Ben iki defa fulya açık emarda çektirdim çok memnun kaldım acısız ağrısız sonrada sorun yasamadim
Echomar'a yönlendirmişti Memorial direkt orada çektirdim. Genel olarak iyiydi, ağrı sızı olmadı açıkçası
Canım ben geçen hafta Echomar'da çektirdim, kadın bir doktor çekti filmimi. Hiç ağrım sızım olmadı. Ortam da gayet temizdi, rahat ettim. 570 tl ödedim.
Canım ben echomarda iki kere çekildim çok memnun kaldım
Baştan adam gibi isteselermiş. Sürekli istiyorlar sanki para basıyoruz. Kafana takma canım. Olmazsa daha yetkili biriyle görüş istersenamin inşâAllah canım
Yok imha parası değilmiş dondurma parasıymış güya baştan istemediler paket dahilinde sandık şimdi de izmir size insiyatif kullandık şimdi bizim maaşımızdan gidecek haberiniz olsun deyip kapattı
Canım sakin ol, üzme kendini.Ben de negatiften sonra ulaşamaMıştım biraz sinirlenmiş ve kırılmıştım sonrasında ilk gördüğümde Yücel beye söyledim size haber bıraktım arasıb diye defalarca dedim, adamın haberi yok. Wasuptan yazmıştım dönmediniz dedim. Kusura bakmayın gerçekten muhtemelen çok yoğun ana geldi lütfen böyle durumlarda tekrar arayın yazın dedi. Ama bankodaki kızlar hiç söylememiş sağolsunlar. Bir de Yücel Bey izne ayrılacaktı şu an yok galiba.Kızlar şu iki gündürlü varya sinirden deli oldum ne biçim iştir ya benim sorularım cevaplarını vsren hiç kimse yok . Hiç kimse işini yapmama ya başladılar galiba hele yücel hocanın hastayım adam beni arayıp sorularını yanıtlamıyor. İyi dedikçe adama bişer oldu galiba hayır brn sürekli arasam yazsam daha iyi olurum herhalde sinirden patlıcan bu acının içinde adamların peşinde koşuyorum konuşmak için yabide whatsapp yazmak olmuyor herşeyi .ya pıhtılaşma diye mesala bir durum var demi sormalıyım bence ya valla böle olmayı hakketileer hayır ben bi dahakine semra hocaya kadar gidicem .zaten başak hemşireye patladım sonunda
Rica ederim ne demek, kartal e5 e çok yakın soğanlık yan yola çıkan ara sokakta, yine aynı işimle sanırım Google dan arat adres için güven tıp merkezi . Kadın doğumcu için hangi bölge istiyorsun?Çok saol, kendi kliniğimi var yoksa nerede çalışıyo biliyormusun canım bide normal bir kadın doğum uzmanı önerin olabilirmi
Cnm sen negatif görüşmesi yaptın mı ara randevu al Semra hoca ve takip doktoruna. Ama negatif görül eşi de. Ben öyle yapmıştım Semra hoca herşeyi yanıtlıyor bundan sonra ne yapacağınızı konuşuyorHayır canım ben kızdığım biz bir kaç gündürlü böleyiz tamam ilk gün tama 2 tamam ama 3 gün oldu yok hani biri çıkıp sorunuz neydi demiyor zaten hemşire hattını aradım ben nereye beni dövecek bu durumlar için bu hattı tutmayın diyo ne dersin şşmdi buna sen ? Hayır yapmam gereken bişey var mı diye sormakta istiyorum benim en doğal hakkım bu ama yani olumsuz oldu diye bağlantımız kesilmesi mi lazım
Aynen öyle..canım aklına kötü bir şey getirme ama ben şunu anladım. Bu iş pek embriyonun kalitesine bakmıyor. Benimkilere de kalitesi çok iyi dediler ama sağlıksız geldi.
Olumsuz oldugu icin sen bunu yaşamışsın diye düşünme ilk testi verdim pozitif aradılar 2 gün sonra tekrarlayın diye tekrarladım ne arayan oldu ne soran sonuc icin. Sonuc mu kötü acaba dedim baktım yok hersey iyi ama kimse aramadı nerdeyse 3 4 gün bekledim baktım arayan yok hemsire hattını aradım eylül 15 randevu alın dediler sasırdılar nasıl kimse sizi aramaz diye. Yok dedim aramadı kimse. Yücel hocayı görmüştüm kan verdikten sonra tesadüfen ben cıkarken giriyordu o da merkeze Allahtan o söyledi olumlu olursa 3 hafta sonra gel diye de ben öyle öğrendimHayır canım ben kızdığım biz bir kaç gündürlü böleyiz tamam ilk gün tama 2 tamam ama 3 gün oldu yok hani biri çıkıp sorunuz neydi demiyor zaten hemşire hattını aradım ben nereye beni dövecek bu durumlar için bu hattı tutmayın diyo ne dersin şşmdi buna sen ? Hayır yapmam gereken bişey var mı diye sormakta istiyorum benim en doğal hakkım bu ama yani olumsuz oldu diye bağlantımız kesilmesi mi lazım
Cnm ben sana nöbet konusunda bişiler yazmıştım.idarene sorup nasıl bi rapor kabul edersiniz diye sor,eğer idaren iise aile hekiminin yada takip doktorunun fazla ayakta kalması gebeliğin sağlıklı ilerlemesi ve hasta açısından risklidir yada erken dönem riskli gebelik yazan raporunu kabul edip seni nöbetten muaf ederler.Kızlar dün nöbetciydim boş gün de vermemişler azıcık dersimi 5 güne yaymışlar çıldırdım ama elimden bişey gelmedi. Dün 8.30 16.30 arası nerdeyse hic oturamadım törenler tanıtımlar vardı okulda. Akşam cok başım ağrıdı belim ağrıdı midem ağrıdı ağladım artık hırsımdan. Bugün daha iyiyim bol pantolon giydim cok iyi geldi kotlarım sıkıyor şimdidenbir de kadıköydeki medipol mega hakkında bilgisi olan var mı? Eve yakın baya ben kadıköyde oturuyorum. Kadıköydeki medipolun fiyat bilgisi de bilen varsa cok sevinirim. Memorialle fiyat performans karsılastırmasına göre yol cizmeye calısacagım :)
Normalde 24 saat altına boş gün veriyorlar benim 21 saat boş günüm yok, uymamış program. Konuştum ettim haftaya değişcek programda boş gün acın dedim herkesin programı oturdu artık dediler... idare şansıma bu sene değişti nerdeyse tamamen. Nöbette de yorgundum ima ettim tutmama konusunu yorulunca siz gecin baska arkadasınızı gönderin ama ihtiyac var nöbetten düşüremem sizi yasal zorunluluga kadar dedi müdür. Ağlayasın geliyor nefret ettimCnm ben sana nöbet konusunda bişiler yazmıştım.idarene sorup nasıl bi rapor kabul edersiniz diye sor,eğer idaren iise aile hekiminin yada takip doktorunun fazla ayakta kalması gebeliğin sağlıklı ilerlemesi ve hasta açısından risklidir yada erken dönem riskli gebelik yazan raporunu kabul edip seni nöbetten muaf ederler.
Cnm ağlama üzülme böle bişi için.ders dağılımı için 21 saat dilekçesi verebilirsin mecbur tekrar yapmak zorundalar böle bi dilekçeyi geri çeviremezler.ikincisi cnm üç heyet raporu diye bişi var.aile hekimini kabul etmezler madem gıcık bi idare, üç heyet raporu resmi zaten.erken dönem riskli gebelik yazar ve bunu idare kabul etmek zorunda çünkü heyet raporuna benzer.böle bi rapor alırsan istersen hiç gitmeyedebilirsin yada aynı üç heyet raporunu ayakta kalması sakıncalı diye alıp nöbetten düşebilirsin cnm.yapmak zorundalar yani.resmi evrağı görmezden gelemezler.zor diil bu işler yeterki yolunu bil cnm kaç senelik öğretmensin ve branşın ne cnm.Normalde 24 saat altına boş gün veriyorlar benim 21 saat boş günüm yok, uymamış program. Konuştum ettim haftaya değişcek programda boş gün acın dedim herkesin programı oturdu artık dediler... idare şansıma bu sene değişti nerdeyse tamamen. Nöbette de yorgundum ima ettim tutmama konusunu yorulunca siz gecin baska arkadasınızı gönderin ama ihtiyac var nöbetten düşüremem sizi yasal zorunluluga kadar dedi müdür. Ağlayasın geliyor nefret ettim
Sancaktepeye yakın nere olursa canım, teşekkür ederim her seferinde yazıyosun Allâh razı olsun :)Rica ederim ne demek, kartal e5 e çok yakın soğanlık yan yola çıkan ara sokakta, yine aynı işimle sanırım Google dan arat adres için güven tıp merkezi . Kadın doğumcu için hangi bölge istiyorsun?
Maşallah canım ne kadar güzel bi sürü minnoş işallah sana evlat olarak dönerler, regl konusuna takılma bazen uzaya biliyorKızlar bugün embriyolarımin 5.günü 13 tane donduruldu inşallah tutunurlar bana çok mutlu oldum birçoğu 5.güne gelince :) daha adet olmadım 6 gün geçti opudan sonra doktor olursun demişti ama ben transfer için çok sabirsizim
Allah razı olsun canım benim o kadar sevindim ki ben de bir an önce gidip o minkoslari karnımın içind e hissetmek istiyorumMaşallah canım ne kadar güzel bi sürü minnoş işallah sana evlat olarak dönerler, regl konusuna takılma bazen uzaya biliyor
Memorial hic karısmıyor rapor islerine aile hekimine de bugün gittim başka doktor tanımıyorum. 4 yıllık öğretmenim lisede matematik öğretmeniyim. Verdiğin bilgiler gercekten cok değerli cok tesekkur ederim arastıracagım bu heyet işiniCnm ağlama üzülme böle bişi için.ders dağılımı için 21 saat dilekçesi verebilirsin mecbur tekrar yapmak zorundalar böle bi dilekçeyi geri çeviremezler.ikincisi cnm üç heyet raporu diye bişi var.aile hekimini kabul etmezler madem gıcık bi idare, üç heyet raporu resmi zaten.erken dönem riskli gebelik yazar ve bunu idare kabul etmek zorunda çünkü heyet raporuna benzer.böle bi rapor alırsan istersen hiç gitmeyedebilirsin yada aynı üç heyet raporunu ayakta kalması sakıncalı diye alıp nöbetten düşebilirsin cnm.yapmak zorundalar yani.resmi evrağı görmezden gelemezler.zor diil bu işler yeterki yolunu bil cnm kaç senelik öğretmensin ve branşın ne cnm.
Canım sakin ol, üzme kendini.Ben de negatiften sonra ulaşamaMıştım biraz sinirlenmiş ve kırılmıştım sonrasında ilk gördüğümde Yücel beye söyledim size haber bıraktım arasıb diye defalarca dedim, adamın haberi yok. Wasuptan yazmıştım dönmediniz dedim. Kusura bakmayın gerçekten muhtemelen çok yoğun ana geldi lütfen böyle durumlarda tekrar arayın yazın dedi. Ama bankodaki kızlar hiç söylememiş sağolsunlar. Bir de Yücel Bey izne ayrılacaktı şu an yok galiba.
Ama sinirlenme istersen Zehra Hanımı ara o daha etkili bu konularda
Yok şuan hemen bistemediğim için uzun bir ara sonra görüşcem randevu falan almadım . Hemen görüşmem yanlış olur diye aramadım .Cnm sen negatif görüşmesi yaptın mı ara randevu al Semra hoca ve takip doktoruna. Ama negatif görül eşi de. Ben öyle yapmıştım Semra hoca herşeyi yanıtlıyor bundan sonra ne yapacağınızı konuşuyor
Olumsuz oldugu icin sen bunu yaşamışsın diye düşünme ilk testi verdim pozitif aradılar 2 gün sonra tekrarlayın diye tekrarladım ne arayan oldu ne soran sonuc icin. Sonuc mu kötü acaba dedim baktım yok hersey iyi ama kimse aramadı nerdeyse 3 4 gün bekledim baktım arayan yok hemsire hattını aradım eylül 15 randevu alın dediler sasırdılar nasıl kimse sizi aramaz diye. Yok dedim aramadı kimse. Yücel hocayı görmüştüm kan verdikten sonra tesadüfen ben cıkarken giriyordu o da merkeze Allahtan o söyledi olumlu olursa 3 hafta sonra gel diye de ben öyle öğrendim
Cnm benim memorial hiç rapor işlerine girmiyoo zaten tedavi sırasında da sonrasında da.normal hayata dönme taraftarı onlar.yalnız bazen çok zorluyor bu durum.küçük küçük lekelenmeler kanamalar zonklamalar bizleri korkutuyoo haliyle çünkü zar zor elde edilmiş oluyoo aldığımız sonuçlarımız.bunun için normal gebelik sürecinden biraz farklı oluyoo özellikle ilk 12 hafta çok önemli oluyoo.bunun için sen bir an evvel bi takip doktoru bul ve onunla konuş o seni yönlendirecektir,sana bi rapor yazıyoo raporun altında 3 tane kadın doğumcuya imza yeri açılıyo bide başhekimliğe.zaten üç doktor imzalayınca raportörde hemen imzalatıyorlar hastanede.yada aile hekiminle bi konuş Durumunu anlat onun yazdığı rapor bile nöbet konusunda geçerli olabiliyoo cnm.öğretmenliğin az diil tecrübelisinde maşallah branşın zorlayıcı ama lise olması biraz daha rahat en azından çocuklar koridorda başı boş çok koşmazlar birbirlerine yada sana çarpmazlar nöbet sırasında ortaokulda olduğu gibi,yada bu gibi sorunlar daha az olur.dilekçe işine gelince maddi olarak ewet ek ders önemli bizler için ama bebişler için herşey zaten.ver 21 saatlik dilekçe ilköğretim kurumları yönetmeliğinin şu şu maddesine göre diye;isterse ders programı full otursun diğerlerinin farketmez yinede senin işini yapmak zorundalar ama çokta geçe bırakma eğer 21 saat istiyorsan cnm.Memorial hic karısmıyor rapor islerine aile hekimine de bugün gittim başka doktor tanımıyorum. 4 yıllık öğretmenim lisede matematik öğretmeniyim. Verdiğin bilgiler gercekten cok değerli cok tesekkur ederim arastıracagım bu heyet işini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?