Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Merhaba arkadaşım, umarım rahat bir transfer süreci yaşar ve mutlu haberini alırsın sonunda. Bana da naturel transfer yapılacak inşallah pgt'den güzel bir haber alabilirsem. Bana da Soner Bey tedavinin başında (pgt kararı verilmeden de önce) naturel transfer yapacağız böyle vücudun ilaçlardan arınacak, rahim daha iyi bir duruma gelecek demişti. Anladığım kadarıyla pek çok kişinin de naturel oluyor. Merak etme canım, sanırım böyle olması gerçekten de daha iyi bir çoğumuza aynı prosedür uygulanmış.

Canım çok üzüldüm Rabbim bir daha bu acıyı yaşatmasın güçlü ol bırakma kendini sen de bebeğine kavuşacaksın inşllh bu geçtiğimiz durumların hepsi bi sınav önemli olan yılmadan pes etmeden isyana düşmeden yola devam etmek ne zorluklardan geçen insanların hikayelerini okuyoruz burda çok şükür çoğuda ulaşmış bebeğine sende kavuşacaksın inşllh

Şimdi acını yaşa arkadaşım, bırak içindeki acı gözlerinden aksın gitsin. Sonrasında yine aynı umutla aynı kararlılıkla yoluna devam et. Şimdi ne söylesek boş gelecektir biliyorum. Sabretmekten başka yapacak bir şey yok.

Teşekkür ederim arkadaşım inşllh bu süreçleri hepimiz sorunsuz sıkıntısız atlatırız bebişlerimize kavuşuruz buraya bakan arkadaşlarımıza umut oluruz senin de sonuçların inşllh çok güzel çıkar güzel dileklerin için kocaman bi aminnn diyorum

Kızlar dondurulmuş embriyo transferi için naturel siklus tedavisi gören var mı transfer kaçıncı günde oluyor eper aranızda olanlar barsa ya d tedavi aşamasında olan var sa bilgi verirseniz çok memnun olurum
Benim döngüm 26 günde bir oluyor. İki transferimde de 16. Gün transfer oldum. Tabii değişiyor. 15-20 günler arasında oluyor genelde

Kişiye göre değişiyor tabii ama son dönemde genel kanı bekleyip dondurulmuş embriyo transferinin daha başarılı olduğu yönünde. Merak etme onlar en mantıklısını düşünüyor bizim için. Güzel hayırlı haberaler alırsın inşallah

canımm ne olur üzülme... vardır bir hayır.. seni çok iyi anlıyorum. İlk düşüğümde kahverengi lekeler gelince sabaha kadar Allahım bebeğimi alma benden diye dua etmiştim. Ama ne çare.. Geçiyor geçecek merak etme.. geçiyor ama delip geçiyor

Kızlar dondurulmuş embriyo transferi için naturel siklus tedavisi gören var mı transfer kaçıncı günde oluyor eper aranızda olanlar barsa ya d tedavi aşamasında olan var sa bilgi verirseniz çok memnun olurum
Canım bi çoğumuzun dondurulmuş embriyo ile naturel transfer oldu benimde aynı, reglin ikinci gün nü ilk muayenen yapılıyo, yumurta gelişimini takip ediyo doktorun ama ilaç kullanmıyosun doğal olarak büyüo yeterli olgunluğa erince çatlatma iğnesi yapıyosun doktorun gününü belirliyor zaten, iğneden 5,6gün sonra transfer yapılıyor, hakkında hayırlısı olsun inşallah ama benim ilk defa naturel transfer oldu ve gerçekten çok rahat geçiriyorsun süreci :)

Öncelikle cevap yazdığın için teşekkür ederim canım bizde de aynı sorun vardı 2016 yılında mart ayında tedavi gördüm soermleri büyüterek seçtiler ımsı tekniği diye hatırlıyorum bir tane 5. gün emriyosu 5aa kalite hamile kaldım çok şükür 2016 aralık ayında doğum yaptım oğlum şimdi iki yaşına gircek bizim üç tane dondurulmuş embriyomuz var onun için tedavi ye başlayacağım ilaçlı rahim filmi çekineceğim için tedavinin ekim ayında başlaması lazım mış yarın sabah dokuzda randevum var ilaçlı rahim filmi çektircem sonra sonuçları hastaneye göndercem tedaviye başlayacağız nasipse bir aksilik çıkmazsa inşallah memorial çok iyi bir hastane ben bulunduğum şehirde iki defa yaptırdım hiç memnun kalmadım memorial öok memnun kaldım ilk denemede oldu inşallah şimdi nasipse güzel sonuç alırım transferimi yücel bey yapmıştı

Canım 6 haftalıkken duymuş olduk sen daha gitmedin dimi
Canım ben normalde geçen cuma kese için gittim yarın kalp atışı için gideceğim ama ayrıca dün ilaç ve tahlil yazdırmaya gittim ben duyamadım devlette malum paldır küldür baktıkları için ama doktor var dedi. Bakalım yarın net göreceğiz inşallah. Zaten günde 2-3 kez çıkarıyorum o yüzden var gibi kalp atışı inşallah. Allah buradaki herkese nasip etsin tez zamanda inşallah pıt pıtları duymayı

Evet dediğin gibi iyi bakmamıslardır bana bakan doktorda baya bişiler yaptı yani öle cok kısa sürmedi ama sora gelmeye başladı inşallah duyacaksın yarın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…