Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Böyle düşünme, bak kaç arkadaş yazdı konu ile ilgili yaptıran da tutmayabiliyor garanti değil die. Hakkımıza ahayırlısı ben de bugün regl oldum, yarın için dondurulmuşlarla devam için randevu alıcam, umut hep var da heyecan kalmıyor sanırım hissisleşiyorsun E Elifellam demişti çok önce :) ben de öyleyim şuan nasip kısmet

Aynıyız canım o zaman:) benim bat bugün bakalım hayırlısı ikimizde pozitif haberler veririz burdan İnşâAllah bende bu adetimle donmuşlarla başlicam nasipse evet umut var ama değişik duygular şu mübarek gün hürmetine nasip etsin tüm isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar

Aminnn cnm aminnnn gönlümden aminn rabbim bizim de yüzümüzü güldürsün inşşalah bu kez

Merhaba arkadaşlar. Ben de 3cmlik çikolata kisti var. Aşılama denendi aşılama ile 5.5cm e yükseldi ve ekstradan 2 tane daha 3.5cmlik kistler olurdu. Hepsi de sol yumurtalığımdaydı. Neyseki adet ve doğum kontrol hapı ile gittiler. Çiko kistim de 3cme indi tekrar. Doktorum aşılama önermiyor direk iyi bir tüp bebek merkezine gidip tüp bebek yaptır dedi. Ben de memoriali düşünüyorum. 3 cmlik çiko kistine laporoskopi yaparlar mı ? Tüp bebbeğin fiyatı nedir merkezde? Ve hangi doktoru seçtiniz? Kalacak yer olarak nerde kaldınız?

Çikolata kisti olup da tüp bebbek ilk denemede tutan var mı
Merhaba 4 cm altına ameliyat önerilmiyor canım benim de şuan 3 cm doğru yerdesin merkez olarak :) İnşâAllah ilk denemende olur canım benim kistim sonradan çıktı 3. Denememde pozitif almıştım

A Ay-Perim bu arada canım güncel fiyatı bilmiyorum ilaçlar hariç 7200₺ idi ilaçlarda herkesin durumuna göre değişiyor 1000-2000₺ arası doktor olarakta ben yücel beyi tavsiye ederim ama burada ki bütün doktorlar çok iyi MâşâAllah ayrıca doktorun izin günlerinde de farklı doktora muayene olabiliyorsun

Amin canım

Hadi ara bakalım hayırlısı olsun sende mi yücel beye gidiyorsun?
aynen cnm, öyle başladı devam edioruz tesadüf hep den geliyor. Bir de Soner bey, diğerlerine hiç muayene olmadım.

Aradım bu arada, Yücel Bey evet izinliymiş Pazar çalışıyor görünüyormuş. Umut Bey 'e aldım, o nasıldır bilen var mı ? :)

Teşekkür ederim bilgiler için. Biraz olsun rahatladım. İnşallah tutar bakalım. Ocak ayına kadar hazırlık yapıp gideceğiz inşallah

bu arada bat dediğin, yumurtlama günü mü , çatlama günümü

Bi de bu fiyatlar kaç sene öncesibe ait

Canım hayırlı olsun, sakın Umutsuzluğa kapılma bak en yakın zamanda ben yaşadım, pgt sağlıksız geldi embriyolarımız transfer iptal edildi sonra ki ay dondurulmuşlar pgtsiz ve tutunma ihtimali düşük kalitesi iyiydi ama genetikten dolayı tutmama ihtimali yüksek dediler, ama sonuç hepimizi şaşırttı işallah sizde güzel sonuçlar alacaksınız, O ozlemygt sende canım

Benim kuzenim ve halam da zihin engelli. Peki pgt yaparlar mı. Embriyo başı ne kadar bilgisi olan var mı. Hazırlıklı gitmek istiyoruz orda aniden söylerlerse hazırlıksız yakalanmak istemen☹

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…