- 25 Mayıs 2017
- 223
- 310
- 53
- 34
Tatlım transfer sonrası ben de dahil bildiğim bir kaç arkadaş daha hasta olmuştuk . Çok ağır geçiriyorsun belli ki dediğin gibi yap bence de dr a git .
Yani atlatabilsen doğal şeylerle daha güzel olurdu ama bünyen çok zayifladiysa bişey diyemeyeceğim. Sen 2 dr a birden git.
Öksürüğü yumuşatmak için bal ile limon karıştırıp ye iyi gelir en azından . Çok geçmiş olsun .
Bence de öyle yap cnm çok geçmiş olsun, hamile arkadaşlarıma da antibiyotik verilmişti. Bazı antibiyotikler zor durumlarda kullanılıyor
Kızlar cevaplarınıZ için çok teşekkür ederim tavsiyelerinizi denicem ama her ihtimale karşı doktorada görünmek istiyorum gittiğimde sizce kese görünür mu? Beta kaç olunca görünüyorduCanım boğazın için bal limon zencefil dene istersen çok iyi geliyor. Zencefil bulantın varsa onun da ilacı zaten. Ben de bulantı için zencefile başlayacağım.
Canım sanada çok geçmiş olsun gerçekten çok zor ayni durumu suan bende yaşıyorumKızlar dün kese görmeye gittim cok şükür göründüYalnız dünden beri bademciğim acıyor napıcağımı şaşırdım benim bademcikler fena iltihaplanır ve antibiyotik içmeden de düzelmez e şimdi içemem de daha şişerse napıcam bilmiyorum
Çok şükür bin şükür Rabbime maşallah hamişiz cnm ,Rabbim tamamına erdirip sağ salim kucağımızda sewdirsin inşallah.o protein s-c testleride yapılıyoo cnm ben yaptırmıştım.bu konuda çok fikir ayrılıkları var cnm Rabbim doğru ve hayırlı kararlar aldırsın uygulatsın inşallah herbirimize,sağduyulu vicdanlı doktorlarla insanlarla karşılaştırsın hepimizi inşallah.Amin canım amin en kısa zamanda inşşalah. teşekkür ederim cevabın için . Aynen senin dediğin gibi yücel hocaya yolladım bir şey yok normal dedi ilaç vs sordum hiç gerek yok önemli bir şey değil Dedi. 8. Hafta derken. Sen hamişsin sanırım? Transferden önce falan kullanmadın o zaman. Bilemedim ki ben de perinatologa göstermek mi gerek acaba. Evet sendeki mtfhr geni ile aynı bir de benim faktör xııı var heterozigot. Başka test yaptırmak gerekir mi acaba protein s , c falan . Of nekadar karışık işler
Canım medipole gittim alttan muayne oldu aslında 5+2 ydi o gün kalp atışı alamayız dedi zaten direk..cok korkuyorum antibiyotik zarar verirse diyeGözün aydın canım. Kaçıncı günde gittin? Memorial'e mi gittin? Kalp atışı alabildiniz mi hiç? Antibiyotik işini de doktora sorarsın kötü olursan. Penisilin türevleri kullanılabiliyor galiba. Kullanmamaya çalış ama çok hasta olmak da kötü doktor fayda zarara göre sana antibiyotik yazar.
Sağol cnm sana da geçmiş olsun inşallah atlatırız ilaç kullanmaya gerek kalmadanCanım sanada çok geçmiş olsun gerçekten çok zor ayni durumu suan bende yaşıyorum
Canım sen çrş almıştın galiba sonucu yanılmıyorsam. Yarın gitsen 4+5 oluyorsun. Görülebilir belki. 5. Haftada görünüyor genelde ama 5e de yakınsınKızlar cevaplarınıZ için çok teşekkür ederim tavsiyelerinizi denicem ama her ihtimale karşı doktorada görünmek istiyorum gittiğimde sizce kese görünür mu? Beta kaç olunca görünüyordu
Benim de 5+5 de kalp atışı olmaz ama keseye bakacağız demişti. 5+5 de aslında neredeyse 6 ana duyulmadı işte. İnşallah bu hafta görünür.Canım medipole gittim alttan muayne oldu aslında 5+2 ydi o gün kalp atışı alamayız dedi zaten direk..cok korkuyorum antibiyotik zarar verirse diye
Canım hangi Medipole gittin dokturun kimdiCanım medipole gittim alttan muayne oldu aslında 5+2 ydi o gün kalp atışı alamayız dedi zaten direk..cok korkuyorum antibiyotik zarar verirse diye
Ya geçmiş olsun bende transferden 4 gün önce olmuştum çok kötüydü kan geliyordu ama transferi olumsuz etkilemez dedi yücel bey crinone jele başladığım gün olmuştu ya dar esasıdır denk gelmiştiKızlar kızlar canım kızlar. Dün hayatımda ilk kez sistit oldum.. aman ne fena bişeymişHemen antibiotik başladım. Bir kez oldu mu yerleşiyor diyorlar tövbee bi bu eksikti. Şimdi tedavi sürecinde bide enfeksiyonla uğraş.. malum o kadar müdahaleye dayanamadı vücut
Canım homozigot olu ca iğne veriliyor ama şöyle bişey bende de heterozigot ama ailesel faktör olduğu için 0.4 clexane kullanıyordumSelam kızlar, trombofili paneli sonucun cikmis . Mthfr mutasyonu a1298c heterozigot ve faktör Xlll V34L heterozigot saptanmıştır diyor. Daha önce burda konuşulmuştu yanliz hatirlamiyorsam. Karşılaşan arkadaşlar yorum yapabilir mi lutfen bayagi gerilere gittim Ama net bulamadımşimdiden allah razı olsun
Çok şükür canım MâşâAllahKızlar dün kese görmeye gittim cok şükür göründüYalnız dünden beri bademciğim acıyor napıcağımı şaşırdım benim bademcikler fena iltihaplanır ve antibiyotik içmeden de düzelmez e şimdi içemem de daha şişerse napıcam bilmiyorum
Çok geçmiş olsun kızlar noldu size böyle Rabbim şifalar versin dikkat edin kendinizeKızlar yardımıniza ihtiyacım var 2 gündür ateş baş ağrısı Grip ve boğaz agrisı yaşıyorum internette ilk 3 ay ilaç almamak gerektiği yazıyor ama artık dayanamıyorum öksur öksur içim çıkıcak bebeğime birşey olacak diye korkuyorum yarın ilk önce kadın doğuma gitsem hem keseye baktırsam tabi görünürse hem danışsam ne yapabilirim ne kullanabilirim diye olurmu acaba?Sonra onaylarsa KKB ye gitsem ?Bu arada yarın 5+1 oluyorum
Salı günü sonuç aldım canım sen sanırım blastokiste göre hesapliyorsun inşallah görünür içim rahatlarCanım sen çrş almıştın galiba sonucu yanılmıyorsam. Yarın gitsen 4+5 oluyorsun. Görülebilir belki. 5. Haftada görünüyor genelde ama 5e de yakınsın
Canım ben medipole yazdırdım iki kutu doktor direk yazıverdi muaynesi de sgk lıya 100 lira yazdırınca 30 lira civarına aldım iki kutusunuBenim de 5+5 de kalp atışı olmaz ama keseye bakacağız demişti. 5+5 de aslında neredeyse 6 ana duyulmadı işte. İnşallah bu hafta görünür.
Arada devlete de randevu aldım crinone yazdırmak ve tahlilleri yaptırmak için. Bu crinone jeli yazdırmanın da daha kolay bir yolu yok mu anlamadım. Memorial sgklı olmadığı için olmuyor, aile hekimi yazamıyor vs..
Antibiyotik için endişelenme. Bazen vajinada da mantar enfeksiyon oluyor veriyorlar mecburen. Doktor onu düşünerek verir merak etme
Canım ben hiç araştırmadan kimde randevu varsa ona gittim çünkü cumartesi eşimle olabilcektimCanım hangi Medipole gittin dokturun kimdi
İzledik akşam haberlerde canım çok iyi yaptın hepimiz adına atılmış bir adım teşekkürlerİbrahim konur kanal d için yaptı şimdi olması lazımdı ama yüzünü açayım diyor
Yoksa yanlış anlaşılır dedi
Ben anlaşılmaz dedim
Verir inşallah
Memorial de Bahçeci de acıbademde burada yapıyor canım genetiğiBence de haklısın kapatsınlar haber kaynağını gizli tutman hakkın. Emeğine sağlık , bu testi burda mı yapıyorlar yurtdışında nı onu biliomusun ? Yurtdışı ise yapacak birşeyleri olmayabilir
Canım enfeksiyon antibiyotikten daha tehlikeli gebelikte, onun için bian önce doktora gidip ilaç alman lazım çok geçmiş olsunCanım medipole gittim alttan muayne oldu aslında 5+2 ydi o gün kalp atışı alamayız dedi zaten direk..cok korkuyorum antibiyotik zarar verirse diye
Tamam o zaman, ben ataşehir’deydim.Şişli Ben kendi yapıyor diye biliyorum bazı özel durumlarda labaratuar içinde olduğundan sabah toplayıp pgt yapıp taze transfer yapabiliyoruz diyorlardı.
Çünkü ben defalarca genetiğe gittim konuştum o ekip yapıyor diye biliyorum ama
Diğer Memorial ler dışarda yaptırıyor Ataşehir mesela
Canım amin inşallah yawrunu vakti geldiğinde kucağına sağlıkla al :)Çok şükür bin şükür Rabbime maşallah hamişiz cnm ,Rabbim tamamına erdirip sağ salim kucağımızda sewdirsin inşallah.o protein s-c testleride yapılıyoo cnm ben yaptırmıştım.bu konuda çok fikir ayrılıkları var cnm Rabbim doğru ve hayırlı kararlar aldırsın uygulatsın inşallah herbirimize,sağduyulu vicdanlı doktorlarla insanlarla karşılaştırsın hepimizi inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?