Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Evet maliyetli olduğunu biliyorum canım yaşım 35 oldu kızımın tedavisinde 30dum genetik te bir sıkıntı yoktu sadece pihtilasmam var klasik.kasım ayında gitmeyi düşünüyorum nasibse Rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasin canım.
Sana da çok geçmiş olsun bende geçen sene dondurulmuş tedavisi oldum tek yumurta ikizlerim vardı 4. Ay bitiminde kaybettim.coraspini kesmişti doktor vs karışık bir öykü şimdi kendimizi toparladım tekrar denemek istiyorum bakalım nasib

MâşâAllah canım sağlıkla doğsun inşâAllah Sende benim duamdasın iyim hamdolsun bu ay başladık bizde hayırlısı olsun hakkımızdan
Daha bugün aldım 120 küsür... ama yazdırabiliyormuyuz ya da sgk ödüyor mu hic bilmiyorum
Yazılıyor canım 120₺ yerine 20₺ ödüyorsun
Geçmiş olsun canım kaybetmek olmamasından daha da zor Rabbim yardımcımız olsun en iyisini Rabbim bilir biz bilemeyiz tabi ki... inşâAllah hayırlı sonuçlara pozitifle ulaşırız

Canım tek embriyo konacakmış şlk tüp bebek tedavisinde de embriyom 5 aa kalite idi kalitesi yüksek olduğu için tek konmuştu ben bu tedavide iki istedim ama tek koyacaklarmış soner bey öyle söyledi

Neden 5 yıla sığdıracaksınız ? Benimde 2 tane pgt li embriyom kaldı bende 5 yıla 2 doğum daha sığdıramam çöpede atamam ücretini ödeyip uzatabiliyoruz diye biliyordum ben yanlış mı biliyor muşum ?

Arkadaşlarım merhaba. Uzun süredir giremiyorum bir süre daha giremeyeceğim ama tekrar transfer sürecine hazırlanan ve tedaviye başlayan arkadaşlara bol şans diliyorum. Canlarım Strongmom_ O ozlemygt inşallah müjdelerinizi okumakda nasip olucak . Ve diğer tüm arkadaşlar dualarım hep sizinle . Allah yardımcınız olsun .
Bana gelecek olursak benim damarlarımda notch görüldü buda ileride preeklampsi riski oluşturuyormuş. Bu yüzden oldukça moralim bozuk canım acıyo ama ileride geçme ihtimali varmış geçmeyedebilirmiş geçmeyip bebeğime sağlıkla erken doğumda olsa kavuşabilirmişim.
Bende Trabzon’da bu anlmda iyi bir doktor bulamadım perinatalog zaten 1 tane var o da gebe takibi yapmıyor. Bundan dolayı İstanbul’a geliyorum haftaya. Doğumuda orada yapaxağım nasip olursa . Doktor olarak Arda Lembet’le devam edeceğim.
Şimdi siZlerden dualar bekliyorum bendd . Allahın izniyle vakti saatli sıkıntısız sağlıkla yavrumaya kavuşmam için sizlerde bana dua eder misiniz ?
Bu arada henüz 18 haftalığız ve bir kızımız olucak nasipse . Asya’mız bize sağlıkla kavuşsun inşllh. Allah hepinizden razı olsun.

Canım çok merak etmiştim seni. Sakın üzülme moralini bozma. Bizim işlerimiz kolay değil Allah'ın imtihanlarına layık olmalıyız.
Bir şekilde Allah'ın izniyle yavrunu kucağına alacaksın inşallah. Perinatologla devam etmem iyi olmuş. Arda Lembet'e nasıl karar verdin?
Benim de perinatologla devam etmem gerekecek. 12. Haftada Recep Has'a gidip, sonra rutin için Murat Yayla'ya devam etmeyi düşünüyorum. Diğer aklımdakiler de İbrahim Bildirici ve Cihat Şen.
Bu notch dediğin sendemiydi? Bebiş de birşey yok değil mi?
Gerçekten bak kendini üzme, herşey zaten olacağına varıyor. Bize düşen tam tevekkül. İnşallah sonu güzel olacak. Sana dua edeceğim canım benim. Arada yaz bize karşılıklı moralleşelim.
Öpüyorum, sen de yavrucun da Allah'a emanet olun inşallah

Notch demek çentik demek. Benden bebeğe giden damarlarda yer yer daralmalar varmış. Buda ilerleyen haftalarda bebeğe kan akışının azalması bebekte gelişim geriliği bende tansiyon ve ödem gibi problemler yaratabiliyormuş.
Evet imtihan her aşamamızda var ama bunuda Allahın izniyle başarıyla geçeceğiz inşallh.
Facebookta bir grup var ilk bebeklerini preeklampsiyle kaybeden bir çok anne ikinci gebelikte arda beye gitmiş ve sağlıkla çocuklarını kucaklarına almış. Bende araştırdım preeklampsiyle ilgili çok bilgili bir adam . Birde olurda bebek erken doğarsa inşallah gerek klmaz ama yenidoğan yoğun bakım ünitesi çok iyi bir yer olmalı. Liv hospital bu anlamda acıbadem gibi memorial gibi çok gelişmiş bir hastane. Sanırım o yüzden tercih ettim.
Tabi bir çok perinatalog var istanbul bu anlamda büyük bir pazar. Size tavsiyem herkese yani. Eğer imkanınız varsa sonuna kadar perinatalogla devam etmek.
Eğer imkan yoksa mutlaka ama mutlaka 12. Haftada ve 20. Haftada perinatalogla görüşmeliler. Bu çentikler 12. Haftada da farkedilebilip geç olmadan ilaca başlnıyor. Normal kadın doğumcular görmüyor. 12. Haftada değilde 20. Haftada perinataloga gidilirse ve bu durum görülürse ilaç başlansa bile bazen işe yaramayabiliyormuş ne yazık ki. Ben 14. Haftamda farkettim inşallh ilaç işe yarar dualarım bu yönde.
Hepinizden dua istiyorum. Sizde daima benim dualarımdasınız. Allah hepşmizin yar ve yardımcısı olsun.

Anlıyorum cnm allah yardımcın olsun, mutlaka sormuşsundur ne diyorlar peki sebebi olarak. Neden kaynaklı olabilirmiş. Bölünürken mi oluyor döllenirken mi
canım çok anlamlı bir açıklama yapılamıyor. Yani bölünürken sperm yada yumurta saçmalayabiliyormuş. Her embriyo kendine özeldir diyorlar. Yani biri sorunlu diye diğerleri de sorunludur diyemiyoruz dendi. Deneyerek sağlıklı embriyo bulacağız diyorlar. Ama paranız var mı diye soran yok :)

Canım benim nolur üzme kendini herşey güzel olacak Allah'ın izniyle stres yapma ağrıların mı var ? Rabbim Şafi ismiyle şifalar versin seni de bebeğini de minik Asya'mızı da korusun Rabbim
Duaların için teşekkürler canım hakkkımızdan hayırlısı

Bunu Trabzon'daki perinatolog mu fark etti? Ne ilacı kullanıyorsun bunun için?
Arda Lembet'i sormamın nedeni sen kararını vermişsin zaten umarım iyi anlaşırsın, iyi bir takip süreci olur. Ama söylemezsem de olmaz özellikle sordum çünkü. Ben 2 yıl bir sürü sıkıntılı anımda kendisine gittim. Tam verim alamadım. En son beni yine sorunlu gebelik geçirirken çok ihtiyacım olan bir anda yüzüstü bıraktı. Burada her yürlü yorum ve bilgiyi samimiyetle paylaştığımız için bunu söylemezsem sana haksızlık etmiş olurum, içim rahat etmez. Onun da hakkını yemeden yorumumu paylaşmalıyım. Bilgisi gerçekten iyi, dediğin gibi o alanda da belki daha da iyidir. Ama insani ve ilgi açısından ben memnun kalmadım. Hastane de ünlülerin vs çok geldiği bir yer olduğu için tam bir ünlü doktoru, hemşiresi bile ünlülere şeker gibi, bana beş karış surat yapıyordu. Doktorla direkt iletişime geçemiyorsun hep asistan vs aracılığı ile soru sorup yanıt alıyorsun. Ama hastanede ben zorunlu erken doğum yapmıştım. Doğum katı hemşireler gerçekten çok iyiydi. Yeni doğan kısmını bilmiyorum ama dediğin gibi iyi olacağını düşünüyorum.Hastane konforu çok yüksek. Ama doğum gece saatine gelirse mesai çıkışı hiç tanımadığım bir doktor gelmişti, gece gelirse ben olacağım doğumda demişti, çok stres olmuştum. Doktor dışardan biriydi, hastane kadrosunda yoktu.
Dediğim gibi belki sana çok iyi gelecek bu doktor ama ben sana tecrübelerimi aktarmak istedim. Canını sıkmak en son isteyeceğim şey. Artısı eksisiyle anlattım. Ama sen belki çok memnun kalırsın, çok iyi anlaşırsınız. Umarım öyle olur, herşey senin için yolunda gider. Dualarım seninle. Hakkını helal et

Bende de pıbtılaşma var Allah korusun çentik gibi tehlikeler de yaşayabilirim o halde 12. Hafta icin randevumu alayım ama sence hangisinden canım?

Bende de pıbtılaşma var Allah korusun çentik gibi tehlikeler de yaşayabilirim o halde 12. Hafta icin randevumu alayım ama sence hangisinden canım?
Canım bence Recep Has'tan al. Ben rutinde başka perinatoloğa gideceğim ama 12 ve 20 lerde Recep Has'a gideceğim Allah nasip ederse. Adam bu işin duayeni çok net.

Canım bence Recep Has'tan al. Ben rutinde başka perinatoloğa gideceğim ama 12 ve 20 lerde Recep Has'a gideceğim Allah nasip ederse. Adam bu işin duayeni çok net.
Tamam suan 8+6 yım yani 9 hafta oluyor dmi suan, az kalmış bir de memorial yerine baska hastaneye baslayacagım kosuyolu medipol duydun mu hic? Perinatologa sürekli mi gidiceksin? Benim de hep gitmeme gerek var mı pıhtılaşma hastası oldugumdan? Ay ne cok sordum kusuruma bakma nolur

Canımmmm öncelikle sana ve Asya’mıza bol bol dua edeceğimi bil. Çooook geçmiş olsun sen tevekkül sahibi güçlü bir kadınsın. Seni burada tanıdığıma da çok memnunum . Hakkını helal et her soruma yanıt verdin, destek oldun zaman geldi dualarınla tüylerimi dikendiken ettin. Senin de mevlamın katında duaların kabul olsun inşaallah ne gelirse ondan , bin şükür halimize. Moralini bozma bilirsin sen de ne mucizeler vardır ki senin çok da mucizeye ihtiyacın yok. Allah’ın izni meleklerin yardımı ile o minik savaşçı kızçen sana ömrün boyunca en iyi arkadaş olacak İnşallah . Benim için dualarına da allah razı olsun O hamiş halinle umarım hayırlısı ile verebilirim sana haberleri sağlıcakla mutlulukla kal muckkks bu arada Arda hocayı tanırım, İstanbul’da başka hekimlere ihtiyaç duyarsan özelden yaz bana

Engin oral’ı Da bi araştır derim cnm

Canım sakin ol , herkesin durumu kendine münasır tabiiki tedbirini al ama heyecan yaratma :) medipol koşuyolunu tavsiye etmem ama sen bilirsin. Daha titiz olan birilerine git derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…