Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Tatlım allahtan hiç bir zaman Ümit kesilmez biliyorsun. Yar ve yardımcın olsun . Aklıma şey geldi; acaba ilaçlardan dolayı mı böyle bölünürken sıkıntı oluor. Eğer rezervin iyiyse naturel şekilde ilaçsız toplasalar yumurtaları öyle döllense sağlıklı olur mu acaba , denesen ne kaybedersin die geldi aklıma ama tabi sen bilirsin üzülme ama olur mu. Hayatta herşey olacağına varıyor

Bu nasıl laflar öyle mazallah. Art niyetinden demediğini düşünüyorum cnm ya, sadece daha zor kabulleniyordur herhalde. Kızı yok mu hiç olmasa bile o da kadın halden anlar . Çok ileri giderse eşin konuşsun, işi üstlensin, bu durumda destek gerek . Kim ister şunlarla uğraşsın allah aşkına ahhh

Canım ben Anadolu yakasında Dragos'ta Bülent Kars'a gittim. Fena değildi. Beni sağlıkçı bir tanıdığım Anadolu yakası'nın en iyisidir diye yönlendirmişti. Bir kere bir gece yarısı gitmiştik. Çok sıkıntılı bir anımızdaydı bebeğimde sıkıntı vardı. Bakması etmesi iyiydi ama klinik gibi bir yerde bir gece yarısı gitmiştik. Kliniği çok beğenmemiştim.

Sonuçta benden de olsa biz kabullendik . Uzak olmaları en iyisi

Canım ben de ikiz hamileliğimde erken bir dönemde tanışmıştım perinatalog la. Acıbadem international murat yayla ya gitmiştim. Kendisi çok tatlı çok konuşkan ekranda her gördüğünü direk sana da anlatan bir doktor. Ne sorsam cevabını da hep aldım, muayene esnasında da esprili bir dille sakin sabırlı uzun uzun bakıp değiğim gibi ne görürse anlatıyor..
Şimdiki hamileliğimde yine international acıbadem de takip doktorum. 12.haftada murat bey e yönlendirdi, bu sefer hastanede ücreti ekstra pahalı diye özel muayenehanesine gittim. 550 liraydı, ikili test yapınca +100 lira daha eklediler. Acıbadem e gitseydim muhtemelen 1500 e yakın bir bedeli olurdu..
Murat hoca yı tavsiye ederim, telefondan da kendisine ihtiyacım olduğunda ulaşabilmiştim. Ama sürekli takip yapıyor mu bilgim yok..

Ne zaman gittini bilmiorum ama yeni bir hastane açtılar . 5 katlı kartal soğanlık yan yoldalar şimdi

Canım bir de aklıma geldi şimdi Zeki Şahinoğlu Önerim ama Anadolu yakasında , sanki biri daha sormuştu

Canım sağol çok. Yorum aradığım bir diğer doktor Murat Yayla idi. Şubat'ta en son yine bir kayıp yaşarken kendisine ulaştım, zor bir durumda olduğum için sağolsun hemşiresi direkt adamın cebini verdi. Aradım dakikalarca sordum yanıtladı. Ki bu esnada 2 yıldır hep gittiğim perinatoloğum telefonla bile konuşmadı benimle terbiyesiz. Neyse oradan Murat Bey'e de bir sempatim var. Evime de yakın bir noktada nispeten. Ama ben de rutin takip yapacakmış gibi gelmiyor bana. O da kafamdaki ilk 3-4 arasında.
Çok teşekkürler yorumun için canım.

Sonuçta benden de olsa biz kabullendik . Uzak olmaları en iyisi
Canım boşver takmamaya çalış. Eşin anlıyordur durumu. Anne olunca çok birşey diyemiyordur napsın. Anne baba da olsalar bu konuda bir adım geride kalmalılar, olay ikinizin merkezde. Allah size sağlık mutluluk verdin yeter ki.

merhaba lütfen öyle düşünmeyin evet zor bir süreç sabır istiyor maddi manevi güç istiyor ama defteri kapattm demeyın benm teyzemn 15 yıl çocugu olmadı her turlu tedavıyı denedıler ve daha once çok gorulmemıs bır sıkıntıları vardı yumurtaları spermı ölduruyordu döllenme bıle olmuyordu sonrasında 38 yaşında ilk kızına 42 yasında ıkıncı kızına hamıle kaldı hemde normal yolla suan kocaman oldular Rabbıme sıgınıcaz bıze ıyı gelen şeylere yonelıcez. bu sıra odagınızı bıraz degıstırın kendınıze zaman ayırın zır surec dınlenmekte gerek. psikolojıde cok etkılıyor bu surecı.

Cok haklısın gercekten cok zorluyorlar bazen. Annemi de aramış onu götürdüm mü diye kontrol etmiş nerdesin dünür napıyosun diyip kapatmış
bu zamana kadar tüp bebek sürecinde erkek hekime gittiğini bilmiyor mu , bence götürmedin die takılmış o . Gerçekten anlam vermek zor sen iyi yapmışsın duyma onu
biliyordu tamamen anlamışsın olayı :)

Kızlar ya yarın okullar acılıyor ve direk o gün nöbetciyim hem de idare katında yani otursam olmaz... ne yapacagım öğle arası 45 dk ayakta cok uzun
Canım rahat ol, hiçbir şey olmaz. Şimdiden onun stresine girme daha kolay geçsin inşallah. Ben arada yürümem gerektiği oluyor yürüyorum, hamileliğimi bilmeyenlerin yanında hatta baya yürüyüş yapıyorum parkta onlarla:) toplu taşımaya biniyorum, bazen ayakta da kalıyorum, İstanbul da mesafeler uzun malum:) için rahat olsun, ağır kaldırmadığın sürece sorun yok. 45 dk sonrası oturmaya çalışırsın Allah İn izniyle bişeycik olmaz:)

Kızlar ya yarın okullar acılıyor ve direk o gün nöbetciyim hem de idare katında yani otursam olmaz... ne yapacagım öğle arası 45 dk ayakta cok uzun

Canım değişim yapabileceğin biri yok mu? Bir de gebeliği bilgi vermiyor musunuz okula?
Ben de biraz daha bekleyecektim söylemek için işyerine ama hamileikte erken çıkış için söyledim, zaten 2 gün de rapor aldım. Bugün 3 defa çıkardım galiba, şu anda uyumadan 4e hazırlanıyorum . yarın nasıl gideceğim kara kara düşünüyorum ben de..

Ders dağılımında bana baya bir sınıf yığmışlardı mecbur söyledim ama tabi nöbetten muaf olamıyorum. Cok moralim bozuk hic başlayasım yok işe

Cnm normal takip doktoruna nöbet tutması sakıncalı riskli gebelikten dolayı diye bi rapor alabilirsin haberin olsun.bazen 3 imzalı heyette veriyorlar.yarın bi şekilde çok dolanmadan halletmeye çalış sonra doktorunla bi görüş durumu eğer idarenle aran iise ve idaren insiyatif kullanabiliyorsa aile hekiminin yazdığı durumunu belirten raporu bile kabul eder.okul idaresine sor nasıl bi rapor aldığında nöbetten muaf olurum diye ben aile hekimimden almıştım cnm uzun süre ayakta kalması uygun değildir risk teşkil eder diye.

Canım benim iyi olmana sevindim iyi yapmışsın ara vermekle inşâAllah hakkından hayırlısı olur
İyim bende hamdolsun sonbahar temizliği yapıyorum haftaya adetimle başlicaz nasipse donmuşlarla
Oy kuzum amin inşâAllah bide bişey sormak istiyorum yücel bey yapışıklık olur dedi hsg istedi kürtaj sonrası ama semra hanım gerek Yok demişti size bişey söylemişler miydi?
Çok sevindim canım hadi gözün aydın evlat olsunlar sana inşâAllah
Şimdi sen böyle yazınca bende korkmaya başladım benimde toplamda 7 embriyo donduruldu 5 tüpte ikisi çift. 4 tanesi 5aa biri 5ab çift olanlar da geriden gelenler 3ab falan tam hatırlamıyorum biz pgtye göndermedik daha doğrusu gönderemedik... en iyi 5aa transferim tuttu ama kalp atışı durdu kirtaj oldum gönderdik genetik incelemeye ve turner sendromu çıktı dr çok şaşırdı 10000 de bir görülen bişey dedi şimdi aklım hep diğer kuzularımda inşâAllah onlar sağlıklıdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…