Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Canım pıhtılaşma testlerini devlette tıbbi genetik bölümlerine başvurup direkt yaptırabilirsin ücretsiz. Bana da özelde 1800 demişlerdi, tedavi boyunca devletten faydalandığım tek o kısım oldu.
Bir kaç düşüğü olanlara yapıyorlarmış bazı yerlerde. Benim bir sürü hikayem olduğu için doktor ben demeden hepsini yazdı zaten, memorial in istek kağıdını verdim hepsini yaptırdı doktor sağolsun.

Evet işte o altıgen ilaç. Aslında mide ülseri için üretilmiş bir ilaç ve düşük yaptırma yan etkisi. Artık neredeyse tamamen bu iş için veriliyor. Alttan verince zaten rahim ağzını gevşetip ne var ne yok söküp attırıyor
Zor şeyler tabii ama o zor psikolojinin içinde bir de fiziksel sıkıntı oldu mu insan iyice üzülüyor.

Defrent cnm tekrar hayırlı olsun.Allahım analı babalı büyütsün, bizlerede hayırlısıyla sağlıkla sıhatle uzun ömürle kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah.

Ben 2 hafta sonra yine tekrar gidicem acaba niye cagırdı rutin demekki :) sağolasın bilgiler icin insallah haftaici gidecegim. Bugün 7+2 olduk :)

Gözünüz aydın canım. Allahım yavruna sağlık sıhhat versin. Uzun ömürlü vatanına milletine ailesine hayırlı evlat olsun inş. Daha dün gibiydi beraber transfere girdiğimiz gün. Şükürler olsun rabbime bugün evladını kucağına almayı nasip etti. Ağrılar geçici bugünü gördün ya önemli olan o.
Allah bize de hayırlısıyla kucağımıza almayı, diğer arkadaşlara da hamilelik haberlerini duyurmayı nasip etsin inş.

Ben 2 hafta sonra yine tekrar gidicem acaba niye cagırdı rutin demekki :) sağolasın bilgiler icin insallah haftaici gidecegim. Bugün 7+2 olduk :)
Rutin çağırıyor herhalde. Keşke doğuma kadar Yücel Bey ile gitme şansım olsaydı, başka doktor aramazdım.
Aramızda 3 gün vardı demekki unutmuşum ben seni daha fazla sanıyordum. Ben de 6+6 yım bugün

Kızlar tek tek alintilayamadim ama Allah razı olsun hepinizden güzel dilekleriniz için. Kalplerimiz bir isteklerimiz bir Rabbim hepimize yaşatsın inşallah bu güzel günleri . İnanıyorum ki Rabbim buradaki arkadaşlarımızı elleri boş cevirmeyecek inşallah herkesin mucizesini hayirlisiyla verecek inşallah .

Tatlım senin de hamileliğin hayırlı olsun sürekli takip edemiyorum yeni gördüm bebeğinle uzun mutlu sağlıklı bir ömrünüz olsun inşallah

Tatlım senin de hamileliğin hayırlı olsun sürekli takip edemiyorum yeni gördüm bebeğinle uzun mutlu sağlıklı bir ömrünüz olsun inşallah
Sağolasın canım duaların için. Allah sana da nasip etsin, yavrularımızı kucağımıza alacağımız günler nasip olsun hepimize.
Translokasyon zor gerçekten ama umudunu yitirme sen de sakın. Bu tedavide pgt'de 8'de 2 normal geldi. 6 tanesi de benim translokasyonlu kromozomlarım açısından sıkıntılı çıktı.
İlkinde çok umutluydum, negatif aldım,ç. Elimizdeki son embriyo tutundu çok şükür.inşallah kucağımıza almak da nasip olur bakalım hayırlısı hepimiz için.

Aynen yücel hoca bana cok güven veriyor. Dün kayınvalidem tutturdu bende gelcem görmeye diye alttan bakılcak anne sen sonraki birine gel sana video atarım dedim, videoyu attım bana cevabı nasıl erkek doktora gidersin duymuyorum kendisini yoksa kanser olacagım. Dipnot mutasıp da değildir...

Umut hep var canım Allahım çok teşekkür ediyorum evet hemen hemen aynı şeyleri yaşamışız zor zamanlar geçecek çok mutlu
canım ya kanser falan olma üzecekse çok muhattap olma zaten bir sürü badire atlatıyoruz abuk sabuk yoracacaksa uzak dursun
Benim kaynana Halen eşimde tranklasyon olduğuna inanmıyor anlattık soruyor millete ilaç içti düşürdü diyor yattın yattın çocuğu
erken doğurdun diyor
düşürüp duruyorsun düşük kadından olur diyor zaten zor onların tuhaf konuşmalarına kulak asma hamileliğin keyfini çıkar video atmazsın bir daha telefon göndermiyor dersin

Töbe Yarabbim. Türk milletinde erkek anneleri neden böyle anlamıyorum ya.
Allah akıl fikir versin. Benim kayınvalidem bu konularda çok iyidir ama işte O nun bile bir kaç defa çok canımı yakan sözleri oldu. O yüzden çok umursamamsk lazım. Biz işimizd bakalım boşverin.

Ya sağolsun gerçekten, Allah ne muradı varsa versin.
Erkek doktorda ben de çok aşırı rahat olamıyorum bayılmıyorum açıkçası ama napalım Allah affetsin böyle denk geldi.

Canım inşallah en kısa zamanda unuttursun allah acını..pıhtılaşma testleri devlet hastanelerinin tıbbi genetik bölümünde yapılıyor oradan isteyebilirsin

Ahh şu komedi kayınvalideler ben çözümü kendisine söylememekte. buldum, şimdi kalp atışını alırsak işallah, sonra söyliycem, bana başka çare bırakmadı saolsun. Sizlerede tavsiye ederim ilk defa bu kadar rahat stressiz bir tedavi süreci geçirdim

Öyle canım Rabbim bi daha yaşatmasın herşeyin hayırlısı bana verdiler ve direk kanama başlayınca bi ağlama krizi geldi neyse Rabbim hayırlısı ile unuttursun bunları inşâAllah

Oyyy ne alaka ya ne işi varmış bizimki ilk tedavimde test günüme kadar yanımda kalmıştı sonra gelme dememe rağmen geldi o gün negatif aldım yanında üzüntümü bile yaşayamadım eşimle kavga ettim kendisinin yanında ne gerek vardı geldiniz dedim ikinci tedavimde istemedim hiç gelmesini oda negatif üçüncüde dondurulmuş oldu söyledim ama gelmedi test pozitif olunca söyledim sadece şimdi yine başlicaz inşâAllah yine söylemeyi düşünmüyorum zaten oda çok meraklı değil eskisi gibi yani :)

Kızlar dün hastaneden aradılar. İki embriyomuzda sağlıksız gelmiş. 3. Kez transfer iptal.. yeğenimin doğum günüydü. Kimse duyup üzülmesin diye sıka sıka kendimi şiştim. Napıcaz bilmiyorum. Herhalde sağlıklı bir embriyomuz hiç olmayacak. Arayan doktor yaşınız normal rezervleriniz iyi bulana kadar deneyeceğiz diyor ama benim Umudum tükendi. Ne para kaldı ne de dayanacak gücüm. Ben bu defteri kapatacağım sanırım

Benim ki komik değil canım gayet dramatik
bazen sperm veya yumurta kaynaklı döllenirken mayoz bölünme aşamasında olabiliyormuş
Çok üzüldüm senin için
Benim de öyle sağlıklı embriyom yok
İnşallah Allah ım bir kapı açar
Öyle düşünüyor insan negatif alınca umudunu kesme canım gün doğmadan neler doğar

Eklentiler

• CA526331-ADBD-4A0A-9471-890ECAFB4158.webp
    19,6 KB · Görüntüleme: 48
  • 0729F74C-28B8-481D-A512-7373A56B0A84.webp
    15,3 KB · Görüntüleme: 46
Canım haklısın zor bir durum. Maddi ve manevi de yıpratıcı bir süreç ama şimdi üzgün olduğun için böyle düşünüyor olabilirsin. Biraz zaman ver kendine bu durumu değerlendirmek için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…