Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Selammm ben geldim vede güzel haberlerle, sonucum Pozitif çok mutluyum çookkk Allâh hepinizden razı olsun dualarınız için ve işallah bekleyen bütün arkadaşlar aynı sevinci yaşayınn
Owww ne kadar güzel haber sağlıcakla kucağına al inşallah cnm bnm tebrikler darisi bizlere. Müsait anında hikayeni de paylaşır mısın sevgiler

Owww ne kadar güzel haber sağlıcakla kucağına al inşallah cnm bnm tebrikler darisi bizlere. Müsait anında hikayeni de paylaşır mısın sevgiler
elbetteki paylaşırım, 15yıldır bekliyorum bu bebeği, sebepsiz infertilite malesef üç aşılama, 4tüp bebek birinde pozitif ti oda 11haftalık kalp atışı durdu kürtajla alındı, ve son bir şans dedik şükür pozitif oldu işallah sağlıkla devam eder, işallah en kısa zamanda senin ve diğer bekleyen arkadaşların pozitiflerini duyarız....ve kısa bir not, bizim pgt ye giden embriyolarımız malesef transfere uygun bulunamadı, ve kalan embriyolarımız vardı risk aldık pgt siz embriyo transferi yaptık, ondan devam edermi korkularım, işallah sağlıklıdır bu.

Son düzenleme:
İnşallah sağlıklıdır gözünaydın. Bence kötüsünü düşünme ben de başlangıcta 3 embriyo göndereyim dedim sonra hepsi gitsin aradan cıksın dedim 6sını da gönderdim 3ü sağlam geldi 3ü bozuk. Belki senin de sadece bozuklar gitti pgtye :)

İşallah canım eşimde öyle diyo işallah öyle denk gelmiştir :))

İnşallah canım en başından beri bunun için uğraşıyorum birilerinin duyurması lazımdı ki kendi aramızda söylenmekle çözülmüyor.
Cok cesurca ve cok güzel bir iş yapmışsın kaç insanın hayrına bu tavrın. Allah sana da nasip etsin bebeğini canımm

Tatlım öncelikle gözünüz aydın Rabbim sağlıkla devam ettirsin inşallah sağlıkla gelsin .

Kötü düşünme sakın pozitif ol dua et bol bol hep beraber edeceğiz inşallah sağ salim alırsın kucağına

Yaa kızlar 25 gün oldu pgt... ne arayan var ne soran..ben zaten korkumdan arayamıyorum. Unutulmuş olabilir miyim? Ayyy bana bi akıl verin bu ne iş??
Canım, merak ettim aradın mı ya da bir haber geldi mi? Benimki de bugün 15 oldu, iyice gerildim artık beklemekten ve belirsizlikten.

Evet çok alıştığımız gibi sıcak biri değil benim erken doğumumu da o farketmişti
O yaptırdı doğumu

çatal a aldı geliyor bebek dedi
Hemen yatışımı verdi

ama işin de iyi kötü birşey olsa hemen müdahale ederdi.

Lütfen üzülmeyin.... düşünün benim bırakın teste gitmesini transfer edilecek bile embriyom olmuyor inşallah hayırla güzel haberlerinizi de alırız
Seninle assagi yukari ayni durumdayiz 5 Kez tedavi oldum 2 defa transfere gidecek embriyom oldu..Ilk denemelerin antalyada olmus sanirim bende Antalya ve Istanbul aradinda kararsizim senin deneyimlerin nasıl ıkı şehir Arasında hastaneler arasında önerenileceğin biryer varmı nerede başlamalıyım bılmiyorum..,umarım en kısa sürede bebeğine kavuşursun.

Merhaba bende gopta gurkan beye gidiyorum aslında hic memnun degilim ama esim tup bebek dr diye onu istiyor. . Hic bir sey anlatmiyo soru sormama izin vermiyor .. birsey sorunca birak onu biz dusunelim diyor.. benim bu hafta 12 oldu bugunde rendavum var sen kacinci haftada perinotolaga gittin benim tek yumurta ikizi o yuzden iyi bir peritologa gitmek istiyorum .
Insallah Allah bize yardim eder ...acikcasi ben korku icinde bir hamilelik geciyorum

hayırlı olsun cnm bu arada senin ikiz olduğunu bilmiyordum çok sevindim.korkular hepimizde ama hepimizde mevcut ama maşallah bak 12. Haftana gelmişssin Allahın izniyle.Rabbim hepimizi selamete çıkarsın inşallah.Allahım ii günlerde sağlıkla sıhatle hayırla uzun ömürle evlatlarımızı kucaklarımıza almayı nasip etsin hepimize inşallah.bu arada perinatolog için Recep Has yada Cihat Şen ‘i tavsiye edebilirim cnm her ikisinede gitmiş biri olarak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…