Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Hayırlı olsun canım gözünüz aydın Rabbim analı babalı büyütsün inşâAllah darısı başımıza hayırlısıyla

Amin inşallah canım sağolasın .. tabiki ederim her duada sizi unutmuyorum sayfaya çok yazmasamda takip ediyorum Allah kimsenin emeğini boşa çıkarmasın hepimiz hayırla sağlıkla ana baba olalım evladımızı kucağımıza alalım inşallah

İnşallah kuzum dert ortağım benim allah sendede razı olsun evet yine akşam oldu her yer sessizleşti ama bizim acımız gecede devam ediyor inşaallah bundan sonra olur bizim için
Canımsın o acı hiç unutulmuyor yeri dolmadan da unutulacak gibi değil inşâAllah Rabbim içimize ferahlık versin yerini doldursun en kısa sürede

Amin canım Allah razı olsun

Defrent canım dualarım seninle sağlıkla ağrısız sızısız yavrunu kucağına almayı nasip etsin Rabbim

Canım benim Allah razı olsun. İnşallah sırayla hepimiz bu duyguyu yaşayalım .

Yarın tüm dualarım burdaki arkadaşlarımın Rabbim kabul etsin inşallah.

Gözünüz aydın, çok sevindim sizin adınıza. Böyle güzel haberler bize de umut oluyor. Yaşı uzun, bahtı açık olsun, güle güle büyütün evladınızı.

Kızlar biraz önce embriyolog aradı 21 yumurtadan 18 ı olgun çıkmış 9 tanesi de döllenme eğilimine girmiş geri kalan 9 tanesi de sonradan devam edebilir dedi biraz moralim bozuldu yarı yarıya düşmüş resmen.bide 1.gün döllenme eğilimine mi girdi diyorlar direk dollendi demedi çünkü

Canım geçmiş olsun çok kendini bu kadar harap etme, bence bekle. Kafandan sil bi süre doktorunla konus etraflıca nedenlerin üzerinden geçin tek tek. Ama eve gelince unutmaya çalış tatile çık dinlen yani hem ruhunu hem vücudunu besle hazırla, bu arada da bahsettiğin testleri yaptır aklında kalmasın madem . Pıhtı testleri trombofili paneli oluor. Kal sağlıcakla

Arkadaşım moralin bozulmasın maşallah ne kadar çok olmuş bence dolu tarafından bak ve mutlu ol 1 tanesi yeter sana evlat olmaya . Burda o 1 taneyi bulamayan var . Sakin ol dua et umarım hepsi 5. Güne gider inşşallah bu arada sonrada gelişenlerin bile evlat olduğunu gördük burda

Rabbim sizi hep bir kılsın tebrik ederim

İçime şu serptin valla canım çok teşekkür ederim inşallah dediğin gibi olur insan endişe ediyor elinde olmadan

Sağol ablacım sağolun kafam zaten şuan o kadar dolu ki şuan zatrn kendisini düşmesini bekliyor ve yaşıyorum .belki benimki sizlerden daha hafif bir sorun gibi gözükebilir . Ama benim canım acıyor. Zaten bugün konuşacağız inşallah yücel beyle ne olucak diye ama hemen düşünmüyorum bir kaç ay sonra diye . Yaptıracağım Uludağ Üniversitesi ni soralım diye düşünüyorum dün özelde sordum 2 tanesini yapmıyorlar 1.100 dedi diğer testler. Şuan durumunuzda olmadığı için özelde yaptıramayız .diye araştırma yada ünv yaptırabiliriz diye düşünüyoruz.

Canım hayırlı uğurlu olsun sağlıkla büyüsün inşallah kazasız belasız
Nede çabuk geçmiş zaman dün gibiydi sanki maşallah

Kızlar sabahtan beri telefonun başındayım kadının söylediği cümle beynimde dönüp duruyor döllenme eğilimine girdi ne demek dün opuydu bugün bana döllenme gerçekleşti demesi lazım değil miydi tekrar mı arasam çok modum düştü sizinle de böyle mi konuştular opudan bir gün sonra

Arayıp aslında içini rahatlatmak için sorabilirsin. Cevap vereceklerdir mutlaka... Direk laboratuvarın dahilisini ara

Senden kalan gonalf lerini almıştım. O gün geldi şimdi aklıma :) ne pozitif ne enerjik gelmiştin bana o gün. Hep gülüyordu yüzün, şimdi yavrunla daha mutlu huzurlu günleriniz olsun inşallah ... Duaların için Allah razı olsun arkadaşım .

Arayıp aslında içini rahatlatmak için sorabilirsin. Cevap vereceklerdir mutlaka... Direk laboratuvarın dahilisini ara
Okuyunca direk aradım cesaret geldi döllenme eğilimine girdi ne demek dedim döllenmiş yani dedi derin bir nefes aldım canım teşekkür ederim cevap verdiğin için

Okuyunca direk aradım cesaret geldi döllenme eğilimine girdi ne demek dedim döllenmiş yani dedi derin bir nefes aldım canım teşekkür ederim cevap verdiğin için
Ne demek canım benim. Zaten stresli zamanlar, bir de kendini böyle arada kalan konulardan dolayı sıkma. Demedin mi neden eğilimine girmiş diyorsun o zaman döllenmiş desene direk :))) inşallah 9u sona kadar gitsin, şimdi sen rahatla biraz yarın zaten aramıcaklar pazar gününü bekle sabırla. Pazara denk gelince Biraz geç arıyorlar bazen 1de falan, o da aklıma gelmişken söyliyim de ona da stres olma:)

Canım benim kendiliğinden adetle düştü çok küçüktü müdahaleye gerek duymamıştı. Ama 2. Si 9 haftalıktı onu kürtaj ile aldılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…