Merhaba arkadaşım, umarım rahat bir transfer süreci yaşar ve mutlu haberini alırsın sonunda. Bana da naturel transfer yapılacak inşallah pgt'den güzel bir haber alabilirsem. Bana da Soner Bey tedavinin başında (pgt kararı verilmeden de önce) naturel transfer yapacağız böyle vücudun ilaçlardan arınacak, rahim daha iyi bir duruma gelecek demişti. Anladığım kadarıyla pek çok kişinin de naturel oluyor. Merak etme canım, sanırım böyle olması gerçekten de daha iyi bir çoğumuza aynı prosedür uygulanmış.Merhaba canım verdiğin bilgilerle çok yardımcı oldun gerçekten teşekkür ederim. Bana gelince geçen ay tedavim oldu yumurtalar toplandı embriyolarımız oluştu ancak taze transfer yapılmadı 2.adetimi bekliyorum muayene için rahim kalınlığına falan bakılıckmış gerekli görülürse testler durum uygun ise 10gün kadar ilaç kullacağım kendiler çağırıyomuş açıkcası bizim taze embriyo transferi neden yapılmadı tam bi bilgim yok doktorum umut beydi sordum vucüdun almış olduğu ilaçlardan dolayı dinlenmesi daha iyiymiş falan dedi bu benim tedavime özgü bişey mi dedim evet dedi olumsuz bişey mi diye sordum aksine böyle daha iyi sonuçlar alıyoruz dedi neyse uzun oldu biraz sıkmadım inşllh . Allahın izniyle inşllh burda bebek için çabalayan bütün kardeşlerime nasip olur inşllh . Canım özel değilse bi de sizin skntı ne idi . Bizim sperm değerlerimiz düşük malesef normalden 2yıldır denyz boş
Canım 7800 hastane tuttu ekstra bi durum olmadı 3000 civarı da ilaçlarMerhaba fiyat konusunda bilgin var mı acaba
Şimdi acını yaşa arkadaşım, bırak içindeki acı gözlerinden aksın gitsin. Sonrasında yine aynı umutla aynı kararlılıkla yoluna devam et. Şimdi ne söylesek boş gelecektir biliyorum. Sabretmekten başka yapacak bir şey yok.Kızlar iyi akşamlar buraya gelmek için çok bekledim .o kadar şey yaşadım ki şu saate kadar kafam beynim vucudum artık neye tepki verecek ne yapıcagımı bilmiyorum. Öncelikle beni merak eden arkadaşlar için çok teşekkür ederim @aminebusra @özlemyigit giremedim . Ama şimdi şu durumda ne yapıcagımı bilmiyorum sadece ağlıyorum . Evet en son girdiğim güne dönersek beta hcg 32 ile başlamştım 38 olmuştu evet yücel hoca kimyadan şüphelenmişti ilaçları bırakmamı jeli bırakmamı söledi .bayram olduğu için olumsuz bekliyordum aileye mutlu görünme çabası herşey yolundaymış gibi akrabalara falan derken bayram bitti olumsuz sonuç alıcam diye beklerken 191 ulaşmıştı kan sonucum ve biz şok yücel hoca hemen yanına çagrdı ve bizde İstanbula gittik vajinal muayne bakmadan önce olumsuz konuşunca bitti sanarken ve yine yeniden bebişimiz kesesini gördük .ve kan değerim 698 ulaşmış ve artık kadın doğuma devam edicepimi söledi .evet biz o mutlulukla döndük ve bebeğimizle.ve geldik doktoruma randevu aldım ve gittik vajinal ultrason baktı kese 5mm ulaşmıştı ama hoca daha küçük 1 hafta sonra gel dedi tabi bu arada jel devam ediyorum.bu pazartesi günü kadar herşey çok iyiydi ama nedense kahvrengi tortu şekilde o akıntım devam edince korkup doktoruma gittim tekrar kese baktı ve 5mmydi hoca eğer haftaya da devam ederse sağlıksız embriyo olucagı nı olumsuz sonuçlanabilecegini söledi .tabi ben gene düşünmedim ama bugün sabah tan ufak ufak o tortular geldi ve uzayan alıntılar devam etti artık eminindim ağlamaktan başka bişey yapmadım eşim yanımdaydı .her zamanki gibi her lavabaya gittikçe kahverengi akıntı geliyor du ama akşama doğru adet kanaması gibi kırmızılaşmaya başladı. 1 sat önce yücel hocayla konuştuk sonlanmış gebelik dedi kürtaj olmamızı istedi diğer doktorum dan da haber bekliyorum şuan boğazım düğüm düğüm oldu. Bu kadar zorluklara rağmen yılmadı bana tutundu ama olmadı kızlar galiba olmadı
Teşekkür ederim arkadaşım inşllh bu süreçleri hepimiz sorunsuz sıkıntısız atlatırız bebişlerimize kavuşuruz buraya bakan arkadaşlarımıza umut oluruz senin de sonuçların inşllh çok güzel çıkar güzel dileklerin için kocaman bi aminnn diyorumMerhaba arkadaşım, umarım rahat bir transfer süreci yaşar ve mutlu haberini alırsın sonunda. Bana da naturel transfer yapılacak inşallah pgt'den güzel bir haber alabilirsem. Bana da Soner Bey tedavinin başında (pgt kararı verilmeden de önce) naturel transfer yapacağız böyle vücudun ilaçlardan arınacak, rahim daha iyi bir duruma gelecek demişti. Anladığım kadarıyla pek çok kişinin de naturel oluyor. Merak etme canım, sanırım böyle olması gerçekten de daha iyi bir çoğumuza aynı prosedür uygulanmış.
Benim döngüm 26 günde bir oluyor. İki transferimde de 16. Gün transfer oldum. Tabii değişiyor. 15-20 günler arasında oluyor geneldeKızlar dondurulmuş embriyo transferi için naturel siklus tedavisi gören var mı transfer kaçıncı günde oluyor eper aranızda olanlar barsa ya d tedavi aşamasında olan var sa bilgi verirseniz çok memnun olurum
Kişiye göre değişiyor tabii ama son dönemde genel kanı bekleyip dondurulmuş embriyo transferinin daha başarılı olduğu yönünde. Merak etme onlar en mantıklısını düşünüyor bizim için. Güzel hayırlı haberaler alırsın inşallahMerhaba canım verdiğin bilgilerle çok yardımcı oldun gerçekten teşekkür ederim. Bana gelince geçen ay tedavim oldu yumurtalar toplandı embriyolarımız oluştu ancak taze transfer yapılmadı 2.adetimi bekliyorum muayene için rahim kalınlığına falan bakılıckmış gerekli görülürse testler durum uygun ise 10gün kadar ilaç kullacağım kendiler çağırıyomuş açıkcası bizim taze embriyo transferi neden yapılmadı tam bi bilgim yok doktorum umut beydi sordum vucüdun almış olduğu ilaçlardan dolayı dinlenmesi daha iyiymiş falan dedi bu benim tedavime özgü bişey mi dedim evet dedi olumsuz bişey mi diye sordum aksine böyle daha iyi sonuçlar alıyoruz dedi neyse uzun oldu biraz sıkmadım inşllh . Allahın izniyle inşllh burda bebek için çabalayan bütün kardeşlerime nasip olur inşllh . Canım özel değilse bi de sizin skntı ne idi . Bizim sperm değerlerimiz düşük malesef normalden 2yıldır denyz boş
canımm ne olur üzülme... vardır bir hayır.. seni çok iyi anlıyorum. İlk düşüğümde kahverengi lekeler gelince sabaha kadar Allahım bebeğimi alma benden diye dua etmiştim. Ama ne çare.. Geçiyor geçecek merak etme.. geçiyor ama delip geçiyorKızlar iyi akşamlar buraya gelmek için çok bekledim .o kadar şey yaşadım ki şu saate kadar kafam beynim vucudum artık neye tepki verecek ne yapıcagımı bilmiyorum. Öncelikle beni merak eden arkadaşlar için çok teşekkür ederim @aminebusra @özlemyigit giremedim . Ama şimdi şu durumda ne yapıcagımı bilmiyorum sadece ağlıyorum . Evet en son girdiğim güne dönersek beta hcg 32 ile başlamştım 38 olmuştu evet yücel hoca kimyadan şüphelenmişti ilaçları bırakmamı jeli bırakmamı söledi .bayram olduğu için olumsuz bekliyordum aileye mutlu görünme çabası herşey yolundaymış gibi akrabalara falan derken bayram bitti olumsuz sonuç alıcam diye beklerken 191 ulaşmıştı kan sonucum ve biz şok yücel hoca hemen yanına çagrdı ve bizde İstanbula gittik vajinal muayne bakmadan önce olumsuz konuşunca bitti sanarken ve yine yeniden bebişimiz kesesini gördük .ve kan değerim 698 ulaşmış ve artık kadın doğuma devam edicepimi söledi .evet biz o mutlulukla döndük ve bebeğimizle.ve geldik doktoruma randevu aldım ve gittik vajinal ultrason baktı kese 5mm ulaşmıştı ama hoca daha küçük 1 hafta sonra gel dedi tabi bu arada jel devam ediyorum.bu pazartesi günü kadar herşey çok iyiydi ama nedense kahvrengi tortu şekilde o akıntım devam edince korkup doktoruma gittim tekrar kese baktı ve 5mmydi hoca eğer haftaya da devam ederse sağlıksız embriyo olucagı nı olumsuz sonuçlanabilecegini söledi .tabi ben gene düşünmedim ama bugün sabah tan ufak ufak o tortular geldi ve uzayan alıntılar devam etti artık eminindim ağlamaktan başka bişey yapmadım eşim yanımdaydı .her zamanki gibi her lavabaya gittikçe kahverengi akıntı geliyor du ama akşama doğru adet kanaması gibi kırmızılaşmaya başladı. 1 sat önce yücel hocayla konuştuk sonlanmış gebelik dedi kürtaj olmamızı istedi diğer doktorum dan da haber bekliyorum şuan boğazım düğüm düğüm oldu. Bu kadar zorluklara rağmen yılmadı bana tutundu ama olmadı kızlar galiba olmadı
İnşallah canım sağlıklı bir sürü embriyon olur birbirlerine kardeş olurlarKızlar saat 9 da opu oldu 21 tane yumurta toplandı inşallah birçoğu döllenir ve 5.güne gelir
Canım 6 haftalıkken duymuş olduk sen daha gitmedin dimiCanım maşAllah gözün aydın. Allah devamını getirsin inşallah sağlıkla. İstirahat et, yorulmamaya çalış. Kaçıncı günde almış oldun kalp atışını?
Maşallah inşallah 5. Güne gider çoğuKızlar saat 9 da opu oldu 21 tane yumurta toplandı inşallah birçoğu döllenir ve 5.güne gelir
Canım bi çoğumuzun dondurulmuş embriyo ile naturel transfer oldu benimde aynı, reglin ikinci gün nü ilk muayenen yapılıyo, yumurta gelişimini takip ediyo doktorun ama ilaç kullanmıyosun doğal olarak büyüo yeterli olgunluğa erince çatlatma iğnesi yapıyosun doktorun gününü belirliyor zaten, iğneden 5,6gün sonra transfer yapılıyor, hakkında hayırlısı olsun inşallah ama benim ilk defa naturel transfer oldu ve gerçekten çok rahat geçiriyorsun süreci :)Kızlar dondurulmuş embriyo transferi için naturel siklus tedavisi gören var mı transfer kaçıncı günde oluyor eper aranızda olanlar barsa ya d tedavi aşamasında olan var sa bilgi verirseniz çok memnun olurum
İnşallah canım:)Maşallah inşallah 5. Güne gider çoğu
Sağol canım ya inşallah :)İnşallah canım sağlıklı bir sürü embriyon olur birbirlerine kardeş olurlar
Öncelikle cevap yazdığın için teşekkür ederim canım bizde de aynı sorun vardı 2016 yılında mart ayında tedavi gördüm soermleri büyüterek seçtiler ımsı tekniği diye hatırlıyorum bir tane 5. gün emriyosu 5aa kalite hamile kaldım çok şükür 2016 aralık ayında doğum yaptım oğlum şimdi iki yaşına gircek bizim üç tane dondurulmuş embriyomuz var onun için tedavi ye başlayacağım ilaçlı rahim filmi çekineceğim için tedavinin ekim ayında başlaması lazım mış yarın sabah dokuzda randevum var ilaçlı rahim filmi çektircem sonra sonuçları hastaneye göndercem tedaviye başlayacağız nasipse bir aksilik çıkmazsa inşallah memorial çok iyi bir hastane ben bulunduğum şehirde iki defa yaptırdım hiç memnun kalmadım memorial öok memnun kaldım ilk denemede oldu inşallah şimdi nasipse güzel sonuç alırım transferimi yücel bey yapmıştıMerhaba canım verdiğin bilgilerle çok yardımcı oldun gerçekten teşekkür ederim. Bana gelince geçen ay tedavim oldu yumurtalar toplandı embriyolarımız oluştu ancak taze transfer yapılmadı 2.adetimi bekliyorum muayene için rahim kalınlığına falan bakılıckmış gerekli görülürse testler durum uygun ise 10gün kadar ilaç kullacağım kendiler çağırıyomuş açıkcası bizim taze embriyo transferi neden yapılmadı tam bi bilgim yok doktorum umut beydi sordum vucüdun almış olduğu ilaçlardan dolayı dinlenmesi daha iyiymiş falan dedi bu benim tedavime özgü bişey mi dedim evet dedi olumsuz bişey mi diye sordum aksine böyle daha iyi sonuçlar alıyoruz dedi neyse uzun oldu biraz sıkmadım inşllh . Allahın izniyle inşllh burda bebek için çabalayan bütün kardeşlerime nasip olur inşllh . Canım özel değilse bi de sizin skntı ne idi . Bizim sperm değerlerimiz düşük malesef normalden 2yıldır denyz boş
Canım ben normalde geçen cuma kese için gittim yarın kalp atışı için gideceğim ama ayrıca dün ilaç ve tahlil yazdırmaya gittim ben duyamadım devlette malum paldır küldür baktıkları için ama doktor var dedi. Bakalım yarın net göreceğiz inşallah. Zaten günde 2-3 kez çıkarıyorum o yüzden var gibi kalp atışı inşallah. Allah buradaki herkese nasip etsin tez zamanda inşallah pıt pıtları duymayıCanım 6 haftalıkken duymuş olduk sen daha gitmedin dimi
Evet dediğin gibi iyi bakmamıslardır bana bakan doktorda baya bişiler yaptı yani öle cok kısa sürmedi ama sora gelmeye başladı inşallah duyacaksın yarınCanım ben normalde geçen cuma kese için gittim yarın kalp atışı için gideceğim ama ayrıca dün ilaç ve tahlil yazdırmaya gittim ben duyamadım devlette malum paldır küldür baktıkları için ama doktor var dedi. Bakalım yarın net göreceğiz inşallah. Zaten günde 2-3 kez çıkarıyorum o yüzden var gibi kalp atışı inşallah. Allah buradaki herkese nasip etsin tez zamanda inşallah pıt pıtları duymayı
Maşallah canım. İnşallah güzel sağlıklı embriyo ların olsun inşallahKızlar saat 9 da opu oldu 21 tane yumurta toplandı inşallah birçoğu döllenir ve 5.güne gelir
Amin canım benim inşallah:)Maşallah canım. İnşallah güzel sağlıklı embriyo ların olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?