amin canım sorunsuz bir şekilde sürecimiz gerçekleşsin ve buraya birlikte müjde vermek nasip olsun inşallah. Benimki yumurtaların durumuna bağlı canım. natürel transfer olacak geçen perşembedeki muayeneye göre. yumurta takibi yapılacak. İnşallah hayırlısı ile seyahatime denk gelmez. Umut hoca geleceğini pek sanmıyorum dedi ama biliyorsun hiç belli olmuyor bu işler :) bu perşembe de çağırdı, kan vermeye gerek duymadı. Yücel hoca izinliydi, mesajlaştık ( saolsun sabırla hep yanıtlıyor) tek isteğim kafaya takmamak olumlu olmak hep Rabbime emanetizAn canım Rabbim hepimize hayırlı gebelikler nasip eylesin ezanlar okunuyor ezanlar hürmetine
Amin canım çok şükür hamdolsun benim durum biraz karışık sağ yumurtalığım pko görünümde yani pcos değil sendrom yok sol yumurtalığımda pco yok ama çikolata kisti var :) adet döngüm 24-26 gğn olduğu için erken çatlama ihtimali var o yüzden hormonlara bakıp yumurtaları takip etmek amaçları umarım sorunsuz bi şekilde atlatırım atlatırız...
sen naptın bu ay iptal ettin mi gerçekten tedaviyi ne güzel beraber transfer olurduk belki:)
Sevindim canım İnşâAllah sorunsuz atlatırız ve güzel haberleri buradan yazarız. Bende bu sabah devlet hastanesinde kam vermek için gittim artı jel ve iğneleri yazdırayım dedim tahlilleri yaptı ilaçları yazmadı sağlık ocağına geldim yazdırdım hayırlısı olsun hepimiz için İnşâAllahamin canım sorunsuz bir şekilde sürecimiz gerçekleşsin ve buraya birlikte müjde vermek nasip olsun inşallah. Benimki yumurtaların durumuna bağlı canım. natürel transfer olacak geçen perşembedeki muayeneye göre. yumurta takibi yapılacak. İnşallah hayırlısı ile seyahatime denk gelmez. Umut hoca geleceğini pek sanmıyorum dedi ama biliyorsun hiç belli olmuyor bu işler :) bu perşembe de çağırdı, kan vermeye gerek duymadı. Yücel hoca izinliydi, mesajlaştık ( saolsun sabırla hep yanıtlıyor) tek isteğim kafaya takmamak olumlu olmak hep Rabbime emanetiz
Neden vurma dedi ki çok geçmiş olsun ağrın geçti mi neden kaynaklanmış ağrının sebebi belli oldu mu pco olunca ağrı çok oluyor benim çatlatma iğnesinden sonra çok ağrım olmuştu sebebi ohss...
Ama senindaha çok yeniymiş İnşâAllah hayırlı sonuçlara ulaşırsın canım stres yapma
2. adette muayene olmalısın arkadaşım. Opu'dan sonra 2. adetinin başlamasıyla birlikte muayenelerin de başlayacak transfer hazırlığı olarak. Eğer doktorun özel oşarak belirtmediyse şu an yapman gereken bir şey yok.Arkadaşlar benim opunun üzerinden 10 gün geçti biraz önce adet oldum bu adet değil 2. Adette transfer süreci başlayacak doktor adetle muayene ol bize sonucları bildir demişti de ben şimdi olduğum adette de mi muayene olmalıyım yoksa sadece 2.adeti mi kasteddi tam hatırlamıyorum
Tamam Canım teşekkür ederim2. adette muayene olmalısın arkadaşım. Opu'dan sonra 2. adetinin başlamasıyla birlikte muayenelerin de başlayacak transfer hazırlığı olarak. Eğer doktorun özel oşarak belirtmediyse şu an yapman gereken bir şey yok.
Benim anladığım ve genelde dondurulmuşlrla transfer süreci için 2. Adetinde ( şuankinde değil ) transfer hazırlığına başlanıyorArkadaşlar benim opunun üzerinden 10 gün geçti biraz önce adet oldum bu adet değil 2. Adette transfer süreci başlayacak doktor adetle muayene ol bize sonucları bildir demişti de ben şimdi olduğum adette de mi muayene olmalıyım yoksa sadece 2.adeti mi kasteddi tam hatırlamıyorum
Aynen canım teşekkür ederimBenim anladığım ve genelde dondurulmuşlrla transfer süreci için 2. Adetinde ( şuankinde değil ) transfer hazırlığına başlanıyor
Ne kadar zam yapmışlar ben de ocak ayında gidicem. Sürekli zam yapmasalar bari. Ona göre hazırlıyoruz kendimizi sonuçta.Arkadaşlar iyi akşamlar.
Bende kısmetse tedaviye başlayacağım ekim yada kasım adetı ile tahlilleri toparliyorum.konuştum hastane ile zam yapmışlar.doktor seçimi icin hiçbir fikrim yok beb 5 yıl önce tedavi olmuştum şimdi ekip tamamen değişmiş.giden arkadaşlar kimi önerirsiniz birde fiyatta esneklik yaparlar mı acaba?
Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah
Herkes herşeye zam yapıyor Allah sonumuzu hayretsin. Zor bir kış bixi bekliyor arkadaşlar. Ama Allah bizimle beraberdir bir kolayını verir inşallah.Arkadaşlar iyi akşamlar.
Bende kısmetse tedaviye başlayacağım ekim yada kasım adetı ile tahlilleri toparliyorum.konuştum hastane ile zam yapmışlar.doktor seçimi icin hiçbir fikrim yok beb 5 yıl önce tedavi olmuştum şimdi ekip tamamen değişmiş.giden arkadaşlar kimi önerirsiniz birde fiyatta esneklik yaparlar mı acaba?
Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah
Öncelikle embriyoların durumu icin cok üzüldümkızlar bana da akıl verin. ilk tedavimi yaz tatilinde yaptırdım o yüzden okuldan izin almak gibi bir durumum olmadı. Şimdi tekrar başlarsam mümkün değil saat 6 dan önce muayeneye gidemem.. Bu durumda süreç nasıl işler? Çünkü Semra hanıma yetişemem ve ilaç dozlarım belirlenemez
Maşallah cok sevindim benim de doktorum yücel bey cok sükür ben de sağlıkla doğum uaparsam cok bekletmeden diğer embriyolarımı kullanmak istiyorum. Acaba size tek mi konucak ikincide cift mi? Benim 2 embriypm kaldı pgtli de her ikisi. Sanırım 5 yıla 3 doğum sığdıramam ama ziyan olsunlar da istemiyorum cift kouarlarmı ikincideBen geçen ay aradım hastaneyi dondurulmuş embriyo transfer ücreti 4300 demişlerdi bende bütün tahlillerimi verdim ekim adetimi bekliyorum dondurulmuş embriyo transferi için tedavi ye başlayacam ben 2016 yılında memorial de ilk tüp bebek tedavisinde doktorum yücel beydi transferimi de yücel bey yapmıştı çok şükür bir oğlum var iki yaşına gircek şimdi ikinci çocuk istiyoruz nasipse ekimde başlayacam bekliyorum inşallah o da tutar benimle telefon da hep soner bey görüşüyor ama transferi kim yapacak bilmiyorum tedavi başlasın o zaman soracağım allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah
Bence bir hafta özelden bişekilde rapor al zaten suan dersler de cok yogun değil bransın ne? Benim mat burnumu cıkaramıyorum okul acıkkenevet 1 hafta boyunca her gün kontrole gitmiştim.. Sabah erken gidip saat 16.00 da gelecek mesajı bekledim. O sebeple beni çok zorlayacak. Şubat tatilini bekleyecek kadar da genç değilim :) bi yolunu bulacağız artık :)
Hayırlı olsun canım ben de sonucu 23 Agustosta almıstım ilk randevumu 15Eylüle verdiler. Bence normal ve bence sabırla bekle. Yücel hoca sasırmıstı gerci bekleyebilmeme :)Arkadaşlar ben test tekrarını 12eylülde yapmıştım, ve bana kontrol için 30Eylül dediler hepiniz de aynı mı oldu sanki çok geç çağırıyorlar kontrole gibi geliyo, daha erken mi gitsem beklemesemmi acaba
Benim cumartesi yüvel hocaya randevum var kontrol icin sonra kadın doguma gindercekmis, aslında bana cumaya al dedi sorduk cuma yokmus persembe dedim sanırım o da yokmus mecbur cumartesiye razı geldim :) cumartesi burda canım o günü isteyebilirsinKızlar yücel bey gerçekten izinli mi bu hafta haberi olan var mı? Bir iki gün içinde adet olmam lazım doktorumu değişmek istemiyorum
Ben de bunu anlamıyorum işte bana da kimse pgt anlatmadı Allah razı olsun burdan öğrendim de istedim sonra eşim de tutturdu bize bunu kimse anlatmadı demek ihtiyacımız yok ekstra masraf cıkarma diye, ben inat ettim kavgalar ettim sonra aradılar pgt isriyormusunuz diye evet dedim hepsine mi dediler sinirimden evet dedim yoksa planım 1 2 tane göndermekti, sonra eşimi ödeme icin gönderdiğimde güya kurnazlık yapıp hocalara sorup iptal ettircekti pgtyi yücel hocaya sormus cok önemli hepsine yapılmalı demis, ipek hocaya sormus tabikii lazım demis, aramıs beni askım hepsine yaptıralım diyor kuzu kuzu :) işte böyle sacma bu konuda tutumlarKızlar merhaba bugün gittim sonunda bunu hallettim inşallah kötü bişey çıkmaz tıbbı genetik bölümdeki hocayla konuştuk biraz da neden size pgt yapılmadı dedi bizde gerek görmediler dedik olmaz öle bişey her embriyo için önemli dedi . kafam allak bullak oldu şuan her geçen gün daha çok içim bir tufalaşıyor . daha önce kromozom için gittiğimizde hoca onları yazıştı ama biz çok uzun diye yapmamıştık . 3 haftaya kan pıhlatması çıkar dedi . sma içinde 3 ay dedi . kan pıhlatması için önemli olan bu değil bebek için uygulanan şey dedi . embriyo boşa gitmiş dedi bir bebeğimide kaybetcem ki ben ya
benim 2. Tedavim 7800 yapmışlar en son görüştüğümde 6400 du.yılbaşını geçirmek istemiyorum 6 ayda bir zam yapacağız dediler.yıl başında zaten yapıyorlar zammiNe kadar zam yapmışlar ben de ocak ayında gidicem. Sürekli zam yapmasalar bari. Ona göre hazırlıyoruz kendimizi sonuçta.
Bende yücel beyi tercih edeceğim sanırım. Benim 4 yaşında 1 kızım var Allah bagislarsa.zor süreçler maddi manevi insan yıpranıyor Rabbim yar ve yardımcımız olsun inşallahHerkes herşeye zam yapıyor Allah sonumuzu hayretsin. Zor bir kış bixi bekliyor arkadaşlar. Ama Allah bizimle beraberdir bir kolayını verir inşallah.
Ben doktor olarak tanıdıklarımdan Yücel Bey ve Soner Bey'i tavsiye edebilirim.
Son dönemde en çok tercih edilen Yücel Bey gördüğüm kadarıyla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?