Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Okuyunca direk aradım cesaret geldi döllenme eğilimine girdi ne demek dedim döllenmiş yani dedi derin bir nefes aldım canım teşekkür ederim cevap verdiğin için
Canım maşallah iyi yumurta toplamışlar.. sizi tüp bebeğe sevk eden sebep neydi? Ayrıca sıkıntı yapma 1 tanesi bu iş için yeterli:) yeter ki sağlıkla hayırla gelsin:)

Canım maşallah iyi yumurta toplamışlar.. sizi tüp bebeğe sevk eden sebep neydi? Ayrıca sıkıntı yapma 1 tanesi bu iş için yeterli:) yeter ki sağlıkla hayırla gelsin:)
Sağol canım bizi tüp bebeğe iten sebep 2 yıl pkos yüzünden çocuğumun olmaması bir kere kimyasal gebelik geçirdim tedavi olurken başka da olmadi maalesef inşallah şimdi olur :) değil mi ya 1 tane yeter ama ben çok telaş yapıyorum gerçekten

allah razı olsun senin bellimi doğum durumun normsl sezeryan gün verildimi
Hayırlı olsun canım gözünüz aydın Rabbim analı babalı büyütsün inşâAllah darısı başımıza hayırlısıyla
inşallah canım umarım bu sefer sende vuslata erersin
Canım hayırlı uğurlu olsun sağlıkla büyüsün inşallah kazasız belasız
Nede çabuk geçmiş zaman dün gibiydi sanki maşallah
aynen dün gibi bir ara hiç doğuramayacsğım demeye başlamıştım şimdi bir hafta olacak yarın allahın izniyle darısı başına

Evet ilk aşamalar gergin geçmişti o gün artık bir aşama bitmişti inan tüm hamileliğim öyle pozitif gecti doktorum ebem hepsi gürdüğümüz en pozitif hamilesin diyorlardı. Doğuma giderken sezeryana hazırlık yapılırken gene benim ağzım kulaklarda Şimdide çok şükür inşallah bu lohusa süt gögüs yarası sezeryan sancısı geçince herşey daha güzel olacak. Meleğim kollarımda ben daha güçlü ve mutluyum.
Sende çok şükür hamilesin ve baya ilerledin cinsiyetini öğrenmişsindir. Rabbim kucağına alacağın güne mutlu huzurlu sağlıkla götürsün inşallah.

Canım benim burada sizleri böyle mutlu görmek gerçekten çok çok umut oluyor bana Allah razı olsun hep böyle pozitif olun Lohusalık bile başka güzel bişey bence acısıyla tatlısıyla o ana özel hepsi bu süreç başlı başına özel opusundan transferine transferden test gününe kadar... Rabbim hepimize pozitifleri görmeyi nasip etsin sağlıkla kucağımıza almayıda Amin

idigna35 canım benim doktor tüp diye sezaryen istersen falan diyor korkumda var biraz sürekli sezaryen demeye başladı ama herşey çok şükür normal bende Allah izin verirse normal düşünüyorum sadece tüp bebek diye ameliyat olmak istemiyorum .. sağlık açısından bir problem olursa tabiki olabilir ama diğer türlü düşünmüyorum bakalım hayırlısı canım olası doğum tarihi 10.10

Ay canım ya iyi ki bu geç aramayı da soyledin yoksa ben kafayı yerdim

Canım hayırlı olsun nolur telaş yapma bize lazım olan bi tane yumurta inşâAllah evlat olurlar sana

Kızlar bugün hsg ilaçlı Rahim filmi mi çektirdim tüplerim açık gayet güzel bi sorun öıkmadı şimdi memorial e mail attım tedaviye başlamak için beni aramalarını bekliyorum ekim ayı için inşallah hayırlı olur oğlumu memorial de ilk denemede kucağıma aldım üç tane dondurulmuş embriyom var şimdi onlar için tedavi başlar inşallah bakalım yarın doktor arayıp ne diyecek naturel siklus olcak demişti ama bakalım hayırlısı

Benimde herşey normal sıkıntısız ilerledi planlanan normal doğumdu sat a göre 40+3 usg ye göre 41+1 olarak suni sancıyla doğum başlatıldı ama benim rahim agzı yukardaymış iki gün suni sancı verildi. Maalesef hiç açılma olmadı ve sezeryana gidildi. nasip kısmet bende çok istedim normal olsun. Sezeryan konforlu ağrı sancı yok ama sonrası biraz eziyet hakkında hayırlısu oldun inşsllah gönlüne göre bir doğum olur

Canım benim kendiliğinden adetle düştü çok küçüktü müdahaleye gerek duymamıştı. Ama 2. Si 9 haftalıktı onu kürtaj ile aldılar

Şuan bende öleyim adet olur gibi oluyorum şiddetli agrı var karın alt tarafıında ve belimde. Düşer inşallah kürtaj olmam hocada küçük diye istemedi . Geçmiş olsun sizinde allah sizede ve isteyen herkese yine yeniden bu mutluluğu tatırsın inş

Maşallah. Allah bir ömür yavrunla güldürsün arkadaşım sağlık sıhhatle.
Yazdığın birşey bana umut oldu. "Bi an hiç doğuramayacağım sandım" demişsin ya. Ben de artık hiç bir zaman bi evladım olmayacak herhalde napalım Allah'ın bana takdiri buysa razıyım demeye başlamıştım. Son embriyom tutundu çok şükür. Hala inanamıyorum bakalım bize de nasip olacak mı o güzel anı yaşamak.
Tekrar hayırlı uğurlu olsun.
Yazdığın umut olduğun için teşekkürler

Tüp olunca direkt sezeryan diyor herkes gerçekten de. Çok değerli gebelikmiş diye. Ben de normal isterdim aslında. Allah yardımcın olsun gönlüne göre sağlıkla kolayca olsun inşallah

Canım düşüğe yardımcı olsun diye bi ilaç veriyorlar bazen, ondan vermedi mi sana? Ben bir kere kürtaj olmuştum sonrası ağrılı olabilir aşırı içeriyi kazımadım çok kürtaj vs yaptık rahmi yıpratmak istemedim demişti doktor. O ilaçtan biraz ağrım varken bir tane aldım ağrım tavan yaptı. Kızardım bozardım terledim sıtma gibi üşüme vurdu sonra parça parça içimdekiler döküldü ve o an sancı bitti. Yani günlerce ağrı çekmektense yani tabii azsa gerek yok tabii de çok ağrı varsa günlerce çekmektense pat diye bi çırpıda kurtulmak daha iyi ilaçla

Canım çok mutlu oldum, umut doluyoruz güzel doğum haberleri ile. O an bizlere de nasip olsun inşallah.
Allah hayırlı sağlıklı bir evlat olarak bir ömür mutlu bir arada yaşatsın inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…