- 29 Haziran 2017
- 260
- 247
- 103
Ayyy ne güzel maşallah oğluşuna inşllh bu tedavin de sana bebiş olarak döner canım ben de çok heycanlıyım inşllh güzel sonuç alırım bu defa biz de geçen yıl bulunduğumuz şehirde yani konyada denemiştik malesef olmadı dondurulmuşumuz bile kalmamıştı çok üzülmüştüm ama nasip işte inşllh bu defa güzel olurÖncelikle cevap yazdığın için teşekkür ederim canım bizde de aynı sorun vardı 2016 yılında mart ayında tedavi gördüm soermleri büyüterek seçtiler ımsı tekniği diye hatırlıyorum bir tane 5. gün emriyosu 5aa kalite hamile kaldım çok şükür 2016 aralık ayında doğum yaptım oğlum şimdi iki yaşına gircek bizim üç tane dondurulmuş embriyomuz var onun için tedavi ye başlayacağım ilaçlı rahim filmi çekineceğim için tedavinin ekim ayında başlaması lazım mış yarın sabah dokuzda randevum var ilaçlı rahim filmi çektircem sonra sonuçları hastaneye göndercem tedaviye başlayacağız nasipse bir aksilik çıkmazsa inşallah memorial çok iyi bir hastane ben bulunduğum şehirde iki defa yaptırdım hiç memnun kalmadım memorial öok memnun kaldım ilk denemede oldu inşallah şimdi nasipse güzel sonuç alırım transferimi yücel bey yapmıştı
Amin canım benim inşallah:)
Ahh keşke elimden bişey gelseydi herşey umutla beklerken elimden kayıp gitmeseydi şuan ne desem o kadar boş ki çok acı zaten Allahım şimdi bununla sınıyor bizleri ne yapalım herşey Allahtan ...Bu gelgitleri o kadar iyi biliyorum ki ilk hamileliğimde bir muayenede sevinip diğerinde üzülüyorduk Öyle öyle 9 hafta geçti ve sonunda her şeyin bittiğini öğrenmiştik . Şu an yaşadıkların çok zor,, toparlanmak uzun da sürebilir ama geçecektir, azalacaktır acısı mutlaka. Ye heyecanların yeni transfer bekleyişlerin olacak, hiç umudunu kaybetme.sakın.
Bende çok üzgünüm canım ne yapalım takdiri ilahii .biliyorum sizlerin benimkisinden daha çok acısı var yaşadıkları var şükür diyorum bugünlere .Allah hepimize sabırlar versin ne diyeyim .Canım ya çok üzüldüm benimde bir kimyasal vede bir düşügüm var seni çok iyi anlıyorum bu duydukların senin acını hafifletmiycek biliyorum ama allah büyüktür canım ne denir ki şimdi bilmiyorum
İnşallah canım rabbim isteyen herkese nasip etsin memorial gerçekten çok memnun kaldım benim memleketimde transfer zamanı idrara çok sıkışık olacaksın diye patlayana kadar su içmiştim transfer zamanı çok zorlanmıştım ama memorial de yransfer odasında beklerken hemşireler çok ilgililer ultrason da bakıyorlar ona göre su içiyorsun transferim çok rahat geçmişti ilgisi ve alakasından çok memnun kaldım inşallah bütün arkadaşlar pozitif sonuç alırlar seninde inşallah pozitif olur canımAyyy ne güzel maşallah oğluşuna inşllh bu tedavin de sana bebiş olarak döner canım ben de çok heycanlıyım inşllh güzel sonuç alırım bu defa biz de geçen yıl bulunduğumuz şehirde yani konyada denemiştik malesef olmadı dondurulmuşumuz bile kalmamıştı çok üzülmüştüm ama nasip işte inşllh bu defa güzel olur
Cnm çok çok geçmiş olsun öncelikle.buarada seni ii anlayacak o kadar çok kişi var ki ne yazıkki,ben de onlardan biriyim.memorialdaki ilk Denemede toplamdaki 3. Denemede 5. Günü idrar testi yapmıştım çift çizgi çıkmıştı sevindik ve test gününü bekledik.test günü memorialın otoparkına geldiğimizde kanama başladı ağlaya ağlaya çıktık yukarı.yalvarıyorum böle hemşirelere doktorlara iğne vurun idrar testinde çıktı diye kan testini bekliycez dediler.kan testi yaptırdık 129 küsür çıktı sevindik ama kanama devam ediyo. iki gün sonra yine test iki katı artmış ama kanama devam ediyoo.yine test istediler bu sefer artma var ama tam iki katı değil.üzüldük,yine test istediler kanama devam ediyoo diye.iki günde bir hastaneye gidiyoruZ.değer bini geçince kese baktı gönül hoca; kese var içinde yolk sac varmı diye bekliycez test yinelencek dendi.iki gün sonraki değer yine iki katı diil.ultrasonda bakıldı yolk sac var.seviniyoruz yine.ama test isteniyo.kaç kere kan verdim kaç kere ultrasona girdim hatırlamıyorum bile.bu süreç böle böle 8. ve 9. Haftaya kadar sürdü.bitti sonra...nasibi yokmuş dedik,ağladık üzüldük ama sarıp sarmaladık yaralarımızı mecburen ve yola dewam etmeye çalıştık cnm.çok şükür bin şükür Rabbime bugünümüze.Rabbim beterinden korusun ve bir daha yaşatmasın inşallah ne bana nede hiçbirimize.sende düştüğün yerden kalkacaksın.yine başlayacaksın umutla.Dualarım hepimiz için cnm.Rabbim hepimizi selamete çıkarsın ve herbirimize kucağımızda seveceğimiz sağlıklı sıhatli hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.
Şimdi acını yaşa arkadaşım, bırak içindeki acı gözlerinden aksın gitsin. Sonrasında yine aynı umutla aynı kararlılıkla yoluna devam et. Şimdi ne söylesek boş gelecektir biliyorum. Sabretmekten başka yapacak bir şey yok.
Elimdedeğil canım elimde değil evet deldi de geçti geçiyor hatta şuan .. nereler yaşadım gençkkende nelerle mucadele ettim ama şuan hiçbişey bu an kadar acı kadar geçmedi .hiçbişey beni bu kaadr güçsüz bırakmadı . bende o kahvrengi lekler gördükçe bebeğim sandım hep ama bugün sabah kırmızıya dönünce o net anladım onun sadce jel den olduğunu ama şuan her an kötüüücanımm ne olur üzülme... vardır bir hayır.. seni çok iyi anlıyorum. İlk düşüğümde kahverengi lekeler gelince sabaha kadar Allahım bebeğimi alma benden diye dua etmiştim. Ama ne çare.. Geçiyor geçecek merak etme.. geçiyor ama delip geçiyor
Amin canım biz de zaten pozitifleri gördükçe umut doluyoruz Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasınİnşallah canım rabbim isteyen herkese nasip etsin memorial gerçekten çok memnun kaldım benim memleketimde transfer zamanı idrara çok sıkışık olacaksın diye patlayana kadar su içmiştim transfer zamanı çok zorlanmıştım ama memorial de yransfer odasında beklerken hemşireler çok ilgililer ultrason da bakıyorlar ona göre su içiyorsun transferim çok rahat geçmişti ilgisi ve alakasından çok memnun kaldım inşallah bütün arkadaşlar pozitif sonuç alırlar seninde inşallah pozitif olur canım
senin adın çok üzüldüm allah tez zamanda saplıklı hayırlısunı nasip etsinKızlar yazdığım gibi bugün sabah uyanır uyanmaz bir agrı oldu anladım ters giden bişeler olduğunu ve idrar ile kırmızı kan gelmeye bşladı hemen apar topar gittik hastaneye hocam hemen aldı vajinal ultrasyonla baktığında kese hayla 5 mm büyüme yoktu sağlıksız bir gebelik olduğunu söoledi hocam ....tabi ben ağlayordum elimizden bişey gelmeyecegini söledi hoca şuan beni kanamam adet gibi olduğu için vucudumun kendisinin bunu atabileceğini söledi o yüzden muadele yapmadı . ama pazrtesi günü gidip tekrar kesenin orda olup olmadığını bakmak istedi yksa mudele etmek istedi daha küçük olduğu için dedi böle olan doğru bişey dedi bilmiyorum ama hocamızda bizim kadar üzüldü bu durumu yaşayan var mı sizlerde öle attınız mı ??????????.. ve kızlar hocamızlada konuşcagız da kan pıhlaşması olma olasığı olabilir diyede şüpheendik şimdi yapılması gerekli testler varmış sanırım biz başak hemşireyle konuştuk yarın sabah testleri atıcak ona göre burda araştırma yapalım diye sizce bu konu hakkında da ne yapamk gerek bilmiyorum ama şaun hemen tekrar transfer yapılmasını istemiyorum vucudum ve pskilojim buna hazır değil çünkü eğer bua cıyla yaparsam o anları asla iyi olarak anlamıycam . tabi şuan bunlar çok yen,i konuşmak için ama . böle düşündük eşimle de
Gözün aydın cnm Allah analı babalı büyütsün inşallah Rabbim bizlere de göstersin inşallah o mutlu günleri hayırlısıyla sağlıkla hayırla uzun ömürle inşallah cnm.Merhaba bugün buraya mutluluğumu paylaşmaya geldim. Öncelikle rabbim sıkıntılayı paylaştığımız gibi mutluluklarıda paylaşmayı nasip etsin hepimize. 08.09.2018 saat 17:22 benim hayatımın yeni başlangıç noktası oldu kızımı kucağıma aldım. İki günlük suni sancı mecburi sezeryana geçildi. Ven ben şişli memorialde mutlu sonla ayrılanlardanım inşallah tüm kalbimle herkesin benim gibi evladıyla o kapıdan ayrılmayı yaşasın diye dua ediyorum.
Sağol canım inşallahMaşallah canım hepsi kaliteli olsun sana evlat olarak geri dönsünler inşallah canım .
Amin inşallah canım rabbim eksikliğini vermesin herkese tattırsınGözün aydın cnm Allah analı babalı büyütsün inşallah Rabbim bizlere de göstersin inşallah o mutlu günleri hayırlısıyla sağlıkla hayırla uzun ömürle inşallah cnm.
Amin inşallah cnm aminnnAmin inşallah canım rabbim eksikliğini vermesin herkese tattırsın
Canım şuan o kadar özetledikki bizi her an her saniye her gün bir umutla ilerledik hep inandım ama içim de hep bir yerde o korkum hiç geçmedi bir yanım hep buruktu çünkü başından beri sevinemedim . korktuğumdan falan değil kaybetmekten o kadar şey yaşadıktan sonra ona sahip olucagını düşünmekten .o kadar cahilsin ki o kadar tecrübesiz sizler varsınız biliyorum ama burdan bile uzak kaldım kendimi düşünmeyeyim diye . ama günler geçtikçe o keseyi ilk defa o ekranda gördüğümde Allahta biliyor ya içim içime sığmadı . şuana kadar 7 haftaya geldim ama nasip olmadı bugün sabah kanamam başladı ve hastaneye gittim hocamız bunu kendiliğimden atacagımı kürtaja şuan gerek görmediğini söylediğinde üztüğüm sadece acıya acı kadere döndü . hepimzi burda birimizin yanında oldukça sizler sayesinde inşallah atlattırım. inşallah yaşatmasın inşallah Allah razı olsun canım aminnnnnn
Kuzum nolur yıpratma kendini ah biz kadınlar hep güçlü olma derdindeyiz bizi kimse anlamıyor maalesef içimizdeki sancıyı acıyı herşey güzel olacak inşâAllahKızlar yazdığım gibi bugün sabah uyanır uyanmaz bir agrı oldu anladım ters giden bişeler olduğunu ve idrar ile kırmızı kan gelmeye bşladı hemen apar topar gittik hastaneye hocam hemen aldı vajinal ultrasyonla baktığında kese hayla 5 mm büyüme yoktu sağlıksız bir gebelik olduğunu söoledi hocam ....tabi ben ağlayordum elimizden bişey gelmeyecegini söledi hoca şuan beni kanamam adet gibi olduğu için vucudumun kendisinin bunu atabileceğini söledi o yüzden muadele yapmadı . ama pazrtesi günü gidip tekrar kesenin orda olup olmadığını bakmak istedi yksa mudele etmek istedi daha küçük olduğu için dedi böle olan doğru bişey dedi bilmiyorum ama hocamızda bizim kadar üzüldü bu durumu yaşayan var mı sizlerde öle attınız mı ??????????.. ve kızlar hocamızlada konuşcagız da kan pıhlaşması olma olasığı olabilir diyede şüpheendik şimdi yapılması gerekli testler varmış sanırım biz başak hemşireyle konuştuk yarın sabah testleri atıcak ona göre burda araştırma yapalım diye sizce bu konu hakkında da ne yapamk gerek bilmiyorum ama şaun hemen tekrar transfer yapılmasını istemiyorum vucudum ve pskilojim buna hazır değil çünkü eğer bua cıyla yaparsam o anları asla iyi olarak anlamıycam . tabi şuan bunlar çok yen,i konuşmak için ama . böle düşündük eşimle de
İnşallah canım inşallah senin allah analı babalı büyütsün inşallah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallahsenin adın çok üzüldüm allah tez zamanda saplıklı hayırlısunı nasip etsin
Canım benim MâşâAllah seninde az kalmış Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Doğumda özel dua bekliyorum aklına gelirsem tabi hepimize bol dua et darısı başımıza sağlıkla uzun ömürle hayırlısıylaidigna35 hayırlı olsun gözümüz aydıınn nasıl sevindim mutlu oldum sağlıkla büyüt canım çok şükür kucağına aldın darısı başımıza inşallah ay çok duygulandım ya zaman ne çabuk geçti Rabbim isteyen herkese nasip etsin içinde de bize inşallah
Kuzum nolur yıpratma kendini ah biz kadınlar hep güçlü olma derdindeyiz bizi kimse anlamıyor maalesef içimizdeki sancıyı acıyı herşey güzel olacak inşâAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?