İnşallah iyi bir doktor bulurum bende sağolasın..senin embriyo pgt değilmiydi o yüZden mi yaptın 2 li test..Canım ayrıca sana şöle diyim ben normal bi kadın doğumcuya gidiyorum yardımcı doçent ama medicalparkta çalışıyor mesela. işinde ii olması yeterli diye düşünüyorum yinede en doğru kararı sen verirsin cnm.ayrıntılı ultrason için iki kere perinatoloğa gittim.ii bi doktor bulup başlarsan o seni yönlendirir cnm.Rabbim hep ii ve vicdanlı doktorlarla-insanlarla karşılaştırsın inşallah hepimizi.
Canım dayanamadım en sonunda aradım 17’sinde biyopsi alınmıştı fakat laboratuvara gitmesi 29 unu bulmuş çünkü araya bayram tatile girdi o sebeple henüz sonuçlar çıkmamışCanım, merak ettim aradın mı ya da bir haber geldi mi? Benimki de bugün 15 oldu, iyice gerildim artık beklemekten ve belirsizlikten.
Anldım canım, o zaman sonuçlarımız aynı zamanlarda gelecek sanırım. Bizden de 27'sinde lınmıştı biyopsi. İnşallah güzel haberler alırız peşpeşe.Canım dayanamadım en sonunda aradım 17’sinde biyopsi alınmıştı fakat laboratuvara gitmesi 29 unu bulmuş çünkü araya bayram tatile girdi o sebeple henüz sonuçlar çıkmamış
Baya uzun beklemiş oluyorsun demek ki bayramdan dolayı. İnşallah bu uzun bekleyişin sonu güzel olsun, Allah güzel haberler almayı nasip etsin ..Canım dayanamadım en sonunda aradım 17’sinde biyopsi alınmıştı fakat laboratuvara gitmesi 29 unu bulmuş çünkü araya bayram tatile girdi o sebeple henüz sonuçlar çıkmamış
Pgtli değildi cnm ama pgtli bile olsa memorial o testlerin yapılmasını öngörüyor sanırım.ben yaptırmadım 2li,3lü,4lü testlerden ben sadece 12.haftada prof.cihat Şen’e, 21. Haftada da prof.Recep Has’a ayrıntılı ultrason için gittim cnm.karar senin oluyo zaten bu testlerde istersen yaptırabilirsin cnm.doktorun seni yönledirecektir emin ol.Rabbim hepimizi selamete çıkarsın inşallah cnm.İnşallah iyi bir doktor bulurum bende sağolasın..senin embriyo pgt değilmiydi o yüZden mi yaptın 2 li test..
Canım bende memorial de tedavi olurken kasımpaşa da demircan otel var orda kalmıştık otelin hemen arkadında otobüs durağı var em1 yada em2 otobüse bindiğinde memorial hastanesinin önünde iniyorsunuz dönüşşte de aynı şekilde otobüse binip bu sefer ıtelin önündeki durakta iniyorsunuz aynı zamanda otelin yanında büyük bir market var diğer yanında esnaf lokantası var yemekleri güzel ve fiyatlar gayet uygundu canım ben 2016 yılında memorial de tedavi görürken 15 gün kaldım otelde memnun kaldım bende geçen ay aradım oteli geceliği 80-90 lira dediler eğer gidersen tüp bebek tedavisi için geldiğini internet üzerinden kalan arkadaşların tavsiyesi üzerine geldiğini söylersen yardımcı oluyorlar bende yeni adet oldum belli tahliller istediler adetin 2. gününde onları yaptırdım cuma günü de ilaçlı rahim filmi hsg çektircem onun sonucunu da hastane ye göndercem dondurulmuş embriyom var üç tane tahliller den sonra ekim ayında bi aksilik olmaz ise tedavi ye başlıyacam uzaktan takip edeceklermiş naturel siklus olcakmış çatlatma iğnesinden sonra sonra sadece transfer için memorial e gidecekmişiz canım seninde dondurulmuş embriyo transferi mi olcaksın eğer öyle ise bana bilgi verirmisinMerhaba arkadaşlar bende şişli memorialde geçen ay tedavi oldum henüz transferimiz olmadı ekimin ilk haftası çağırırlar muhtemelen transfer için gittiğim de hastane yakını kalcak uygun yer bi yer tavsiye edebilecek olan var mı
Bu gelgitleri o kadar iyi biliyorum ki ilk hamileliğimde bir muayenede sevinip diğerinde üzülüyorduk Öyle öyle 9 hafta geçti ve sonunda her şeyin bittiğini öğrenmiştik . Şu an yaşadıkların çok zor,, toparlanmak uzun da sürebilir ama geçecektir, azalacaktır acısı mutlaka. Ye heyecanların yeni transfer bekleyişlerin olacak, hiç umudunu kaybetme.sakın.Kızlar iyi akşamlar buraya gelmek için çok bekledim .o kadar şey yaşadım ki şu saate kadar kafam beynim vucudum artık neye tepki verecek ne yapıcagımı bilmiyorum. Öncelikle beni merak eden arkadaşlar için çok teşekkür ederimaminebusra @özlemyigit giremedim . Ama şimdi şu durumda ne yapıcagımı bilmiyorum sadece ağlıyorum . Evet en son girdiğim güne dönersek beta hcg 32 ile başlamştım 38 olmuştu evet yücel hoca kimyadan şüphelenmişti ilaçları bırakmamı jeli bırakmamı söledi .bayram olduğu için olumsuz bekliyordum aileye mutlu görünme çabası herşey yolundaymış gibi akrabalara falan derken bayram bitti olumsuz sonuç alıcam diye beklerken 191 ulaşmıştı kan sonucum ve biz şok yücel hoca hemen yanına çagrdı ve bizde İstanbula gittik vajinal muayne bakmadan önce olumsuz konuşunca bitti sanarken ve yine yeniden bebişimiz kesesini gördük .ve kan değerim 698 ulaşmış ve artık kadın doğuma devam edicepimi söledi .evet biz o mutlulukla döndük ve bebeğimizle.ve geldik doktoruma randevu aldım ve gittik vajinal ultrason baktı kese 5mm ulaşmıştı ama hoca daha küçük 1 hafta sonra gel dedi tabi bu arada jel devam ediyorum.bu pazartesi günü kadar herşey çok iyiydi ama nedense kahvrengi tortu şekilde o akıntım devam edince korkup doktoruma gittim tekrar kese baktı ve 5mmydi hoca eğer haftaya da devam ederse sağlıksız embriyo olucagı nı olumsuz sonuçlanabilecegini söledi .tabi ben gene düşünmedim ama bugün sabah tan ufak ufak o tortular geldi ve uzayan alıntılar devam etti artık eminindim ağlamaktan başka bişey yapmadım eşim yanımdaydı .her zamanki gibi her lavabaya gittikçe kahverengi akıntı geliyor du ama akşama doğru adet kanaması gibi kırmızılaşmaya başladı. 1 sat önce yücel hocayla konuştuk sonlanmış gebelik dedi kürtaj olmamızı istedi diğer doktorum dan da haber bekliyorum şuan boğazım düğüm düğüm oldu. Bu kadar zorluklara rağmen yılmadı bana tutundu ama olmadı kızlar galiba olmadı
Canım ya çok üzüldüm benimde bir kimyasal vede bir düşügüm var seni çok iyi anlıyorum bu duydukların senin acını hafifletmiycek biliyorum ama allah büyüktür canım ne denir ki şimdi bilmiyorumKızlar iyi akşamlar buraya gelmek için çok bekledim .o kadar şey yaşadım ki şu saate kadar kafam beynim vucudum artık neye tepki verecek ne yapıcagımı bilmiyorum. Öncelikle beni merak eden arkadaşlar için çok teşekkür ederimaminebusra @özlemyigit giremedim . Ama şimdi şu durumda ne yapıcagımı bilmiyorum sadece ağlıyorum . Evet en son girdiğim güne dönersek beta hcg 32 ile başlamştım 38 olmuştu evet yücel hoca kimyadan şüphelenmişti ilaçları bırakmamı jeli bırakmamı söledi .bayram olduğu için olumsuz bekliyordum aileye mutlu görünme çabası herşey yolundaymış gibi akrabalara falan derken bayram bitti olumsuz sonuç alıcam diye beklerken 191 ulaşmıştı kan sonucum ve biz şok yücel hoca hemen yanına çagrdı ve bizde İstanbula gittik vajinal muayne bakmadan önce olumsuz konuşunca bitti sanarken ve yine yeniden bebişimiz kesesini gördük .ve kan değerim 698 ulaşmış ve artık kadın doğuma devam edicepimi söledi .evet biz o mutlulukla döndük ve bebeğimizle.ve geldik doktoruma randevu aldım ve gittik vajinal ultrason baktı kese 5mm ulaşmıştı ama hoca daha küçük 1 hafta sonra gel dedi tabi bu arada jel devam ediyorum.bu pazartesi günü kadar herşey çok iyiydi ama nedense kahvrengi tortu şekilde o akıntım devam edince korkup doktoruma gittim tekrar kese baktı ve 5mmydi hoca eğer haftaya da devam ederse sağlıksız embriyo olucagı nı olumsuz sonuçlanabilecegini söledi .tabi ben gene düşünmedim ama bugün sabah tan ufak ufak o tortular geldi ve uzayan alıntılar devam etti artık eminindim ağlamaktan başka bişey yapmadım eşim yanımdaydı .her zamanki gibi her lavabaya gittikçe kahverengi akıntı geliyor du ama akşama doğru adet kanaması gibi kırmızılaşmaya başladı. 1 sat önce yücel hocayla konuştuk sonlanmış gebelik dedi kürtaj olmamızı istedi diğer doktorum dan da haber bekliyorum şuan boğazım düğüm düğüm oldu. Bu kadar zorluklara rağmen yılmadı bana tutundu ama olmadı kızlar galiba olmadı
Merhaba fiyat konusunda bilgin var mı acabaMerhaba arkadaşlar bende şişli memorialde geçen ay tedavi oldum henüz transferimiz olmadı ekimin ilk haftası çağırırlar muhtemelen transfer için gittiğim de hastane yakını kalcak uygun yer bi yer tavsiye edebilecek olan var mı
Ben de dondurulmuş embriyo transferi için gidceğim aslında bu durum benim tedavimime özel yoksa hastanenin bütün hastalarına transferi 1 ay araylamı oluyo o durumu pek anlayamadım açıkcası canım ayrıca vermiş olduğun bilgiler için teşekkür ederim inşllh tedavilerimiz sonucunda hayırlısıyla bebişlerimize kavuşuruz bu uğurda çaba harcayan herkesin Allah yardımcısı olsunCanım bende memorial de tedavi olurken kasımpaşa da demircan otel var orda kalmıştık otelin hemen arkadında otobüs durağı var em1 yada em2 otobüse bindiğinde memorial hastanesinin önünde iniyorsunuz dönüşşte de aynı şekilde otobüse binip bu sefer ıtelin önündeki durakta iniyorsunuz aynı zamanda otelin yanında büyük bir market var diğer yanında esnaf lokantası var yemekleri güzel ve fiyatlar gayet uygundu canım ben 2016 yılında memorial de tedavi görürken 15 gün kaldım otelde memnun kaldım bende geçen ay aradım oteli geceliği 80-90 lira dediler eğer gidersen tüp bebek tedavisi için geldiğini internet üzerinden kalan arkadaşların tavsiyesi üzerine geldiğini söylersen yardımcı oluyorlar bende yeni adet oldum belli tahliller istediler adetin 2. gününde onları yaptırdım cuma günü de ilaçlı rahim filmi hsg çektircem onun sonucunu da hastane ye göndercem dondurulmuş embriyom var üç tane tahliller den sonra ekim ayında bi aksilik olmaz ise tedavi ye başlıyacam uzaktan takip edeceklermiş naturel siklus olcakmış çatlatma iğnesinden sonra sonra sadece transfer için memorial e gidecekmişiz canım seninde dondurulmuş embriyo transferi mi olcaksın eğer öyle ise bana bilgi verirmisin
Cnm çok çok geçmiş olsun öncelikle.buarada seni ii anlayacak o kadar çok kişi var ki ne yazıkki,ben de onlardan biriyim.memorialdaki ilk Denemede toplamdaki 3. Denemede 5. Günü idrar testi yapmıştım çift çizgi çıkmıştı sevindik ve test gününü bekledik.test günü memorialın otoparkına geldiğimizde kanama başladı ağlaya ağlaya çıktık yukarı.yalvarıyorum böle hemşirelere doktorlara iğne vurun idrar testinde çıktı diye kan testini bekliycez dediler.kan testi yaptırdık 129 küsür çıktı sevindik ama kanama devam ediyo. iki gün sonra yine test iki katı artmış ama kanama devam ediyoo.yine test istediler bu sefer artma var ama tam iki katı değil.üzüldük,yine test istediler kanama devam ediyoo diye.iki günde bir hastaneye gidiyoruZ.değer bini geçince kese baktı gönül hoca; kese var içinde yolk sac varmı diye bekliycez test yinelencek dendi.iki gün sonraki değer yine iki katı diil.ultrasonda bakıldı yolk sac var.seviniyoruz yine.ama test isteniyo.kaç kere kan verdim kaç kere ultrasona girdim hatırlamıyorum bile.bu süreç böle böle 8. ve 9. Haftaya kadar sürdü.bitti sonra...nasibi yokmuş dedik,ağladık üzüldük ama sarıp sarmaladık yaralarımızı mecburen ve yola dewam etmeye çalıştık cnm.çok şükür bin şükür Rabbime bugünümüze.Rabbim beterinden korusun ve bir daha yaşatmasın inşallah ne bana nede hiçbirimize.sende düştüğün yerden kalkacaksın.yine başlayacaksın umutla.Dualarım hepimiz için cnm.Rabbim hepimizi selamete çıkarsın ve herbirimize kucağımızda seveceğimiz sağlıklı sıhatli hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.Kızlar iyi akşamlar buraya gelmek için çok bekledim .o kadar şey yaşadım ki şu saate kadar kafam beynim vucudum artık neye tepki verecek ne yapıcagımı bilmiyorum. Öncelikle beni merak eden arkadaşlar için çok teşekkür ederimaminebusra @özlemyigit giremedim . Ama şimdi şu durumda ne yapıcagımı bilmiyorum sadece ağlıyorum . Evet en son girdiğim güne dönersek beta hcg 32 ile başlamştım 38 olmuştu evet yücel hoca kimyadan şüphelenmişti ilaçları bırakmamı jeli bırakmamı söledi .bayram olduğu için olumsuz bekliyordum aileye mutlu görünme çabası herşey yolundaymış gibi akrabalara falan derken bayram bitti olumsuz sonuç alıcam diye beklerken 191 ulaşmıştı kan sonucum ve biz şok yücel hoca hemen yanına çagrdı ve bizde İstanbula gittik vajinal muayne bakmadan önce olumsuz konuşunca bitti sanarken ve yine yeniden bebişimiz kesesini gördük .ve kan değerim 698 ulaşmış ve artık kadın doğuma devam edicepimi söledi .evet biz o mutlulukla döndük ve bebeğimizle.ve geldik doktoruma randevu aldım ve gittik vajinal ultrason baktı kese 5mm ulaşmıştı ama hoca daha küçük 1 hafta sonra gel dedi tabi bu arada jel devam ediyorum.bu pazartesi günü kadar herşey çok iyiydi ama nedense kahvrengi tortu şekilde o akıntım devam edince korkup doktoruma gittim tekrar kese baktı ve 5mmydi hoca eğer haftaya da devam ederse sağlıksız embriyo olucagı nı olumsuz sonuçlanabilecegini söledi .tabi ben gene düşünmedim ama bugün sabah tan ufak ufak o tortular geldi ve uzayan alıntılar devam etti artık eminindim ağlamaktan başka bişey yapmadım eşim yanımdaydı .her zamanki gibi her lavabaya gittikçe kahverengi akıntı geliyor du ama akşama doğru adet kanaması gibi kırmızılaşmaya başladı. 1 sat önce yücel hocayla konuştuk sonlanmış gebelik dedi kürtaj olmamızı istedi diğer doktorum dan da haber bekliyorum şuan boğazım düğüm düğüm oldu. Bu kadar zorluklara rağmen yılmadı bana tutundu ama olmadı kızlar galiba olmadı
Kızlar iyi akşamlar buraya gelmek için çok bekledim .o kadar şey yaşadım ki şu saate kadar kafam beynim vucudum artık neye tepki verecek ne yapıcagımı bilmiyorum. Öncelikle beni merak eden arkadaşlar için çok teşekkür ederimaminebusra @özlemyigit giremedim . Ama şimdi şu durumda ne yapıcagımı bilmiyorum sadece ağlıyorum . Evet en son girdiğim güne dönersek beta hcg 32 ile başlamştım 38 olmuştu evet yücel hoca kimyadan şüphelenmişti ilaçları bırakmamı jeli bırakmamı söledi .bayram olduğu için olumsuz bekliyordum aileye mutlu görünme çabası herşey yolundaymış gibi akrabalara falan derken bayram bitti olumsuz sonuç alıcam diye beklerken 191 ulaşmıştı kan sonucum ve biz şok yücel hoca hemen yanına çagrdı ve bizde İstanbula gittik vajinal muayne bakmadan önce olumsuz konuşunca bitti sanarken ve yine yeniden bebişimiz kesesini gördük .ve kan değerim 698 ulaşmış ve artık kadın doğuma devam edicepimi söledi .evet biz o mutlulukla döndük ve bebeğimizle.ve geldik doktoruma randevu aldım ve gittik vajinal ultrason baktı kese 5mm ulaşmıştı ama hoca daha küçük 1 hafta sonra gel dedi tabi bu arada jel devam ediyorum.bu pazartesi günü kadar herşey çok iyiydi ama nedense kahvrengi tortu şekilde o akıntım devam edince korkup doktoruma gittim tekrar kese baktı ve 5mmydi hoca eğer haftaya da devam ederse sağlıksız embriyo olucagı nı olumsuz sonuçlanabilecegini söledi .tabi ben gene düşünmedim ama bugün sabah tan ufak ufak o tortular geldi ve uzayan alıntılar devam etti artık eminindim ağlamaktan başka bişey yapmadım eşim yanımdaydı .her zamanki gibi her lavabaya gittikçe kahverengi akıntı geliyor du ama akşama doğru adet kanaması gibi kırmızılaşmaya başladı. 1 sat önce yücel hocayla konuştuk sonlanmış gebelik dedi kürtaj olmamızı istedi diğer doktorum dan da haber bekliyorum şuan boğazım düğüm düğüm oldu. Bu kadar zorluklara rağmen yılmadı bana tutundu ama olmadı kızlar galiba olmadı
Tatlımmm, çok merak ettik seni ne yaptın die.ne denir ne söylenir ki içini ferahlatalım bilmiorum ama öğrendiğim şey şu ki düşünme veren allah alacaksa da yine O . Her şey düzelecek bunlara unutulacak. Ne yalan söylim bu durumlara gelmek başta negatif almaktan daha zor bence. Ama rabbim bizleri Sevior sen de ayağa kalkacaksın tevekkül et Allah’a bırak o en güzelini bilir ve gerçekten hayırlısını dile. Olmuorsa olmuyordur zorlama. Kendini de harap etme çok daha güzeli seni bekliyordur ne bilebiliriz ki sağlıcakla kal bizi haberdar et Öperim çokKızlar iyi akşamlar buraya gelmek için çok bekledim .o kadar şey yaşadım ki şu saate kadar kafam beynim vucudum artık neye tepki verecek ne yapıcagımı bilmiyorum. Öncelikle beni merak eden arkadaşlar için çok teşekkür ederimaminebusra @özlemyigit giremedim . Ama şimdi şu durumda ne yapıcagımı bilmiyorum sadece ağlıyorum . Evet en son girdiğim güne dönersek beta hcg 32 ile başlamştım 38 olmuştu evet yücel hoca kimyadan şüphelenmişti ilaçları bırakmamı jeli bırakmamı söledi .bayram olduğu için olumsuz bekliyordum aileye mutlu görünme çabası herşey yolundaymış gibi akrabalara falan derken bayram bitti olumsuz sonuç alıcam diye beklerken 191 ulaşmıştı kan sonucum ve biz şok yücel hoca hemen yanına çagrdı ve bizde İstanbula gittik vajinal muayne bakmadan önce olumsuz konuşunca bitti sanarken ve yine yeniden bebişimiz kesesini gördük .ve kan değerim 698 ulaşmış ve artık kadın doğuma devam edicepimi söledi .evet biz o mutlulukla döndük ve bebeğimizle.ve geldik doktoruma randevu aldım ve gittik vajinal ultrason baktı kese 5mm ulaşmıştı ama hoca daha küçük 1 hafta sonra gel dedi tabi bu arada jel devam ediyorum.bu pazartesi günü kadar herşey çok iyiydi ama nedense kahvrengi tortu şekilde o akıntım devam edince korkup doktoruma gittim tekrar kese baktı ve 5mmydi hoca eğer haftaya da devam ederse sağlıksız embriyo olucagı nı olumsuz sonuçlanabilecegini söledi .tabi ben gene düşünmedim ama bugün sabah tan ufak ufak o tortular geldi ve uzayan alıntılar devam etti artık eminindim ağlamaktan başka bişey yapmadım eşim yanımdaydı .her zamanki gibi her lavabaya gittikçe kahverengi akıntı geliyor du ama akşama doğru adet kanaması gibi kırmızılaşmaya başladı. 1 sat önce yücel hocayla konuştuk sonlanmış gebelik dedi kürtaj olmamızı istedi diğer doktorum dan da haber bekliyorum şuan boğazım düğüm düğüm oldu. Bu kadar zorluklara rağmen yılmadı bana tutundu ama olmadı kızlar galiba olmadı
Canım seni çok merak ettik, yazdık sorduk ama tabii işin başından aşkınmış. Üzüntünü çok iyi anlıyorum. 4 kez gebelik kaybı yaşadım ben. Biri 6.5 aylık kocamandı. Vücudumdan ayrılma anı ve onu hiç görmeyişim.. asla unutamayacağım bir an. 2 yıl oldu o his aklımdan çıkmıyor. Zor şeyler yaşıyoruz, imtihanlardan geçiyoruz. Önemli olan bunu farkedebilmek ayakta kalabilmek. Allah bizi bizden çok düşünür.en güzelini nasip eder. Bunu düşün nolur üzme kendini. Embriyon var mı kalan? Yoksa da üzülme gençsin, sağlıklısınız eşinle şükret yılmadan dene canım.Kızlar iyi akşamlar buraya gelmek için çok bekledim .o kadar şey yaşadım ki şu saate kadar kafam beynim vucudum artık neye tepki verecek ne yapıcagımı bilmiyorum. Öncelikle beni merak eden arkadaşlar için çok teşekkür ederimaminebusra @özlemyigit giremedim . Ama şimdi şu durumda ne yapıcagımı bilmiyorum sadece ağlıyorum . Evet en son girdiğim güne dönersek beta hcg 32 ile başlamştım 38 olmuştu evet yücel hoca kimyadan şüphelenmişti ilaçları bırakmamı jeli bırakmamı söledi .bayram olduğu için olumsuz bekliyordum aileye mutlu görünme çabası herşey yolundaymış gibi akrabalara falan derken bayram bitti olumsuz sonuç alıcam diye beklerken 191 ulaşmıştı kan sonucum ve biz şok yücel hoca hemen yanına çagrdı ve bizde İstanbula gittik vajinal muayne bakmadan önce olumsuz konuşunca bitti sanarken ve yine yeniden bebişimiz kesesini gördük .ve kan değerim 698 ulaşmış ve artık kadın doğuma devam edicepimi söledi .evet biz o mutlulukla döndük ve bebeğimizle.ve geldik doktoruma randevu aldım ve gittik vajinal ultrason baktı kese 5mm ulaşmıştı ama hoca daha küçük 1 hafta sonra gel dedi tabi bu arada jel devam ediyorum.bu pazartesi günü kadar herşey çok iyiydi ama nedense kahvrengi tortu şekilde o akıntım devam edince korkup doktoruma gittim tekrar kese baktı ve 5mmydi hoca eğer haftaya da devam ederse sağlıksız embriyo olucagı nı olumsuz sonuçlanabilecegini söledi .tabi ben gene düşünmedim ama bugün sabah tan ufak ufak o tortular geldi ve uzayan alıntılar devam etti artık eminindim ağlamaktan başka bişey yapmadım eşim yanımdaydı .her zamanki gibi her lavabaya gittikçe kahverengi akıntı geliyor du ama akşama doğru adet kanaması gibi kırmızılaşmaya başladı. 1 sat önce yücel hocayla konuştuk sonlanmış gebelik dedi kürtaj olmamızı istedi diğer doktorum dan da haber bekliyorum şuan boğazım düğüm düğüm oldu. Bu kadar zorluklara rağmen yılmadı bana tutundu ama olmadı kızlar galiba olmadı
Canım maşAllah gözün aydın. Allah devamını getirsin inşallah sağlıkla. İstirahat et, yorulmamaya çalış. Kaçıncı günde almış oldun kalp atışını?Kızlar dün gece cok az kanamam oldu pembe kırmızı arası peçeteye geldi duramadık hemen memorial acile gittik tabi nöbetçi kadın doğumcu vardı mete bey.kanamaların hepsi riskdir tabi ama bunların büyük coğunluğu implantasyon kanaması olur dedi.alttan muayne etti önce ses cıkarmadı cok korktum keseyi göremiyo diye.sonra kalp atışını duyduk inanamadımO kadar korkmustum kii..hala da rahatlayamadım yine kanama olursa diye korkuyorum crinone zaten günde bir kullanıyomussun başka biseye gerek yok dedi hiçbisey yapılmadı
Canım benim uzun süre yazmayınca bi olumsuzluk olduğunu anladım, nolur üzme kendini inan bu iniş çıkışları bu gözyaşlarını okadar iyi biliyorummki, ama hepsi geçicek sen sağlıklı ve güçlü olucaksın ki bebeğin de gelsin bunu bi abla tavsiyesi olarak kabul et, acını yaşa elbette içinde tuttuğun her hüzün seni yıpratır, ama daha güçlü daha istekli bir şekilde tekrar yola devam Rabbim yardımcın olsun işallah çokkk geçmiş olsun........Kızlar iyi akşamlar buraya gelmek için çok bekledim .o kadar şey yaşadım ki şu saate kadar kafam beynim vucudum artık neye tepki verecek ne yapıcagımı bilmiyorum. Öncelikle beni merak eden arkadaşlar için çok teşekkür ederimaminebusra @özlemyigit giremedim . Ama şimdi şu durumda ne yapıcagımı bilmiyorum sadece ağlıyorum . Evet en son girdiğim güne dönersek beta hcg 32 ile başlamştım 38 olmuştu evet yücel hoca kimyadan şüphelenmişti ilaçları bırakmamı jeli bırakmamı söledi .bayram olduğu için olumsuz bekliyordum aileye mutlu görünme çabası herşey yolundaymış gibi akrabalara falan derken bayram bitti olumsuz sonuç alıcam diye beklerken 191 ulaşmıştı kan sonucum ve biz şok yücel hoca hemen yanına çagrdı ve bizde İstanbula gittik vajinal muayne bakmadan önce olumsuz konuşunca bitti sanarken ve yine yeniden bebişimiz kesesini gördük .ve kan değerim 698 ulaşmış ve artık kadın doğuma devam edicepimi söledi .evet biz o mutlulukla döndük ve bebeğimizle.ve geldik doktoruma randevu aldım ve gittik vajinal ultrason baktı kese 5mm ulaşmıştı ama hoca daha küçük 1 hafta sonra gel dedi tabi bu arada jel devam ediyorum.bu pazartesi günü kadar herşey çok iyiydi ama nedense kahvrengi tortu şekilde o akıntım devam edince korkup doktoruma gittim tekrar kese baktı ve 5mmydi hoca eğer haftaya da devam ederse sağlıksız embriyo olucagı nı olumsuz sonuçlanabilecegini söledi .tabi ben gene düşünmedim ama bugün sabah tan ufak ufak o tortular geldi ve uzayan alıntılar devam etti artık eminindim ağlamaktan başka bişey yapmadım eşim yanımdaydı .her zamanki gibi her lavabaya gittikçe kahverengi akıntı geliyor du ama akşama doğru adet kanaması gibi kırmızılaşmaya başladı. 1 sat önce yücel hocayla konuştuk sonlanmış gebelik dedi kürtaj olmamızı istedi diğer doktorum dan da haber bekliyorum şuan boğazım düğüm düğüm oldu. Bu kadar zorluklara rağmen yılmadı bana tutundu ama olmadı kızlar galiba olmadı
Merhaba canım verdiğin bilgilerle çok yardımcı oldun gerçekten teşekkür ederim. Bana gelince geçen ay tedavim oldu yumurtalar toplandı embriyolarımız oluştu ancak taze transfer yapılmadı 2.adetimi bekliyorum muayene için rahim kalınlığına falan bakılıckmış gerekli görülürse testler durum uygun ise 10gün kadar ilaç kullacağım kendiler çağırıyomuş açıkcası bizim taze embriyo transferi neden yapılmadı tam bi bilgim yok doktorum umut beydi sordum vucüdun almış olduğu ilaçlardan dolayı dinlenmesi daha iyiymiş falan dedi bu benim tedavime özgü bişey mi dedim evet dedi olumsuz bişey mi diye sordum aksine böyle daha iyi sonuçlar alıyoruz dedi neyse uzun oldu biraz sıkmadım inşllh . Allahın izniyle inşllh burda bebek için çabalayan bütün kardeşlerime nasip olur inşllh . Canım özel değilse bi de sizin skntı ne idi . Bizim sperm değerlerimiz düşük malesef normalden 2yıldır denyz boşCanım bende memorial de tedavi olurken kasımpaşa da demircan otel var orda kalmıştık otelin hemen arkadında otobüs durağı var em1 yada em2 otobüse bindiğinde memorial hastanesinin önünde iniyorsunuz dönüşşte de aynı şekilde otobüse binip bu sefer ıtelin önündeki durakta iniyorsunuz aynı zamanda otelin yanında büyük bir market var diğer yanında esnaf lokantası var yemekleri güzel ve fiyatlar gayet uygundu canım ben 2016 yılında memorial de tedavi görürken 15 gün kaldım otelde memnun kaldım bende geçen ay aradım oteli geceliği 80-90 lira dediler eğer gidersen tüp bebek tedavisi için geldiğini internet üzerinden kalan arkadaşların tavsiyesi üzerine geldiğini söylersen yardımcı oluyorlar bende yeni adet oldum belli tahliller istediler adetin 2. gününde onları yaptırdım cuma günü de ilaçlı rahim filmi hsg çektircem onun sonucunu da hastane ye göndercem dondurulmuş embriyom var üç tane tahliller den sonra ekim ayında bi aksilik olmaz ise tedavi ye başlıyacam uzaktan takip edeceklermiş naturel siklus olcakmış çatlatma iğnesinden sonra sonra sadece transfer için memorial e gidecekmişiz canım seninde dondurulmuş embriyo transferi mi olcaksın eğer öyle ise bana bilgi verirmisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?