- 15 Eylül 2012
- 8.438
- 6.897
- 398
Hayırlı olsun canım gözünüz aydın Rabbim analı babalı büyütsün inşâAllah darısı başımıza hayırlısıylaMerhaba bugün buraya mutluluğumu paylaşmaya geldim. Öncelikle rabbim sıkıntılayı paylaştığımız gibi mutluluklarıda paylaşmayı nasip etsin hepimize. 08.09.2018 saat 17:22 benim hayatımın yeni başlangıç noktası oldu kızımı kucağıma aldım. İki günlük suni sancı mecburi sezeryana geçildi. Ven ben şişli memorialde mutlu sonla ayrılanlardanım inşallah tüm kalbimle herkesin benim gibi evladıyla o kapıdan ayrılmayı yaşasın diye dua ediyorum.
Amin inşallah canım sağolasın .. tabiki ederim her duada sizi unutmuyorum sayfaya çok yazmasamda takip ediyorum Allah kimsenin emeğini boşa çıkarmasın hepimiz hayırla sağlıkla ana baba olalım evladımızı kucağımıza alalım inşallahCanım benim MâşâAllah seninde az kalmış Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Doğumda özel dua bekliyorum aklına gelirsem tabi hepimize bol dua et darısı başımıza sağlıkla uzun ömürle hayırlısıyla
Canımsınİnşallah kuzum dert ortağım benim allah sendede razı olsunevet yine akşam oldu her yer sessizleşti ama bizim acımız gecede devam ediyor inşaallah bundan sonra olur bizim için
Amin canım Allah razı olsunAmin inşallah canım sağolasın .. tabiki ederim her duada sizi unutmuyorum sayfaya çok yazmasamda takip ediyorum Allah kimsenin emeğini boşa çıkarmasın hepimiz hayırla sağlıkla ana baba olalım evladımızı kucağımıza alalım inşallah
Gözünüz aydın, çok sevindim sizin adınıza. Böyle güzel haberler bize de umut oluyor. Yaşı uzun, bahtı açık olsun, güle güle büyütün evladınızı.Merhaba bugün buraya mutluluğumu paylaşmaya geldim. Öncelikle rabbim sıkıntılayı paylaştığımız gibi mutluluklarıda paylaşmayı nasip etsin hepimize. 08.09.2018 saat 17:22 benim hayatımın yeni başlangıç noktası oldu kızımı kucağıma aldım. İki günlük suni sancı mecburi sezeryana geçildi. Ven ben şişli memorialde mutlu sonla ayrılanlardanım inşallah tüm kalbimle herkesin benim gibi evladıyla o kapıdan ayrılmayı yaşasın diye dua ediyorum.
Canım geçmiş olsun çok kendini bu kadar harap etme, bence bekle. Kafandan sil bi süre doktorunla konus etraflıca nedenlerin üzerinden geçin tek tek. Ama eve gelince unutmaya çalış tatile çık dinlen yani hem ruhunu hem vücudunu besle hazırla, bu arada da bahsettiğin testleri yaptır aklında kalmasın madem . Pıhtı testleri trombofili paneli oluor. Kal sağlıcaklaKızlar yazdığım gibi bugün sabah uyanır uyanmaz bir agrı oldu anladım ters giden bişeler olduğunu ve idrar ile kırmızı kan gelmeye bşladı hemen apar topar gittik hastaneye hocam hemen aldı vajinal ultrasyonla baktığında kese hayla 5 mm büyüme yoktu sağlıksız bir gebelik olduğunu söoledi hocam ....tabi ben ağlayordum elimizden bişey gelmeyecegini söledi hoca şuan beni kanamam adet gibi olduğu için vucudumun kendisinin bunu atabileceğini söledi o yüzden muadele yapmadı . ama pazrtesi günü gidip tekrar kesenin orda olup olmadığını bakmak istedi yksa mudele etmek istedi daha küçük olduğu için dedi böle olan doğru bişey dedi bilmiyorum ama hocamızda bizim kadar üzüldü bu durumu yaşayan var mı sizlerde öle attınız mı ??????????.. ve kızlar hocamızlada konuşcagız da kan pıhlaşması olma olasığı olabilir diyede şüpheendik şimdi yapılması gerekli testler varmış sanırım biz başak hemşireyle konuştuk yarın sabah testleri atıcak ona göre burda araştırma yapalım diye sizce bu konu hakkında da ne yapamk gerek bilmiyorum ama şaun hemen tekrar transfer yapılmasını istemiyorum vucudum ve pskilojim buna hazır değil çünkü eğer bua cıyla yaparsam o anları asla iyi olarak anlamıycam . tabi şuan bunlar çok yen,i konuşmak için ama . böle düşündük eşimle de
Arkadaşım moralin bozulmasın maşallah ne kadar çok olmuş bence dolu tarafından bak ve mutlu ol 1 tanesi yeter sana evlat olmaya . Burda o 1 taneyi bulamayan var . Sakin ol dua et umarım hepsi 5. Güne gider inşşallah bu arada sonrada gelişenlerin bile evlat olduğunu gördük burdaKızlar biraz önce embriyolog aradı 21 yumurtadan 18 ı olgun çıkmış 9 tanesi de döllenme eğilimine girmiş geri kalan 9 tanesi de sonradan devam edebilir dedi biraz moralim bozuldu yarı yarıya düşmüş resmen.bide 1.gün döllenme eğilimine mi girdi diyorlar direk dollendi demedi çünkü
Rabbim sizi hep bir kılsın tebrik ederimMerhaba bugün buraya mutluluğumu paylaşmaya geldim. Öncelikle rabbim sıkıntılayı paylaştığımız gibi mutluluklarıda paylaşmayı nasip etsin hepimize. 08.09.2018 saat 17:22 benim hayatımın yeni başlangıç noktası oldu kızımı kucağıma aldım. İki günlük suni sancı mecburi sezeryana geçildi. Ven ben şişli memorialde mutlu sonla ayrılanlardanım inşallah tüm kalbimle herkesin benim gibi evladıyla o kapıdan ayrılmayı yaşasın diye dua ediyorum.
İçime şu serptin valla canım çok teşekkür ederim inşallah dediğin gibi olur insan endişe ediyor elinde olmadanArkadaşım moralin bozulmasın maşallah ne kadar çok olmuş bence dolu tarafından bak ve mutlu ol 1 tanesi yeter sana evlat olmaya . Burda o 1 taneyi bulamayan var . Sakin ol dua et umarım hepsi 5. Güne gider inşşallah bu arada sonrada gelişenlerin bile evlat olduğunu gördük burda
Canım geçmiş olsun çok kendini bu kadar harap etme, bence bekle. Kafandan sil bi süre doktorunla konus etraflıca nedenlerin üzerinden geçin tek tek. Ama eve gelince unutmaya çalış tatile çık dinlen yani hem ruhunu hem vücudunu besle hazırla, bu arada da bahsettiğin testleri yaptır aklında kalmasın madem . Pıhtı testleri trombofili paneli oluor. Kal sağlıcakla
Canım hayırlı uğurlu olsun sağlıkla büyüsün inşallah kazasız belasızMerhaba bugün buraya mutluluğumu paylaşmaya geldim. Öncelikle rabbim sıkıntılayı paylaştığımız gibi mutluluklarıda paylaşmayı nasip etsin hepimize. 08.09.2018 saat 17:22 benim hayatımın yeni başlangıç noktası oldu kızımı kucağıma aldım. İki günlük suni sancı mecburi sezeryana geçildi. Ven ben şişli memorialde mutlu sonla ayrılanlardanım inşallah tüm kalbimle herkesin benim gibi evladıyla o kapıdan ayrılmayı yaşasın diye dua ediyorum.
Canım naptın Doğum gerçekleşti mi Rabbim yardımcın olsunCanım benim Allah razı olsun. İnşallah sırayla hepimiz bu duyguyu yaşayalım .
Yarın tüm dualarım burdaki arkadaşlarımın Rabbim kabul etsin inşallah.
Arayıp aslında içini rahatlatmak için sorabilirsin. Cevap vereceklerdir mutlaka... Direk laboratuvarın dahilisini araKızlar sabahtan beri telefonun başındayım kadının söylediği cümle beynimde dönüp duruyor döllenme eğilimine girdi ne demek dün opuydu bugün bana döllenme gerçekleşti demesi lazım değil miydi tekrar mı arasam çok modum düştü sizinle de böyle mi konuştular opudan bir gün sonra
Senden kalan gonalf lerini almıştım. O gün geldi şimdi aklıma :) ne pozitif ne enerjik gelmiştin bana o gün. Hep gülüyordu yüzün, şimdi yavrunla daha mutlu huzurlu günleriniz olsun inşallah ... Duaların için Allah razı olsun arkadaşım .Merhaba bugün buraya mutluluğumu paylaşmaya geldim. Öncelikle rabbim sıkıntılayı paylaştığımız gibi mutluluklarıda paylaşmayı nasip etsin hepimize. 08.09.2018 saat 17:22 benim hayatımın yeni başlangıç noktası oldu kızımı kucağıma aldım. İki günlük suni sancı mecburi sezeryana geçildi. Ven ben şişli memorialde mutlu sonla ayrılanlardanım inşallah tüm kalbimle herkesin benim gibi evladıyla o kapıdan ayrılmayı yaşasın diye dua ediyorum.
Okuyunca direk aradım cesaret geldi döllenme eğilimine girdi ne demek dedim döllenmiş yani dedi derin bir nefes aldım canım teşekkür ederim cevap verdiğin içinArayıp aslında içini rahatlatmak için sorabilirsin. Cevap vereceklerdir mutlaka... Direk laboratuvarın dahilisini ara
Ne demek canım benim. Zaten stresli zamanlar, bir de kendini böyle arada kalan konulardan dolayı sıkma. Demedin mi neden eğilimine girmiş diyorsun o zaman döllenmiş desene direk :))) inşallah 9u sona kadar gitsin, şimdi sen rahatla biraz yarın zaten aramıcaklar pazar gününü bekle sabırla. Pazara denk gelince Biraz geç arıyorlar bazen 1de falan, o da aklıma gelmişken söyliyim de ona da stres olma:)Okuyunca direk aradım cesaret geldi döllenme eğilimine girdi ne demek dedim döllenmiş yani dedi derin bir nefes aldım canım teşekkür ederim cevap verdiğin için
Canım benim kendiliğinden adetle düştü çok küçüktü müdahaleye gerek duymamıştı. Ama 2. Si 9 haftalıktı onu kürtaj ile aldılarKızlar yazdığım gibi bugün sabah uyanır uyanmaz bir agrı oldu anladım ters giden bişeler olduğunu ve idrar ile kırmızı kan gelmeye bşladı hemen apar topar gittik hastaneye hocam hemen aldı vajinal ultrasyonla baktığında kese hayla 5 mm büyüme yoktu sağlıksız bir gebelik olduğunu söoledi hocam ....tabi ben ağlayordum elimizden bişey gelmeyecegini söledi hoca şuan beni kanamam adet gibi olduğu için vucudumun kendisinin bunu atabileceğini söledi o yüzden muadele yapmadı . ama pazrtesi günü gidip tekrar kesenin orda olup olmadığını bakmak istedi yksa mudele etmek istedi daha küçük olduğu için dedi böle olan doğru bişey dedi bilmiyorum ama hocamızda bizim kadar üzüldü bu durumu yaşayan var mı sizlerde öle attınız mı ??????????.. ve kızlar hocamızlada konuşcagız da kan pıhlaşması olma olasığı olabilir diyede şüpheendik şimdi yapılması gerekli testler varmış sanırım biz başak hemşireyle konuştuk yarın sabah testleri atıcak ona göre burda araştırma yapalım diye sizce bu konu hakkında da ne yapamk gerek bilmiyorum ama şaun hemen tekrar transfer yapılmasını istemiyorum vucudum ve pskilojim buna hazır değil çünkü eğer bua cıyla yaparsam o anları asla iyi olarak anlamıycam . tabi şuan bunlar çok yen,i konuşmak için ama . böle düşündük eşimle de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?