Allahım dualarını hayırlara çıkarsın inşallah. Dualarım sizinle.Çokkk haklısın canım ama aciz kuluz İnşâAllah hayırlısı ile nasip etsin Rabbim Hepimize
Ben ağızdan mümkün değil beslenemiyordum canım ama yine de hergün almamaya çalışıyordum 2 günde bir içiyordum zaten ilacın etkisinin geçeceği saat belli oluyordu bazen hergün içtiğimde oluyordu bakalım hayırlısı nasılsa onu nasip etsin Rabbim bu 4. Denememiz olacak bu sefer olur İnşâAllah
İnşallah cnm bnm, ben verdiklerine razıyım Rabbiimde benden razı olsun inşşallah ömrüm boyunca... sen de hamiş hamiş aklına gelince duanı esirgeme olur muCanlar O ozlemygt veStrongmom_ evet üzüntler yaşayınca biraz modumuz düşüyor. Benim de düşmüştü umutsuzdum son embriyoda pozitif aldık biliyorsunuz. Sonrasını Allah bilir ne olur bilmiyorum havaya girmiyorum hala ama her adımda umudumuzu korumalıyız ve Allah bize en hayırlısını vereceğine rıza göstermeliyiz. İkiniz de bu ay tekrar başlıyorsunuz inşallah herşey güzel olacak çok.
Cnm bende de kilo yoktu,şeker de yoktu diğer tedavilerde almamıştım ama 5.denemede semra hoca metmorfin mi ne onu vermişti transferden önce başlamıştım,memoriala testten sonra kalp atışını duymaya gidince bıraktık 7. Yada 8. Haftaydı sanırım ama kendi kafana göre karar verme sakın sormadan cnm.bana gönül hoca bıraktırmıştı.Arkadaşlar tedavide metformin yani glifor veya glokufen başlayıp gebelikte kaçıncı haftalara kadar kullandınız? Bende pcos vs yok ama biraz kilom var diye metformin almaya başlamıştım, günde 2 kez 850 mg alıyorum. Memorial tüp bebek doktorum 10-12 lere kadar devam edebilirsin dedi ama bir yandan da boşuna ilaç alıyor oluyorum sanki beni rahatsız etti bu düşünce. Hamilelik oluştuktan sonra bunun bir katkısı var mı ki? Bilgisi olan var mı?
Allah razı olsun canımAllahım dualarını hayırlara çıkarsın inşallah. Dualarım sizinle.
Canım bende de kilo yok hafif pco görünümü vardı diye opudan önce yaklaşık 3-4 ay kullandım ama düzenli bi şekilde değildi opudan sonra bıraktım transfere giderken sormuştum devam edeyim mi diye yücel bey gerek yok yumurta gelişimi için önemli olan birşeydi kullanma dedi ama yine de herkesin durumu farklı olabilir doktoruna sor istersen kalp atışı için gittin mi sen?Arkadaşlar tedavide metformin yani glifor veya glokufen başlayıp gebelikte kaçıncı haftalara kadar kullandınız? Bende pcos vs yok ama biraz kilom var diye metformin almaya başlamıştım, günde 2 kez 850 mg alıyorum. Memorial tüp bebek doktorum 10-12 lere kadar devam edebilirsin dedi ama bir yandan da boşuna ilaç alıyor oluyorum sanki beni rahatsız etti bu düşünce. Hamilelik oluştuktan sonra bunun bir katkısı var mı ki? Bilgisi olan var mı?
Allah gönlüne göre versin canım. Tez zamanda gönlündeki kabul olsun inşallahİnşallah cnm bnm, ben verdiklerine razıyım Rabbiimde benden razı olsun inşşallah ömrüm boyunca... sen de hamiş hamiş aklına gelince duanı esirgeme olur murabbim bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşşalah
Anladım canım ben de sorup bırakacağım artık, boşuna ilaç almak istemiyorum.Allah razı olsun canım
Canım bende de kilo yok hafif pco görünümü vardı diye opudan önce yaklaşık 3-4 ay kullandım ama düzenli bi şekilde değildi opudan sonra bıraktım transfere giderken sormuştum devam edeyim mi diye yücel bey gerek yok yumurta gelişimi için önemli olan birşeydi kullanma dedi ama yine de herkesin durumu farklı olabilir doktoruna sor istersen kalp atışı için gittin mi sen?
Sağol canım yanıtın için. Ben de sorup bırakacağım artıkCnm bende de kilo yoktu,şeker de yoktu diğer tedavilerde almamıştım ama 5.denemede semra hoca metmorfin mi ne onu vermişti transferden önce başlamıştım,memoriala testten sonra kalp atışını duymaya gidince bıraktık 7. Yada 8. Haftaydı sanırım ama kendi kafana göre karar verme sakın sormadan cnm.bana gönül hoca bıraktırmıştı.
Hayırlısıyla sağlıkla kucağına al canım İnşâAllahAnladım canım ben de sorup bırakacağım artık, boşuna ilaç almak istemiyorum.
Kalp atışı aldık canım çok şükür. Allah hayırlısı sağlıklısıyla devamını nasip eder inşallah.
Sen regl olmadın mı başlamak için?
Hayırlısı olsun canım. Ben hiç anlamıyorum bu e2 değerinden falan. İnşallah iyi bir değerdir. Yakında ararlar herhalde seni. Ne olursa olsun sabırlı ol en doğru güzel zamanda hayırlısı ile transferin güzel sonucun gelsin inşallah.Hayırlısıyla sağlıkla kucağına al canım İnşâAllah
Bende cuma günü regl oldum bu sabah gittim yücel bey muayene etti kan verdim yumurtalar erken çatlayabilirler dedi kan verdim e2 yüksek çıkarsa bu ay iptal olabilir dedi henüz aramadılar İnşâAllah hayırlı sonuçlar çıkar şimdi baktım internetten e2 66,87 lh 6,61 çıkmış normal mi bilmiyorum aramalarını bekliyorum şimdilik naturel olacağa benziyor bu arada çikolata kistim büyümüş 4 cm olmuş
Az önce aradılar bir hafta sonraya randevu verdiler canım bi sıkıntı yokmuş çok şükür prolaktin birde tiroidlere bakılacak acaba sağlık ocağı yapar mı prolaktini? Kisti sordum şuan için bi sıkıntı yapmaz dedi hamile kalırsan da küçülür dedi İnşâAllah bakalım güzel konuştu yücel bey hakkımızdan hayırlısı Rabbim ne derse o ol desin olsun İnşâAllahHayırlısı olsun canım. Ben hiç anlamıyorum bu e2 değerinden falan. İnşallah iyi bir değerdir. Yakında ararlar herhalde seni. Ne olursa olsun sabırlı ol en doğru güzel zamanda hayırlısı ile transferin güzel sonucun gelsin inşallah.
Kistin için ne dedi Yücel Bey? Sorun mu şu aşamada bu ?
Hayırlı olsun cnm inşallah Rabbim gönlüne göre verir,hepimizin herkesinAz önce aradılar bir hafta sonraya randevu verdiler canım bi sıkıntı yokmuş çok şükür prolaktin birde tiroidlere bakılacak acaba sağlık ocağı yapar mı prolaktini? Kisti sordum şuan için bi sıkıntı yapmaz dedi hamile kalırsan da küçülür dedi İnşâAllah bakalım güzel konuştu yücel bey hakkımızdan hayırlısı Rabbim ne derse o ol desin olsun İnşâAllah
Amin canım çok sağolHayırlı olsun cnm inşallah Rabbim gönlüne göre verir,hepimizin herkesin
Hayırlı olsun canım, inşallah bu kez sağlıkla sonuna kadar devam eden bir hamileliğin olur..Amin canım çok sağol
Hayırlı olsun, canım çok şükür sonuçların için. İnşşallah bu şekilde devam eder, bu kez olur bu iş :) . Pko mu vardı sende, Nie kan istediler?Az önce aradılar bir hafta sonraya randevu verdiler canım bi sıkıntı yokmuş çok şükür prolaktin birde tiroidlere bakılacak acaba sağlık ocağı yapar mı prolaktini? Kisti sordum şuan için bi sıkıntı yapmaz dedi hamile kalırsan da küçülür dedi İnşâAllah bakalım güzel konuştu yücel bey hakkımızdan hayırlısı Rabbim ne derse o ol desin olsun İnşâAllah
An canım Rabbim hepimize hayırlı gebelikler nasip eylesin ezanlar okunuyor ezanlar hürmetineHayırlı olsun canım, inşallah bu kez sağlıkla sonuna kadar devam eden bir hamileliğin olur..
Amin canım çok şükür hamdolsun benim durum biraz karışık sağ yumurtalığım pko görünümde yani pcos değil sendrom yok sol yumurtalığımda pco yok ama çikolata kisti var :) adet döngüm 24-26 gğn olduğu için erken çatlama ihtimali var o yüzden hormonlara bakıp yumurtaları takip etmek amaçları umarım sorunsuz bi şekilde atlatırım atlatırız...Hayırlı olsun, canım çok şükür sonuçların için. İnşşallah bu şekilde devam eder, bu kez olur bu iş :) . Pko mu vardı sende, Nie kan istediler?
Maşallah canım güzel haberler şükür. Hayırlısı OlsunAz önce aradılar bir hafta sonraya randevu verdiler canım bi sıkıntı yokmuş çok şükür prolaktin birde tiroidlere bakılacak acaba sağlık ocağı yapar mı prolaktini? Kisti sordum şuan için bi sıkıntı yapmaz dedi hamile kalırsan da küçülür dedi İnşâAllah bakalım güzel konuştu yücel bey hakkımızdan hayırlısı Rabbim ne derse o ol desin olsun İnşâAllah
Amin çok sağolMaşallah canım güzel haberler şükür. Hayırlısı Olsun
Neden vurma dedi ki çok geçmiş olsun ağrın geçti mi neden kaynaklanmış ağrının sebebi belli oldu mu pco olunca ağrı çok oluyor benim çatlatma iğnesinden sonra çok ağrım olmuştu sebebi ohss...Merhaba kızlar bende 4 gün oldu gonal f kullanıyorum 300 doz vuruyorum tek seferde Ankara’da yaptırıyorum dün gece şiddetli ağrıyla hastaneye kaldırıldım doktorum da şehir dışındaydı bugün iğne vurma yarın gel dedi hiç böyle bişey olan varmı bi gün ara verip yumurtalara bakıcak sanırım olmadıysa devam et dicek iğneye bi gün ara verip devam edeniniz varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?