Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Cankiriklarim ne yaptın canım? Kese kalp atışını? Merak ettim seni.
Günaydın canıım randevum dün akşamdı gittim, yücel hoca baktı kese olması gereken yerde ve sekildeymis yani cok sükür kanama alanı filan yokmus. Sonra ben görüyorum kalbin attıgını ama dinleyelim dedi hızlı hızlı atıyordu kalbi bu da sağlıklı dedi. Boyu 1cmi biraz gecmis dedi yaklaşık 12mm. El ve ayak tomurcuklarını gösterdi 3 boyutlu ultrasondan. 2 hafta sonraya tekrar cagırdı ve rutin testleri istedi. Devlette yaptırabilirsiniz dedi ama işte orasını bilmiyorum kadın doguma mı gideyim dahiliyeye mi? Bir de numune zeynepkamil ve gata var yakınımda hangisine gitsem

Cok cok cok üzüldüm canım gercekten savaşcı bir bebek olarak gelmişti seninki. Allah sabır versin bırakma kendini nolur. Hem daha embriyon var icerde ve sen de sunu öğrendin ki rahim bebeği tutmaya hazır yani inşallah sağlıklı bir eöbriyo ile mutlu sonuca ulaşacaksın. Dua ediyorum hepimize Allah kucagımızı boş koymasın inşallah

Ne güzel bir haber Allah sağlıkla büyütmeyi de nasip etsin

Amin inşallah canım .. sıkıntı olursa tabiki sezaryen olunur ama sebepsiz gerek yok bence Allah yardımcımız olsun ..

Defrent hadi gözümüz aydın canım benim çok şükür kavuştun bebeğine sağlıkla büyüt hayırlı evlat olsun inşallah .. Ağrıların sızıların tez zamandan geçsin canım benim

Aa canımm var mı öle bişey bana vermedi doktor kese küçük diye mi anlamadım çok çok agrın olursa parol iç dedi şuan zsten o kadar agrı oluyor ki anlatamam .adet sancısı olursun da onun iyi hasta olursun gibi ve parça parça ne zormuş anlıyorum . Neden vermedi ki doktor ? Sizinki canım ne kadar dı benim 7 haftalıktı .

Oh maşallah çok sevindim. Ben de kalp atışı için gittim benzer şeyleri söyledi. 2 hafta sonra isterseniz yine gelin dedi, tüm testleri yaptırmıştım ben. Baktı sorun yok gibi. Biz artık vedalaştık kendisi ile, artık normal doktoruma gideceğim. Karşılıklı güzel dileklerle ayrıldık. Gerçekten Memorial'den ve Allah razı olsun Yücel Bey'den çok memnun kaldık. Çok kibar, insani biri gerçekten. Allah Onun da ne muradı versin inşallah.
Devlette kadın doğumcuya git canım. O verdikleri kağıdı verip hepsini istiyorlar dersin. Benim kan grubuma bile bakmışlar bir daha :)
Tüp bebek olduğunu da belirt. Hangi hastane daha sakin ve kolayına geliyorsa oraya git bence canım. İyi bir doktora denk gelirsin inşallah.
Kaç gün oldun sen ?

Canım benim de kalp atışı hiç oluşmayan bir 8 haftalık düşüğümdü. Ayrıca 13 haftalık için kürtaj olduğumda ve 26 haftalık sonlandırma öncesi hareketlenip düşsün diye hep o ilaçtan hatta vajinadan verdiler ne zor günlerdi ahh.. dediğim gibi bir anda çok ağrı yapıyor ama günlerce çekmiyorsun. O ilaç biraz zor bulunan bir ilaç. Asla eczaneden falan satılmıyor. Sadece hastanede kadın doğumcu sana 1 tablet eline veriyor içiyorsun veya alttan vajinadan alıyorsun. Belki ilaç çok kısıtlı olduğu için vermemiştir. İnsanlar istenmeyen gebelikleri sonlandırmak için onu deli gibi el altından vs aradıkları için devlet yasaklamış.
Geçmiş olsun tekrar canım, olmazsa doktoruna bir danış. Ben adını yazmayayım burdan, amacı dışında birine yaramasın bu bilgi googledan arayıp bulunuyor herşey. Senin kadın Doğum doktorun bilir.

Allah razı olsun eylülcüm evet çok mücadele ettik .aslında benden çok o etti ama daha fazla edemedi. Evet sağlıksız olup dünyaya gelmekten se erken böle olması tabikş en iyisi şükür Allahıma çok büyük o . Zaten şuan en çok buna seviniyorum belki sonu olumlu olmadı ama 4 sene sonra bebeğim oldu onu yaşadım bu mutluluk da herşeye bedel . Çok şükür evet daha bir kardeşi orda oda inşallah oda bizi bırakmaz . Hayırlısıyla amin amin amin Allah herkese tatırsın inşallah .şimdi işte düşerse tamamen kan pıhtılaşması için testler varmış onu attı başak hemşire burda yapalım istyrum bir sonrakinde bilelim bişey var mı yok mu diye ? Özelde sorduk çok pahalı devlette yada araştırmada yapıcaz .kadın doğum bakıyormuş galiba .

Ama o gün vermesi gerekmez miydi şimdi 3 gün geçti .zaten hayla düşermi ilacı içsem bile. Kesin bilir ama vermedi.ben zaten şuan kürtaj dan çok korkuyorum hatta çok ağladım giderken gerek yok dee diye .inşallah gerek kalmazda bişey olmaz .çok üzüldüm canım gercekten beterin beteri var diyolar ya benimki sana benzemiyor seninki bana acı hep aynı acı ama ( üzüntü aynı çünkü elden bişey gelmiyor. Allah sabırını versin inşallah bir daha yaşamazsın . Tamam brn muayne de gitcem aslında bişwy var mı falan diye kalmış diye o zaman söliyim şimdi mi

Tekrar gözün aydın canım MâşâAllah size Allah kabul etsin dualarını
Bende açık miyom ameliyatı olmuştum tıpkı sezaryen gibi anesteziden uyanınca ilk cümlem şuydu "bu sezaryen bilerek isteyerek olanlar çıldırmış deli mi bunlar bu ne yaaa " dediğimi hatırlıyorum:)) benim hayalim de bekarken bile normal Doğum hevesim vardı miyom ameliyatı yüzünden bu hevesim artık sezaryene dönüştü Rabbim nasip ettikten sonra hangisi hayırlıysa anne bebek için onu nasip etsin ben bunu anladım o yüzden seninde o ağrıları düşünecek olmadığını biliyorum yine de Rabbim acil şifalar versin O anda ki bütün hamilelerinde yardımcısı olsun darda bırakmasın hayırlı Doğum hangisiyse onu nasip etsin

Canım daha önce de anlatmıştım ben rutin kontrolde kalp atışının durduğunu gördüğümüz için kürtaj olmuştum bende hiç belirti yoktu kanama ağrı vs.. o yüzden kürtaja girmeden önce bile alttan bi ilaç verdiler hastanede ismi ne bilmiyorum aynı ilacı bi yudum suyla da içtim beşgen altıgen bi ilaç bir iki saat içinde kanamam başlamıştı histeroskopi önceside rahim genişletme için verilmişti yine alttan ve ağızdan

Tıbbi genetik ten randevu al interfil çift olduğunuzu söyle tüp bebek yaptırdığını normal de 3 düşükten sonra yapılıyor.
3 düşük yaptım demişti bir topikte bazıları ama dr una bağlı tüp bebek hastalarına da yapabiliyorlar.

Canım geçmiş olsun. Gözün aydın evladını sağlıkla büyüt inşallah. Yaşı uzun, bahtı açık olsun yavrunun. Dualarında yer bulmak içimi ferahlattı, biz de mutlu haberler alırız umarım.

Tatlım gözün Aydın çok mutlu oldum...Burada kim bebeğine kavuşsa çok seviniyorum .Ne güzel bir haber. Bebeğinle mutlu bir ömür diliyorum canım

Mesaj kutuna bakar mısın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…