Kavimlergocu
Beni kıskananlar çatlasın çekemeyen halat taksin🌺
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
- 25 Ağustos 2016
- 5.917
- 8.323
- 248
Anladım cnm Memorial e bir sor transfer içşn mi?Hastane evimin arkasında da :) Okul Tuzla da :) 4.20 de çıkıyorum eve varmam 5.30
Bi konuş istersen ama eğer önem arzediyor, rahim kalınlığı için benimde şehir dışı döneme geldi transfer kalmıştı . Hayırlısı olsun hem çok takma öyle olursa yine deKızlar merhaba gönül hanımın cep numarası olan bana özelden iletebilir mi? Benim normalde bugün regl olmam lazımdı ama olmadım. regl 2. günü gidip kalan embriyolar için hazırlığa başlayacaktık. yarından itibarende şehir dışında olacağım nasıl ilerleniyor bu konuda nasıl oalcak bir sonraki aya kalsın istemiyorum yaa off.
tatlım embriyolar sağlıksız geldi. O sebeple sıfırdan başlayacağız .. Bakalım Semra hanıma da danışırım nasıl yapabiliriz diye...Anladım cnm Memorial e bir sor transfer içşn mi?
Tedavi mi?
Tuzla’da yakın bir özel hastane Yok mu ? Ders arasında halolmaz mı?
Hiç bilmiyorum oraları cnm
Ya canım benim Allah razı olsun güzel dileğin için inşâAllah olur bu sefer Rabbim hepimize bu zor günleri unuttursun inşâAllah hayırlısı ileBen inanıyorum cnm bu sefer olacak Allah ın izniyle tüm bunları unutturacak
Evet semra hoca istemedi taşımayı yeniden sıfırdan tedaviye başlattı embriyoskop CD'si vardı kalite cd değil yani kaliteleri 3ün altında ama hiç hatırlamıyorum :) buradakiler 5aa kalitede ama ne yazık ki pgt yapılmadığı için içim içimi yiyor geçen tedavimdeki umut yok içimdecanım kafam karıştı benim, anlamadım. Şimdi Semra Hoca başka merkezde dondurduklarını mı taşımanı istemedi (vardır bir bildiği). Burada dondurdukların hangi kalitede? bence pişman olmazsın anladığım kadarı ile, oradakiler cd kalitedeymiş baksana.
Takip edilen hastaların muayenesi şaban yapılıyor. İğne asamasindakiler için 8.30-10.00 arası. Her defasında hormonlara bakıldığı için sabah erken olması gerekiyor. Arkadaşlar yazmış ama dışardan takibi tedavi aşamasında kabul etmiyorlar transfer aşamasında kabul ediyorlar. Bikaç kontrolün hafta sonuna denk gelebilir. Ama 3 gün üst üste de çağırabiliyorlar. İzin durumu imkansız mı diyorsun yani? Rapor falan alsan ama memorial rapor işine de hiç karışmıyor. Ya da şubat tatilini bekleyeceksin. Tabi denk gelmesi lazım o zaman da. Eğer adetin düzenliyse şimdiden hesaplayabilirsin.kızlar bana da akıl verin. ilk tedavimi yaz tatilinde yaptırdım o yüzden okuldan izin almak gibi bir durumum olmadı. Şimdi tekrar başlarsam mümkün değil saat 6 dan önce muayeneye gidemem.. Bu durumda süreç nasıl işler? Çünkü Semra hanıma yetişemem ve ilaç dozlarım belirlenemez
evet 1 hafta boyunca her gün kontrole gitmiştim.. Sabah erken gidip saat 16.00 da gelecek mesajı bekledim. O sebeple beni çok zorlayacak. Şubat tatilini bekleyecek kadar da genç değilim :) bi yolunu bulacağız artık :)Takip edilen hastaların muayenesi şaban yapılıyor. İğne asamasindakiler için 8.30-10.00 arası. Her defasında hormonlara bakıldığı için sabah erken olması gerekiyor. Arkadaşlar yazmış ama dışardan takibi tedavi aşamasında kabul etmiyorlar transfer aşamasında kabul ediyorlar. Bikaç kontrolün hafta sonuna denk gelebilir. Ama 3 gün üst üste de çağırabiliyorlar. İzin durumu imkansız mı diyorsun yani? Rapor falan alsan ama memorial rapor işine de hiç karışmıyor. Ya da şubat tatilini bekleyeceksin. Tabi denk gelmesi lazım o zaman da. Eğer adetin düzenliyse şimdiden hesaplayabilirsin.
Saol canım, saygı hastanesini biliyorum ama bana çok temiz gelmedi bize çok yakın testlerimi hep orada yaptım ama bakalım ben daha içime sinecek bir yer arıyorum teşekkürler :)estagfrullah cnm, allah hepimizden razı olsun. Sancaktepe 'yi biliyorsun, ille de orası için dersen saygı hastanesini önerebilirim takip doktoru için ama . Pelin Koca ve Ebru Ağırdemir canayakın ilgili doktorlar. hatta bir arkadaşım orada doğum yaptı memnun kaldı. kib :)
Cnm çok geçmiş olsun öncelikle umarım yeni tedavinde hep sağlıklı embriyoların olur.tedavi sırasında okul dewam ettiğinde biraz sıkıntı oluyoo ama yapacak bişi yok tedavi hakkını kimse elinden alamaz,onun için aile hekiminden küçük küçük raporlar alacaksın,1-3-5 günlük artık tedavinin hangi aşamasında olduğuna bağlı.aile hekiminle konuş 15-20 günlük bi tedavi sürecim var dersin yumoş kontrollerinde,opuda,transferde birer günlük,üçer yada beşer günlük rapor alabilirmiyim dersin.yada hiç olmadı özel bi hastanenin aciline gidersin bulunduğun ilçede günlük raporlar alırsın olmadı.bizde onda çok zorlanmıştık ama yapacak bişi yok malesef.konuşup derdini anlat cnm.Allahım bi şekilde bi kapı açıyoo Rabbim çok büyük çok şükür.kızlar bana da akıl verin. ilk tedavimi yaz tatilinde yaptırdım o yüzden okuldan izin almak gibi bir durumum olmadı. Şimdi tekrar başlarsam mümkün değil saat 6 dan önce muayeneye gidemem.. Bu durumda süreç nasıl işler? Çünkü Semra hanıma yetişemem ve ilaç dozlarım belirlenemez
Mikroarray diğer adıyla aCGH şimdi kullanılan NGS den önce kullanılan teknik. Ngs hem daha hassas hem daha maliyet açısından uygun. Bi sürü daha artısı var falan filan. Burda eski konularda vardı dediğin ve iki çeşit fiyat vardı 420 dolar gibi bişeydi sanırım. 3.gün 8 hücreden 1 tanesi alınıp incelenip 5. güne sonuç çıkıp transfer yapıldığı zamanlar da olmuş ama çok da sağlıklı olmadığı sonradan anlaşılmış.Bu arada danışmak istediğim bir konu daha var. Memorial ın sitesinde şöyle bir bilgi var ''Merkezimizde Mikroarray yöntemi ile embriyolardaki tüm kromozomlar 12 saatte incelenebiliyor. ''Bu yöntemle pgt için 20 gün beklemeye ve embriyoların dondurulmasına gerek kalmıyormuş. Deneyen var mı? Maliyeti falan ne kadardır ?
Mozaiklik saptanamıyor bu teknikleMikroarray diğer adıyla aCGH şimdi kullanılan NGS den önce kullanılan teknik. Ngs hem daha hassas hem daha maliyet açısından uygun. Bi sürü daha artısı var falan filan. Burda eski konularda vardı dediğin ve iki çeşit fiyat vardı 420 dolar gibi bişeydi sanırım. 3.gün 8 hücreden 1 tanesi alınıp incelenip 5. güne sonuç çıkıp transfer yapıldığı zamanlar da olmuş ama çok da sağlıklı olmadığı sonradan anlaşılmış.
Sen yine de görüşmeye gittiğinde sorabilirsin.
Saptanıyor ama ngs daha hassas %20-%50 gibi bi fark varMozaiklik saptanamıyor bu teknikle
Sen daha biliyorsundur cnm benim önceki yer genetix sana ngs olmaz chg yapacağız diyince araştırmıştım.Saptanıyor ama ngs daha hassas %20-%50 gibi bi fark var
Ben test günümden bi hafta sonra gitmiştim kendi takip doktoruma transferimin 13. Günü testim 2000 küsürdü sonra bi daha test istemediler yani tahmini beta 5000lere gelmişti gittiğimde ve gayet güzel görünmüştü kese kalp atışını da bi hafta sonra alttan ultrasonla duymuştumArkadaşlar ben test tekrarını 12eylülde yapmıştım, ve bana kontrol için 30Eylül dediler hepiniz de aynı mı oldu sanki çok geç çağırıyorlar kontrole gibi geliyo, daha erken mi gitsem beklemesemmi acaba
demekki biz de almalıyız sanırım semra hoca herşeyin acemisi olunca böle oluyor malsef . zaqten ben yoğun olmalarına falan zaten bişey demiyorum . hemşireler ve doktor arasında bir iletişim kopluğu hatta sanki hemşireler çoğu kez sölemiyor gibi geliyor bana .tatlım neler oldu ben kaçırdım ama biliyorsun benim embriyolarım sağlıksız geldi. Ne yapsak nasıl iletişim kursam diye düşünürken arayıp semra hoca ve soner bey ile randevu ayarladılar. Durumu görüşelim diye.. Ama sonuçlardan 1 hafta sonra falan oldu.. Biraz sabretsen illa bi iletişim sıkıntısı olmuştur. Yoksa kolay kolay bırakmazlar gibi geliyor.
Canım benimde bir iki kez okula denk geldi hastaneye gidicem dedim memorial de şu saatler arası ayaktan muayne olmustur yazılı bir kağıt veriyorlar rapor değil ama benim iş yerim kabul etti sonucta nerde olduğum yazıyor kağıtta ce sonrasında da işime dönmüşüm..sen de öyle yapabilirsin işin bitince direk okula gecersin ve korkma o kadarda sık denk gelmicek ztn araya mutlaka hafta sonu fln da denk geliyo cünküevet 1 hafta boyunca her gün kontrole gitmiştim.. Sabah erken gidip saat 16.00 da gelecek mesajı bekledim. O sebeple beni çok zorlayacak. Şubat tatilini bekleyecek kadar da genç değilim :) bi yolunu bulacağız artık :)
Saygı da dediğim o 2 Dr iiyidir die dedim, Sancaktepe’de merkezdekiler gibi dmrtdörtlük bulman zor olabilir, via hospitali deneyebilirsin hekimleri hakkında pek bilgim yok yalnız. Zaten sen takip için diyorsun dimi Doğum için değilSaol canım, saygı hastanesini biliyorum ama bana çok temiz gelmedi bize çok yakın testlerimi hep orada yaptım ama bakalım ben daha içime sinecek bir yer arıyorum teşekkürler :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?