- 29 Mayıs 2018
- 306
- 532
- 53
Amin canım Aminn hepimiz için dualarım...Tatlım öncelikle gözünüz aydın Rabbim sağlıkla devam ettirsin inşallah sağlıkla gelsin .
Kötü düşünme sakın pozitif ol dua et bol bol hep beraber edeceğiz inşallah sağ salim alırsın kucağına
Canım ben gop ta Volkan Turan'a gidiyorum ve kendisinden çok memnunum. Şuan 29. haftamdayım ve başından beri tüm takiplerimi kendisi yaptı. O da tüp bebek doktoru. İletişimi yaklaşımı çok güzel. Ben sadece ayrıntılı ultrason için perinatologa gittim, yine aynı hastanede ayşe kafkaslı ya gittim, işinde çok iyi olduğunu söylüyorlar ama dediğim gibi ben memnun kalmadım. Perinatologların genel yapısı bu sanırım fazla açıklama yapmıyorlar. Senin ikiz durumun daha farklı, illa perinatolog olması şart değil dersen Volkan Beyi ben tavsiye ederim. Ama bir kişinin memnun kaldığından diğeri memnun kalmayabiliyor. O yüzden yüzyüze görüşmen daha iyi olur. Doktor iletişimi bence çok önemli. İşinde ne kadar iyi de olsa aradaki iletişim iyi değilse insan soğuyabiliyor.Merhaba bende gopta gurkan beye gidiyorum aslında hic memnun degilim ama esim tup bebek dr diye onu istiyor. . Hic bir sey anlatmiyo soru sormama izin vermiyor .. birsey sorunca birak onu biz dusunelim diyor.. benim bu hafta 12 oldu bugunde rendavum var sen kacinci haftada perinotolaga gittin benim tek yumurta ikizi o yuzden iyi bir peritologa gitmek istiyorum .
Insallah Allah bize yardim eder ...acikcasi ben korku icinde bir hamilelik geciyorum
Hayırlı olsun insalah, son muayenede kaç folikül dediler. yumurtlama dönemlerinde agrin olurmuydu, zira genelde tedavi veya tedavisiz agri oluor hele tedavide çok daha büyüdüler die daha fazla hissedilir oluyor muayne sırasında bile rahatsız oluor insan .ama lucrin vuruldun die ağrı olması şart değil bence bol şans:)Kızlar yarın yumurta toplamam var dün 9 da lucrin ı vurduk hiç kasik ağrısı falan yok bende sürekli şüphe var aklımda acaba ilacın son kullanma tarihi mi geçti ya da başka birşey mi oldu da etki etmedi falan.normal mi hiç ağrı olmaması
Canım teşekkür ederim sağda ve solda toplam 20 ye yakın yumurta var dedi doktor pkos olduğum için çok yumurtam olmuş. Gonal f kullanırken hafif arada kasık batması oluyordu da dünde beri ne batma ne ağrı var bende endişelendim ve paranoyak oldum tedavi başladığından beri çok komiğimHayırlı olsun insalah, son muayenede kaç folikül dediler. yumurtlama dönemlerinde agrin olurmuydu, zira genelde tedavi veya tedavisiz agri oluor hele tedavide çok daha büyüdüler die daha fazla hissedilir oluyor muayne sırasında bile rahatsız oluor insan .ama lucrin vuruldun die ağrı olması şart değil bence bol şans:)
Canım çok zor kavuştun sen de endişelerinde haklısın ben iletişimi en iyi olan Volkan hoca ya gidiyorum oda tüp bebek doktoru yakında Prof ta olacak inşMerhaba bende gopta gurkan beye gidiyorum aslında hic memnun degilim ama esim tup bebek dr diye onu istiyor. . Hic bir sey anlatmiyo soru sormama izin vermiyor .. birsey sorunca birak onu biz dusunelim diyor.. benim bu hafta 12 oldu bugunde rendavum var sen kacinci haftada perinotolaga gittin benim tek yumurta ikizi o yuzden iyi bir peritologa gitmek istiyorum .
Insallah Allah bize yardim eder ...acikcasi ben korku icinde bir hamilelik geciyorum
Korkma benim de ağrı olmamıştı 38 yumurtam vardı pcoslara analog(lucrin) veriyorlar ohss riskinden dolayıKızlar yarın yumurta toplamam var dün 9 da lucrin ı vurduk hiç kasik ağrısı falan yok bende sürekli şüphe var aklımda acaba ilacın son kullanma tarihi mi geçti ya da başka birşey mi oldu da etki etmedi falan.normal mi hiç ağrı olmaması
Ay içim rahatladı canım sağol peki sen ne durumdasın pkos dışında bir engel var mı kaçıncı denemenKorkma benim de ağrı olmamıştı 38 yumurtam vardı pcoslara analog(lucrin) veriyorlar ohss riskinden dolayı
Canım pcos lu tüm arkadaşlar bebek sahibi oldu.Ay içim rahatladı canım sağol peki sen ne durumdasın pkos dışında bir engel var mı kaçıncı denemen
Sağol canım teşekkür ederim inşallah sen de en yakın zamanda muradına erersinCanım pcos lu tüm arkadaşlar bebek sahibi oldu.
Benim eşimin kromozomsal sorunu var o önemli.
Yumurtan da iyi maşallah cnm bol bol embriyon olsun .
En kısa sürede bebeğini kucağına alırsın inş
Cnm çok geçmiş olsun ve de gözün aydın kalp atışını duymuşsun.Aslında doktorun söylerdi ama proluton depot diye bi iğne var ben ondan vurulmuştum hep 4-5 gün ara ile.bu iğne depo bi iğne ve genelde bu gibi durumlarda veriliyo cnm.takip doktorun vericektir büyük ihtimalle.korkma endişelenme cnm.Rabbim korktuklarımızı yaşatmasın göstermesin inşallah hiçbirimize.Allahım hepimizi selamete çıkarsın inşallah cnm.Kızlar dün gece cok az kanamam oldu pembe kırmızı arası peçeteye geldi duramadık hemen memorial acile gittik tabi nöbetçi kadın doğumcu vardı mete bey.kanamaların hepsi riskdir tabi ama bunların büyük coğunluğu implantasyon kanaması olur dedi.alttan muayne etti önce ses cıkarmadı cok korktum keseyi göremiyo diye.sonra kalp atışını duyduk inanamadımO kadar korkmustum kii..hala da rahatlayamadım yine kanama olursa diye korkuyorum crinone zaten günde bir kullanıyomussun başka biseye gerek yok dedi hiçbisey yapılmadı
Ben İstanbul dayım kimse görmemiş cnm sorunu tempo çağlayan otel de kalanlar memnundu bigbox da kalanlar vardıMerhaba arkadaşlar bende şişli memorialde geçen ay tedavi oldum henüz transferimiz olmadı ekimin ilk haftası çağırırlar muhtemelen transfer için gittiğim de hastane yakını kalcak uygun yer bi yer tavsiye edebilecek olan var mı
Çok Sağolun teşekkür ederimBen İstanbul dayım kimse görmemiş cnm sorunu tempo çağlayan otel de kalanlar memnundu bigbox da kalanlar vardı
taksim de çok yakın taksiyle oradaki otellere de bak istersen
Benim de 5+3 te kanamam olmuştu hem de az değil baya bi gelmişti. Ama çok şükür bir sıkıntı yaşamadım sonra bir daha.bir hafta evde dinlendim sonrasında işe de başlamıştım. İnşallah senin de ilk ve son olur. İğneyi de sadece o gün bir kere vurdular, sonrasında iğneye de gerek yok demişlerdi.Kızlar dün gece cok az kanamam oldu pembe kırmızı arası peçeteye geldi duramadık hemen memorial acile gittik tabi nöbetçi kadın doğumcu vardı mete bey.kanamaların hepsi riskdir tabi ama bunların büyük coğunluğu implantasyon kanaması olur dedi.alttan muayne etti önce ses cıkarmadı cok korktum keseyi göremiyo diye.sonra kalp atışını duyduk inanamadımO kadar korkmustum kii..hala da rahatlayamadım yine kanama olursa diye korkuyorum crinone zaten günde bir kullanıyomussun başka biseye gerek yok dedi hiçbisey yapılmadı
Cok sağol cnm.gece acilde bakan doktor gerek yok ztn jel kullanıyosun dedi vermedi bisey haftaya bir takip doktoru bulup ona başlıcam ama ondan da cok kararsızım.avrupa yakasındayım normal bir kadın doğumcumu yoksa tüp bebek uzmanımı olmalı bilemiyorum.Cnm çok geçmiş olsun ve de gözün aydın kalp atışını duymuşsun.Aslında doktorun söylerdi ama proluton depot diye bi iğne var ben ondan vurulmuştum hep 4-5 gün ara ile.bu iğne depo bi iğne ve genelde bu gibi durumlarda veriliyo cnm.takip doktorun vericektir büyük ihtimalle.korkma endişelenme cnm.Rabbim korktuklarımızı yaşatmasın göstermesin inşallah hiçbirimize.Allahım hepimizi selamete çıkarsın inşallah cnm.
Az da olsa korkuttu tabi inşallah senin gibi bir daha olmaz cok teşekkür ederim sağolBenim de 5+3 te kanamam olmuştu hem de az değil baya bi gelmişti. Ama çok şükür bir sıkıntı yaşamadım sonra bir daha.bir hafta evde dinlendim sonrasında işe de başlamıştım. İnşallah senin de ilk ve son olur. İğneyi de sadece o gün bir kere vurdular, sonrasında iğneye de gerek yok demişlerdi.
Cnm bende progestan iğne kullanıyordum jelden hoşlanmadığım için iğne verilmişti bana günlük dozda ama yinede acildeki doktor proluton depot iğne verdi yinede.dediğim gibi depo bi iğne haftalık bi kere vuruluyor.bazen tek bir tane yetiyor ama benim lekelenmeler uzun sürmüştü içerde kanama alanları vardı o yüzden bi kaç hafta vurulmuştum.inşallah sana gerek kalmaz cnm.takip doktoruna başladığında o seni yönlendirr cnm.bu süre zarfında çok yorma kendini,eğilme uzanma yukarılara.ayaklarının altına minder koy bir süre uzan ve dinlen cnm.Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah cnm.Cok sağol cnm.gece acilde bakan doktor gerek yok ztn jel kullanıyosun dedi vermedi bisey haftaya bir takip doktoru bulup ona başlıcam ama ondan da cok kararsızım.avrupa yakasındayım normal bir kadın doğumcumu yoksa tüp bebek uzmanımı olmalı bilemiyorum.
Canım ayrıca sana şöle diyim ben normal bi kadın doğumcuya gidiyorum yardımcı doçent ama medicalparkta çalışıyor mesela. işinde ii olması yeterli diye düşünüyorum yinede en doğru kararı sen verirsin cnm.ayrıntılı ultrason için iki kere perinatoloğa gittim.ii bi doktor bulup başlarsan o seni yönlendirir cnm.Rabbim hep ii ve vicdanlı doktorlarla-insanlarla karşılaştırsın inşallah hepimizi.Cok sağol cnm.gece acilde bakan doktor gerek yok ztn jel kullanıyosun dedi vermedi bisey haftaya bir takip doktoru bulup ona başlıcam ama ondan da cok kararsızım.avrupa yakasındayım normal bir kadın doğumcumu yoksa tüp bebek uzmanımı olmalı bilemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?