Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

K Kavimlergocu canım tebrik ediyorum haber için ama ben seyredemedim haber linki var mı acaba?
Ben de baktım yüklenmemiş ben tv den çektim gerçi arkada eşim in sesi çıkıyor
Videosu bende var
Buraya yükleyemiyorum videoyu

Yüzüm de açık gibi zaten 4 yaşında yiğenim annesini çağırmış gel anne halam televizyon da diye .Haberi yoktu.

Eklentiler

• 415F2E09-8D69-4ED2-A05C-7CBAFFA02602.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 71

Sesinden filan tanımıştır belki de canım bu resimde yüzün filan görünmüyor. Bende seyredemedim geç gördüm malesef.

Çok hayırlı bi iş yapmışsın inşallah bir faydası olur herkese .

İnşallah canım en başından beri bunun için uğraşıyorum birilerinin duyurması lazımdı ki kendi aramızda söylenmekle çözülmüyor.

Maşallah gözün aydın Allah hepimize sağlıkla kucagımıza almayı nasip etsin bekleme icinde olanlara da muradını versin

Hayırlısı olsun hakkında inşallah nasip olur. Ca değeri cikolata kistinde yüksek cıkabiliyor doğumla tertemiz olur icin yok olup giderler inşallah. Anneme doktoru öyle demişti

Merhaba bence sıkıntı yok. Faktör V önemli heterozigotsa bile risklymiş. Mtfhr cogu kiside (ben de dahil) heterozigotmuş. Heterozigot taşıyıcı demek homozigot hasta. Benim 3 gen taşıyıcı 1 gen de hasta. Oyüzden kan sulandırıcı iğne ve coraspin kullanıyorum.

Selammm ben geldim vede güzel haberlerle, sonucum Pozitif çok mutluyum çookkk Allâh hepinizden razı olsun dualarınız için ve işallah bekleyen bütün arkadaşlar aynı sevinci yaşayınn
Gözün aydın cnm inşallah değerin hep kat be kaat artar ve sağlıkla dewam eder Allahın izniyle

Hayırlısıyla inşâAllah bi çözüm bulunur canım
Hayırlısı olsun hakkında inşallah nasip olur. Ca değeri cikolata kistinde yüksek cıkabiliyor doğumla tertemiz olur icin yok olup giderler inşallah. Anneme doktoru öyle demişti
Amin canım inşâAllah öyle olur benimde
Selammm ben geldim vede güzel haberlerle, sonucum Pozitif çok mutluyum çookkk Allâh hepinizden razı olsun dualarınız için ve işallah bekleyen bütün arkadaşlar aynı sevinci yaşayınn
Kuzummmm çok sevindim hadi gözünüz aydın Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Gözün aydın arkadaşım. Sağlıkla ilerlesin gebeliğin inşallah. Çok çok sevindim senin adına. Darısı başımıza olur umarım :)

Evet tatlım, haklisin. En ufak olumsuz insanı şüpheye düşürüyor, bir neden arıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…