Sağol canım benim haklısın:)Canım hayırlı olsun nolur telaş yapma bize lazım olan bi tane yumurta inşâAllah evlat olurlar sana
Canım Rabbimden umut kesilmez doktorun doğru söylemiş İnan ki hepimizin farklı sıkıntıları var ama acı aynı acı o yüzden umudunu sakın ola ki kaybetme Rabbim bi kapıyı kapatır diğerini açar maddi manevi güç kuvvet versin bol bol dua edelim şifa Allahtan hastaneler sadece sebep bakarsın doğal yoldan gelir hiç ummadığın anda genetik probleminiz var mı bilmiyorum ama yakın bi tanıdığım vasıtasıyla memorialle tanıştım o abla 20 yıllık evliydi ve 40 yaşına girmişti o zamanlar ben bu pgtyi falan hiç bilmiyorum oda bilmiyor sadece sağlıklı mı olacak diye bi test istediler embriyolardan dedi ve zaten yoksul kocası işsiz güçsüz kendisi çalışıyordu evleri kira ondan bundan yardım aldı çok sevilen birisi neyse işte pgt sonucu kötü çıktı transfer iptal sonra bi daha pgt İstemiyorum dedi ve tekrar tedavi gördü ve şu an oğlu 1,5 yaşında o çok umutsuzdu olacak olacak dedik oldu Allah'ın izniyle seninde bizimde olacak inşâAllahKızlar dün hastaneden aradılar. İki embriyomuzda sağlıksız gelmiş. 3. Kez transfer iptal.. yeğenimin doğum günüydü. Kimse duyup üzülmesin diye sıka sıka kendimi şiştim. Napıcaz bilmiyorum. Herhalde sağlıklı bir embriyomuz hiç olmayacak. Arayan doktor yaşınız normal rezervleriniz iyi bulana kadar deneyeceğiz diyor ama benim Umudum tükendi. Ne para kaldı ne de dayanacak gücüm. Ben bu defteri kapatacağım sanırım
Kuzenim İzmir'de devlet hastanesinde yaptırdı tüp bebek tek embriyo oluştu pgt falan zaten yapılmıyor oralarda oda tuttu ve bi oğlu oldu ikinciye de doğal yollarla hamile kaldı oda doğdu çok şükür doğal yolla bi probleminiz yoksa sizinde ikinci belki doğal yolla olur kardeşimde öyle oldu ilk tüp ikinci doğal Allahtan umut kesilmez ol der ve olurSağol canım benim haklısın:)
Çoook saoll canımm. Toparlandım biraz daha iyiyim tedaviye baya ara verdim nisan mayıs gibi transfer için gitmeyi düşünüyorum rabbim hakkımızda hayırlısını versin. Sen neler yapıyosun nasılsın? ❤
Öyle canım Rabbim bi daha yaşatmasın herşeyin hayırlısı bana verdiler ve direk kanama başlayınca bi ağlama krizi geldineyse Rabbim hayırlısı ile unuttursun bunları inşâAllah
Oyyy ne alaka ya ne işi varmış bizimki ilk tedavimde test günüme kadar yanımda kalmıştı sonra gelme dememe rağmen geldi o gün negatif aldım yanında üzüntümü bile yaşayamadım eşimle kavga ettim kendisinin yanında ne gerek vardı geldiniz dedim ikinci tedavimde istemedim hiç gelmesini oda negatif üçüncüde dondurulmuş oldu söyledim ama gelmedi test pozitif olunca söyledim sadece şimdi yine başlicaz inşâAllah yine söylemeyi düşünmüyorum zaten oda çok meraklı değil eskisi gibi yani :)
Canım geçmiş olsun. Bunu söylemek zor ama nolur üzülme vardır bi hayır. Zamanı gelmedi henüz belki. Yaşın gençmiş yılmadan denemeye devam etmekten başka çaremiz yok. Gidecek başka kapımız yok. Allah'a dayanacağız.Kızlar dün hastaneden aradılar. İki embriyomuzda sağlıksız gelmiş. 3. Kez transfer iptal.. yeğenimin doğum günüydü. Kimse duyup üzülmesin diye sıka sıka kendimi şiştim. Napıcaz bilmiyorum. Herhalde sağlıklı bir embriyomuz hiç olmayacak. Arayan doktor yaşınız normal rezervleriniz iyi bulana kadar deneyeceğiz diyor ama benim Umudum tükendi. Ne para kaldı ne de dayanacak gücüm. Ben bu defteri kapatacağım sanırım
Canım gerçekten rabbimden hiç bir zaman umut kesilmez biraz önce hastaneyi aradım dayanamayıp ve iki gün önce döllenmesi dedikleri 6 embriyo daha döllenip bölünmüş bileKuzenim İzmir'de devlet hastanesinde yaptırdı tüp bebek tek embriyo oluştu pgt falan zaten yapılmıyor oralarda oda tuttu ve bi oğlu oldu ikinciye de doğal yollarla hamile kaldı oda doğdu çok şükür doğal yolla bi probleminiz yoksa sizinde ikinci belki doğal yolla olur kardeşimde öyle oldu ilk tüp ikinci doğal Allahtan umut kesilmez ol der ve olurİster bi tane olsun ister 10 tane sadece hayırlısıyla versin Rabbim hayırlı sağlıklı evlat olsun Bu işler nasip gerçekten olacağı varsa her türlü oluyor çok inçe düşünmemek lazım o yüzden
Tıbbi genetik ten randevu al interfil çift olduğunuzu söyle tüp bebek yaptırdığını normal de 3 düşükten sonra yapılıyor.
3 düşük yaptım demişti bir topikte bazıları ama dr una bağlı tüp bebek hastalarına da yapabiliyorlar.
Evet canım bana da istedik gönderdi hemşire ama hayla yücel beyle konuşup ne yapıcagız bu saate sonra ögrenemedik.bursada şevket yılmaza aldım perşembe günü inşallah bişey çıkmazda yaptırırım. Sorunsuz bir şekildeCanım pıhtılaşma testlerini devlette tıbbi genetik bölümlerine başvurup direkt yaptırabilirsin ücretsiz. Bana da özelde 1800 demişlerdi, tedavi boyunca devletten faydalandığım tek o kısım oldu.
Bir kaç düşüğü olanlara yapıyorlarmış bazı yerlerde. Benim bir sürü hikayem olduğu için doktor ben demeden hepsini yazdı zaten, memorial in istek kağıdını verdim hepsini yaptırdı doktor sağolsun.
Canım inşallah en kısa zamanda unuttursun allah acını..pıhtılaşma testleri devlet hastanelerinin tıbbi genetik bölümünde yapılıyor oradan isteyebilirsin
Ben ilk Cerrahpaşa ya gittim erken Doğum olmuştu o zaman yapmadıTeşekkürederim canım sizden sonra baya araştırdım ve burda şevket yılmaz hastanesine aldım perşembe günü randevu daha önce kromozom analizi için gitmiştik 3 ay demişti yaptırmamştık. İnşallah doktor uyuzluk yapmaz .şimdi 3 düşük mü yaptım diyeyim .ki
Ben ilk Cerrahpaşa ya gittim erken Doğum olmuştu o zaman yapmadı
Sonra Bağcılar çocuk büyükmüş dedi yaptı
Zaten o arada 3 te oldu 4 te benim kimyasallarla
Tüp bebek hastalarına yapıyorlar diye biliyorum sen yine de araştır sonra Memorial de genetik sperm fish yaptırdık 1100 tl ydi
Maşallah Allah hayırlı evlat olarak size bağışlasın canım.Canım gerçekten rabbimden hiç bir zaman umut kesilmez biraz önce hastaneyi aradım dayanamayıp ve iki gün önce döllenmesi dedikleri 6 embriyo daha döllenip bölünmüş biletoplam 15 tane 2 si orta kalite diğerleri günleriyle uyumlu embriyolarım oldu yani duyunca sübhanallah dedim gerçekten rabbim o kadar büyük ki. Çok şükür bin şükür..
Allah razı olsun canım benim :)Maşallah Allah hayırlı evlat olarak size bağışlasın canım.
Canım benim hiç haberim yoktu kan pırtılaşma sı sandım benden kan aldı eşinde gelecek dediCehrapaşa da mı teyzem orda ama işte istanbul bu aralar gidicek durumumuz sıkıntı bide düğün var o zaman gidicez diye şuan gitsem daha çok üzülürüm biliyorum .annemler de bağcılar da ahh istanbul büyük her yer hastane bursada yok işte böle bişey çok sıkıntı en sinir olduğum şey .eşimde mi vericek tahlil ?
Anladım canım sen bir an önce hit bir yere de yaptırmaya çalış bakalım. Bazen doktorun insafına da kalıyor maalesef. İyi insanlarla karşılaştırsın Allah. Olmazsa açık açık söyle maddi olarak çok yıprandık bu kısmı bari devlet karşılasa falan diye. Ben devlette açık söylüyorum valla artık doktorun vicdanına kalmış napiyim. Memorial 1800 tl istemişti, doktor hatta sordu söyleyince. Yazık size de herşeye binlerce lira isteniyor demişti. Herhalde acıyıp yaptırdı ama dediğim gibi ben bu Mart'ta yaptırdım bu testi zaten 4 kaybım vardı belki ondan yaptı. Gittiğin hastane yapmazsa başka yere de gidersin tıbbı genetiğe canım.Evet canım bana da istedik gönderdi hemşire ama hayla yücel beyle konuşup ne yapıcagız bu saate sonra ögrenemedik.bursada şevket yılmaza aldım perşembe günü inşallah bişey çıkmazda yaptırırım. Sorunsuz bir şekilde
Canımsın beni yanlış anlamanı istemem, emin ol benimki kadar herşeye burun sokanı can sıkanı varmıdır diye düşünüyorum, sadece senin gerginliğini almak ve kötü bir cümle kullanmamak için öyle yazdım, işallah en kısa zamanda güzel haberler verip susturursun..Benim ki komik değil canım gayet dramatik
bazen sperm veya yumurta kaynaklı döllenirken mayoz bölünme aşamasında olabiliyormuş
Çok üzüldüm senin için
Benim de öyle sağlıklı embriyom yok
İnşallah Allah ım bir kapı açar
Öyle düşünüyor insan negatif alınca umudunu kesme canım gün doğmadan neler doğar
Üzüldüm senin adına, ama tekrar gücünü topla ve pes etme lütfen işallah Rabbim biran önce nasip ederKızlar dün hastaneden aradılar. İki embriyomuzda sağlıksız gelmiş. 3. Kez transfer iptal.. yeğenimin doğum günüydü. Kimse duyup üzülmesin diye sıka sıka kendimi şiştim. Napıcaz bilmiyorum. Herhalde sağlıklı bir embriyomuz hiç olmayacak. Arayan doktor yaşınız normal rezervleriniz iyi bulana kadar deneyeceğiz diyor ama benim Umudum tükendi. Ne para kaldı ne de dayanacak gücüm. Ben bu defteri kapatacağım sanırım
Genetik testimiz temiz çıkmıştı..gerçi ona da bir itimadım kalmadı. Bu 3. Deneme toplam 6 embriyodan 1 tane sağlık embriyo bulamadık..2 dir trizomi 22 çıkıyor.. nadir görünürmüş bu da ...o da geldi beni bulduCanım Rabbimden umut kesilmez doktorun doğru söylemiş İnan ki hepimizin farklı sıkıntıları var ama acı aynı acı o yüzden umudunu sakın ola ki kaybetme Rabbim bi kapıyı kapatır diğerini açar maddi manevi güç kuvvet versin bol bol dua edelim şifa Allahtan hastaneler sadece sebep bakarsın doğal yoldan gelir hiç ummadığın anda genetik probleminiz var mı bilmiyorum ama yakın bi tanıdığım vasıtasıyla memorialle tanıştım o abla 20 yıllık evliydi ve 40 yaşına girmişti o zamanlar ben bu pgtyi falan hiç bilmiyorum oda bilmiyor sadece sağlıklı mı olacak diye bi test istediler embriyolardan dedi ve zaten yoksul kocası işsiz güçsüz kendisi çalışıyordu evleri kira ondan bundan yardım aldı çok sevilen birisi neyse işte pgt sonucu kötü çıktı transfer iptal sonra bi daha pgt İstemiyorum dedi ve tekrar tedavi gördü ve şu an oğlu 1,5 yaşında o çok umutsuzdu olacak olacak dedik oldu Allah'ın izniyle seninde bizimde olacak inşâAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?