Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Olur mu öyle şey cnm gerilmek ne demek İnan kimseyi yanlış anlamam ben burda hepimiz aynı yolda çabalıyoruz.
Sadece yazı olduğundan yanlış anlaşılmalar olabilir.kaynanamın her zamanki dengesizliği

Canım hiç ümidini kaybetme, ilk 2 tedavide 7 embriyodan 1 sağlıklı gelmişti. Genetik testlerimiz temiz sürekli trizomi 22 çıkıp duruyordu. Hatta bir hamileliğim bu yüzden 9.haftada sonlandı. Bu yaşta böyle olması normal değil diyordu genetik doktoru, ama denk gelebiliyor demek ki. Sonra bir süre ara verdik, kendimizi toparlayarak sağlıklı embriyo çıkacak bir aya denk gelsin tedavi diye dua ederek bekledik. 3.tedavide 6da 3 sağlıklı geldi şükür.. Sen de biraz ara ver, kendini topla inşallah bir sonraki tedavi diğerlerine benzemeyecek, hep buna inan. Hep bu sefer olacak inşallah diyerek çık yola. O enerji yumurtalara geçiyor emin ol. Şu an bu söylediklerim çok anlamlı gelmeyebilir ama bir süre sonra sen de böyle düşünmeye başlayacaksın..

Memorial deki genetik dr u Burcu hanım stres çok etkili mayoz bölünmede risk dedi.

Arkadaşlar merhaba.
Ben rutin takibimi normal bir kadın doğumcudan ziyade iyi bir perinatologla yürütmek istiyorum. Hatta doğuma da gidebileceğim bir perinatolog arıyorum. Çünkü pgt yapılmasına rağmen Genetik doktoru benim durumumla (kromozom dizilişimde çok küçük parça kopmadan dolayı pgt ile görülememe riski olan durumlar söz konusuymuş) ilgili cvs veya amniyosentez yaptırın dedi. Biz de eşimle iyi bir perinatoloğa devam edip detaylıya kadar bir şey yaptırmayıp Allah korusun bir sıkıntı görünürse belki amniyosentez yaptırırız diye düşündük. Bu nedenle bebeği her muayenede ayrıntılı ultrason gibi irdeleyecek sıkı takip edecek ama insani açıdan da biraz insani olan egolarından azcık arınmış bir perinatolog arıyorum. Oturdum forum forum ve duyduklarım göre aşağıdaki listeyi çıkardım, öncelik sıralaması yaptım. Buna göre seçim yaparken sizin de varsa bu kişilerle ilgili tecrübe/önerilerinize ihtiyacım var.
Bunların dışında önerilere de açığım.
Hem ihtiyacı olan başka arkadaşlar için de bilgi olur. Avrupa yakasında tercih ediyorum.
Öncelikle ben de gittiğim bir kaç perinatolog hakkında yorum bırakayım buraya.

Biraz uzun bir yazı oldu kusura bakmayın nolur, başka forumlarda buradaki arkadaşlarımın ilgisi, bilgisi, insaniyetini bulamadım. Sizden yardım istedim. Sağolun.

Recep Has- rutin takip yapmıyor yoksa biraz soğuk olsa da ona giderdim. 12 ve 20. Haftaları görmek nasip olursa yine de ekstra ona gitmek istiyorum.

Arda Lembet-çok sıkıntılı anımda tanışmıştık. Çok güvenmiştim bilgisine ama hep bi paldır küldür muayene etme bir ilgisizlik vardı. Biraz zengin, ünlü doktoru. En son çok zor anımda benimle telefonla bile konuşmayıp çok zor durumda ortada bıraktı. Bir daha asla gitmem büyük konuşmak olmasın da..benim için bitmiştir.

İbrahim Kalelioğlu- detaylıda bebeğimdeki sorunu tespit etmişti. Recep Has gibi Çapa grubundan. Ama çok kimyam tutmadı. Kötü diyemem ama.

Bülent Kars- Anadolu yakasının en iyisi diye duymuştum. Lokasyon olarak bayılmadım hoş bir klinik değildi zaten bana aşırı uzak bir yer. Kendisi de ilk çok insani gelmişti ama sonra benim işler belli olunca gel halledelim, sana tüp bebek yapıcaz gibi çok esnaf konuşunca biraz rahatsız olmuştum.

Prof.dr.ibrahim bildirici maslak acıbadem

Prof.Alkan yıldırım-bevler çalışlar muayene

Prof.Dr.Murat Yayla - Yeşilköy Acıbadem

Memorial Şişli Cihangir Yılanlıoğlu

Florence Nightingale Hastaneleri'nden Alin Başgül Yiğiter

Özlem pata-bakırköy acıbadem

Cihat şen- bahçelievler

Prof.Rıza madazlı

Prof.Cem batukan-maslak Acıbadem

Bakırköyde Dç.Dr. Ahmet Gül.

Acıbadem Fulya Hastanesi'nden Derya Eroğlu.

Çok bilgi bulamadığım diğer doktorlar:
Prof dr Ayşe Kafkaslı
Fehmi Yazıcıoğlu
Murat Muhcu
Cemil Akgül gayrettepe
Kılıç Aydınlı nişantaşı
Ali Gedikbaş

Prof dr Süleyman Engin Akhan da var

Sağol canım bu ismi hiç duymamıştım, araştırayım onu da. Senin gittiğin bir doktor mu?
Rahim ağzı yetmezliği şüphesi vardı ilki erken Doğum oldu tranklasyon u bilmiyorduk orda araştırırken buldum çok iyi bir dr perinatoloji yeni ayrıldı zaten bu dr lar hep aynı ekolden onu da araştır bakalım baya pahalı İbrahim Bildirici muayenesi 850 tl özel sigorta b varsa Acıbadem biraz daha uygun oluyor
Ayşe hoca nın muayenesi 200 du
Benim de mozaik transfer olursa veya her türlü gebelik halinde perinatologa gitmem lazım

Evet canım bence de sen de inşallah o kısma hayırlısı ile geldiğinde mutlaka perinatolog takibinde ol derim. Translokasyon işi biliyorsun ayrıntılı bir iş.
İbrahim Bildirici ağırlıklıyım şu anda ama dediğin gibi çok pahalı, özel sigortalar indirim vs bir araştırıp bakacağım.
Senin söylediğin doktoru da araştırdım. O da listeme girdi. Hayırlısı

E Elifellam
Cnm bunlardan sadece ikisini biliyorum bir tanesi bahçelievler memorialda cihat şen.hastane süper ötesi beş yıldızlı otel konforunda,önünde ücretsiz vale var otoparkla uğraşmıyorsun.herşey nizami yeni temiz mükemmel yani.cihat hoca 12. Haftada detaylı ultrasona gitmiştim.doktor muayenesinden önce bi hemşire bütün bilgileri ozamana kadar yapılan bütün testlerinizi ve kullandığınız ilaçları kaydediyor bilgisayar ortamına.sonra hoca geliyor karından bakıp söylüyor hemşire bilgisayardaki kayıtlara geçiriyor sonra da bu bilgiler ışığında risk faktörlerini çıkartıyor.eğer ikili test yaptırırsanız onlarıda ekliyor cnm.sonra hoca kendi odasında hepsini tek tek anlatıyor.ikincisi Recep Has’a gittik 21. Haftada detaylı için.özel muayenesine randevu almak biraz zor hastası çok fazla.otopark ücretli biraz pahalı.binaya girerken sanki askeri üsse girer gibi oluyo kimlikler bırakılıyo bi kart veriliyo kartı asansör de okutup o kata çıkıyoruz.hoca içeri aldığında ilk önce testlere bakıyo.detaylı taramada ilk önce karından bakıyoo eğer göremediği bi durum olursa alttanda bakıyoo.hemşiresine herhangi bişe söylemeden ultrasonda baktıkları direk sisteme kaydoluyo.hoca bakarken zaten sana anlatıyoo şu normal şu ii diye,eğer bi sıkıntı varsa zaten tekrar çağırıyoo ya özeline yada çapaya.hangisi daha ii derseniz recep hoca biraz daha etkili ama rutin muayene yaparmı bilmem cnm.yalnız perinatologların hepsi için çok fazla konuşmadıklarını söyleyebilirim cnm.yiinede en doğru kararı sen verirsin tabi cnm.Allahım hepimizi ii insanlarla-doktorlarla karşılaştırsın ve selamete çıkarsın inşallah.

Canım çok teşekkür ederim. Cihat Şen de Memorial Bahçelievlerde bakayım kim varken Derken orada olduğunu fark ettim. Memorial'e genel anlamda güvenim tavan olduğu için şu an, ama Bahçelievler hastanesi perinatolog için hem daha yakın hem çok yeni olduğu için aklımızda bir seçenek. Fiziksel şartlarını hiç bilmiyorum hiç gitmedim bir gün gidip bakayım aslında. Senin de Cihat Şen hakkında yorumun olumlu diye anlıyorum. Genel olarak internet yorumları iyi ama az yorum var hakkında. İnsani açıdan nasıl? Çok havalı doktot sevmiyorum Arda Lembet'ten ağzım yandı.
Recep Has'a Çapa'da da, muayenesinde de gittim canım. Ona 12 ve 20 haftaları eğer nasip olursa gideceğim zaten, ama rutin takip almıyor.
Yorumların için çok teşekkürler canım

Son düzenleme:
Memorial deki genetik dr u Burcu hanım stres çok etkili mayoz bölünmede risk dedi.
Doğru elbette stres olunca vücut asit salgılıyor sürekli.. o da yumurtaları etkiliyor. Ama annem nasıl stres yapma.. canın gidiyo, malın gidiyor.. işten izin alırken bile ölüyorum stresten..emek işte..sonuç hüsran olunca yıkılıyor insan

Cnm bahçelievler memoriala hayran kaldım yani hastane olarak.hastane gibi diil.hemşireler güleryüzlü heryer ışıl ışıl.fiziksel ortam harika.dinlenme salonları falan ferah.cihat hoca ii cnm ilk bakarken hiç konuşturmuyoo seni,hatta diyoki ilk başta ilk önce ben ölçücem sen hiç konuşma sonra birlikte bakıcaz diyo.ilk önce muayene odasında o ölçüyoo sen sabırla bekliyorsun sonra giyinip diğer odaya geçiyorsun hoca sonuçları büyük ekran perdeye yansıtıyoo sana anlatıyoo hepsini.yani bizde öle oldu.kullandığım ilaçlara müdahele etmedi kullanabilirsin dedi.sorduklarıma cvp verdi.normal bi şekilde.haa her perinatoloğun olduğu gibi tabiki havalı.ama işini ii yapması önemli diye düşünüyorum.hastanede cvs ve amniyosentez de yapılıyor ve sonuçlar cvs in yurtdışına gidiyor sanırım umarım gerek kalmaz cnm.sürekli takibe gitmedim her ikisinede dediğim gibi sadeece ayrıntılı için gittim herikisinede.ama yinede recep hocayı tek geçerim bilmiyorum neden ama .Umarım hepimiz için en iyisi olur cnm.Rabbim bebişlerimizi korusun kollasın,Sağ salim sağlıkla hayırla uzun ömürle evlatlarımızı kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah Rabbim.

Dışarıdan çok iyi görünüyor zaten, eminim iyidir. E memorial in genel manada hasta memnuniyeti yüksel gibi. Gerçi ben şişli memorial tüp bebek bölümüni biliyorum sadece.
Cihat şen muayenesi ne kadar peki? Yakın zamanda gittiysen tabii.
Recep Hoca'ya ben de çok güveniyorum. Ama işte o rutin takip almıyor.

Cnm ben 12. Haftada gittim tam hatırlamıyorum ama biraz yüksekti yani şöle diyim Recep Has’ın muayenesinden pahalıydı galiba yanlış yönlendirmeyim ama yinede cnm.

Canım ne güzel bişey yapmışsın, Allah razı olsun, bende Anadolu yakasında gidecek iyi bir perinatolog arayışındayım eğer varsa bildiğin iyi biri paylaşırsan sevinirim, bu arada arkadaşlar hepinizden fikir almak isterim ilk olarak bir perinatoloğa gidip sonra kadın doğımcuyla devam edeyim diyorum, perinatoloğa bi kaç kez arada gidicem, lütfen doktor ve hastane önerileri

Bunlardan Recep has, Cihat şen ve İbrahim bildirici derim cnm . Sağlıcakla kal

bu zamana kadar tüp bebek sürecinde erkek hekime gittiğini bilmiyor mu , bence götürmedin die takılmış o . Gerçekten anlam vermek zor sen iyi yapmışsın duyma onu

Tatlım Anadolu yakasında Bülent Kars :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…