Böyle düşünme, bak kaç arkadaş yazdı konu ile ilgili yaptıran da tutmayabiliyor garanti değil die. Hakkımıza ahayırlısı ben de bugün regl oldum, yarın için dondurulmuşlarla devam için randevu alıcam, umut hep var da heyecan kalmıyor sanırım hissisleşiyorsun E Elifellam demişti çok önce :) ben de öyleyim şuan nasip kısmetYa canım benim Allah razı olsun güzel dileğin için inşâAllah olur bu sefer Rabbim hepimize bu zor günleri unuttursun inşâAllah hayırlısı ile
Evet semra hoca istemedi taşımayı yeniden sıfırdan tedaviye başlattı embriyoskop CD'si vardı kalite cd değil yani kaliteleri 3ün altında ama hiç hatırlamıyorum :) buradakiler 5aa kalitede ama ne yazık ki pgt yapılmadığı için içim içimi yiyor geçen tedavimdeki umut yok içimde
Aynıyız canım o zaman:) benim bat bugün bakalım hayırlısı ikimizde pozitif haberler veririz burdan İnşâAllah bende bu adetimle donmuşlarla başlicam nasipse evet umut var ama değişik duygular şu mübarek gün hürmetine nasip etsin tüm isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlarBöyle düşünme, bak kaç arkadaş yazdı konu ile ilgili yaptıran da tutmayabiliyor garanti değil die. Hakkımıza ahayırlısı ben de bugün regl oldum, yarın için dondurulmuşlarla devam için randevu alıcam, umut hep var da heyecan kalmıyor sanırım hissisleşiyorsun E Elifellam demişti çok önce :) ben de öyleyim şuan nasip kısmet
Aminnn cnm aminnnn gönlümden aminn rabbim bizim de yüzümüzü güldürsün inşşalah bu kezAynıyız canım o zaman:) benim bat bugün bakalım hayırlısı ikimizde pozitif haberler veririz burdan İnşâAllah bende bu adetimle donmuşlarla başlicam nasipse evet umut var ama değişik duygular şu mübarek gün hürmetine nasip etsin tüm isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar
Bugün Arıcak randevu için söylerim sana da cnm :)Kızlar yücel bey gerçekten izinli mi bu hafta haberi olan var mı? Bir iki gün içinde adet olmam lazım doktorumu değişmek istemiyorum
Aminnn cnm aminnnn gönlümden aminn rabbim bizim de yüzümüzü güldürsün inşşalah bu kez
Amin canımBugün Arıcak randevu için söylerim sana da cnm :)
Merhaba arkadaşlar. Ben de 3cmlik çikolata kisti var. Aşılama denendi aşılama ile 5.5cm e yükseldi ve ekstradan 2 tane daha 3.5cmlik kistler olurdu. Hepsi de sol yumurtalığımdaydı. Neyseki adet ve doğum kontrol hapı ile gittiler. Çiko kistim de 3cme indi tekrar. Doktorum aşılama önermiyor direk iyi bir tüp bebek merkezine gidip tüp bebek yaptır dedi. Ben de memoriali düşünüyorum. 3 cmlik çiko kistine laporoskopi yaparlar mı ? Tüp bebbeğin fiyatı nedir merkezde? Ve hangi doktoru seçtiniz? Kalacak yer olarak nerde kaldınız?
Merhaba 4 cm altına ameliyat önerilmiyor canım benim de şuan 3 cm doğru yerdesin merkez olarak :) İnşâAllah ilk denemende olur canım benim kistim sonradan çıktı 3. Denememde pozitif almıştımÇikolata kisti olup da tüp bebbek ilk denemede tutan var mı
aynen cnm, öyle başladı devam edioruz tesadüf hep den geliyor. Bir de Soner bey, diğerlerine hiç muayene olmadım.Amin canım
Hadi ara bakalım hayırlısı olsun sende mi yücel beye gidiyorsun?
Teşekkür ederim bilgiler için. Biraz olsun rahatladım. İnşallah tutar bakalım. Ocak ayına kadar hazırlık yapıp gideceğiz inşallahA Ay-Perim bu arada canım güncel fiyatı bilmiyorum ilaçlar hariç 7200₺ idi ilaçlarda herkesin durumuna göre değişiyor 1000-2000₺ arası doktor olarakta ben yücel beyi tavsiye ederim ama burada ki bütün doktorlar çok iyi MâşâAllah ayrıca doktorun izin günlerinde de farklı doktora muayene olabiliyorsun
bu arada bat dediğin, yumurtlama günü mü , çatlama günümüAynıyız canım o zaman:) benim bat bugün bakalım hayırlısı ikimizde pozitif haberler veririz burdan İnşâAllah bende bu adetimle donmuşlarla başlicam nasipse evet umut var ama değişik duygular şu mübarek gün hürmetine nasip etsin tüm isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar
Bi de bu fiyatlar kaç sene öncesibe aitA Ay-Perim bu arada canım güncel fiyatı bilmiyorum ilaçlar hariç 7200₺ idi ilaçlarda herkesin durumuna göre değişiyor 1000-2000₺ arası doktor olarakta ben yücel beyi tavsiye ederim ama burada ki bütün doktorlar çok iyi MâşâAllah ayrıca doktorun izin günlerinde de farklı doktora muayene olabiliyorsun
Saygı da dediğim o 2 Dr iiyidir die dedim, Sancaktepe’de merkezdekiler gibi dmrtdörtlük bulman zor olabilir, via hospitali deneyebilirsin hekimleri hakkında pek bilgim yok yalnız. Zaten sen takip için diyorsun dimi Doğum için değil[/QUOTE. Canım ben iyi bir doktor bulup baştan sona aynı kişiye gitmek istiyorum doğumuda o yaptırsın artık diye düşünüyorum, ondan bukadar araştırmam, evet genelde verdiğin iki isim önde saygıda, bakalım başka bulamasdam bi süre onlarla devam edip sonra farklı bir yerde doğum düşüncem işallah sonuna kadar sorunsuz gidersek tabi, :)her duamda özellikle yer alıyorsun çok teşekkür ederim
Canım hayırlı olsun, sakın Umutsuzluğa kapılma bak en yakın zamanda ben yaşadım, pgt sağlıksız geldi embriyolarımız transfer iptal edildi sonra ki ay dondurulmuşlar pgtsiz ve tutunma ihtimali düşük kalitesi iyiydi ama genetikten dolayı tutmama ihtimali yüksek dediler, ama sonuç hepimizi şaşırttı işallah sizde güzel sonuçlar alacaksınız, O ozlemygt sende canımAynıyız canım o zaman:) benim bat bugün bakalım hayırlısı ikimizde pozitif haberler veririz burdan İnşâAllah bende bu adetimle donmuşlarla başlicam nasipse evet umut var ama değişik duygular şu mübarek gün hürmetine nasip etsin tüm isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar
Canım iki ay önce tedavi olduk, 7800hastane, yaklaşık 2500(kişiye göre değişir) ilaçlar tuttu,Bi de bu fiyatlar kaç sene öncesibe ait
canım ben geçen ay 7800 verdim ama 2. denemede fiyat düşüyor.Bi de bu fiyatlar kaç sene öncesibe ait
Çok Teşekkür ederimCanım iki ay önce tedavi olduk, 7800hastane, yaklaşık 2500(kişiye göre değişir) ilaçlar tuttu,
Anladım canım çok teşekkürler.canım ben geçen ay 7800 verdim ama 2. denemede fiyat düşüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?