Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Benim.ilk tedavide pgt onerilmedi.şimdi memorial herkese mi yapıyor pgt yi yoksa genetik tahlillerde bir sıkıntı olanları mi?
Önceden bir sıkıntı çıkarsa yapıyorlardı.
Zamlaninca birsürü masraf çıkıyor hazırlıklı gitmek için soruyorum.birde pgt ücreti embriyo başına ne kadar acaba?

Arkadaşlar yakın zamanda ilaç alan var mı? Son zamandaki zamlar ilaçlara da yansımış mı? Bu arada cuma günü durumumu değerlendirmek için Semra hoca ile randevum var. Şöyle bir öneride bulunmak istiyorum. Biz az doz ilaçla (günde tek doz 112,5 ünite ) 4 olgun yumurta yaptık ama pgt de sağlıklı embriyo bulamadık. Kendisine tüm riski göze alacağımı yüksek doz kullanmak ve olabilecek kadar yumurta ve embriyo yapmamızı önereceğim. Şansımı böylelikle yükseltebilirim. Çünkü bu benim son denemem olabilir. Aksi halde sürekli ilaç , opu yapmaktansa bu daha mantıklı diye düşünüyorum. Umarım densizlik olarak algılamaz

canım genetiğe, öykünde varsa düşük ve başarısız denemelere ve kadının yaşına bakarak karar veriyorlar.

canım Yücel bey ve Soner bey iyidir. Günseli hanımdan çok hoşlanmamıştım. Gönül hanımı da kadın doktor istersen tercih edebilirsin..

en son 300 dolardı embriyo başı ama döviz kuru ile sonra ne oldu bilmiyorum, herkese yapmıyorlar. Bariz genetik sorun yok ise önce deniyorlar elde edilen embriyoları bir bir transfer ediyorlar. Onlara göre yaş genç ise elde edilen embriyoların yarısı sağlıklıdır yarısı değildir. elbet bir tutar mantığındalar :)

canım geçmiş olsun, umarım istediğine ulaşırsın. Semra Hoca az olsun ama kaliteli olsun derdinde. Tedavimin başında muayene (ilaçlara başlamadan) 1 yumurtam vardı, üzülmüştüm. Üzülme dedi önemli olan az olması değil ne zaman kaliteli yumurtam olacak diye düşünmen olur diye yanıtlamıştı. Sonra işte az doz ilaç ile 4 yumurta 3 embriyo elde ettik. süreç devam ediyor. bu kullanılan ilaçlar az da olsa çok da olsa kaliteyi bozuyor. genetikte bilinen hastalık yok ise zaten ilaç yüklemelerinden dolayı kalitesizleşiyor diyorlar. Başlarken bir de kendiliğinden bir kaç yumurtan varken o ayda başla. (tek yumurta değil de) ve neden sağlıksız geliyor onlar araştırılmalı bence . yine de sen bilirsin. sağlıcakla kal

canım genetik testinde herhangi bir sorun tespit edilemedi. Yumurtalar kaliteli 4 yumurtadan 3'ü 5. güne ulaşıyor. Fakat pgt de abuk sabuk kromozomlarda sıkıntı çıkıyor. Sonra da tranfer iptal vaziyet bu işte..

Pazar günü gittim canım adet oldum ya ikinci günü gitmem lazımdı

Canım bu pgt öyle maliyetli bişey ki ben çok istedim ama maalesef tedaviyi zor karşıladık 3. Tedavimde pozitif aldım üç aylıkken kürtaj oldum genetiğe gönderdik kromozom bozukluğu çıktı şimdi öbürleri nasıl bilmiyoruz dr umut veriyor hepsinde olmaz diyor ama nasip inşâAllah sağlıklıdır bu arada bize önermediler 33 yaşındayım gerek yok demişlerdi kalan embriyoları da çözdürüp tekrar dondurmak zarar verebilir dediler istemedik kendileri de zaten önermedi

canım genetik testinde herhangi bir sorun tespit edilemedi. Yumurtalar kaliteli 4 yumurtadan 3'ü 5. güne ulaşıyor. Fakat pgt de abuk sabuk kromozomlarda sıkıntı çıkıyor. Sonra da tranfer iptal vaziyet bu işte..
Anlıyorum cnm allah yardımcın olsun, mutlaka sormuşsundur ne diyorlar peki sebebi olarak. Neden kaynaklı olabilirmiş. Bölünürken mi oluyor döllenirken mi

Kızlar bir şey soracağım bu crionel jeli bu hafta yakın zamanda alan oldu mu. SGK ödüyor mu? Hangi şartlarda ödeniyor ?

Kızlar bir şey soracağım bu crionel jeli bu hafta yakın zamanda alan oldu mu. SGK ödüyor mu? Hangi şartlarda ödeniyor ?
Evet canım ben bu hafta devlet hastanesine gidip kadın doğum uzmanına yazdırdım, saolsun 3kutu birden yazdı sürekli gelme diye aldım üçünü ve 50lira fark ödedim üç kutuya

Canım ben dün aldım daha önce rapor çıkartmıştım clexane ve jel için o yüzden aile hekimim yazabildi rapor yoksa yazamıyor kadın doğum uzmanı olması gerekiyor. Dün sabah yücel beyin istediği tahlilleri yaptırmak için devlet hastanesine gittim sadece tahlilleri yaptı ilaçları clexane ve jeli yazmadı henüz gebelik olmadığı için raporumun olduğunu söylememe rağmen yazmadı git raporu kim çıkardıysa o yazsın dedi sessiz sedasız çıktım geldim aile hekimim sağolsun raporlu olduğu için yazabildi SGK ödüyor bir kutu için 20₺ ödüyoruz

Canım ben de bu pazartesi tedaviye başlayacağım inşallah..ben ilk tüp bebek deneyimimi memorial da yaptı ve şükür bir çocuğum oldu. İkinci çocuk için doktorum memorial dan gittiği için başka merkeze gittim ve dört kez tedaviye girmeme rağmen nasip olmadı.son tedavimde çok yüksek doz ilaç kullanıldı ve bu vücudumu çık sarstı.yüksek doz yumurta kalitesini daha da bozuyor..ne kadar az doz o kadar iyi bence..bakalım yeni tedavime memorial da başlayacağız ..sonuç ne olur bilemem ama enazından Semra hocayla konuşunca yeniden umutlandım

Canımmm kanaryacımm merhaba,evet canım artık sayfaya çok giremiyorum kusuruma bakmayın lütfen; takip de edemedim sizi son dönemlerde.. canım iyiyiz çok şükür 20. Haftanın içindeyiz;bi oğluş geliyo kısmetse;sağlıkla gelsin inşallah...sen nasılsın canım kusura bakma takip edemedim;ama hep hep dualarımdasınız..Hepimiz aynı yollardan geçtik geçiyoruz;Allah hepimizin yardımcısı olsun canlarım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…