Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Ayyy ne güzel maşallah oğluşuna inşllh bu tedavin de sana bebiş olarak döner canım ben de çok heycanlıyım inşllh güzel sonuç alırım bu defa biz de geçen yıl bulunduğumuz şehirde yani konyada denemiştik malesef olmadı dondurulmuşumuz bile kalmamıştı çok üzülmüştüm ama nasip işte inşllh bu defa güzel olur

Ahh keşke elimden bişey gelseydi herşey umutla beklerken elimden kayıp gitmeseydi şuan ne desem o kadar boş ki çok acı zaten Allahım şimdi bununla sınıyor bizleri ne yapalım herşey Allahtan ...
Canım ya çok üzüldüm benimde bir kimyasal vede bir düşügüm var seni çok iyi anlıyorum bu duydukların senin acını hafifletmiycek biliyorum ama allah büyüktür canım ne denir ki şimdi bilmiyorum
Bende çok üzgünüm canım ne yapalım takdiri ilahii .biliyorum sizlerin benimkisinden daha çok acısı var yaşadıkları var şükür diyorum bugünlere .Allah hepimize sabırlar versin ne diyeyim .

İnşallah canım rabbim isteyen herkese nasip etsin memorial gerçekten çok memnun kaldım benim memleketimde transfer zamanı idrara çok sıkışık olacaksın diye patlayana kadar su içmiştim transfer zamanı çok zorlanmıştım ama memorial de yransfer odasında beklerken hemşireler çok ilgililer ultrason da bakıyorlar ona göre su içiyorsun transferim çok rahat geçmişti ilgisi ve alakasından çok memnun kaldım inşallah bütün arkadaşlar pozitif sonuç alırlar seninde inşallah pozitif olur canım

Canım şuan o kadar özetledikki bizi her an her saniye her gün bir umutla ilerledik hep inandım ama içim de hep bir yerde o korkum hiç geçmedi bir yanım hep buruktu çünkü başından beri sevinemedim . korktuğumdan falan değil kaybetmekten o kadar şey yaşadıktan sonra ona sahip olucagını düşünmekten .o kadar cahilsin ki o kadar tecrübesiz sizler varsınız biliyorum ama burdan bile uzak kaldım kendimi düşünmeyeyim diye . ama günler geçtikçe o keseyi ilk defa o ekranda gördüğümde Allahta biliyor ya içim içime sığmadı . şuana kadar 7 haftaya geldim ama nasip olmadı bugün sabah kanamam başladı ve hastaneye gittim hocamız bunu kendiliğimden atacagımı kürtaja şuan gerek görmediğini söylediğinde üztüğüm sadece acıya acı kadere döndü . hepimzi burda birimizin yanında oldukça sizler sayesinde inşallah atlattırım. inşallah yaşatmasın inşallah Allah razı olsun canım aminnnnnn

ZAten şuan ağlamaktan başka bişey yapamoıyorum belki acizlik belki isyan gibi ama içim o kadar oldu ki o kadar güçsüz hissediyorum ki şuan belki aileme eşime bşile iyi gibiymişim gibi davranıyorum ama canımın acısından daha çok acıtıyor .

Elimdedeğil canım elimde değil evet deldi de geçti geçiyor hatta şuan .. nereler yaşadım gençkkende nelerle mucadele ettim ama şuan hiçbişey bu an kadar acı kadar geçmedi .hiçbişey beni bu kaadr güçsüz bırakmadı . bende o kahvrengi lekler gördükçe bebeğim sandım hep ama bugün sabah kırmızıya dönünce o net anladım onun sadce jel den olduğunu ama şuan her an kötüüü

Amin canım biz de zaten pozitifleri gördükçe umut doluyoruz Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın

Kızlar yazdığım gibi bugün sabah uyanır uyanmaz bir agrı oldu anladım ters giden bişeler olduğunu ve idrar ile kırmızı kan gelmeye bşladı hemen apar topar gittik hastaneye hocam hemen aldı vajinal ultrasyonla baktığında kese hayla 5 mm büyüme yoktu sağlıksız bir gebelik olduğunu söoledi hocam ....tabi ben ağlayordum elimizden bişey gelmeyecegini söledi hoca şuan beni kanamam adet gibi olduğu için vucudumun kendisinin bunu atabileceğini söledi o yüzden muadele yapmadı . ama pazrtesi günü gidip tekrar kesenin orda olup olmadığını bakmak istedi yksa mudele etmek istedi daha küçük olduğu için dedi böle olan doğru bişey dedi bilmiyorum ama hocamızda bizim kadar üzüldü bu durumu yaşayan var mı sizlerde öle attınız mı ??????????.. ve kızlar hocamızlada konuşcagız da kan pıhlaşması olma olasığı olabilir diyede şüpheendik şimdi yapılması gerekli testler varmış sanırım biz başak hemşireyle konuştuk yarın sabah testleri atıcak ona göre burda araştırma yapalım diye sizce bu konu hakkında da ne yapamk gerek bilmiyorum ama şaun hemen tekrar transfer yapılmasını istemiyorum vucudum ve pskilojim buna hazır değil çünkü eğer bua cıyla yaparsam o anları asla iyi olarak anlamıycam . tabi şuan bunlar çok yen,i konuşmak için ama . böle düşündük eşimle de

senin adın çok üzüldüm allah tez zamanda saplıklı hayırlısunı nasip etsin

Merhaba bugün buraya mutluluğumu paylaşmaya geldim. Öncelikle rabbim sıkıntılayı paylaştığımız gibi mutluluklarıda paylaşmayı nasip etsin hepimize. 08.09.2018 saat 17:22 benim hayatımın yeni başlangıç noktası oldu kızımı kucağıma aldım. İki günlük suni sancı mecburi sezeryana geçildi. Ven ben şişli memorialde mutlu sonla ayrılanlardanım inşallah tüm kalbimle herkesin benim gibi evladıyla o kapıdan ayrılmayı yaşasın diye dua ediyorum.

Gözün aydın cnm Allah analı babalı büyütsün inşallah Rabbim bizlere de göstersin inşallah o mutlu günleri hayırlısıyla sağlıkla hayırla uzun ömürle inşallah cnm.

Kuzum nolur yıpratma kendini ah biz kadınlar hep güçlü olma derdindeyiz bizi kimse anlamıyor maalesef içimizdeki sancıyı acıyı herşey güzel olacak inşâAllah

Canım benim MâşâAllah seninde az kalmış Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Doğumda özel dua bekliyorum aklına gelirsem tabi hepimize bol dua et darısı başımıza sağlıkla uzun ömürle hayırlısıyla

Kuzum nolur yıpratma kendini ah biz kadınlar hep güçlü olma derdindeyiz bizi kimse anlamıyor maalesef içimizdeki sancıyı acıyı herşey güzel olacak inşâAllah

İnşallah kuzum dert ortağım benim allah sendede razı olsun evet yine akşam oldu her yer sessizleşti ama bizim acımız gecede devam ediyor inşaallah bundan sonra olur bizim için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…