Ben de aynı durumdaydım dün nöbetim vardı hiç oturamadım belim cok ağrıdı bizde hamilelerin ve yaşlıların durduğu bi r kat var kolay orası oraya verirler sanıyodum ama vermemişlerKızlar dün nöbetciydim boş gün de vermemişler azıcık dersimi 5 güne yaymışlar çıldırdım ama elimden bişey gelmedi. Dün 8.30 16.30 arası nerdeyse hic oturamadım törenler tanıtımlar vardı okulda. Akşam cok başım ağrıdı belim ağrıdı midem ağrıdı ağladım artık hırsımdan. Bugün daha iyiyim bol pantolon giydim cok iyi geldi kotlarım sıkıyor şimdidenbir de kadıköydeki medipol mega hakkında bilgisi olan var mı? Eve yakın baya ben kadıköyde oturuyorum. Kadıköydeki medipolun fiyat bilgisi de bilen varsa cok sevinirim. Memorialle fiyat performans karsılastırmasına göre yol cizmeye calısacagım :)
Canım çok mu para istediler baya embriyon varmış keşke Memorial e transfer ettirseydin pgt yaptırdın ne bileyim yani onlar çok değerli aslındaŞimdim hatırladım canım bi arkadaş yazmıştı mozaikle sağlıklı bi evladı olduğunu inşâAllah Rabbim yüzünü güldürsün canım
Benim 6 tane var farklı bi merkezde de 2 tane var ama semra hanım onları kullanmayalım dedi imha için başvurdum bugün yine aradılar o merkezden para istiyorlar kızdım bağırdım bizim maaşımızdan gidecek bilin dedi umrumda değil dedim aradan 1 sene geçmiş hala arıyorlar neyse konuyu dağıttım :) çift transfer kesinlikle olmaz diyorlar bu 4. Denemem ilk ikisi negatifti artık çok yoruldum genetik normal çok şükür yücel bey dedi ki önemli olan hamile kalmanız değil eve sağlıklı bir bebek götürmek ve ben miyom ameliyatı oldum rahim şeklinde bi bozukluk fazla yok ama tekrar 3 cm'lik bi miyom oluşmuş ikiz gebelikte bebeklere yer kalmaz dedi herşeyde bi sorun çıkıyor Allah sonumuzu hayretsin
Bulantın için havuç,karpuz bulabilirsen ayva iyi geliyordu iyi geliyordan kastım kokuları kötü gelmiyordu:) leblebi ve krakerden bıkmıştım hiç geçmeyecek sanıyordum ama öyle bi geçti ki
Canım ben echomarda iki kere çekildim çok memnun kaldım
Evet benzer durumdayız canım Rabbim nasip etsin inşâAllah ikimizede
Evet canım kaliteyle alakası yok benim 5aa transfer edildi beta hcg hep yüksek ve düzenli artıyordu ama olmadı bi arkadaşımın embriyo kalitesi iyi değildi betası da çok az az yükseldi ama şu an 5-6 aylık hamile ve sorunu yok bunlar gerçekten yanıltıcı şeyler Rabbim bizi evlatsızlıkla ve olunca evlatlarımızla sınamasın hakkımızdan hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eylesin
Canım kalitelerini semra hoca beğenmedi cd vardı gösterdim en iyisi 3aa idi. Bu tutmadıysa diğerleri daha kötü gibi dedi iyi olsaydı eğer onları getir transfer edeyim seni yormam dedi genelde elinizde hazır varsa yeni tedaviye başlamayız ,ama bunları istemiyorum dedi pgt yapılmadı 750₺ istediler her sene isteyeceklermiş yıllıkmış onların sistemi benimde aklıma geldi ama semra hoca öyle söyleyince bi daha masraf olsun istemedim şuan zaten borç harç ödüyoruz 6 tane daha iyi kalitede embriyomuz var ama dediğin gibi aklımda kaldı hep memoriale taşımak eşimde istemedi çok masraf oluyor diye inşâAllah hamile kalırım da o pişmanlığı yaşamamCanım çok mu para istediler baya embriyon varmış keşke Memorial e transfer ettirseydin pgt yaptırdın ne bileyim yani onlar çok değerli aslında
Canım benim bir ay sonra sıfırlanmıştı ama senin daha çabuk sıfırlanır beta hcgKızlar iyi akşamlar ben bugün gittim muayne ye ve hoca yine ve yeniden vajinal ultrason bakıp kese ye baktı tamamen düştüğünü rahim incelendiğini herhangi bişey olmadığını söledi beta hcgn 224,7 hayla kızlar .. şükür hoca bile sevindi böle kendi kendinin düşmesine asla üzme gene olur dedi çok iyi canım hocam ya .♡♡♡ Benim kızlar bu maynelerden dolayı galiba çok kaşıntı oldubende hocaya söleyince bana Zlaın krem ve Gyno - Lomexın 600 mg verdi . Saat 7 gbi ipek hoca aradı beni bu arada kızlar işte bize haber verin dedi . Beta hcg yavaş yavaş düşücek dedi . 2 ay sonra gelirseniz bakılır dedi . Az öncede hocaya beta hcg atarsınız demişti attım olmadı düşmezse gelir falan demilş .kızlar düşmezmi beta hcg bence düşer yani .
Canım benim bir ay sonra sıfırlanmıştı ama senin daha çabuk sıfırlanır beta hcg
İşin acı kısmı zaten 21 saat aldım ama boş gün bana uymuyormuşCnm benim memorial hiç rapor işlerine girmiyoo zaten tedavi sırasında da sonrasında da.normal hayata dönme taraftarı onlar.yalnız bazen çok zorluyor bu durum.küçük küçük lekelenmeler kanamalar zonklamalar bizleri korkutuyoo haliyle çünkü zar zor elde edilmiş oluyoo aldığımız sonuçlarımız.bunun için normal gebelik sürecinden biraz farklı oluyoo özellikle ilk 12 hafta çok önemli oluyoo.bunun için sen bir an evvel bi takip doktoru bul ve onunla konuş o seni yönlendirecektir,sana bi rapor yazıyoo raporun altında 3 tane kadın doğumcuya imza yeri açılıyo bide başhekimliğe.zaten üç doktor imzalayınca raportörde hemen imzalatıyorlar hastanede.yada aile hekiminle bi konuş Durumunu anlat onun yazdığı rapor bile nöbet konusunda geçerli olabiliyoo cnm.öğretmenliğin az diil tecrübelisinde maşallah branşın zorlayıcı ama lise olması biraz daha rahat en azından çocuklar koridorda başı boş çok koşmazlar birbirlerine yada sana çarpmazlar nöbet sırasında ortaokulda olduğu gibi,yada bu gibi sorunlar daha az olur.dilekçe işine gelince maddi olarak ewet ek ders önemli bizler için ama bebişler için herşey zaten.ver 21 saatlik dilekçe ilköğretim kurumları yönetmeliğinin şu şu maddesine göre diye;isterse ders programı full otursun diğerlerinin farketmez yinede senin işini yapmak zorundalar ama çokta geçe bırakma eğer 21 saat istiyorsan cnm.
Ben anladım ki heryerde adam kayırma var başka bişey değil yazıklar olsun gercekten. 21 saat normalde 24 saat altına 1 gün boş ama bana program oturmamışmış...Ben de aynı durumdaydım dün nöbetim vardı hiç oturamadım belim cok ağrıdı bizde hamilelerin ve yaşlıların durduğu bi r kat var kolay orası oraya verirler sanıyodum ama vermemişlernöbet işi bizi cok yorcak belli..benim boş gün var sen kaç saat giriyosun..pantolon lar beni de sıkıyo şimdiden bol birkac bisey aldım okul için..medipol bağcılara kese görmek için gitmiştim memnun kaldım muayne sgklıya 100 liraydı 2 kutu da jel yazdırdım cok iyi oldu
Ben inanıyorum cnm bu sefer olacak Allah ın izniyle tüm bunları unutturacakCanım kalitelerini semra hoca beğenmedi cd vardı gösterdim en iyisi 3aa idi. Bu tutmadıysa diğerleri daha kötü gibi dedi iyi olsaydı eğer onları getir transfer edeyim seni yormam dedi genelde elinizde hazır varsa yeni tedaviye başlamayız ,ama bunları istemiyorum dedi pgt yapılmadı 750₺ istediler her sene isteyeceklermiş yıllıkmış onların sistemi benimde aklıma geldi ama semra hoca öyle söyleyince bi daha masraf olsun istemedim şuan zaten borç harç ödüyoruz 6 tane daha iyi kalitede embriyomuz var ama dediğin gibi aklımda kaldı hep memoriale taşımak eşimde istemedi çok masraf oluyor diye inşâAllah hamile kalırım da o pişmanlığı yaşamam
Anladım cnm o zaman maaş karşılığı istiyorum diye dilekçe vereceksin yani 15 saat.yada dediğim gibi takip doktorunu seçinceye kadar aile hekimine git ve durumunu anlatıp nöbetten muaf olman için ayakta fazla kalması için fiziksel sağlık durumu ii değildir risk teşkil eder anne ve bebeğin sağlığı için diye rapor alki nöbetten düşesin,ben 12 hafta dolmadan aile hekiminden almıştım,sonra da üçlü kurul raporu alırsın zorlanırsan özel hastanelerde verirler takip doktoru bulunca.lütfen haklarını kullan cnm hiç bişe senden ve bebeğinden daha değerli değil emin ol.o program oturmamış kısmına da inanmadım hiç haberin olsun herkese oturan program sanada otururki senin sağlık sorunun var cnm keyfi değil yani.bu arada medipolde arkadaşım doğum yapmıştı doktoru falan bilmiyorum ama gittik biz onu ziyarete ve hastaneyi temiz ve düzgün olarak görmüştük cnm.İşin acı kısmı zaten 21 saat aldım ama boş gün bana uymuyormuşbir an önce takip doktoru bulmam lazım cokk haklısın ama güvenemiyorum kadıköy tarafında koşuyolu medipol belki olabilir diyorum ilerde doğum da yapabilecegim bir hastane arıyorum.
Hayırlı olsun arkadaşım inşşallha tutunurlar :)Kızlar bugün embriyolarımin 5.günü 13 tane donduruldu inşallah tutunurlar bana çok mutlu oldum birçoğu 5.güne gelince :) daha adet olmadım 6 gün geçti opudan sonra doktor olursun demişti ama ben transfer için çok sabirsizim
estagfrullah cnm, allah hepimizden razı olsun. Sancaktepe 'yi biliyorsun, ille de orası için dersen saygı hastanesini önerebilirim takip doktoru için ama . Pelin Koca ve Ebru Ağırdemir canayakın ilgili doktorlar. hatta bir arkadaşım orada doğum yaptı memnun kaldı. kib :)Sancaktepeye yakın nere olursa canım, teşekkür ederim her seferinde yazıyosun Allâh razı olsun :)
tatlım neler oldu ben kaçırdım ama biliyorsun benim embriyolarım sağlıksız geldi. Ne yapsak nasıl iletişim kursam diye düşünürken arayıp semra hoca ve soner bey ile randevu ayarladılar. Durumu görüşelim diye.. Ama sonuçlardan 1 hafta sonra falan oldu.. Biraz sabretsen illa bi iletişim sıkıntısı olmuştur. Yoksa kolay kolay bırakmazlar gibi geliyor.Hayır canım ben kızdığım biz bir kaç gündürlü böleyiz tamam ilk gün tama 2 tamam ama 3 gün oldu yok hani biri çıkıp sorunuz neydi demiyor zaten hemşire hattını aradım ben nereye beni dövecek bu durumlar için bu hattı tutmayın diyo ne dersin şşmdi buna sen ? Hayır yapmam gereken bişey var mı diye sormakta istiyorum benim en doğal hakkım bu ama yani olumsuz oldu diye bağlantımız kesilmesi mi lazım
kızlar bana da akıl verin. ilk tedavimi yaz tatilinde yaptırdım o yüzden okuldan izin almak gibi bir durumum olmadı. Şimdi tekrar başlarsam mümkün değil saat 6 dan önce muayeneye gidemem.. Bu durumda süreç nasıl işler? Çünkü Semra hanıma yetişemem ve ilaç dozlarım belirlenemezCnm ağlama üzülme böle bişi için.ders dağılımı için 21 saat dilekçesi verebilirsin mecbur tekrar yapmak zorundalar böle bi dilekçeyi geri çeviremezler.ikincisi cnm üç heyet raporu diye bişi var.aile hekimini kabul etmezler madem gıcık bi idare, üç heyet raporu resmi zaten.erken dönem riskli gebelik yazar ve bunu idare kabul etmek zorunda çünkü heyet raporuna benzer.böle bi rapor alırsan istersen hiç gitmeyedebilirsin yada aynı üç heyet raporunu ayakta kalması sakıncalı diye alıp nöbetten düşebilirsin cnm.yapmak zorundalar yani.resmi evrağı görmezden gelemezler.zor diil bu işler yeterki yolunu bil cnm kaç senelik öğretmensin ve branşın ne cnm.
canım kafam karıştı benim, anlamadım. Şimdi Semra Hoca başka merkezde dondurduklarını mı taşımanı istemedi (vardır bir bildiği). Burada dondurdukların hangi kalitede? bence pişman olmazsın anladığım kadarı ile, oradakiler cd kalitedeymiş baksana.Canım kalitelerini semra hoca beğenmedi cd vardı gösterdim en iyisi 3aa idi. Bu tutmadıysa diğerleri daha kötü gibi dedi iyi olsaydı eğer onları getir transfer edeyim seni yormam dedi genelde elinizde hazır varsa yeni tedaviye başlamayız ,ama bunları istemiyorum dedi pgt yapılmadı 750₺ istediler her sene isteyeceklermiş yıllıkmış onların sistemi benimde aklıma geldi ama semra hoca öyle söyleyince bi daha masraf olsun istemedim şuan zaten borç harç ödüyoruz 6 tane daha iyi kalitede embriyomuz var ama dediğin gibi aklımda kaldı hep memoriale taşımak eşimde istemedi çok masraf oluyor diye inşâAllah hamile kalırım da o pişmanlığı yaşamam
Yakınında bir hastanede rahim kalınlığına yunurtana bakarlar nöbetçi kadın doğumcu olur işe gitmeden yakın hastaneye gidersin Memorial e mail atarsın sonuçları şehirdışı tedavi gibi olabilir aklıma gelen bukızlar bana da akıl verin. ilk tedavimi yaz tatilinde yaptırdım o yüzden okuldan izin almak gibi bir durumum olmadı. Şimdi tekrar başlarsam mümkün değil saat 6 dan önce muayeneye gidemem.. Bu durumda süreç nasıl işler? Çünkü Semra hanıma yetişemem ve ilaç dozlarım belirlenemez
Tekrar mı başlıyorsun cnm şimdi, dondurulmuşla mı olacak (öyleyse daha kolay daha az gidersn) sıfırdan tedavi olacaksa cumartesi günlerine almaya çalışsan ? ya da mesela adetinin 2. günü yerine ilk günü gitsen bir sonraki gün başlarsın hep ilaçlarakızlar bana da akıl verin. ilk tedavimi yaz tatilinde yaptırdım o yüzden okuldan izin almak gibi bir durumum olmadı. Şimdi tekrar başlarsam mümkün değil saat 6 dan önce muayeneye gidemem.. Bu durumda süreç nasıl işler? Çünkü Semra hanıma yetişemem ve ilaç dozlarım belirlenemez
Şişli echomarda çektirdim kesinlikle ağrı acı hissetmedim gayet rahattı. Ben çok memnun kalmıştım.Kızlar selamlar. Rahim filmi çektiricem. Echomar ve Fulya Açık emar arasında kaldım. Fikir verebilirseniz çok mutlu olurum
Hastane evimin arkasında da :) Okul Tuzla da :) 4.20 de çıkıyorum eve varmam 5.30Yakınında bir hastanede rahim kalınlığına yunurtana bakarlar nöbetçi kadın doğumcu olur işe gitmeden yakın hastaneye gidersin Memorial e mail atarsın sonuçları şehirdışı tedavi gibi olabilir aklıma gelen bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?