- 15 Aralık 2017
- 510
- 583
- 53
Anladım canım. Sorarım bi. Senin risk durumun neydi bilmiyorum ama takip edeceğini çok sanmıyorum. Bir de haftada bir gidince hep muayene ücreti verdin mi çok yüksek çünkü ücret olarak.
Gerçi benim araştırdıkların maşallah hepsi birbiriyle yarışıyor muayene ücretlerinde
BeklenenAdetTarihi :))bu arada bat dediğin, yumurtlama günü mü , çatlama günümü
Çok sağol canım sende sağlıkla kucağına alırsın İnşâAllah bizede nasip etsin RabbimCanım hayırlı olsun, sakın Umutsuzluğa kapılma bak en yakın zamanda ben yaşadım, pgt sağlıksız geldi embriyolarımız transfer iptal edildi sonra ki ay dondurulmuşlar pgtsiz ve tutunma ihtimali düşük kalitesi iyiydi ama genetikten dolayı tutmama ihtimali yüksek dediler, ama sonuç hepimizi şaşırttı işallah sizde güzel sonuçlar alacaksınız, O ozlemygt sende canım
7-8 ay öncesine ait canımBi de bu fiyatlar kaç sene öncesibe ait
Yaaaynen cnm, öyle başladı devam edioruz tesadüf hep den geliyor. Bir de Soner bey, diğerlerine hiç muayene olmadım.
Aradım bu arada, Yücel Bey evet izinliymiş Pazar çalışıyor görünüyormuş. Umut Bey 'e aldım, o nasıldır bilen var mı ? :)
Embriyo başına 300$ ailede varsa zaten soruyorlar risk faktörü oluşturuyor mu diye biraz fazla masraflı siz gelmeden önce eşinizle genetik testlerinizi yaptırın artı sizde pıhtılaşma var mı diye de test isteyin genetik doktorundan bunlar çok önemli testler bunlar olmadan başlamayın tedaviye derim çünkü hiç hamile kalamadılımız için pıhtılaşma yüzünden düşüp düşmeyeceğini de bilmiyoruz önlem amaçlı yapılması gerekiyor doktorlar her zaman önemsemiyor bu pıhtılaşma konusunu ama bence en önemli konulardan birisi buBenim kuzenim ve halam da zihin engelli. Peki pgt yaparlar mı. Embriyo başı ne kadar bilgisi olan var mı. Hazırlıklı gitmek istiyoruz orda aniden söylerlerse hazırlıksız yakalanmak istemen☹
canım zaten tedavi öncesi soruyorlar düşüğün oldu mu ailede bilinen bir rahatsızlık var mı engelli var mı diye sen anlatırsın derdini yaparlar tabi niye yapmasınlar .. embriyo başına 295 dolar alıyorlar..20 günde sonuçlar çıkıyor. Bir çok hasta diğer hastanlerde doların durumundan dolayı itiraz etmiş ve tl ye çevirmişler. Ama memorial hala dolarla yapıyorBenim kuzenim ve halam da zihin engelli. Peki pgt yaparlar mı. Embriyo başı ne kadar bilgisi olan var mı. Hazırlıklı gitmek istiyoruz orda aniden söylerlerse hazırlıksız yakalanmak istemen☹
Yanıt için çok sağolun bu bilgiler benim için çok önemli. Allah raı olsunEmbriyo başına 300$ ailede varsa zaten soruyorlar risk faktörü oluşturuyor mu diye biraz fazla masraflı siz gelmeden önce eşinizle genetik testlerinizi yaptırın artı sizde pıhtılaşma var mı diye de test isteyin genetik doktorundan bunlar çok önemli testler bunlar olmadan başlamayın tedaviye derim çünkü hiç hamile kalamadılımız için pıhtılaşma yüzünden düşüp düşmeyeceğini de bilmiyoruz önlem amaçlı yapılması gerekiyor doktorlar her zaman önemsemiyor bu pıhtılaşma konusunu ama bence en önemli konulardan birisi bu
Halan ve kuzeninin bu durumunun sebebi genetik bir problem mi önce bunun bilinmesi lazım. A sendromu B sendromu gibi isimleri oluyor ya daha net yaklaşırlar durumunuza. Mesela burda bir arkadaşın kardeşinde vardı böyle bir durum kardeşinden kan aldılar incelediler genetik bi sıkıntı olmadığı ortaya çıktı. Eğer genetik bir sıkıntı çıkarsa sıkıntının durumuna göre set-up gerekebiliyor daha fazla aile ferdinden kan alıp ailenin gen haritası çıkarılıyor ki bu da normal pgt den biraz daha maliyetli. Hayırlısı olsun inşallah öyle bişeye gerek kalmaz.Benim kuzenim ve halam da zihin engelli. Peki pgt yaparlar mı. Embriyo başı ne kadar bilgisi olan var mı. Hazırlıklı gitmek istiyoruz orda aniden söylerlerse hazırlıksız yakalanmak istemen☹
:)))) ahah ben de diyorum ne bu, hepsine kısaltmalar bulunmuş :)) o kadar doktorlarla çalışıyorum hiç duymamıştımBeklenenAdetTarihi :))
İnşallah umarım gerek kalmaz ☹Halan ve kuzeninin bu durumunun sebebi genetik bir problem mi önce bunun bilinmesi lazım. A sendromu B sendromu gibi isimleri oluyor ya daha net yaklaşırlar durumunuza. Mesela burda bir arkadaşın kardeşinde vardı böyle bir durum kardeşinden kan aldılar incelediler genetik bi sıkıntı olmadığı ortaya çıktı. Eğer genetik bir sıkıntı çıkarsa sıkıntının durumuna göre set-up gerekebiliyor daha fazla aile ferdinden kan alıp ailenin gen haritası çıkarılıyor ki bu da normal pgt den biraz daha maliyetli. Hayırlısı olsun inşallah öyle bişeye gerek kalmaz.
Aminn cnm amin artık bu 4. Denemem bilmiorum rabbim ne zaman isterse olur ama bu kez yüzümüz gülsün inşşalah dualara her daim ihtiyacımız var ,Canım hayırlı olsun, sakın Umutsuzluğa kapılma bak en yakın zamanda ben yaşadım, pgt sağlıksız geldi embriyolarımız transfer iptal edildi sonra ki ay dondurulmuşlar pgtsiz ve tutunma ihtimali düşük kalitesi iyiydi ama genetikten dolayı tutmama ihtimali yüksek dediler, ama sonuç hepimizi şaşırttı işallah sizde güzel sonuçlar alacaksınız, O ozlemygt sende canım
Pgt her embriyo için önemli demek bütün hastalara pgt yapıp sağlıklı bulunan embriyoyu transfer etmek demek. Dünyada böyle bir uygulama yapan merkez doktor olabileceğine ihtimal vermiyorum. İmkansız! O hoca pgt maliyetinden ve kriterlerinden haberdar mı acaba? Gönül ister ki maliyeti daha düşük yöntemler geliştirilsin de herkes pgt yaptırsın. Ama günümüz Türkiye şartlarında bu giderek imkansızlaşıyor. Beni bilenler bilir pgt konusunda kararsız olanlara çoğunlukla yaptırmaları yönünde fikir beyan ettim. Ama burda inan senin gibi ilk tedavisinde hemen taze trasferle bebeğini kucağına alan çok kişi var. İlkinde olmayan ikincide oldu. Yaşın çok genç. Yolun çok başındasın ve herkesin her söylediğinden etkileniyorsun biraz sakin ol.Kızlar merhaba bugün gittim sonunda bunu hallettim inşallah kötü bişey çıkmaz tıbbı genetik bölümdeki hocayla konuştuk biraz da neden size pgt yapılmadı dedi bizde gerek görmediler dedik olmaz öle bişey her embriyo için önemli dedi . kafam allak bullak oldu şuan her geçen gün daha çok içim bir tufalaşıyor . daha önce kromozom için gittiğimizde hoca onları yazıştı ama biz çok uzun diye yapmamıştık . 3 haftaya kan pıhlatması çıkar dedi . sma içinde 3 ay dedi . kan pıhlatması için önemli olan bu değil bebek için uygulanan şey dedi . embriyo boşa gitmiş dedi bir bebeğimide kaybetcem ki ben ya
Canım ben de transfer için adet olmayı bekliyorum. Daha önce de konusu geçmişti. Genelde 15. ve 16. günlerde olmuş arkadaşların diye hatırlıyorum.Canımslarrr naturel transfer olanlar adetinizin kaçıncı günü transferiniz oldu yazarmısınız size zahmet
Naturel adı üstünde tamamen sana ve o ayki gelişmelere göre bu netleşir. Eğer adetlerin ve yumurtlama günlerin düzenli ise gününü kestirmek çok kolay. Mesela 28 günde adet olan biri için yumurtası 14.gün çatlıyorsa bunun 5 gün sonrası 19.gün transfer ve adet günün test günü oluyor. Çatlatma iğnesi kullanırsan 6 gün sonra transfer oluyor. Umarım anlatabilmişimdir :)Canımslarrr naturel transfer olanlar adetinizin kaçıncı günü transferiniz oldu yazarmısınız size zahmet
Pgt her embriyo için önemli demek bütün hastalara pgt yapıp sağlıklı bulunan embriyoyu transfer etmek demek. Dünyada böyle bir uygulama yapan merkez doktor olabileceğine ihtimal vermiyorum. İmkansız! O hoca pgt maliyetinden ve kriterlerinden haberdar mı acaba? Gönül ister ki maliyeti daha düşük yöntemler geliştirilsin de herkes pgt yaptırsın. Ama günümüz Türkiye şartlarında bu giderek imkansızlaşıyor. Beni bilenler bilir pgt konusunda kararsız olanlara çoğunlukla yaptırmaları yönünde fikir beyan ettim. Ama burda inan senin gibi ilk tedavisinde hemen taze trasferle bebeğini kucağına alan çok kişi var. İlkinde olmayan ikincide oldu. Yaşın çok genç. Yolun çok başındasın ve herkesin her söylediğinden etkileniyorsun biraz sakin ol.
Ayrıca trombofili biyokimya panelini betahcg sifirlanmadan yaptırma yanlış sonuç verebilir. Genetik trombofili için farketmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?