Kavimlergocu
Beni kıskananlar çatlasın çekemeyen halat taksin🌺
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
- 25 Ağustos 2016
- 5.917
- 8.323
- 248
Eşimin hastalığı olan mozaik embriyo m var konu da açtım baya uzun bir mesele şuan tekrar tedavi deneyemiyoruz bütçemiz malesef izin vermiyor transfer içinse Semra hanımın bilgi toplayıp onaylamasını bekliyoruzCanım sen ne aşamadasın şu anda dondurulmuşun vardı sanki yanlış mı hatırlıyorum
Anladım canım. Sorarım bi. Senin risk durumun neydi bilmiyorum ama takip edeceğini çok sanmıyorum. Bir de haftada bir gidince hep muayene ücreti verdin mi çok yüksek çünkü ücret olarak.Canım, Recep Hoca risk görürse takip yapıyor. ben gebeliğim boyunca haftada bir kez ona gittim. Tabii doğuma girmiyor ama yönlendiriyor.
canım doğal yolla 2 düşüğüm olunca zaten tüp bebek ve pgt önerilmiştiTatlım allahtan hiç bir zaman Ümit kesilmez biliyorsun. Yar ve yardımcın olsun . Aklıma şey geldi; acaba ilaçlardan dolayı mı böyle bölünürken sıkıntı oluor. Eğer rezervin iyiyse naturel şekilde ilaçsız toplasalar yumurtaları öyle döllense sağlıklı olur mu acaba , denesen ne kaybedersin die geldi aklıma ama tabi sen bilirsin üzülme ama olur mu. Hayatta herşey olacağına varıyor
İnşâAllah bende de bir sorun çıkmaz semra hanım gerek yok dedi adetim de düzene girdi çok şükür yapışıklık olunca düzen bozuluyormuş geçen gün gittiğim kadın doğumcu bi sıkıntı görünmüyor dedi bakalım zaman ne gösterecek
Bu arada Rabbim yardımcın olsun ben 6 kilo vermiştim hiç bişey yemediğim için artık kusamıyordum da boş boş bekliyordum WC'de ya da elimde poşetle 24 saat zofer iç demişti hem yücel bey hemde takip doktorum onu içince o kusma refleksi biraz geçiyordu öylelikle cici bebe yiyordum suyla yapıyordum süt gaz yapıyordu çünkü ama zofere bağımlı bi hale geliyorsun ayağa kalkabilmek için mecbur içtim çünkü yalnız olunca daha zor inşâAllah çabuk geçer senin hayırlı ile diğerlerinde kaç hafta sürmüştü bulantın
Ne demek cnm en ufak bi yardımım olsa ne mutlu bana.Rabbime bin şükür çok şükür elhamdulillah cnm.Allahım hepimizi selamete çıkarsın inşallah cnm.Canım gerçekten çok sağol. Daha önce 13 ve 26 hafta süren gebeliklerim oldu aslında tecrübeliyim ama yine de şaşıp kalıyorum bazen, yiyorum çıkıyor şeklinde defalarca çıkınca çaresiz kalıyorum. Şikayetçi hiç değilim çok şükür yeter ki bebeğim sağlıklı olsun bir şekilde başedeceğim inşallah.
Tavsiyelerin için teşekkür ederim. Mesela karnıbahar brokoli limonlu mantıklı, değişik yararlı birşey yemiş de olurum.
Sütü normalde ağzıma süremiyorum şu an düşüncesi bile beni mahveder. Ama kakao iyi geliyor galiba bana, kakaolu süt vb birşeyler belki deneyebilirim aslında. Zaten birşeyler deniyorum olmazsa çıkıyor zaten napalım bugünümüze bin şükür
Ben iki defa fulya açık emarda çektirdim çok memnun kaldım acısız ağrısız sonrada sorun yasamadimKızlar selamlar. Rahim filmi çektiricem. Echomar ve Fulya Açık emar arasında kaldım. Fikir verebilirseniz çok mutlu olurum
ALlah yolunu açık etsin senin de cnm, benzeriz sanırım. Ben de adetimi bekliyorum bu hafta döndürülmüş var ve pgt yapmadık . Geçen ay negatif aldım,Artık hakkımızda hayırlısı .Çok sağol canım amin inşâAllah bakalım bu hafta sonuna doğru adet olunca başlicaz nasip olursa inşâAllah bi sorun çıkmaz
canım aklına kötü bir şey getirme ama ben şunu anladım. Bu iş pek embriyonun kalitesine bakmıyor. Benimkilere de kalitesi çok iyi dediler ama sağlıksız geldi.Canım benim iyi olmana sevindim iyi yapmışsın ara vermekle inşâAllah hakkından hayırlısı olur
İyim bende hamdolsun sonbahar temizliği yapıyorum haftaya adetimle başlicaz nasipse donmuşlarla
Oy kuzumamin inşâAllah bide bişey sormak istiyorum yücel bey yapışıklık olur dedi hsg istedi kürtaj sonrası ama semra hanım gerek Yok demişti size bişey söylemişler miydi?
Çok sevindim canım hadi gözün aydın evlat olsunlar sana inşâAllah
Şimdi sen böyle yazınca bende korkmaya başladımbenimde toplamda 7 embriyo donduruldu 5 tüpte ikisi çift. 4 tanesi 5aa biri 5ab çift olanlar da geriden gelenler 3ab falan tam hatırlamıyorum biz pgtye göndermedik daha doğrusu gönderemedik... en iyi 5aa transferim tuttu ama kalp atışı durdu kirtaj oldum gönderdik genetik incelemeye ve turner sendromu çıktı dr çok şaşırdı 10000 de bir görülen bişey dedi şimdi aklım hep diğer kuzularımda inşâAllah onlar sağlıklıdır
Amin inşallah hepimize hayırlı evlatlar yuvalar nasip etsin AllahNe demek cnm en ufak bi yardımım olsa ne mutlu bana.Rabbime bin şükür çok şükür elhamdulillah cnm.Allahım hepimizi selamete çıkarsın inşallah cnm.
Echomar'a yönlendirmişti Memorial direkt orada çektirdim. Genel olarak iyiydi, ağrı sızı olmadı açıkçasıKızlar selamlar. Rahim filmi çektiricem. Echomar ve Fulya Açık emar arasında kaldım. Fikir verebilirseniz çok mutlu olurum
Canım ben geçen hafta Echomar'da çektirdim, kadın bir doktor çekti filmimi. Hiç ağrım sızım olmadı. Ortam da gayet temizdi, rahat ettim. 570 tl ödedim.Kızlar selamlar. Rahim filmi çektiricem. Echomar ve Fulya Açık emar arasında kaldım. Fikir verebilirseniz çok mutlu olurum
Şimdim hatırladım canım bi arkadaş yazmıştı mozaikle sağlıklı bi evladı olduğunu inşâAllah Rabbim yüzünü güldürsün canımEşimin hastalığı olan mozaik embriyo m var konu da açtım baya uzun bir mesele şuan tekrar tedavi deneyemiyoruz bütçemiz malesef izin vermiyor transfer içinse Semra hanımın bilgi toplayıp onaylamasını bekliyoruz
Benim 6 tane var farklı bi merkezde de 2 tane var ama semra hanım onları kullanmayalım dedi imha için başvurdum bugün yine aradılar o merkezden para istiyorlar kızdım bağırdım bizim maaşımızdan gidecek bilin dedi umrumda değil dedim aradan 1 sene geçmiş hala arıyorlar neyse konuyu dağıttım :) çift transfer kesinlikle olmaz diyorlar bu 4. Denemem ilk ikisi negatifti artık çok yoruldum genetik normal çok şükür yücel bey dedi ki önemli olan hamile kalmanız değil eve sağlıklı bir bebek götürmek ve ben miyom ameliyatı oldum rahim şeklinde bi bozukluk fazla yok ama tekrar 3 cm'lik bi miyom oluşmuş ikiz gebelikte bebeklere yer kalmaz dedi herşeyde bi sorun çıkıyor Allah sonumuzu hayretsinCanım iyidir rahmin inşallah ve herşey çok güzel gider bu sefer. Kaç embriyon vardı? Bir kaç tane vardı galiba. Belki çift transfer yaparlar. Genetik sen ve eşinde sıkıntı yoktu değil mi? O yüzden pgt önermemişlerdi? Bir kaç tane var ise elinizde transfer ede ede denenecek ve inşallah bu ilk seferde sağlıklı gebelik oluşur inşallah.
Benim 26 haftalığımda 7-16. Hafta arasına kadar sürmüştü. 13 haftalıkta da yavrucumdan ayrılacağım sabaha kadar hep sürdü, hep çıkardım.
Neyse sağlıklı olsun da karnımdaki can ben razıyım, sadece sağlıklı çözümler arıyorum. Çıkarırken çok baskı oluyor gibi aşağı tarafa asıl tedirginliğim o.
Yücel bey zofran hiç yazmak istemedi, zorla istedim. Bu baştaki haftalarda çok mecbur kalırsam kullanacağıma dair söz verdim. Henüz kullanmadım ama bugün serum taktıracağım doktorum onun içine zofran ampul de koyduruyordu önceden
Canım ben echomarda iki kere çekildim çok memnun kaldımKızlar selamlar. Rahim filmi çektiricem. Echomar ve Fulya Açık emar arasında kaldım. Fikir verebilirseniz çok mutlu olurum
Evet benzer durumdayız canım Rabbim nasip etsin inşâAllah ikimizedeALlah yolunu açık etsin senin de cnm, benzeriz sanırım. Ben de adetimi bekliyorum bu hafta döndürülmüş var ve pgt yapmadık . Geçen ay negatif aldım,Artık hakkımızda hayırlısı .
Evet canım kaliteyle alakası yok benim 5aa transfer edildi beta hcg hep yüksek ve düzenli artıyordu ama olmadı bi arkadaşımın embriyo kalitesi iyi değildi betası da çok az az yükseldi ama şu an 5-6 aylık hamile ve sorunu yok bunlar gerçekten yanıltıcı şeyler Rabbim bizi evlatsızlıkla ve olunca evlatlarımızla sınamasın hakkımızdan hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eylesincanım aklına kötü bir şey getirme ama ben şunu anladım. Bu iş pek embriyonun kalitesine bakmıyor. Benimkilere de kalitesi çok iyi dediler ama sağlıksız geldi.
Genetik sıkıntınız olmaması da büyük nimet, şükür. Embriyo sayın iyi, inşallah tutar Allah'ın izniyle içlerinden biri merak etme.Şimdim hatırladım canım bi arkadaş yazmıştı mozaikle sağlıklı bi evladı olduğunu inşâAllah Rabbim yüzünü güldürsün canım
Benim 6 tane var farklı bi merkezde de 2 tane var ama semra hanım onları kullanmayalım dedi imha için başvurdum bugün yine aradılar o merkezden para istiyorlar kızdım bağırdım bizim maaşımızdan gidecek bilin dedi umrumda değil dedim aradan 1 sene geçmiş hala arıyorlar neyse konuyu dağıttım :) çift transfer kesinlikle olmaz diyorlar bu 4. Denemem ilk ikisi negatifti artık çok yoruldum genetik normal çok şükür yücel bey dedi ki önemli olan hamile kalmanız değil eve sağlıklı bir bebek götürmek ve ben miyom ameliyatı oldum rahim şeklinde bi bozukluk fazla yok ama tekrar 3 cm'lik bi miyom oluşmuş ikiz gebelikte bebeklere yer kalmaz dedi herşeyde bi sorun çıkıyor Allah sonumuzu hayretsin
Bulantın için havuç,karpuz bulabilirsen ayva iyi geliyordu iyi geliyordan kastım kokuları kötü gelmiyordu:) leblebi ve krakerden bıkmıştım hiç geçmeyecek sanıyordum ama öyle bi geçti ki
Canım ben echomarda iki kere çekildim çok memnun kaldım
Evet benzer durumdayız canım Rabbim nasip etsin inşâAllah ikimizede
Evet canım kaliteyle alakası yok benim 5aa transfer edildi beta hcg hep yüksek ve düzenli artıyordu ama olmadı bi arkadaşımın embriyo kalitesi iyi değildi betası da çok az az yükseldi ama şu an 5-6 aylık hamile ve sorunu yok bunlar gerçekten yanıltıcı şeyler Rabbim bizi evlatsızlıkla ve olunca evlatlarımızla sınamasın hakkımızdan hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eylesin
amin inşâAllah canımGenetik sıkıntınız olmaması da büyük nimet, şükür. Embriyo sayın iyi, inşallah tutar Allah'ın izniyle içlerinden biri merak etme.
İmha parası mı istiyor ya o merkez saçmalık. Memorial de bizi hiç aramadı inha edilecekler için, onay almadan imha ediyorlar mı ki anlamadım
Çok saol, kendi kliniğimi var yoksa nerede çalışıyo biliyormusun canım bide normal bir kadın doğum uzmanı önerin olabilirmiTatlım Anadolu yakasında Bülent Kars :)
TEşekkür ederim bilgilendirme için kafam çok karışık bakalım hayırlısıCanım ben Anadolu yakasında Dragos'ta Bülent Kars'a gittim. Fena değildi. Beni sağlıkçı bir tanıdığım Anadolu yakası'nın en iyisidir diye yönlendirmişti. Bir kere bir gece yarısı gitmiştik. Çok sıkıntılı bir anımızdaydı bebeğimde sıkıntı vardı. Bakması etmesi iyiydi ama klinik gibi bir yerde bir gece yarısı gitmiştik. Kliniği çok beğenmemiştim.
Canım sakin ol, bazen böyle geç dönüşler ya da dönmeyişler olabiliyor. Pıhtılaşma konusu için testleri isteyecektir senden, hangilerine baktıracağını biliyor musun hemşire verdi mi sana?Kızlar şu iki gündürlü varya sinirden deli oldum ne biçim iştir ya benim sorularım cevaplarını vsren hiç kimse yok . Hiç kimse işini yapmama ya başladılar galiba hele yücel hocanın hastayım adam beni arayıp sorularını yanıtlamıyor. İyi dedikçe adama bişer oldu galiba hayır brn sürekli arasam yazsam daha iyi olurum herhalde sinirden patlıcan bu acının içinde adamların peşinde koşuyorum konuşmak için yabide whatsapp yazmak olmuyor herşeyi .ya pıhtılaşma diye mesala bir durum var demi sormalıyım bence ya valla böle olmayı hakketileer hayır ben bi dahakine semra hocaya kadar gidicem .zaten başak hemşireye patladım sonunda
Canım sakin ol, bazen böyle geç dönüşler ya da dönmeyişler olabiliyor. Pıhtılaşma konusu için testleri isteyecektir senden, hangilerine baktıracağını biliyor musun hemşire verdi mi sana?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?