Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

amin canım sorunsuz bir şekilde sürecimiz gerçekleşsin ve buraya birlikte müjde vermek nasip olsun inşallah. Benimki yumurtaların durumuna bağlı canım. natürel transfer olacak geçen perşembedeki muayeneye göre. yumurta takibi yapılacak. İnşallah hayırlısı ile seyahatime denk gelmez. Umut hoca geleceğini pek sanmıyorum dedi ama biliyorsun hiç belli olmuyor bu işler :) bu perşembe de çağırdı, kan vermeye gerek duymadı. Yücel hoca izinliydi, mesajlaştık ( saolsun sabırla hep yanıtlıyor) tek isteğim kafaya takmamak olumlu olmak hep Rabbime emanetiz

Sevindim canım İnşâAllah sorunsuz atlatırız ve güzel haberleri buradan yazarız. Bende bu sabah devlet hastanesinde kam vermek için gittim artı jel ve iğneleri yazdırayım dedim tahlilleri yaptı ilaçları yazmadı sağlık ocağına geldim yazdırdım hayırlısı olsun hepimiz için İnşâAllah

Amin inşallah şimdi doktordan geldik yumurtalarım büyümüş ve iki çikolata kistim var onlarda büyüdüğü için baskı yapmışlar bugün iğneye devam edecez yarında kontrol edecek çok şükür ohss değilmiş az bi sıvı oluşumu varmış bi kaç gün daha sabretcez artık hayırlısıyla bugünleri ilerde bebişimizle gülerek anarız inşallah

Arkadaşlar benim opunun üzerinden 10 gün geçti biraz önce adet oldum bu adet değil 2. Adette transfer süreci başlayacak doktor adetle muayene ol bize sonucları bildir demişti de ben şimdi olduğum adette de mi muayene olmalıyım yoksa sadece 2.adeti mi kasteddi tam hatırlamıyorum

2. adette muayene olmalısın arkadaşım. Opu'dan sonra 2. adetinin başlamasıyla birlikte muayenelerin de başlayacak transfer hazırlığı olarak. Eğer doktorun özel oşarak belirtmediyse şu an yapman gereken bir şey yok.

Tamam Canım teşekkür ederim

Benim anladığım ve genelde dondurulmuşlrla transfer süreci için 2. Adetinde ( şuankinde değil ) transfer hazırlığına başlanıyor

Arkadaşlar iyi akşamlar.
Bende kısmetse tedaviye başlayacağım ekim yada kasım adetı ile tahlilleri toparliyorum.konuştum hastane ile zam yapmışlar.doktor seçimi icin hiçbir fikrim yok beb 5 yıl önce tedavi olmuştum şimdi ekip tamamen değişmiş.giden arkadaşlar kimi önerirsiniz birde fiyatta esneklik yaparlar mı acaba?
Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah

Ne kadar zam yapmışlar ben de ocak ayında gidicem. Sürekli zam yapmasalar bari. Ona göre hazırlıyoruz kendimizi sonuçta.

Herkes herşeye zam yapıyor Allah sonumuzu hayretsin. Zor bir kış bixi bekliyor arkadaşlar. Ama Allah bizimle beraberdir bir kolayını verir inşallah.
Ben doktor olarak tanıdıklarımdan Yücel Bey ve Soner Bey'i tavsiye edebilirim.
Son dönemde en çok tercih edilen Yücel Bey gördüğüm kadarıyla.

Ben geçen ay aradım hastaneyi dondurulmuş embriyo transfer ücreti 4300 demişlerdi bende bütün tahlillerimi verdim ekim adetimi bekliyorum dondurulmuş embriyo transferi için tedavi ye başlayacam ben 2016 yılında memorial de ilk tüp bebek tedavisinde doktorum yücel beydi transferimi de yücel bey yapmıştı çok şükür bir oğlum var iki yaşına gircek şimdi ikinci çocuk istiyoruz nasipse ekimde başlayacam bekliyorum inşallah o da tutar benimle telefon da hep soner bey görüşüyor ama transferi kim yapacak bilmiyorum tedavi başlasın o zaman soracağım allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah

Öncelikle embriyoların durumu icin cok üzüldüm ama yeni tedaviye güxel bir gücle ve motivasyonla baslaman da cok iyi sen güclü bir anne olacaksın bebeğin de öyle inşallah. Yeni tedavide saat sıkıntısına gelirsek ben nisanda gittim görüsmeye nisanda başlamak istemiştim ama sabahtan dersim vardı hem de hergün okul zeytinburnunda ve 8.30da başlıyordu. Semra hanıma söyledim hatta direk cünkü ilk görüsmeye o girmişti ipek hanımla, semra hanım da iş ile ilgili rapor vs işlerine karışamayacaklarını doz ayarlaması sabah erken saatte verilecek kan testleri ile mümkün oldugu, sabahtan yumurtalık kontrolleri de tamamlanmalı ki öğleden sonra dosya değerlendirmeye girebilsin dedi... cok üzülmüstük ve vardır bir hayır deyip haziranı bekledim seminer dönemi rapor aldım ve öyle başladım tedaviye

Maşallah cok sevindim benim de doktorum yücel bey cok sükür ben de sağlıkla doğum uaparsam cok bekletmeden diğer embriyolarımı kullanmak istiyorum. Acaba size tek mi konucak ikincide cift mi? Benim 2 embriypm kaldı pgtli de her ikisi. Sanırım 5 yıla 3 doğum sığdıramam ama ziyan olsunlar da istemiyorum cift kouarlarmı ikincide

evet 1 hafta boyunca her gün kontrole gitmiştim.. Sabah erken gidip saat 16.00 da gelecek mesajı bekledim. O sebeple beni çok zorlayacak. Şubat tatilini bekleyecek kadar da genç değilim :) bi yolunu bulacağız artık :)
Bence bir hafta özelden bişekilde rapor al zaten suan dersler de cok yogun değil bransın ne? Benim mat burnumu cıkaramıyorum okul acıkken

Hayırlı olsun canım ben de sonucu 23 Agustosta almıstım ilk randevumu 15Eylüle verdiler. Bence normal ve bence sabırla bekle. Yücel hoca sasırmıstı gerci bekleyebilmeme :)

Kızlar yücel bey gerçekten izinli mi bu hafta haberi olan var mı? Bir iki gün içinde adet olmam lazım doktorumu değişmek istemiyorum
Benim cumartesi yüvel hocaya randevum var kontrol icin sonra kadın doguma gindercekmis, aslında bana cumaya al dedi sorduk cuma yokmus persembe dedim sanırım o da yokmus mecbur cumartesiye razı geldim :) cumartesi burda canım o günü isteyebilirsin

Ben de bunu anlamıyorum işte bana da kimse pgt anlatmadı Allah razı olsun burdan öğrendim de istedim sonra eşim de tutturdu bize bunu kimse anlatmadı demek ihtiyacımız yok ekstra masraf cıkarma diye, ben inat ettim kavgalar ettim sonra aradılar pgt isriyormusunuz diye evet dedim hepsine mi dediler sinirimden evet dedim yoksa planım 1 2 tane göndermekti, sonra eşimi ödeme icin gönderdiğimde güya kurnazlık yapıp hocalara sorup iptal ettircekti pgtyi yücel hocaya sormus cok önemli hepsine yapılmalı demis, ipek hocaya sormus tabikii lazım demis, aramıs beni askım hepsine yaptıralım diyor kuzu kuzu :) işte böyle sacma bu konuda tutumlar

Ne kadar zam yapmışlar ben de ocak ayında gidicem. Sürekli zam yapmasalar bari. Ona göre hazırlıyoruz kendimizi sonuçta.
benim 2. Tedavim 7800 yapmışlar en son görüştüğümde 6400 du.yılbaşını geçirmek istemiyorum 6 ayda bir zam yapacağız dediler.yıl başında zaten yapıyorlar zammi

Bende yücel beyi tercih edeceğim sanırım. Benim 4 yaşında 1 kızım var Allah bagislarsa.zor süreçler maddi manevi insan yıpranıyor Rabbim yar ve yardımcımız olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…