Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Ben de aynı durumdaydım dün nöbetim vardı hiç oturamadım belim cok ağrıdı bizde hamilelerin ve yaşlıların durduğu bi r kat var kolay orası oraya verirler sanıyodum ama vermemişler nöbet işi bizi cok yorcak belli..benim boş gün var sen kaç saat giriyosun..pantolon lar beni de sıkıyo şimdiden bol birkac bisey aldım okul için..medipol bağcılara kese görmek için gitmiştim memnun kaldım muayne sgklıya 100 liraydı 2 kutu da jel yazdırdım cok iyi oldu

Kızlar iyi akşamlar ben bugün gittim muayne ye ve hoca yine ve yeniden vajinal ultrason bakıp kese ye baktı tamamen düştüğünü rahim incelendiğini herhangi bişey olmadığını söledi beta hcgn 224,7 hayla kızlar .. şükür hoca bile sevindi böle kendi kendinin düşmesine asla üzme gene olur dedi çok iyi canım hocam ya .♡♡♡ Benim kızlar bu maynelerden dolayı galiba çok kaşıntı oldubende hocaya söleyince bana Zlaın krem ve Gyno - Lomexın 600 mg verdi . Saat 7 gbi ipek hoca aradı beni bu arada kızlar işte bize haber verin dedi . Beta hcg yavaş yavaş düşücek dedi . 2 ay sonra gelirseniz bakılır dedi . Az öncede hocaya beta hcg atarsınız demişti attım olmadı düşmezse gelir falan demilş .kızlar düşmezmi beta hcg bence düşer yani .

Canım çok mu para istediler baya embriyon varmış keşke Memorial e transfer ettirseydin pgt yaptırdın ne bileyim yani onlar çok değerli aslında

Canım çok mu para istediler baya embriyon varmış keşke Memorial e transfer ettirseydin pgt yaptırdın ne bileyim yani onlar çok değerli aslında
Canım kalitelerini semra hoca beğenmedi cd vardı gösterdim en iyisi 3aa idi. Bu tutmadıysa diğerleri daha kötü gibi dedi iyi olsaydı eğer onları getir transfer edeyim seni yormam dedi genelde elinizde hazır varsa yeni tedaviye başlamayız ,ama bunları istemiyorum dedi pgt yapılmadı 750₺ istediler her sene isteyeceklermiş yıllıkmış onların sistemi benimde aklıma geldi ama semra hoca öyle söyleyince bi daha masraf olsun istemedim şuan zaten borç harç ödüyoruz 6 tane daha iyi kalitede embriyomuz var ama dediğin gibi aklımda kaldı hep memoriale taşımak eşimde istemedi çok masraf oluyor diye inşâAllah hamile kalırım da o pişmanlığı yaşamam

Canım benim bir ay sonra sıfırlanmıştı ama senin daha çabuk sıfırlanır beta hcg

İşin acı kısmı zaten 21 saat aldım ama boş gün bana uymuyormuş bir an önce takip doktoru bulmam lazım cokk haklısın ama güvenemiyorum kadıköy tarafında koşuyolu medipol belki olabilir diyorum ilerde doğum da yapabilecegim bir hastane arıyorum.

Ben anladım ki heryerde adam kayırma var başka bişey değil yazıklar olsun gercekten. 21 saat normalde 24 saat altına 1 gün boş ama bana program oturmamışmış...

Ben inanıyorum cnm bu sefer olacak Allah ın izniyle tüm bunları unutturacak

Anladım cnm o zaman maaş karşılığı istiyorum diye dilekçe vereceksin yani 15 saat.yada dediğim gibi takip doktorunu seçinceye kadar aile hekimine git ve durumunu anlatıp nöbetten muaf olman için ayakta fazla kalması için fiziksel sağlık durumu ii değildir risk teşkil eder anne ve bebeğin sağlığı için diye rapor alki nöbetten düşesin,ben 12 hafta dolmadan aile hekiminden almıştım,sonra da üçlü kurul raporu alırsın zorlanırsan özel hastanelerde verirler takip doktoru bulunca.lütfen haklarını kullan cnm hiç bişe senden ve bebeğinden daha değerli değil emin ol.o program oturmamış kısmına da inanmadım hiç haberin olsun herkese oturan program sanada otururki senin sağlık sorunun var cnm keyfi değil yani.bu arada medipolde arkadaşım doğum yapmıştı doktoru falan bilmiyorum ama gittik biz onu ziyarete ve hastaneyi temiz ve düzgün olarak görmüştük cnm.

Sancaktepeye yakın nere olursa canım, teşekkür ederim her seferinde yazıyosun Allâh razı olsun :)
estagfrullah cnm, allah hepimizden razı olsun. Sancaktepe 'yi biliyorsun, ille de orası için dersen saygı hastanesini önerebilirim takip doktoru için ama . Pelin Koca ve Ebru Ağırdemir canayakın ilgili doktorlar. hatta bir arkadaşım orada doğum yaptı memnun kaldı. kib :)

tatlım neler oldu ben kaçırdım ama biliyorsun benim embriyolarım sağlıksız geldi. Ne yapsak nasıl iletişim kursam diye düşünürken arayıp semra hoca ve soner bey ile randevu ayarladılar. Durumu görüşelim diye.. Ama sonuçlardan 1 hafta sonra falan oldu.. Biraz sabretsen illa bi iletişim sıkıntısı olmuştur. Yoksa kolay kolay bırakmazlar gibi geliyor.

kızlar bana da akıl verin. ilk tedavimi yaz tatilinde yaptırdım o yüzden okuldan izin almak gibi bir durumum olmadı. Şimdi tekrar başlarsam mümkün değil saat 6 dan önce muayeneye gidemem.. Bu durumda süreç nasıl işler? Çünkü Semra hanıma yetişemem ve ilaç dozlarım belirlenemez

canım kafam karıştı benim, anlamadım. Şimdi Semra Hoca başka merkezde dondurduklarını mı taşımanı istemedi (vardır bir bildiği). Burada dondurdukların hangi kalitede? bence pişman olmazsın anladığım kadarı ile, oradakiler cd kalitedeymiş baksana.

Yakınında bir hastanede rahim kalınlığına yunurtana bakarlar nöbetçi kadın doğumcu olur işe gitmeden yakın hastaneye gidersin Memorial e mail atarsın sonuçları şehirdışı tedavi gibi olabilir aklıma gelen bu

Tekrar mı başlıyorsun cnm şimdi, dondurulmuşla mı olacak (öyleyse daha kolay daha az gidersn) sıfırdan tedavi olacaksa cumartesi günlerine almaya çalışsan ? ya da mesela adetinin 2. günü yerine ilk günü gitsen bir sonraki gün başlarsın hep ilaçlara

Hastane evimin arkasında da :) Okul Tuzla da :) 4.20 de çıkıyorum eve varmam 5.30

Kızlar merhaba gönül hanımın cep numarası olan bana özelden iletebilir mi? Benim normalde bugün regl olmam lazımdı ama olmadım. regl 2. günü gidip kalan embriyolar için hazırlığa başlayacaktık. yarından itibarende şehir dışında olacağım nasıl ilerleniyor bu konuda nasıl oalcak bir sonraki aya kalsın istemiyorum yaa off.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…