Sağol canım. Yorumlarınız çok önemli benim için.Bunlardan Recep has, Cihat şen ve İbrahim bildirici derim cnm . Sağlıcakla kal
Tatlım allahtan hiç bir zaman Ümit kesilmez biliyorsun. Yar ve yardımcın olsun . Aklıma şey geldi; acaba ilaçlardan dolayı mı böyle bölünürken sıkıntı oluor. Eğer rezervin iyiyse naturel şekilde ilaçsız toplasalar yumurtaları öyle döllense sağlıklı olur mu acaba , denesen ne kaybedersin die geldi aklıma ama tabi sen bilirsin üzülme ama olur mu. Hayatta herşey olacağına varıyorKızlar dün hastaneden aradılar. İki embriyomuzda sağlıksız gelmiş. 3. Kez transfer iptal.. yeğenimin doğum günüydü. Kimse duyup üzülmesin diye sıka sıka kendimi şiştim. Napıcaz bilmiyorum. Herhalde sağlıklı bir embriyomuz hiç olmayacak. Arayan doktor yaşınız normal rezervleriniz iyi bulana kadar deneyeceğiz diyor ama benim Umudum tükendi. Ne para kaldı ne de dayanacak gücüm. Ben bu defteri kapatacağım sanırım
Bu nasıl laflar öyle mazallah. Art niyetinden demediğini düşünüyorum cnm ya, sadece daha zor kabulleniyordur herhalde. Kızı yok mu hiç olmasa bile o da kadın halden anlar . Çok ileri giderse eşin konuşsun, işi üstlensin, bu durumda destek gerek . Kim ister şunlarla uğraşsın allah aşkına ahhhUmut hep var canım Allahım çok teşekkür ediyorum evet hemen hemen aynı şeyleri yaşamışız zor zamanlar geçecek çok mutlu
canım ya kanser falan olma üzecekse çok muhattap olma zaten bir sürü badire atlatıyoruz abuk sabuk yoracacaksa uzak dursun
Benim kaynana Halen eşimde tranklasyon olduğuna inanmıyor anlattık soruyor millete ilaç içti düşürdü diyor yattın yattın çocuğu
erken doğurdun diyor
düşürüp duruyorsun düşük kadından olur diyor zaten zor onların tuhaf konuşmalarına kulak asma hamileliğin keyfini çıkar video atmazsın bir daha telefon göndermiyor dersin
Canım ben Anadolu yakasında Dragos'ta Bülent Kars'a gittim. Fena değildi. Beni sağlıkçı bir tanıdığım Anadolu yakası'nın en iyisidir diye yönlendirmişti. Bir kere bir gece yarısı gitmiştik. Çok sıkıntılı bir anımızdaydı bebeğimde sıkıntı vardı. Bakması etmesi iyiydi ama klinik gibi bir yerde bir gece yarısı gitmiştik. Kliniği çok beğenmemiştim.Canım ne güzel bişey yapmışsın, Allah razı olsun, bende Anadolu yakasında gidecek iyi bir perinatolog arayışındayım eğer varsa bildiğin iyi biri paylaşırsan sevinirim, bu arada arkadaşlar hepinizden fikir almak isterim ilk olarak bir perinatoloğa gidip sonra kadın doğımcuyla devam edeyim diyorum, perinatoloğa bi kaç kez arada gidicem, lütfen doktor ve hastane önerileri
Bu nasıl laflar öyle mazallah. Art niyetinden demediğini düşünüyorum cnm ya, sadece daha zor kabulleniyordur herhalde. Kızı yok mu hiç olmasa bile o da kadın halden anlar . Çok ileri giderse eşin konuşsun, işi üstlensin, bu durumda destek gerek . Kim ister şunlarla uğraşsın allah aşkına ahhh
Arkadaşlar merhaba.
Ben rutin takibimi normal bir kadın doğumcudan ziyade iyi bir perinatologla yürütmek istiyorum. Hatta doğuma da gidebileceğim bir perinatolog arıyorum. Çünkü pgt yapılmasına rağmen Genetik doktoru benim durumumla (kromozom dizilişimde çok küçük parça kopmadan dolayı pgt ile görülememe riski olan durumlar söz konusuymuş) ilgili cvs veya amniyosentez yaptırın dedi. Biz de eşimle iyi bir perinatoloğa devam edip detaylıya kadar bir şey yaptırmayıp Allah korusun bir sıkıntı görünürse belki amniyosentez yaptırırız diye düşündük. Bu nedenle bebeği her muayenede ayrıntılı ultrason gibi irdeleyecek sıkı takip edecek ama insani açıdan da biraz insani olan egolarından azcık arınmış bir perinatolog arıyorum. Oturdum forum forum ve duyduklarım göre aşağıdaki listeyi çıkardım, öncelik sıralaması yaptım. Buna göre seçim yaparken sizin de varsa bu kişilerle ilgili tecrübe/önerilerinize ihtiyacım var.
Bunların dışında önerilere de açığım.
Hem ihtiyacı olan başka arkadaşlar için de bilgi olur. Avrupa yakasında tercih ediyorum.
Öncelikle ben de gittiğim bir kaç perinatolog hakkında yorum bırakayım buraya.
Biraz uzun bir yazı oldu kusura bakmayın nolur, başka forumlarda buradaki arkadaşlarımın ilgisi, bilgisi, insaniyetini bulamadım. Sizden yardım istedim. Sağolun.
Recep Has- rutin takip yapmıyor yoksa biraz soğuk olsa da ona giderdim. 12 ve 20. Haftaları görmek nasip olursa yine de ekstra ona gitmek istiyorum.
Arda Lembet-çok sıkıntılı anımda tanışmıştık. Çok güvenmiştim bilgisine ama hep bi paldır küldür muayene etme bir ilgisizlik vardı. Biraz zengin, ünlü doktoru. En son çok zor anımda benimle telefonla bile konuşmayıp çok zor durumda ortada bıraktı. Bir daha asla gitmem büyük konuşmak olmasın da..benim için bitmiştir.
İbrahim Kalelioğlu- detaylıda bebeğimdeki sorunu tespit etmişti. Recep Has gibi Çapa grubundan. Ama çok kimyam tutmadı. Kötü diyemem ama.
Bülent Kars- Anadolu yakasının en iyisi diye duymuştum. Lokasyon olarak bayılmadım hoş bir klinik değildi zaten bana aşırı uzak bir yer. Kendisi de ilk çok insani gelmişti ama sonra benim işler belli olunca gel halledelim, sana tüp bebek yapıcaz gibi çok esnaf konuşunca biraz rahatsız olmuştum.
Prof.dr.ibrahim bildirici maslak acıbadem
Prof.Alkan yıldırım-bevler çalışlar muayene
Prof.Dr.Murat Yayla - Yeşilköy Acıbadem
Memorial Şişli Cihangir Yılanlıoğlu
Florence Nightingale Hastaneleri'nden Alin Başgül Yiğiter
Özlem pata-bakırköy acıbadem
Cihat şen- bahçelievler
Prof.Rıza madazlı
Prof.Cem batukan-maslak Acıbadem
Bakırköyde Dç.Dr. Ahmet Gül.
Acıbadem Fulya Hastanesi'nden Derya Eroğlu.
Çok bilgi bulamadığım diğer doktorlar:
Prof dr Ayşe Kafkaslı
Fehmi Yazıcıoğlu
Murat Muhcu
Cemil Akgül gayrettepe
Kılıç Aydınlı nişantaşı
Ali Gedikbaş
Ne zaman gittini bilmiorum ama yeni bir hastane açtılar . 5 katlı kartal soğanlık yan yoldalar şimdiCanım ben Anadolu yakasında Dragos'ta Bülent Kars'a gittim. Fena değildi. Beni sağlıkçı bir tanıdığım Anadolu yakası'nın en iyisidir diye yönlendirmişti. Bir kere bir gece yarısı gitmiştik. Çok sıkıntılı bir anımızdaydı bebeğimde sıkıntı vardı. Bakması etmesi iyiydi ama klinik gibi bir yerde bir gece yarısı gitmiştik. Kliniği çok beğenmemiştim.
Kesinlikle haklısın, senden veya ondan ne farkederkiSonuçta benden de olsa biz kabullendik . Uzak olmaları en iyisi
Canım bir de aklıma geldi şimdi Zeki Şahinoğlu Önerim ama Anadolu yakasında , sanki biri daha sormuştuCanım ben Anadolu yakasında Dragos'ta Bülent Kars'a gittim. Fena değildi. Beni sağlıkçı bir tanıdığım Anadolu yakası'nın en iyisidir diye yönlendirmişti. Bir kere bir gece yarısı gitmiştik. Çok sıkıntılı bir anımızdaydı bebeğimde sıkıntı vardı. Bakması etmesi iyiydi ama klinik gibi bir yerde bir gece yarısı gitmiştik. Kliniği çok beğenmemiştim.
Canım sağol çok. Yorum aradığım bir diğer doktor Murat Yayla idi. Şubat'ta en son yine bir kayıp yaşarken kendisine ulaştım, zor bir durumda olduğum için sağolsun hemşiresi direkt adamın cebini verdi. Aradım dakikalarca sordum yanıtladı. Ki bu esnada 2 yıldır hep gittiğim perinatoloğum telefonla bile konuşmadı benimle terbiyesiz. Neyse oradan Murat Bey'e de bir sempatim var. Evime de yakın bir noktada nispeten. Ama ben de rutin takip yapacakmış gibi gelmiyor bana. O da kafamdaki ilk 3-4 arasında.Canım ben de ikiz hamileliğimde erken bir dönemde tanışmıştım perinatalog la. Acıbadem international murat yayla ya gitmiştim. Kendisi çok tatlı çok konuşkan ekranda her gördüğünü direk sana da anlatan bir doktor. Ne sorsam cevabını da hep aldım, muayene esnasında da esprili bir dille sakin sabırlı uzun uzun bakıp değiğim gibi ne görürse anlatıyor..
Şimdiki hamileliğimde yine international acıbadem de takip doktorum. 12.haftada murat bey e yönlendirdi, bu sefer hastanede ücreti ekstra pahalı diye özel muayenehanesine gittim. 550 liraydı, ikili test yapınca +100 lira daha eklediler. Acıbadem e gitseydim muhtemelen 1500 e yakın bir bedeli olurdu..
Murat hoca yı tavsiye ederim, telefondan da kendisine ihtiyacım olduğunda ulaşabilmiştim. Ama sürekli takip yapıyor mu bilgim yok..
Ben gideli oldu çok. Tam 2 yıl önceydi.Ne zaman gittini bilmiorum ama yeni bir hastane açtılar . 5 katlı kartal soğanlık yan yoldalar şimdi
Canım boşver takmamaya çalış. Eşin anlıyordur durumu. Anne olunca çok birşey diyemiyordur napsın. Anne baba da olsalar bu konuda bir adım geride kalmalılar, olay ikinizin merkezde. Allah size sağlık mutluluk verdin yeter ki.Sonuçta benden de olsa biz kabullendik . Uzak olmaları en iyisi
merhaba lütfen öyle düşünmeyin evet zor bir süreç sabır istiyor maddi manevi güç istiyor ama defteri kapattm demeyın benm teyzemn 15 yıl çocugu olmadı her turlu tedavıyı denedıler ve daha once çok gorulmemıs bır sıkıntıları vardı yumurtaları spermı ölduruyordu döllenme bıle olmuyordu sonrasında 38 yaşında ilk kızına 42 yasında ıkıncı kızına hamıle kaldı hemde normal yolla suan kocaman oldular Rabbıme sıgınıcaz bıze ıyı gelen şeylere yonelıcez. bu sıra odagınızı bıraz degıstırın kendınıze zaman ayırın zır surec dınlenmekte gerek. psikolojıde cok etkılıyor bu surecı.Kızlar dün hastaneden aradılar. İki embriyomuzda sağlıksız gelmiş. 3. Kez transfer iptal.. yeğenimin doğum günüydü. Kimse duyup üzülmesin diye sıka sıka kendimi şiştim. Napıcaz bilmiyorum. Herhalde sağlıklı bir embriyomuz hiç olmayacak. Arayan doktor yaşınız normal rezervleriniz iyi bulana kadar deneyeceğiz diyor ama benim Umudum tükendi. Ne para kaldı ne de dayanacak gücüm. Ben bu defteri kapatacağım sanırım
Cok haklısın gercekten cok zorluyorlar bazen. Annemi de aramış onu götürdüm mü diye kontrol etmiş nerdesin dünür napıyosun diyip kapatmışUmut hep var canım Allahım çok teşekkür ediyorum evet hemen hemen aynı şeyleri yaşamışız zor zamanlar geçecek çok mutlu
canım ya kanser falan olma üzecekse çok muhattap olma zaten bir sürü badire atlatıyoruz abuk sabuk yoracacaksa uzak dursun
Benim kaynana Halen eşimde tranklasyon olduğuna inanmıyor anlattık soruyor millete ilaç içti düşürdü diyor yattın yattın çocuğu
erken doğurdun diyor
düşürüp duruyorsun düşük kadından olur diyor zaten zor onların tuhaf konuşmalarına kulak asma hamileliğin keyfini çıkar video atmazsın bir daha telefon göndermiyor dersin
biliyordu tamamen anlamışsın olayı :)bu zamana kadar tüp bebek sürecinde erkek hekime gittiğini bilmiyor mu , bence götürmedin die takılmış o . Gerçekten anlam vermek zor sen iyi yapmışsın duyma onu
Canım rahat ol, hiçbir şey olmaz. Şimdiden onun stresine girme daha kolay geçsin inşallah. Ben arada yürümem gerektiği oluyor yürüyorum, hamileliğimi bilmeyenlerin yanında hatta baya yürüyüş yapıyorum parkta onlarla:) toplu taşımaya biniyorum, bazen ayakta da kalıyorum, İstanbul da mesafeler uzun malum:) için rahat olsun, ağır kaldırmadığın sürece sorun yok. 45 dk sonrası oturmaya çalışırsın Allah İn izniyle bişeycik olmaz:)Kızlar ya yarın okullar acılıyor ve direk o gün nöbetciyim hem de idare katında yani otursam olmaz... ne yapacagım öğle arası 45 dk ayakta cok uzun
Kızlar ya yarın okullar acılıyor ve direk o gün nöbetciyim hem de idare katında yani otursam olmaz... ne yapacagım öğle arası 45 dk ayakta cok uzun
Ders dağılımında bana baya bir sınıf yığmışlardı mecbur söyledim ama tabi nöbetten muaf olamıyorum. Cok moralim bozuk hic başlayasım yok işeCanım değişim yapabileceğin biri yok mu? Bir de gebeliği bilgi vermiyor musunuz okula?
Ben de biraz daha bekleyecektim söylemek için işyerine ama hamileikte erken çıkış için söyledim, zaten 2 gün de rapor aldım. Bugün 3 defa çıkardım galiba, şu anda uyumadan 4e hazırlanıyorum. yarın nasıl gideceğim kara kara düşünüyorum ben de..
Cnm normal takip doktoruna nöbet tutması sakıncalı riskli gebelikten dolayı diye bi rapor alabilirsin haberin olsun.bazen 3 imzalı heyette veriyorlar.yarın bi şekilde çok dolanmadan halletmeye çalış sonra doktorunla bi görüş durumu eğer idarenle aran iise ve idaren insiyatif kullanabiliyorsa aile hekiminin yazdığı durumunu belirten raporu bile kabul eder.okul idaresine sor nasıl bi rapor aldığında nöbetten muaf olurum diye ben aile hekimimden almıştım cnm uzun süre ayakta kalması uygun değildir risk teşkil eder diye.Kızlar ya yarın okullar acılıyor ve direk o gün nöbetciyim hem de idare katında yani otursam olmaz... ne yapacagım öğle arası 45 dk ayakta cok uzun
Canım benim iyi olmana sevindim iyi yapmışsın ara vermekle inşâAllah hakkından hayırlısı olurÇoook saoll canımm. Toparlandım biraz daha iyiyim tedaviye baya ara verdim nisan mayıs gibi transfer için gitmeyi düşünüyorum rabbim hakkımızda hayırlısını versin. Sen neler yapıyosun nasılsın? ❤
Oy kuzumEvet ben de kürtaj sonlandırmalarda çok ağladım, o an ağrı geçiyor fiziksel rahatlama oluyor ama psikolojik çok zor. yavruların vücudumdan ayrıldığı anı hissetmek çok ama çok zordu. Allahım kimseye yaşatmasın. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
Çok sevindim canım hadi gözün aydın evlat olsunlar sana inşâAllahCanım gerçekten rabbimden hiç bir zaman umut kesilmez biraz önce hastaneyi aradım dayanamayıp ve iki gün önce döllenmesi dedikleri 6 embriyo daha döllenip bölünmüş biletoplam 15 tane 2 si orta kalite diğerleri günleriyle uyumlu embriyolarım oldu yani duyunca sübhanallah dedim gerçekten rabbim o kadar büyük ki. Çok şükür bin şükür..
Şimdi sen böyle yazınca bende korkmaya başladımGenetik testimiz temiz çıkmıştı..gerçi ona da bir itimadım kalmadı. Bu 3. Deneme toplam 6 embriyodan 1 tane sağlık embriyo bulamadık..2 dir trizomi 22 çıkıyor.. nadir görünürmüş bu da ...o da geldi beni buldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?