Canım pıhtılaşma testlerini devlette tıbbi genetik bölümlerine başvurup direkt yaptırabilirsin ücretsiz. Bana da özelde 1800 demişlerdi, tedavi boyunca devletten faydalandığım tek o kısım oldu.Allah razı olsun eylülcüm evet çok mücadele ettik .aslında benden çok o etti ama daha fazla edemedi. Evet sağlıksız olup dünyaya gelmekten se erken böle olması tabikş en iyisi şükür Allahıma çok büyük o . Zaten şuan en çok buna seviniyorum belki sonu olumlu olmadı ama 4 sene sonra bebeğim oldu onu yaşadım bu mutluluk da herşeye bedel . Çok şükür evet daha bir kardeşi orda oda inşallah oda bizi bırakmaz . Hayırlısıyla amin amin amin Allah herkese tatırsın inşallah .şimdi işte düşerse tamamen kan pıhtılaşması için testler varmış onu attı başak hemşire burda yapalım istyrum bir sonrakinde bilelim bişey var mı yok mu diye ? Özelde sorduk çok pahalı devlette yada araştırmada yapıcaz .kadın doğum bakıyormuş galiba .
Evet işte o altıgen ilaç. Aslında mide ülseri için üretilmiş bir ilaç ve düşük yaptırma yan etkisi. Artık neredeyse tamamen bu iş için veriliyor. Alttan verince zaten rahim ağzını gevşetip ne var ne yok söküp attırıyorCanım daha önce de anlatmıştım ben rutin kontrolde kalp atışının durduğunu gördüğümüz için kürtaj olmuştum bende hiç belirti yoktu kanama ağrı vs.. o yüzden kürtaja girmeden önce bile alttan bi ilaç verdiler hastanede ismi ne bilmiyorum aynı ilacı bi yudum suyla da içtim beşgen altıgen bi ilaç bir iki saat içinde kanamam başlamıştıhisteroskopi önceside rahim genişletme için verilmişti yine alttan ve ağızdan
Ben 2 hafta sonra yine tekrar gidicem acaba niye cagırdı rutin demekki :) sağolasın bilgiler icin insallah haftaici gidecegim. Bugün 7+2 olduk :)Oh maşallah çok sevindim. Ben de kalp atışı için gittim benzer şeyleri söyledi. 2 hafta sonra isterseniz yine gelin dedi, tüm testleri yaptırmıştım ben. Baktı sorun yok gibi. Biz artık vedalaştık kendisi ile, artık normal doktoruma gideceğim. Karşılıklı güzel dileklerle ayrıldık. Gerçekten Memorial'den ve Allah razı olsun Yücel Bey'den çok memnun kaldık. Çok kibar, insani biri gerçekten. Allah Onun da ne muradı versin inşallah.
Devlette kadın doğumcuya git canım. O verdikleri kağıdı verip hepsini istiyorlar dersin. Benim kan grubuma bile bakmışlar bir daha :)
Tüp bebek olduğunu da belirt. Hangi hastane daha sakin ve kolayına geliyorsa oraya git bence canım. İyi bir doktora denk gelirsin inşallah.
Kaç gün oldun sen ?
Gözünüz aydın canım. Allahım yavruna sağlık sıhhat versin. Uzun ömürlü vatanına milletine ailesine hayırlı evlat olsun inş. Daha dün gibiydi beraber transfere girdiğimiz gün. Şükürler olsun rabbime bugün evladını kucağına almayı nasip etti. Ağrılar geçici bugünü gördün ya önemli olan o.Strongmom_ A abraxass01 A asifexisted kızlar çok şükür herşey yolunda sezaryen ağrısı var malum ama sağlığımız yerinde bi sıkıntımız yok çok şükür.
Çok cokk dua ettim herkese ayrı ayrı Rabbim kabul etsin inşallah .
Rutin çağırıyor herhalde. Keşke doğuma kadar Yücel Bey ile gitme şansım olsaydı, başka doktor aramazdım.Ben 2 hafta sonra yine tekrar gidicem acaba niye cagırdı rutin demekki :) sağolasın bilgiler icin insallah haftaici gidecegim. Bugün 7+2 olduk :)
Rutin çağırıyor herhalde. Keşke doğuma kadar Yücel Bey ile gitme şansım olsaydı, başka doktor aramazdım.
Aramızda 3 gün vardı demekki unutmuşum ben seni daha fazla sanıyordum. Ben de 6+6 yım bugün
Sağolasın canım duaların için. Allah sana da nasip etsin, yavrularımızı kucağımıza alacağımız günler nasip olsun hepimize.
Tatlım senin de hamileliğin hayırlı olsun sürekli takip edemiyorum yeni gördümbebeğinle uzun mutlu sağlıklı bir ömrünüz olsun inşallah
Aynen yücel hoca bana cok güven veriyor. Dün kayınvalidem tutturdu bende gelcem görmeye diye alttan bakılcak anne sen sonraki birine gel sana video atarım dedim, videoyu attım bana cevabı nasıl erkek doktora gidersinRutin çağırıyor herhalde. Keşke doğuma kadar Yücel Bey ile gitme şansım olsaydı, başka doktor aramazdım.
Aramızda 3 gün vardı demekki unutmuşum ben seni daha fazla sanıyordum. Ben de 6+6 yım bugün
Umut hep var canım Allahım çok teşekkür ediyorum evet hemen hemen aynı şeyleri yaşamışız zor zamanlar geçecek çok mutluSağolasın canım duaların için. Allah sana da nasip etsin, yavrularımızı kucağımıza alacağımız günler nasip olsun hepimize.
Translokasyon zor gerçekten ama umudunu yitirme sen de sakın. Bu tedavide pgt'de 8'de 2 normal geldi. 6 tanesi de benim translokasyonlu kromozomlarım açısından sıkıntılı çıktı.
İlkinde çok umutluydum, negatif aldım,ç. Elimizdeki son embriyo tutundu çok şükür.inşallah kucağımıza almak da nasip olur bakalım hayırlısı hepimiz için.
canım ya kanser falan olma üzecekse çok muhattap olma zaten bir sürü badire atlatıyoruz abuk sabuk yoracacaksa uzak dursunAynen yücel hoca bana cok güven veriyor. Dün kayınvalidem tutturdu bende gelcem görmeye diye alttan bakılcak anne sen sonraki birine gel sana video atarım dedim, videoyu attım bana cevabı nasıl erkek doktora gidersinduymuyorum kendisini yoksa kanser olacagım. Dipnot mutasıp da değildir...
Umut hep var canım Allahım çok teşekkür ediyorum evet hemen hemen aynı şeyleri yaşamışız zor zamanlar geçecek çok mutlu
canım ya kanser falan olma üzecekse çok muhattap olma zaten bir sürü badire atlatıyoruz abuk sabuk yoracacaksa uzak dursun
Benim kaynana Halen eşimde tranklasyon olduğuna inanmıyor anlattık soruyor millete ilaç içti düşürdü diyor yattın yattın çocuğu
erken doğurdun diyor
düşürüp duruyorsun düşük kadından olur diyor zaten zor onların tuhaf konuşmalarına kulak asma hamileliğin keyfini çıkar video atmazsın bir daha telefon göndermiyor dersin
Ya sağolsun gerçekten, Allah ne muradı varsa versin.Aynen yücel hoca bana cok güven veriyor. Dün kayınvalidem tutturdu bende gelcem görmeye diye alttan bakılcak anne sen sonraki birine gel sana video atarım dedim, videoyu attım bana cevabı nasıl erkek doktora gidersinduymuyorum kendisini yoksa kanser olacagım. Dipnot mutasıp da değildir...
Canım inşallah en kısa zamanda unuttursun allah acını..pıhtılaşma testleri devlet hastanelerinin tıbbi genetik bölümünde yapılıyor oradan isteyebilirsinAllah razı olsun eylülcüm evet çok mücadele ettik .aslında benden çok o etti ama daha fazla edemedi. Evet sağlıksız olup dünyaya gelmekten se erken böle olması tabikş en iyisi şükür Allahıma çok büyük o . Zaten şuan en çok buna seviniyorum belki sonu olumlu olmadı ama 4 sene sonra bebeğim oldu onu yaşadım bu mutluluk da herşeye bedel . Çok şükür evet daha bir kardeşi orda oda inşallah oda bizi bırakmaz . Hayırlısıyla amin amin amin Allah herkese tatırsın inşallah .şimdi işte düşerse tamamen kan pıhtılaşması için testler varmış onu attı başak hemşire burda yapalım istyrum bir sonrakinde bilelim bişey var mı yok mu diye ? Özelde sorduk çok pahalı devlette yada araştırmada yapıcaz .kadın doğum bakıyormuş galiba .
Ahh şu komedi kayınvalideler ben çözümü kendisine söylememekte. buldum, şimdi kalp atışını alırsak işallah, sonra söyliycem, bana başka çare bırakmadı saolsun. Sizlerede tavsiye ederim ilk defa bu kadar rahat stressiz bir tedavi süreci geçirdimUmut hep var canım Allahım çok teşekkür ediyorum evet hemen hemen aynı şeyleri yaşamışız zor zamanlar geçecek çok mutlu
canım ya kanser falan olma üzecekse çok muhattap olma zaten bir sürü badire atlatıyoruz abuk sabuk yoracacaksa uzak dursun
Benim kaynana Halen eşimde tranklasyon olduğuna inanmıyor anlattık soruyor millete ilaç içti düşürdü diyor yattın yattın çocuğu
erken doğurdun diyor
düşürüp duruyorsun düşük kadından olur diyor zaten zor onların tuhaf konuşmalarına kulak asma hamileliğin keyfini çıkar video atmazsın bir daha telefon göndermiyor dersin
Öyle canım Rabbim bi daha yaşatmasın herşeyin hayırlısı bana verdiler ve direk kanama başlayınca bi ağlama krizi geldiEvet işte o altıgen ilaç. Aslında mide ülseri için üretilmiş bir ilaç ve düşük yaptırma yan etkisi. Artık neredeyse tamamen bu iş için veriliyor. Alttan verince zaten rahim ağzını gevşetip ne var ne yok söküp attırıyor
Zor şeyler tabii ama o zor psikolojinin içinde bir de fiziksel sıkıntı oldu mu insan iyice üzülüyor.
Aynen yücel hoca bana cok güven veriyor. Dün kayınvalidem tutturdu bende gelcem görmeye diye alttan bakılcak anne sen sonraki birine gel sana video atarım dedim, videoyu attım bana cevabı nasıl erkek doktora gidersinduymuyorum kendisini yoksa kanser olacagım. Dipnot mutasıp da değildir...
Benim ki komik değil canım gayet dramatikAhh şu komedi kayınvalideler ben çözümü kendisine söylememekte. buldum, şimdi kalp atışını alırsak işallah, sonra söyliycem, bana başka çare bırakmadı saolsun. Sizlerede tavsiye ederim ilk defa bu kadar rahat stressiz bir tedavi süreci geçirdim
bazen sperm veya yumurta kaynaklı döllenirken mayoz bölünme aşamasında olabiliyormuşKızlar dün hastaneden aradılar. İki embriyomuzda sağlıksız gelmiş. 3. Kez transfer iptal.. yeğenimin doğum günüydü. Kimse duyup üzülmesin diye sıka sıka kendimi şiştim. Napıcaz bilmiyorum. Herhalde sağlıklı bir embriyomuz hiç olmayacak. Arayan doktor yaşınız normal rezervleriniz iyi bulana kadar deneyeceğiz diyor ama benim Umudum tükendi. Ne para kaldı ne de dayanacak gücüm. Ben bu defteri kapatacağım sanırım
Canım haklısın zor bir durum. Maddi ve manevi de yıpratıcı bir süreç ama şimdi üzgün olduğun için böyle düşünüyor olabilirsin. Biraz zaman ver kendine bu durumu değerlendirmek için.Kızlar dün hastaneden aradılar. İki embriyomuzda sağlıksız gelmiş. 3. Kez transfer iptal.. yeğenimin doğum günüydü. Kimse duyup üzülmesin diye sıka sıka kendimi şiştim. Napıcaz bilmiyorum. Herhalde sağlıklı bir embriyomuz hiç olmayacak. Arayan doktor yaşınız normal rezervleriniz iyi bulana kadar deneyeceğiz diyor ama benim Umudum tükendi. Ne para kaldı ne de dayanacak gücüm. Ben bu defteri kapatacağım sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?