19.günde oldu benimki cnmCanımslarrr naturel transfer olanlar adetinizin kaçıncı günü transferiniz oldu yazarmısınız size zahmet
Benim 15Ağustos regl günüm 1Eylül transferim oldu canımCanımslarrr naturel transfer olanlar adetinizin kaçıncı günü transferiniz oldu yazarmısınız size zahmet
Bizim sadece pgt yapıldı embriyo başına 295dolar, ama sizde ne uygun görür hoca bilemiyorum yapılan testlere göre değişirBenim kuzenim ve halam da zihin engelli. Peki pgt yaparlar mı. Embriyo başı ne kadar bilgisi olan var mı. Hazırlıklı gitmek istiyoruz orda aniden söylerlerse hazırlıksız yakalanmak istemen☹
Yanıt için çok sağolun bu bilgiler benim için çok önemli. Allah raı olsun
:)))) ahah ben de diyorum ne bu, hepsine kısaltmalar bulunmuş :)) o kadar doktorlarla çalışıyorum hiç duymamıştım
Bu arada son adet tarihi de SAT oluyor haberin olsun :)Canımslarrr naturel transfer olanlar adetinizin kaçıncı günü transferiniz oldu yazarmısınız size zahmet
Hayırlısı olsun canım bende hala adet olamadım dünden beri belirtilerim yeni başlıyorÇok teşekkürler kızlar cevaplarınız için, 15.16.17 günlerimde iş seyahatim çıktı da, ne yapabilirimi düşündüm. Bekleyip göreceğim sanırım yumoşların canı ne zaman isterse :) yoksa sonraki aya kalacak.
Mutlu1anne kuzum sen nerelerdesin nasıl gidiyor? D Defnekuzuu da artık gelmiyor E Elifellam canım sen nasıl oldun serum iyi geldi mi ? Birde bişey sorcam yücel bey bana zofer ya da metpamit içebilirsin demişti sana neden kullanma demiş kafam karıştı gittiğim zaman sordum zofer bi etki edip bebeğe zarar mı verdi diye hayır senin durumun çok farklı demişti kromozom bozukluğu bişeyden etkilenip olmazmış yine de hep kafamda soru işareti kendi takip doktorum kızmıştı içmem dediğimde ama öyle çaresiz kalıyor ki insan kendi sağlığımız gidiyor elden öyle olunca bebeğe yine zarar veriyoruz
Rabbim sıkıntılarını feraha çıkarsın İnşâAllahMerhaba canım biraz kişisel sorunlarım var fazla giremiyorum girsemde yazamıyorum psikolojik olarak pek iyi değilim. Girmişken okudum biraz sende başlıyormuşsun bu ay inşallah inşallah gönlünce olur Rabbim sağlıkla kucağına alacağın yavruna kavuştursun inşallah. Herkese sağlıklı günler diliyorum.
Pgt her embriyo için önemli demek bütün hastalara pgt yapıp sağlıklı bulunan embriyoyu transfer etmek demek. Dünyada böyle bir uygulama yapan merkez doktor olabileceğine ihtimal vermiyorum. İmkansız! O hoca pgt maliyetinden ve kriterlerinden haberdar mı acaba? Gönül ister ki maliyeti daha düşük yöntemler geliştirilsin de herkes pgt yaptırsın. Ama günümüz Türkiye şartlarında bu giderek imkansızlaşıyor. Beni bilenler bilir pgt konusunda kararsız olanlara çoğunlukla yaptırmaları yönünde fikir beyan ettim. Ama burda inan senin gibi ilk tedavisinde hemen taze trasferle bebeğini kucağına alan çok kişi var. İlkinde olmayan ikincide oldu. Yaşın çok genç. Yolun çok başındasın ve herkesin her söylediğinden etkileniyorsun biraz sakin ol.
Ayrıca trombofili biyokimya panelini betahcg sifirlanmadan yaptırma yanlış sonuç verebilir. Genetik trombofili için farketmez.
Merhaba laparoskopi kapalı ameliyat yöntemi anlamına geliyor. Geçen sene kasım ayında hidrosalpenks nedeni ile laparoskopik yöntemle ameliyat oldum tek tüpüm alındı. Memorialda laparoskopi ücreti 5000 tl idi. + 600 tl biopsi için ücret almışları kendi durumumdan dolayı. Histeroskopi ise vajinadan yapılan bir işlem. Genel rahimin iç yapısını ve tüplere açılan kısmı görmek için yapılan bir yöntem. Transferde tanıştığım biri 2000 tl yada 2500 tl gibi bir fiyat söylemişti. Birçok farklı sebepten dolayı istenebilir. Umarım yardımcı olabilmişimdir.Histereskopi ve laproskopi yaptıranınız var mı? Fiyatlarını öğrenebilir miyim ?
Ve neden histereskopi yaptılar?
Neden laporoskopi oldunuz?
Tüp bebek hastalarına histereskopi geçen sene 3500 tl dışardan hastaya 7 000 di arkadaşım için sormuştum.Histereskopi ve laproskopi yaptıranınız var mı? Fiyatlarını öğrenebilir miyim ?
Ve neden histereskopi yaptılar?
Neden laporoskopi oldunuz?
Çok teşekkür ederim cevapladığınız için. Bakalım bana da deme ihtimalleri var da ona göre hazırlık yapmak istedikMerhaba laparoskopi kapalı ameliyat yöntemi anlamına geliyor. Geçen sene kasım ayında hidrosalpenks nedeni ile laparoskopik yöntemle ameliyat oldum tek tüpüm alındı. Memorialda laparoskopi ücreti 5000 tl idi. + 600 tl biopsi için ücret almışları kendi durumumdan dolayı. Histeroskopi ise vajinadan yapılan bir işlem. Genel rahimin iç yapısını ve tüplere açılan kısmı görmek için yapılan bir yöntem. Transferde tanıştığım biri 2000 tl yada 2500 tl gibi bir fiyat söylemişti. Birçok farklı sebepten dolayı istenebilir. Umarım yardımcı olabilmişimdir.
Teşekkür ederimTüp bebek hastalarına histereskopi geçen sene 3500 tl dışardan hastaya 7 000 di arkadaşım için sormuştum.
Muhasebe den menekşe hanıma sorarsan güncel fiyatı verir cnm 0 (549) 314 67 49
Canlar O ozlemygt veBöyle düşünme, bak kaç arkadaş yazdı konu ile ilgili yaptıran da tutmayabiliyor garanti değil die. Hakkımıza ahayırlısı ben de bugün regl oldum, yarın için dondurulmuşlarla devam için randevu alıcam, umut hep var da heyecan kalmıyor sanırım hissisleşiyorsun E Elifellam demişti çok önce :) ben de öyleyim şuan nasip kısmet
Canım neyse canını sıkan Allah ferahlık huzur versin, yardımcın olsun inşallah. Bebeğin iyidir inşallah. Cinsiyeti de belli oldu mu? Hiç birşey için üzme kendini Allah herşeyin çaresini verir inşallahMerhaba canım biraz kişisel sorunlarım var fazla giremiyorum girsemde yazamıyorum psikolojik olarak pek iyi değilim. Girmişken okudum biraz sende başlıyormuşsun bu ay inşallah inşallah gönlünce olur Rabbim sağlıkla kucağına alacağın yavruna kavuştursun inşallah. Herkese sağlıklı günler diliyorum.
Canım kullanma demedi ama mecbur kalmadıkça dayan kullanmamaya çalış dedi. Ben geçen seferkinde de her gün almıyordum. 2-3 günde bir tane alıyordum. Her gün çok çıkarınca serum alıyorum iyi geliyor vücudu toparlıyor içine zofran ampul koyuyor doktorum bu arada. Şu an tablet olarak hiç almadım idare ediyorum ama senin muhtemelen çok daha ağır geçiyordu bulantı çıkarma. O yüzden mecburen kullanıyordun. Duruma kişiye göre değişiyor. Yücel Bey normalde hep herşeyin doğalını az ilaçlısını tavsiye ediyor mümkün mertebeMutlu1anne kuzum sen nerelerdesin nasıl gidiyor? D Defnekuzuu da artık gelmiyor E Elifellam canım sen nasıl oldun serum iyi geldi mi ? Birde bişey sorcam yücel bey bana zofer ya da metpamit içebilirsin demişti sana neden kullanma demiş kafam karıştı gittiğim zaman sordum zofer bi etki edip bebeğe zarar mı verdi diye hayır senin durumun çok farklı demişti kromozom bozukluğu bişeyden etkilenip olmazmış yine de hep kafamda soru işareti kendi takip doktorum kızmıştı içmem dediğimde ama öyle çaresiz kalıyor ki insan kendi sağlığımız gidiyor elden öyle olunca bebeğe yine zarar veriyoruz
Canlar O ozlemygt veStrongmom_ evet üzüntler yaşayınca biraz modumuz düşüyor. Benim de düşmüştü umutsuzdum son embriyoda pozitif aldık biliyorsunuz. Sonrasını Allah bilir ne olur bilmiyorum havaya girmiyorum hala ama her adımda umudumuzu korumalıyız ve Allah bize en hayırlısını vereceğine rıza göstermeliyiz. İkiniz de bu ay tekrar başlıyorsunuz inşallah herşey güzel olacak çok.
Çokkk haklısın canım ama aciz kuluz İnşâAllah hayırlısı ile nasip etsin Rabbim HepimizeCanım kullanma demedi ama mecbur kalmadıkça dayan kullanmamaya çalış dedi. Ben geçen seferkinde de her gün almıyordum. 2-3 günde bir tane alıyordum. Her gün çok çıkarınca serum alıyorum iyi geliyor vücudu toparlıyor içine zofran ampul koyuyor doktorum bu arada. Şu an tablet olarak hiç almadım idare ediyorum ama senin muhtemelen çok daha ağır geçiyordu bulantı çıkarma. O yüzden mecburen kullanıyordun. Duruma kişiye göre değişiyor. Yücel Bey normalde hep herşeyin doğalını az ilaçlısını tavsiye ediyor mümkün mertebe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?