Kavimlergocu
Beni kıskananlar çatlasın çekemeyen halat taksin🌺
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
- 25 Ağustos 2016
- 5.917
- 8.323
- 248
Ben de baktım yüklenmemiş ben tv den çektim gerçi arkada eşim in sesi çıkıyorK Kavimlergocu canım tebrik ediyorum haber için ama ben seyredemedim haber linki var mı acaba?
Ben de baktım yüklenmemiş ben tv den çektim gerçi arkada eşim in sesi çıkıyor
Videosu bende var
Buraya yükleyemiyorum videoyu
Yüzüm de açık gibi zaten 4 yaşında yiğenim annesini çağırmış gel anne halam televizyon da diye .Haberi yoktu.
İnşallah canım en başından beri bunun için uğraşıyorum birilerinin duyurması lazımdı ki kendi aramızda söylenmekle çözülmüyor.Sesinden filan tanımıştır belki de canım bu resimde yüzün filan görünmüyor. Bende seyredemedim geç gördüm malesef.
Çok hayırlı bi iş yapmışsın inşallah bir faydası olur herkese .
Birazdan vericem canım kalbim yerinden çıkacak iyi olur işallahSare asmin canım hadi bugün güzel haberlerle gel buraya naptın kan verdin mi?
Aminn canım Allah razı olsun hepinizden birazdan vericem kanSare asmin merakla bekliyoruz canım inşallah güzel haberlerle gel.
Bugün daha iyi uyandım nezleye dönmüş artık gitmeme gerek yoktur heralde dimiCanım enfeksiyon antibiyotikten daha tehlikeli gebelikte, onun için bian önce doktora gidip ilaç alman lazım çok geçmiş olsun
Allahın izniyle hayırlı haberler alırsın inşallah cnmBirazdan vericem canım kalbim yerinden çıkacak iyi olur işallah
Maşallah gözün aydın Allah hepimize sağlıkla kucagımıza almayı nasip etsin bekleme icinde olanlara da muradını versinBir erken doğum vakasi daha
Dün tansiyonumun 18 olması nedeni ile acil olarak saat 11 de spinal dogum ile bebegimi kucağima aldım
2800 gram 49 cm doğdu
36+1 de oldu
SüTüm var ama emmiyo
Küçük olduğu için
Şimdilik mama takviyesi yapiyiruz
İnsllah en kisa zamanda emer
Dua edin
Ben yavruma 13 sene sonra memorial sayesinde kavuştum
Darısı olmayanların ve hsmile olanlarin başına
Hayırlısı olsun hakkında inşallah nasip olur. Ca değeri cikolata kistinde yüksek cıkabiliyor doğumla tertemiz olur icin yok olup giderler inşallah. Anneme doktoru öyle demiştiKızlar ca125 testim yüksek çıkmış sonuç 56,6 normal mi 3-4 cm'lik çikolata kistim var henüz doktora göstermedim artık memoriale gidince gösteririm bat 20 eylül bakalım start vericez Allah nasip ederse dondurulmuşlarla inşâAllah bu sefer nasip olur sağlıkla
Merhaba bence sıkıntı yok. Faktör V önemli heterozigotsa bile risklymiş. Mtfhr cogu kiside (ben de dahil) heterozigotmuş. Heterozigot taşıyıcı demek homozigot hasta. Benim 3 gen taşıyıcı 1 gen de hasta. Oyüzden kan sulandırıcı iğne ve coraspin kullanıyorum.Selam kızlar, trombofili paneli sonucun cikmis . Mthfr mutasyonu a1298c heterozigot ve faktör Xlll V34L heterozigot saptanmıştır diyor. Daha önce burda konuşulmuştu yanliz hatirlamiyorsam. Karşılaşan arkadaşlar yorum yapabilir mi lutfen bayagi gerilere gittim Ama net bulamadımşimdiden allah razı olsun
Gözün aydın cnm inşallah değerin hep kat be kaat artar ve sağlıkla dewam eder Allahın izniyleSelammm ben geldim vede güzel haberlerle, sonucum Pozitif çok mutluyum çookkk Allâh hepinizden razı olsun dualarınız için ve işallah bekleyen bütün arkadaşlar aynı sevinci yaşayınn
Saglıkla kucağına almak nasip olsun insallahSelammm ben geldim vede güzel haberlerle, sonucum Pozitif çok mutluyum çookkk Allâh hepinizden razı olsun dualarınız için ve işallah bekleyen bütün arkadaşlar aynı sevinci yaşayınn
Hayırlısıyla inşâAllah bi çözüm bulunur canımBen de baktım yüklenmemiş ben tv den çektim gerçi arkada eşim in sesi çıkıyor
Videosu bende var
Buraya yükleyemiyorum videoyu
Yüzüm de açık gibi zaten 4 yaşında yiğenim annesini çağırmış gel anne halam televizyon da diye .Haberi yoktu.
Amin canım inşâAllah öyle olur benimdeHayırlısı olsun hakkında inşallah nasip olur. Ca değeri cikolata kistinde yüksek cıkabiliyor doğumla tertemiz olur icin yok olup giderler inşallah. Anneme doktoru öyle demişti
Kuzummmm çok sevindim hadi gözünüz aydın Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinSelammm ben geldim vede güzel haberlerle, sonucum Pozitif çok mutluyum çookkk Allâh hepinizden razı olsun dualarınız için ve işallah bekleyen bütün arkadaşlar aynı sevinci yaşayınn
Gözün aydın arkadaşım. Sağlıkla ilerlesin gebeliğin inşallah. Çok çok sevindim senin adına. Darısı başımıza olur umarım :)Selammm ben geldim vede güzel haberlerle, sonucum Pozitif çok mutluyum çookkk Allâh hepinizden razı olsun dualarınız için ve işallah bekleyen bütün arkadaşlar aynı sevinci yaşayınn
Hayırlı uğurlu olsun sağlıkla kucagına al inşallah canımmSelammm ben geldim vede güzel haberlerle, sonucum Pozitif çok mutluyum çookkk Allâh hepinizden razı olsun dualarınız için ve işallah bekleyen bütün arkadaşlar aynı sevinci yaşayınn
Evet tatlım, haklisin. En ufak olumsuz insanı şüpheye düşürüyor, bir neden arıyor.Merhaba bence sıkıntı yok. Faktör V önemli heterozigotsa bile risklymiş. Mtfhr cogu kiside (ben de dahil) heterozigotmuş. Heterozigot taşıyıcı demek homozigot hasta. Benim 3 gen taşıyıcı 1 gen de hasta. Oyüzden kan sulandırıcı iğne ve coraspin kullanıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?