırdın?

Amin canım amin en kısa zamanda inşşalah. teşekkür ederim cevabın için . Aynen senin dediğin gibi yücel hocaya yolladım bir şey yok normal dedi ilaç vs sordum hiç gerek yok önemli bir şey değil Dedi. 8. Hafta derken. Sen hamişsin sanırım? Transferden önce falan kullanmadın o zaman. Bilemedim ki ben de perinatologa göstermek mi gerek acaba. Evet sendeki mtfhr geni ile aynı bir de benim faktör xııı var heterozigot. Başka test yaptırmak gerekir mi acaba protein s , c falan . Of nekadar karışık işler

Canım boğazın için bal limon zencefil dene istersen çok iyi geliyor. Zencefil bulantın varsa onun da ilacı zaten. Ben de bulantı için zencefile başlayacağım.

Aynen tip farklı Cnm, Bi de faktör xııı var heterozigot . Doktor görüşlerinde makalelerde de bu tiplerin homozigota göre daha tehlikesiz olduğu yazıyor görüşler farklı tabi. İlaç vermediler senin dediğin gibi. Özel lab ta yaptırdım cnm haftaiçi sorucam genetikçiye yazarım buraya da . Sen ilaç kullanıyormusun peki?

Kullanmıyorum canım. Testi yaptırdığım genetikçi de, memorial takip doktorum da, dışarıdaki kadın doğumcum da kullanma dedi. Bi de benim uzun süren 2 gebeliğim olmuştu. Gerçekten gerek yok bana galiba. Sen mutlaka genetikçiye de danış bence.

Memorial mikrogen’e yaptırıyor pgt’lerini.4 kere denedim orda tüp bebek. Şimdi başka bir hastanede tedavi oluyorum. O da mikrogen’de yaptırıyor.
Şişli Ben kendi yapıyor diye biliyorum bazı özel durumlarda labaratuar içinde olduğundan sabah toplayıp pgt yapıp taze transfer yapabiliyoruz diyorlardı.
Çünkü ben defalarca genetiğe gittim konuştum o ekip yapıyor diye biliyorum ama
Diğer Memorial ler dışarda yaptırıyor Ataşehir mesela

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…