Canım dur sıkma canını Allah bir kolayını verir. Bir yöntemi vardır elbet, öyle şey mi olur. Valla ben de sabah kalktım yok ayakta duramıyorum, gece çok çıkardım, halsizlikten bayılacağım su içiyorum çıkarıyorum. Şu an vazgeçtim gitmeyeceğim napayım rapor vs bir çözüm bulacağım bugün, serum taktıracağım.Ders dağılımında bana baya bir sınıf yığmışlardı mecbur söyledim ama tabi nöbetten muaf olamıyorum. Cok moralim bozuk hic başlayasım yok işe
Cnm benim kürtajımı Gönül hoca yapmıştı.Allahım bir daha o günleri yaşatmasın inşallah ne bana ne hiçbirimize.Gönül hoca kürtajdan bi hafta sonra kontrole çağırmıştı rahim çizgisine bakmak ve parça kalmışmı kontrol etmek için.sonra yeni tedaviye başladık,yapışıklık yok demişti.yumoşlar toplandıktan sonra yücel hocada baktı histereskopi olacağım gün rahim filmi çekilmemiştim yani eski filme bakıp bişi görünmüyo demişti.histereskopiye semra hanım ve yücel bey girdi ameliyattan sonra yücel hoca odada bişi çıkmadı demişti.ama sanırım bana filmi histereskopi olacam diye çektirmediler.senden istedilerse aklında kalmasın cnm .Tedavinde şimdiden hayırlı olsun cnm.Rabbim hepimizi selamete çıkarsın inşallah.Canım benim iyi olmana sevindim iyi yapmışsın ara vermekle inşâAllah hakkından hayırlısı olur
İyim bende hamdolsun sonbahar temizliği yapıyorum haftaya adetimle başlicaz nasipse donmuşlarla
Oy kuzumamin inşâAllah bide bişey sormak istiyorum yücel bey yapışıklık olur dedi hsg istedi kürtaj sonrası ama semra hanım gerek Yok demişti size bişey söylemişler miydi?
Çok sevindim canım hadi gözün aydın evlat olsunlar sana inşâAllah
Şimdi sen böyle yazınca bende korkmaya başladımbenimde toplamda 7 embriyo donduruldu 5 tüpte ikisi çift. 4 tanesi 5aa biri 5ab çift olanlar da geriden gelenler 3ab falan tam hatırlamıyorum biz pgtye göndermedik daha doğrusu gönderemedik... en iyi 5aa transferim tuttu ama kalp atışı durdu kirtaj oldum gönderdik genetik incelemeye ve turner sendromu çıktı dr çok şaşırdı 10000 de bir görülen bişey dedi şimdi aklım hep diğer kuzularımda inşâAllah onlar sağlıklıdır
Canım ben 2 defa kürtajdan sonra 1-2 ay içinde gebe kalmıştım yine. Doktorum o zaman hep iyi rahim beklemeye bile gerek yok demişti. Şubatta ben yine kürtaj oldum en son, mart ta tedaviyr başlamıştım. Yücel bey kontrol etmişti iyi demişti. Hsg de çekilmişti, kötü çıkmamıştı.Yine de opudan vs sonra transferden önce her ihtimale karşı bir histeroskopi yapılmıştı bana.Canım benim iyi olmana sevindim iyi yapmışsın ara vermekle inşâAllah hakkından hayırlısı olur
İyim bende hamdolsun sonbahar temizliği yapıyorum haftaya adetimle başlicaz nasipse donmuşlarla
Oy kuzumamin inşâAllah bide bişey sormak istiyorum yücel bey yapışıklık olur dedi hsg istedi kürtaj sonrası ama semra hanım gerek Yok demişti size bişey söylemişler miydi?
Çok sevindim canım hadi gözün aydın evlat olsunlar sana inşâAllah
Şimdi sen böyle yazınca bende korkmaya başladımbenimde toplamda 7 embriyo donduruldu 5 tüpte ikisi çift. 4 tanesi 5aa biri 5ab çift olanlar da geriden gelenler 3ab falan tam hatırlamıyorum biz pgtye göndermedik daha doğrusu gönderemedik... en iyi 5aa transferim tuttu ama kalp atışı durdu kirtaj oldum gönderdik genetik incelemeye ve turner sendromu çıktı dr çok şaşırdı 10000 de bir görülen bişey dedi şimdi aklım hep diğer kuzularımda inşâAllah onlar sağlıklıdır
Cnm geçmiş olsun çok mide bulantısı için çubuk kraker,leblebi,normal ekmeğin kabuk kısmı,salatalık,limonlu su ben bunları deniyordum cnm.hatta bi ara soğuk sütle eti cici bebe yedim aç kalmamak için.doktoruna bi danış istersen yada aklına yatanı araştır sor belki işe yarar cnm. Ama doktoruna sormadan deneme her bünyede farklı olabilir cnm.tekrar geçmiş olsun.Canım dur sıkma canını Allah bir kolayını verir. Bir yöntemi vardır elbet, öyle şey mi olur. Valla ben de sabah kalktım yok ayakta duramıyorum, gece çok çıkardım, halsizlikten bayılacağım su içiyorum çıkarıyorum. Şu an vazgeçtim gitmeyeceğim napayım rapor vs bir çözüm bulacağım bugün, serum taktıracağım.
Sen de stres yapma, kolay elde edilmiyor bu gebelikler bir çaresi bulunacak inşallah
Leblebiyi unutmuştum bak, sağol arkadaşım. Beyaz leblebi de iyi geliyordu bana. Zaten kraker ve haşlanmış patatesle yaşıyorum. İlk haftada 1 kg verdim hemen. Bir kaç günde bir serum alırım artık öncekilerde öyle idare etmiştim. Mesela dün 4 kez çıkardım artık su da içimde kalmıyor, serum zamanım geldi demek.Cnm geçmiş olsun çok mide bulantısı için çubuk kraker,leblebi,normal ekmeğin kabuk kısmı,salatalık,limonlu su ben bunları deniyordum cnm.hatta bi ara soğuk sütle eti cici bebe yedim aç kalmamak için.doktoruna bi danış istersen yada aklına yatanı araştır sor belki işe yarar cnm. Ama doktoruna sormadan deneme her bünyede farklı olabilir cnm.tekrar geçmiş olsun.
Bişi diil cnm benim inşallah işe yarar.patates ii de çok fazla yüklenme şeker olduğu için.süte gelince boş içemiyorsan şayet Pınarın proteinli sütleri var çeşit çeşit ben onlardan içiyorum hatta diyetisyen onaylı içiyorum çünkü et yiyemiyorum.ayrıca normal pınarın soğuk sütüde eti cici bebenin içinde belli olmuyoo cnm.sarı tuzsuz leblebi ii gelir,beyaz leblebi tok tutar.ama fazlası kabız yapabilir cnm.kuru kayısı,kuru incir bunlarda şeker dengeni korur ve tok tutar cnm az da olsa.ve yağı çok olmayan unsuz çorbalarda mide bulantını önler.mesela şehriye çorbasını unsuz terbiyesiz,mercimek çorbası çok yağlı ve un kavrulmuş olmayan,şimdi artık mevsimi mesela haşlanmış brokoli ve karnabahar limonlu zeytinyağlı bunlar ii geliyor cnm aklında bulunsun.Allahım hepimize yardım etsin,selamete çıkarsın inşallah.Leblebiyi unutmuştum bak, sağol arkadaşım. Beyaz leblebi de iyi geliyordu bana. Zaten kraker ve haşlanmış patatesle yaşıyorum. İlk haftada 1 kg verdim hemen. Bir kaç günde bir serum alırım artık öncekilerde öyle idare etmiştim. Mesela dün 4 kez çıkardım artık su da içimde kalmıyor, serum zamanım geldi demek.
Süt ben içemiyorum canım.
Çok sağol bilgiler için.
Kromozom analizi mi yaptırdınız canım eşine ...benim tedaviler için yapılmıştı sorun çıkmamıştı ama eşime yapmadılar.niye yapmadılarsa anlamadım şimdi sizin yazıları okuyunca dank etti .. .çünkü dölleme sorunu oluyor 2 tedavi de döllenme olmadı ..1 tane tedavide triploidi oldu sonra 9 haftalık kaybım da var hep yumurtaya sorun bulunuyor ama eşimde morfoloji sorununa var..aslında biraz da ona odaklanmamız lazım sanırım ..,2 tedavi De de döllenme olmaması ne demek , üstelik birtanesi mikroenjeksiyon du yani..Canım benim hiç haberim yoktu kan pırtılaşma sı sandım benden kan aldı eşinde gelecek dedi
Eşimi baya sonra götürdüm kan verdi dr a sonucu almaya gittim bu çok özel ben sana veremem dedi
Niye vermiyor dedim çok kızdım 2 ay sonra falan eşime randevu aldım dr dan Allah razı olsun mesaisi bitti bekledi anlattı işte herşeyi eşimde çıktı genetik problem o sebep
O sanki kromozomsal değil gibi eşindeki morfoloji sorunundan olabilir tedbir için eşinize de isteyin kromozom analiziniKromozom analizi mi yaptırdınız canım eşine ...benim tedaviler için yapılmıştı sorun çıkmamıştı ama eşime yapmadılar.niye yapmadılarsa anlamadım şimdi sizin yazıları okuyunca dank etti .. .çünkü dölleme sorunu oluyor 2 tedavi de döllenme olmadı ..1 tane tedavide triploidi oldu sonra 9 haftalık kaybım da var hep yumurtaya sorun bulunuyor ama eşimde morfoloji sorununa var..aslında biraz da ona odaklanmamız lazım sanırım ..,2 tedavi De de döllenme olmaması ne demek , üstelik birtanesi mikroenjeksiyon du yani..
Canim sen mesaji yazali baya olmus ama bana nasil umut oldun anlatamam bende cumartesi 2li test yaptirdim ense kalinligi 2.7 cikti doktorumda korkuttu beni ama senin su yazdiklarini okuyunca icim cok rahatladiMemoriale gittim kızlar Ahmet göçmene o da 2.6 ölçtü ama ense kalınlığı bisey ifade etmez tek başına dedi 2li test yaptığı için doktoruma kızdı hatta 2.5 ile 3 arası çok az riskli ama 3.5 olup sağlıkla doğuran hastalarım oldi dedi hoca bi sıkıntı olduğunu pek sanmıyorum ama için rahat etsin diyorsan nifty yap rahatla bence bi sıkıntı yok dedi ben sabah kan verdim amerikaya gönderecekler bugün 10 güne çıkarmış yücel beye indim o boş yere paranı niye verdin temiz çıkar görürsün dedi ins temiz çıkar kızlar dün gece gözüme uyku girmedi dün ku doktor beni mahvetti
Dışarıdan çok iyi görünüyor zaten, eminim iyidir. E memorial in genel manada hasta memnuniyeti yüksel gibi. Gerçi ben şişli memorial tüp bebek bölümüni biliyorum sadece.
Cihat şen muayenesi ne kadar peki? Yakın zamanda gittiysen tabii.
Recep Hoca'ya ben de çok güveniyorum. Ama işte o rutin takip almıyor.
İncelemeye göndermekte şart bu durumda ..Birde blastosist olunca embriyo dışarı bir hüçre atıyormuş onu yolluyorlarmış dimi genetiğe yani embriyodan parça almıyorlar..artık hücreyi yolluyorlar...Benimde9 haftalık kaybımda blastosist di kalitesi iyiydi ama sonra kese gününe göre geride kaldı gelişim durdu derken missed abortus dediler .....ama dediğin gibi eşimdende isteyelim ayrıca DNA hasarı varmı o da önemliymiş sonuçta morfoloji 1 ...değerler kötü ama biz sperme hiç odaklanmadık mikroenjeksiyon oluyor nasılsa dedik ama önemliymiş ..O sanki kromozomsal değil gibi eşindeki morfoloji sorunundan olabilir tedbir için eşinize de isteyin kromozom analizini
Döllenmede sorun olmuyor blastosist aşamasında sorun oluyor
3. Güne kadar yumurta kalitesi sonrasında spermde olan anomaliler aktif rol oynuyormuş.
Bir sürü sebep var iş başa düşüyor tabi benim genetik dr u çok iyiydi Allah razı olsun şıp diye buldu sorunu
Genetik sorunda çok kaliteli embriyo olabiliyor ama incelemede kötü geliyor benim blastosist olan tüm embriyo ların 5ab kalitedeydi
Canım ben 2 defa kürtajdan sonra 1-2 ay içinde gebe kalmıştım yine. Doktorum o zaman hep iyi rahim beklemeye bile gerek yok demişti. Şubatta ben yine kürtaj oldum en son, mart ta tedaviyr başlamıştım. Yücel bey kontrol etmişti iyi demişti. Hsg de çekilmişti, kötü çıkmamıştı.Yine de opudan vs sonra transferden önce her ihtimale karşı bir histeroskopi yapılmıştı bana.
Onlar rahime göre karar veriyor canım. Bir de senin şimdi 2 ay oldu, transfere kadar 3 ay olacak inşallah neredeyse, dinlenmiş de olmuştur rahmin.
Haftaya başlamana çok sevindim, haydi hayırlar olsun inşallah arkadaşım
İnşâAllah bende de bir sorun çıkmaz semra hanım gerek yok dedi adetim de düzene girdi çok şükür yapışıklık olunca düzen bozuluyormuş geçen gün gittiğim kadın doğumcu bi sıkıntı görünmüyor dedi bakalım zaman ne gösterecekLeblebiyi unutmuştum bak, sağol arkadaşım. Beyaz leblebi de iyi geliyordu bana. Zaten kraker ve haşlanmış patatesle yaşıyorum. İlk haftada 1 kg verdim hemen. Bir kaç günde bir serum alırım artık öncekilerde öyle idare etmiştim. Mesela dün 4 kez çıkardım artık su da içimde kalmıyor, serum zamanım geldi demek.
Süt ben içemiyorum canım.
Çok sağol bilgiler için.
Pgt yi blastosist embriyo da plesanta dan örnek alıp yapıyorlar en dış plesanta oluyorİncelemeye göndermekte şart bu durumda ..Birde blastosist olunca embriyo dışarı bir hüçre atıyormuş onu yolluyorlarmış dimi genetiğe yani embriyodan parça almıyorlar..artık hücreyi yolluyorlar...Benimde9 haftalık kaybımda blastosist di kalitesi iyiydi ama sonra kese gününe göre geride kaldı gelişim durdu derken missed abortus dediler .....ama dediğin gibi eşimdende isteyelim ayrıca DNA hasarı varmı o da önemliymiş sonuçta morfoloji 1 ...değerler kötü ama biz sperme hiç odaklanmadık mikroenjeksiyon oluyor nasılsa dedik ama önemliymiş ..
Çok sağol canım amin inşâAllah bakalım bu hafta sonuna doğru adet olunca başlicaz nasip olursa inşâAllah bi sorun çıkmazCnm benim kürtajımı Gönül hoca yapmıştı.Allahım bir daha o günleri yaşatmasın inşallah ne bana ne hiçbirimize.Gönül hoca kürtajdan bi hafta sonra kontrole çağırmıştı rahim çizgisine bakmak ve parça kalmışmı kontrol etmek için.sonra yeni tedaviye başladık,yapışıklık yok demişti.yumoşlar toplandıktan sonra yücel hocada baktı histereskopi olacağım gün rahim filmi çekilmemiştim yani eski filme bakıp bişi görünmüyo demişti.histereskopiye semra hanım ve yücel bey girdi ameliyattan sonra yücel hoca odada bişi çıkmadı demişti.ama sanırım bana filmi histereskopi olacam diye çektirmediler.senden istedilerse aklında kalmasın cnm .Tedavinde şimdiden hayırlı olsun cnm.Rabbim hepimizi selamete çıkarsın inşallah.
Evet canım ya vallahi bilemedim önümüzdeki tedavi için ne lazımsa yapıyım aklımda birşey kalmasın diyorum ama yapacak o kadar çok şey oluncaya aman tekrar böyle deneyim uygun görürlerse genetiğe yollarlar nasılsa diyorum ..insallah hepimiz için güzel şeyler olur..bebeklerimize kavuşuruz..Pgt yi blastosist embriyo da plesanta dan örnek alıp yapıyorlar en dış plesanta oluyor
Onu Memorial DNA hasarını sperm seçiyoruz dediler
Hasarsızları seçiyorlarmış
İşte çok etken var cnm
En iyisi pgt inşallah bir dahaki tedavin hayırlı olur cnmEvet canım ya vallahi bilemedim önümüzdeki tedavi için ne lazımsa yapıyım aklımda birşey kalmasın diyorum ama yapacak o kadar çok şey oluncaya aman tekrar böyle deneyim uygun görürlerse genetiğe yollarlar nasılsa diyorum ..insallah hepimiz için güzel şeyler olur..bebeklerimize kavuşuruz..
Sağol canım .. sende inşallah güzel haberler alır kavuşursun bebeğine..En iyisi pgt inşallah bir dahaki tedavin hayırlı olur cnm
Amin canım Allah emeklerimizi boşa çıkarmasınSağol canım .. sende inşallah güzel haberler alır kavuşursun bebeğine..
Canım sen ne aşamadasın şu anda dondurulmuşun vardı sanki yanlış mı hatırlıyorumAmin canım Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın
Canım gerçekten çok sağol. Daha önce 13 ve 26 hafta süren gebeliklerim oldu aslında tecrübeliyim ama yine de şaşıp kalıyorum bazen, yiyorum çıkıyor şeklinde defalarca çıkınca çaresiz kalıyorum. Şikayetçi hiç değilim çok şükür yeter ki bebeğim sağlıklı olsun bir şekilde başedeceğim inşallah.Bişi diil cnm benim inşallah işe yarar.patates ii de çok fazla yüklenme şeker olduğu için.süte gelince boş içemiyorsan şayet Pınarın proteinli sütleri var çeşit çeşit ben onlardan içiyorum hatta diyetisyen onaylı içiyorum çünkü et yiyemiyorum.ayrıca normal pınarın soğuk sütüde eti cici bebenin içinde belli olmuyoo cnm.sarı tuzsuz leblebi ii gelir,beyaz leblebi tok tutar.ama fazlası kabız yapabilir cnm.kuru kayısı,kuru incir bunlarda şeker dengeni korur ve tok tutar cnm az da olsa.ve yağı çok olmayan unsuz çorbalarda mide bulantını önler.mesela şehriye çorbasını unsuz terbiyesiz,mercimek çorbası çok yağlı ve un kavrulmuş olmayan,şimdi artık mevsimi mesela haşlanmış brokoli ve karnabahar limonlu zeytinyağlı bunlar ii geliyor cnm aklında bulunsun.Allahım hepimize yardım etsin,selamete çıkarsın inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?