Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Bence de öyle yap cnm çok geçmiş olsun, hamile arkadaşlarıma da antibiyotik verilmişti. Bazı antibiyotikler zor durumlarda kullanılıyor

Canım boğazın için bal limon zencefil dene istersen çok iyi geliyor. Zencefil bulantın varsa onun da ilacı zaten. Ben de bulantı için zencefile başlayacağım.
Kızlar cevaplarınıZ için çok teşekkür ederim tavsiyelerinizi denicem ama her ihtimale karşı doktorada görünmek istiyorum gittiğimde sizce kese görünür mu? Beta kaç olunca görünüyordu

Canım sanada çok geçmiş olsun gerçekten çok zor ayni durumu suan bende yaşıyorum

Çok şükür bin şükür Rabbime maşallah hamişiz cnm ,Rabbim tamamına erdirip sağ salim kucağımızda sewdirsin inşallah.o protein s-c testleride yapılıyoo cnm ben yaptırmıştım.bu konuda çok fikir ayrılıkları var cnm Rabbim doğru ve hayırlı kararlar aldırsın uygulatsın inşallah herbirimize,sağduyulu vicdanlı doktorlarla insanlarla karşılaştırsın hepimizi inşallah.

Canım medipole gittim alttan muayne oldu aslında 5+2 ydi o gün kalp atışı alamayız dedi zaten direk..cok korkuyorum antibiyotik zarar verirse diye

Kızlar cevaplarınıZ için çok teşekkür ederim tavsiyelerinizi denicem ama her ihtimale karşı doktorada görünmek istiyorum gittiğimde sizce kese görünür mu? Beta kaç olunca görünüyordu
Canım sen çrş almıştın galiba sonucu yanılmıyorsam. Yarın gitsen 4+5 oluyorsun. Görülebilir belki. 5. Haftada görünüyor genelde ama 5e de yakınsın

Canım medipole gittim alttan muayne oldu aslında 5+2 ydi o gün kalp atışı alamayız dedi zaten direk..cok korkuyorum antibiyotik zarar verirse diye
Benim de 5+5 de kalp atışı olmaz ama keseye bakacağız demişti. 5+5 de aslında neredeyse 6 ana duyulmadı işte. İnşallah bu hafta görünür.
Arada devlete de randevu aldım crinone yazdırmak ve tahlilleri yaptırmak için. Bu crinone jeli yazdırmanın da daha kolay bir yolu yok mu anlamadım. Memorial sgklı olmadığı için olmuyor, aile hekimi yazamıyor vs..
Antibiyotik için endişelenme. Bazen vajinada da mantar enfeksiyon oluyor veriyorlar mecburen. Doktor onu düşünerek verir merak etme

Ya geçmiş olsun bende transferden 4 gün önce olmuştum çok kötüydü kan geliyordu ama transferi olumsuz etkilemez dedi yücel bey crinone jele başladığım gün olmuştu ya dar esasıdır denk gelmişti
Canım homozigot olu ca iğne veriliyor ama şöyle bişey bende de heterozigot ama ailesel faktör olduğu için 0.4 clexane kullanıyordum
Çok şükür canım MâşâAllah
Zencefil ve limon iyi geliyor bi dene istersen
Çok geçmiş olsun kızlar noldu size böyle Rabbim şifalar versin dikkat edin kendinize

Canım sen çrş almıştın galiba sonucu yanılmıyorsam. Yarın gitsen 4+5 oluyorsun. Görülebilir belki. 5. Haftada görünüyor genelde ama 5e de yakınsın
Salı günü sonuç aldım canım sen sanırım blastokiste göre hesapliyorsun inşallah görünür içim rahatlar

Canım ben medipole yazdırdım iki kutu doktor direk yazıverdi muaynesi de sgk lıya 100 lira yazdırınca 30 lira civarına aldım iki kutusunu

Canım enfeksiyon antibiyotikten daha tehlikeli gebelikte, onun için bian önce doktora gidip ilaç alman lazım çok geçmiş olsun

SedaUmut nasılsın herşey yolundadır işallah canım uzun zamandır yazmadın, arkadaşlar haberiniz varmı kendisinden kaç gündür aklıma takıldı

Tamam o zaman, ben ataşehir’deydim.

Canım amin inşallah yawrunu vakti geldiğinde kucağına sağlıkla al :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…