Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Canım Rabbimden umut kesilmez doktorun doğru söylemiş İnan ki hepimizin farklı sıkıntıları var ama acı aynı acı o yüzden umudunu sakın ola ki kaybetme Rabbim bi kapıyı kapatır diğerini açar maddi manevi güç kuvvet versin bol bol dua edelim şifa Allahtan hastaneler sadece sebep bakarsın doğal yoldan gelir hiç ummadığın anda genetik probleminiz var mı bilmiyorum ama yakın bi tanıdığım vasıtasıyla memorialle tanıştım o abla 20 yıllık evliydi ve 40 yaşına girmişti o zamanlar ben bu pgtyi falan hiç bilmiyorum oda bilmiyor sadece sağlıklı mı olacak diye bi test istediler embriyolardan dedi ve zaten yoksul kocası işsiz güçsüz kendisi çalışıyordu evleri kira ondan bundan yardım aldı çok sevilen birisi neyse işte pgt sonucu kötü çıktı transfer iptal sonra bi daha pgt İstemiyorum dedi ve tekrar tedavi gördü ve şu an oğlu 1,5 yaşında o çok umutsuzdu olacak olacak dedik oldu Allah'ın izniyle seninde bizimde olacak inşâAllah

Sağol canım benim haklısın:)
Kuzenim İzmir'de devlet hastanesinde yaptırdı tüp bebek tek embriyo oluştu pgt falan zaten yapılmıyor oralarda oda tuttu ve bi oğlu oldu ikinciye de doğal yollarla hamile kaldı oda doğdu çok şükür doğal yolla bi probleminiz yoksa sizinde ikinci belki doğal yolla olur kardeşimde öyle oldu ilk tüp ikinci doğal Allahtan umut kesilmez ol der ve olur İster bi tane olsun ister 10 tane sadece hayırlısıyla versin Rabbim hayırlı sağlıklı evlat olsunBu işler nasip gerçekten olacağı varsa her türlü oluyor çok inçe düşünmemek lazım o yüzden

ruyass47 canım nasılsın neler yapıyorsun umarım herşey yolundadır
Çoook saoll canımm. Toparlandım biraz daha iyiyim tedaviye baya ara verdim nisan mayıs gibi transfer için gitmeyi düşünüyorum rabbim hakkımızda hayırlısını versin. Sen neler yapıyosun nasılsın? ❤

Evet ben de kürtaj sonlandırmalarda çok ağladım, o an ağrı geçiyor fiziksel rahatlama oluyor ama psikolojik çok zor. yavruların vücudumdan ayrıldığı anı hissetmek çok ama çok zordu. Allahım kimseye yaşatmasın. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah

Canım geçmiş olsun. Bunu söylemek zor ama nolur üzülme vardır bi hayır. Zamanı gelmedi henüz belki. Yaşın gençmiş yılmadan denemeye devam etmekten başka çaremiz yok. Gidecek başka kapımız yok. Allah'a dayanacağız.
Lütfen güçlü olmaya çalış, çok canını yakıyorsa yeğeninin doğum günü olsa bile gitme. Ben yeğenimin doğduğu gün negatif aldım, hastaneyle gittim çok yıprandım. Pişman değilim. Ama 1. Yaşınsa doğum gününe gidemedim çünkü daha yeni 3.5 aylık bir kayıp yaşamıştım yine. Sonra annem bana dediki sadece kendini düşüneceksin, ayıp olur ne derler hiçbirşey için kendini zorlama. Sadece ne istiyorsan onu yap, başkalarını düşünmek zorunda değilsin bu acılarının içinde demişti. O günden sonra öyle yaptım kendimi üzecek şeylerden kaçındım.

Canım gerçekten rabbimden hiç bir zaman umut kesilmez biraz önce hastaneyi aradım dayanamayıp ve iki gün önce döllenmesi dedikleri 6 embriyo daha döllenip bölünmüş bile toplam 15 tane 2 si orta kalite diğerleri günleriyle uyumlu embriyolarım oldu yani duyunca sübhanallah dedim gerçekten rabbim o kadar büyük ki. Çok şükür bin şükür..

Teşekkürederim canım sizden sonra baya araştırdım ve burda şevket yılmaz hastanesine aldım perşembe günü randevu daha önce kromozom analizi için gitmiştik 3 ay demişti yaptırmamştık. İnşallah doktor uyuzluk yapmaz .şimdi 3 düşük mü yaptım diyeyim .ki

Evet canım bana da istedik gönderdi hemşire ama hayla yücel beyle konuşup ne yapıcagız bu saate sonra ögrenemedik.bursada şevket yılmaza aldım perşembe günü inşallah bişey çıkmazda yaptırırım. Sorunsuz bir şekilde

Canım inşallah en kısa zamanda unuttursun allah acını..pıhtılaşma testleri devlet hastanelerinin tıbbi genetik bölümünde yapılıyor oradan isteyebilirsin

İnşallah canım belki küçüktü belki nasipte yoktu ama insan hem boşluğa düşüyor içi acıyor .evet canm aldım randevumu perşembe günü gidicez inşallah bişey çıkmaz

Ben ilk Cerrahpaşa ya gittim erken Doğum olmuştu o zaman yapmadı
Sonra Bağcılar çocuk büyükmüş dedi yaptı
Zaten o arada 3 te oldu 4 te benim kimyasallarla
Tüp bebek hastalarına yapıyorlar diye biliyorum sen yine de araştır sonra Memorial de genetik sperm fish yaptırdık 1100 tl ydi

Cehrapaşa da mı teyzem orda ama işte istanbul bu aralar gidicek durumumuz sıkıntı bide düğün var o zaman gidicez diye şuan gitsem daha çok üzülürüm biliyorum .annemler de bağcılar da ahh istanbul büyük her yer hastane bursada yok işte böle bişey çok sıkıntı en sinir olduğum şey .eşimde mi vericek tahlil ?

Maşallah Allah hayırlı evlat olarak size bağışlasın canım.

Canım benim hiç haberim yoktu kan pırtılaşma sı sandım benden kan aldı eşinde gelecek dedi
Eşimi baya sonra götürdüm kan verdi dr a sonucu almaya gittim bu çok özel ben sana veremem dedi
Niye vermiyor dedim çok kızdım 2 ay sonra falan eşime randevu aldım dr dan Allah razı olsun mesaisi bitti bekledi anlattı işte herşeyi eşimde çıktı genetik problem o sebep

Anladım canım sen bir an önce hit bir yere de yaptırmaya çalış bakalım. Bazen doktorun insafına da kalıyor maalesef. İyi insanlarla karşılaştırsın Allah. Olmazsa açık açık söyle maddi olarak çok yıprandık bu kısmı bari devlet karşılasa falan diye. Ben devlette açık söylüyorum valla artık doktorun vicdanına kalmış napiyim. Memorial 1800 tl istemişti, doktor hatta sordu söyleyince. Yazık size de herşeye binlerce lira isteniyor demişti. Herhalde acıyıp yaptırdı ama dediğim gibi ben bu Mart'ta yaptırdım bu testi zaten 4 kaybım vardı belki ondan yaptı. Gittiğin hastane yapmazsa başka yere de gidersin tıbbı genetiğe canım.

Canımsın beni yanlış anlamanı istemem, emin ol benimki kadar herşeye burun sokanı can sıkanı varmıdır diye düşünüyorum, sadece senin gerginliğini almak ve kötü bir cümle kullanmamak için öyle yazdım, işallah en kısa zamanda güzel haberler verip susturursun..

Üzüldüm senin adına, ama tekrar gücünü topla ve pes etme lütfen işallah Rabbim biran önce nasip eder

Genetik testimiz temiz çıkmıştı..gerçi ona da bir itimadım kalmadı. Bu 3. Deneme toplam 6 embriyodan 1 tane sağlık embriyo bulamadık..2 dir trizomi 22 çıkıyor.. nadir görünürmüş bu da ...o da geldi beni buldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…